Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  28€

Tarjoushotellit Wien

 • Ibis Wien Mariahilf
  From97€Yömaksu

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1212 reviewsBased on 1212 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 341 huonetta. Tilat käsittävät 189 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Enziana Hotel Vienna
  From73€Yömaksu

  Enziana Hotel Viennastars

  Wienin, Wien , Rennweg 51 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 476 reviewsBased on 476 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 165 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet ja 149 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • NH Wien City
  From132€Yömaksu

  NH Wien Citystars

  Wienin, Wien , Mariahilferstrasse 32-34 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1169 reviewsBased on 1169 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1996. $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2008. $hotel. getTypeHotel() käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 6 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Tilat käsittävät 32 kahden hengen huoneet, 5 huoneistot ja 68 superior-huoneet. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • NH Collection Wien Zentrum
  From135€Yömaksu

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Wienin, Wien , Mariahilfer strasse 78 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 628 reviewsBased on 628 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1996. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 2015. $hotel. getTypeHotel() käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 7 laajennusosia. Laajennusosassa on 4 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 73 huonetta. Tilat käsittävät 28 kahden hengen huoneet, 9 huoneistot, 26 superior-huoneet ja 10 perhehuoneet. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • De France Vienna
  From119€Yömaksu

  De France Viennastars

  Wienin, Wien , Schottenring 3 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1523 reviewsBased on 1523 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1872. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 216 huonetta. Tilat käsittävät 36 yhden hengen huoneet, 52 kahden hengen huoneet ja 20 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • NH Wien Belvedere
  From83€Yömaksu

  NH Wien Belvederestars

  Wienin, Wien , Rennweg 12a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1246 reviewsBased on 1246 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 114 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 102 kahden hengen huoneet, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 22 superior-huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • AZIMUT Hotel Wien
  From85€Yömaksu

  AZIMUT Hotel Wienstars

  Wienin, Wien , Sonnwendgasse 8 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 663 reviewsBased on 663 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 180 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet, 172 kahden hengen huoneet, 1 huoneisto ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Leonardo Hotel Vienna
  From94€Yömaksu

  Leonardo Hotel Viennastars

  Wienin, Wien , Matrosengasse 6-8 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1114 reviewsBased on 1114 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 213 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Fleming’s Selection Hotel Wien City
  From143€Yömaksu

  Fleming’s Selection Hotel Wien Citystars

  Wienin, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1353 reviewsBased on 1353 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli saneerattiin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 207 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 191 kahden hengen huoneet, 13 junior-sviitit, 10 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna
  From139€Yömaksu

  Hilton ViennastarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Am stadtpark 1 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3100 reviewsBased on 3100 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1975. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2004. Majoitustilaa on yhteensä 579 huonetta. Tilat käsittävät 579 yhden hengen huoneet, 579 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit, 23 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  163  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä