Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  48€

Tarjoushotellit Wien

 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel
  From127€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3124 reviewsBased on 3124 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Vienna. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 211 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Grand Ferdinand
  From185€Yömaksu

  Grand Ferdinandstars

  Wienin, Wien , Schubertring 10-12 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 827 reviewsBased on 827 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 7 kilometrin matka. Hotellissa on 188 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
  From79€Yömaksu

  Star Inn Hotel Wien Schönbrunnstars

  Wienin, Wien , Linke wienzeile 224 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. Hotellissa on yhteensä 283 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoitukseen. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ambassador
  From242€Yömaksu

  Ambassadorstars

  Wienin, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 5 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 713 reviewsBased on 713 reviews

  Loistohotelli sijaitsee Wienin historiallisessa keskustassa, ja se aloitti toimintansa vuonna 1898. Hotelli sijaitsee lähellä pyhän Tapanin tuomiokirkkoa, kansallisoopperaa ja monia muita nähtävyyksiä. Lähin metroasema on Stephansplatz. Jokaisessa tilavassa, yksilöllisesti sisustetussa huoneessa on minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, puhelin, ilmastointi ja kaapeli-/maksutelevisio. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko hotellissa. À la carte -ravintola ja sen talvipuutarha ja avokeittiö takaavat vieraiden kulinaristisen viihtymisen. Kausiherkut ja itävaltalaiset erikoisuudet tarjoillaan modernissa ilmapiirissä näkymin kuuluisalle Neuer Marktille. Ihastuttava Atriumbar on erinomainen paikka nauttia wieniläiskahvista, aperitiivista tai välipalasta. Ambassadorin tapahtumakäyttöön varatut huoneet tarjoavat mahtavat puitteet kokouksia, erilaisia tilaisuuksia tai gaalatapahtumia varten korkeintaan 40 hengelle.

  Katso lisää
 • Leonardo Hotel Vienna
  From122€Yömaksu

  Leonardo Hotel Viennastars

  Wienin, Wien , Matrosengasse 6-8 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1447 reviewsBased on 1447 reviews

  Tämä kaunis hotelli sijaitsee Wienissä, Europaplatzilla, suositun Mariahilferstrasse-ostoskadun vieressä. Lähimmälle Westbahnhof-rautatieasemalle on matkaa vain 200 m. Alueen merkittäviä nähtävyyksiä ovat mm. Pyhän Tapanin tuomiokirkko, Hofburgin keisarillinen palatsi puistoineen sekä Museumsquartier barokkirakennuksineen. Tyylikkäästi sisustetut, mukavat vierashuoneet sopivat yhtälailla liike- kuin lomamatkaajillekin. Huoneiden varustukseen ja palveluihin kuuluu mm. työpöytä, mikä ilahduttaa varmasti erityisesti liikematkalla olevaa vierasta. Tässä lemmikitkin kelpuuttavassa hotellissa on oma paikoitusalue, ja hotellilta on bussikuljetus lentokentälle. Hotellissa on neljä kokoushuonetta liike-elämän eri tarpeisiin, kuten konferensseihin tai koulutustilaisuuksiin, kaikissa niissä viimeisintä tekniikkaa oleva täydellinen varustus.

  Katso lisää
 • Hotel Palais Strudlhof
  From89€Yömaksu

  Hotel Palais Strudlhofstars

  Wienin, Wien , Pasteurgasse 1 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 414 reviewsBased on 414 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Vienna. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 81 majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1999. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Mercure Wien Westbahnhof
  From96€Yömaksu

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Wienin, Wien , Felberstrasse 4 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1229 reviewsBased on 1229 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vienna. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikassa on 252 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2009. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusTarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • K+K Maria Theresia
  From135€Yömaksu

  K+K Maria Theresiastars

  Wienin, Wien , Kirchberggasse 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2866 reviewsBased on 2866 reviews

  Tämä tyylikäs ja moderni hotelli sijaitsee ihanteellisesti Wienin boheemissa Spittelbergin kaupunginosassa. Tämä sisätiloiltaan modernia suunnittelua edustava tyylikäs boutique-tyyppinen hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia palveluja. Tästä Museum Quarterin tuntumassa sijaitsevasta hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka muille tunnetuille nähtävyyksille, kuten taidehistorialliseen museoon, luonnonhistorian museoon, keisarilliseen palatsiin, Heldenplatz-torille ja Volksgarten-puistoon. Kaupungin keskustaan on kävelymatka.

  Katso lisää
 • Hotel Wandl
  From219€Yömaksu

  Hotel Wandlstars

  Wienin, Wien , Petersplatz 9 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 630 reviewsBased on 630 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vienna. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 180 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 137 makuuhuoneesta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1850 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bellevue Hotel
  From121€Yömaksu

  Bellevue HotelstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Althanstrasse 5 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 740 reviewsBased on 740 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Vienna. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 160 makuuhuoneesta. Hotelli on rakennettu vuonna 1873 ja se on remontoitu täysin vuonna 2016. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on saanut Austrian Ecolabel (Umweltzeichen für Tourismusbetriebe)-sertifikaatin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  146  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä