Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  28€

Tarjoushotellit Wien

 • Azimut Hotel Wien
  From66€Yömaksu

  Azimut Hotel Wienstars

  Wienin, Wien , Sonnwendgasse 8 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 99 reviewsBased on 99 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 180. Hotellin rakennusvuosi on 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Ainoastaan suuret lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • K+K Maria Theresia
  From127€Yömaksu

  K+K Maria Theresiastars

  Wienin, Wien , Kirchberggasse 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2513 reviewsBased on 2513 reviews

  Tämä tyylikäs ja moderni hotelli sijaitsee ihanteellisesti Wienin boheemissa Spittelbergin kaupunginosassa. Tämä sisätiloiltaan modernia suunnittelua edustava tyylikäs boutique-tyyppinen hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia palveluja. Tästä Museum Quarterin tuntumassa sijaitsevasta hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka muille tunnetuille nähtävyyksille, kuten taidehistorialliseen museoon, luonnonhistorian museoon, keisarilliseen palatsiin, Heldenplatz-torille ja Volksgarten-puistoon. Kaupungin keskustaan on kävelymatka.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  From119€Yömaksu

  Hilton Vienna Danube Waterfrontstars

  Wienin, Wien , Handelskai 269 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2585 reviewsBased on 2585 reviews

  5. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 367 makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituksessa lemmikkiensä kanssa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Vierailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Roomz Hotel Vienna
  From115€Yömaksu

  Roomz Hotel Viennastars

  Wienin, Wien , Paragon strasse 1 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 517 reviewsBased on 517 reviews

  5. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotellissa on yhteensä 152 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän hotelliin. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Grand Wien
  From248€Yömaksu

  Grand Wienstars

  Wienin, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1233 reviewsBased on 1233 reviews

  Hotelli on yksi Euroopan moderneimmista ja ylellisimmistä hotelleista. Se sijaitsee upeasti keskellä Wieniä, muutaman askeleen päässä Wienin valtionoopperasta ja Kärntner Street -kadulta. Luksushotellissa yhdistyvät ylellinen ilmapiiri, paras palvelu ja gourmet-keittiö.Hotellin 205 ylellistä ja teknisesti viimeistä huutoa olevat huoneet ja sviitit takaavat mukavuutta ja hyvinvointia ylellisine huonekaluineen, tyylikkäine sisustuksineen ja nykyaikaisine teknisine laitteistoineen. Jopa asiakkaiden vaativimmat odotukset toteutuvat.Vieraat voivat nauttia kulinaristista herkuista neljässä ravintolassa ja kahdessa baarissa. Ruokailutarjonnan helmiä ovat japanilainen ravintola “Unkai” sekä “Le Ciel by Toni Mörwald” -ravintola, jotka molemmat ovat saaneet useita palkintoja. Le Ciel by Toni Moerwald on myös Michelin-tähden saanut gourmet-ravintola. Näkymät Wienin kattojen yli tekee jokaisesta vierailusta gourmet-ravintolassa ikimuistoisen tapahtuman.Hotellirakennuksen kuudennessa kerroksessa oleva Grand Spa 605 on rauhan ja hyvän olon tyyssija. Kylpylä on varustettu saunalla, höyrysaunalla, erillisellä naisille tarkoitetulla alueella jossa on oma sauna ja höyrysauna, hiljaisella alueella, kuntoilualueella, jossa löytyy viimeisimmät kuntoilulaitteet, sekä kahdella hoitohuoneella.Rakennuksen toisessa kellarissa on yksi Wienin suurimmista tanssisaleista nimeltään “Quadrille”, joka tarjoaa hienostuneen ilmapiirin kaikille tilaisuuksille. Neljännessä kerroksessa on uusia neuvottelutiloja, joita voi käyttää kaikenlaisiin tapahtumiin ja lehdistötilaisuuksiin. Uudet neuvottelutilat kylpevät päivänvalossa, ja niitä voidaan mukauttaa joustavasti tilaisuuteen osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.Arvovaltainen kansainvälinen Green Globe -sertifikaatti ja sen vaativat kriteerit vahvistavat hotellin vihreän asenteen kestävän turismin kannalta kaikissa tiloissa. Green Globe on kansainvälisesti tunnettu sertifiointiohjelma matkailu- ja luksusturismiteollisuudelle.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna
  From129€Yömaksu

  Hilton Viennastars

  Wienin, Wien , Am stadtpark 1 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3419 reviewsBased on 3419 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 579 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2004. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Das Triest
  From118€Yömaksu

  Das Trieststars

  Wienin, Wien , Wiedner hauptstrasse 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 764 reviewsBased on 764 reviews

  Hotellissa on 72 mukavaa huonetta. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • K+K Palais
  From136€Yömaksu

  K+K Palaisstars

  Wienin, Wien , Rudolfsplatz 11 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1340 reviewsBased on 1340 reviews

  Hyvällä paikalla Wienissä sijaitsevan ylellisen boutiquehotellin historia alkaa keisari Franz Josefin ajalta. Maailmankuulut nähtävyydet, kuten Stephansdom, Hofburgin palatsialue, Espanjalainen ratsastuskoulu ja Wienin kansallisooppera, löytyvät kaikki kävelymatkan päästä, myös Tonavan rantaan on lyhyt kävelymatka. Hotellin lähellä olevalta metroasemalta on suora yhteys kaupungin messukeskukseen. Hotellin modernit sisätilat istuvat erinomaisesti rakennuksen kuvauksellisen kauniiseen historialliseen ulkokuoreen. Hotellin täysin mukavuuksin varustettujen vierashuoneiden sisustusta hallitsevat lämpimät sävyt. Liikematkaajien tarpeisiin hotelli tarjoaa ilmaisen, kaapelin kautta tulevan tai langattoman Internet-yhteyden, Internet-nurkkauksen sekä bisnesaulan. Muita palveluja ovat baari ja bistro sekä concierge-palvelu. Hotelli sopii yhtä hyvin sekä liike- että lomamatkaajalle.

  Katso lisää
 • Viennart am Museumsquartier
  From139€Yömaksu

  Viennart am Museumsquartierstars

  Wienin, Wien , Breite gasse 9 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 670 reviewsBased on 670 reviews

  Huoneiden kokonaismäärä on 56. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 1998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Carlton Opera
  From106€Yömaksu

  Carlton Operastars

  Wienin, Wien , Schikanedergasse 4 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 410 reviewsBased on 410 reviews

  Majoituspaikka koostuu yhteensä 52 makuuhuoneesta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  155  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä