Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  24€

Tarjoushotellit Wien

 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  From89€Yömaksu

  Hilton Vienna Danube Waterfrontstars

  Wienin, Wien , Handelskai 269 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2550 reviewsBased on 2550 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1988. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 367 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 363 kahden hengen huoneet, 13 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hilton Vienna
  From99€Yömaksu

  Hilton Viennastars

  Wienin, Wien , Am stadtpark 1 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3365 reviewsBased on 3365 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 579 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2004. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. , Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. , Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. ja Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ibis Wien Mariahilf
  From69€Yömaksu

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1280 reviewsBased on 1280 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1985. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 341 huonetta. Tilat käsittävät 189 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Vienna Airport Conference Center
  From109€Yömaksu

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Wienin, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2452 reviewsBased on 2452 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1983. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 500 huonetta. Tilat käsittävät 500 yhden hengen huoneet ja 500 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Wien City
  From76€Yömaksu

  NH Wien Citystars

  Wienin, Wien , Mariahilferstrasse 32-34 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1274 reviewsBased on 1274 reviews

  Loma huoneisto tai huoneisto perustettiin vuonna 1996. Loma huoneisto tai huoneisto läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Loma huoneisto tai huoneisto laajentui 2. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 6 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 105 huonetta. Tilat käsittävät 32 kahden hengen huoneet, 5 huoneistot ja 68 superior-huoneet. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa pikkolopalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Amedia Wien
  From50€Yömaksu

  Best Western Plus Amedia Wienstars

  Wienin, Wien , Landstrasser hauptstrasse 155 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 741 reviewsBased on 741 reviews

  4. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 4 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka koostuu yhteensä 187 makuuhuoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vieraat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. ja Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery
  From122€Yömaksu

  Hotel Am Konzerthaus Mgallerystars

  Wienin, Wien , Am heumarkt 35-37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2784 reviewsBased on 2784 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1976. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 211 huonetta. Tilat käsittävät 34 yhden hengen huoneet ja 154 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Ananas
  From68€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Ananasstars

  Wienin, Wien , Rechte wienzeile 93-95 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1987. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 522 huonetta. Tilat käsittävät 81 yhden hengen huoneet, 431 kahden hengen huoneet, 3 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 6 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Mercure Wien Westbahnhof
  From76€Yömaksu

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Wienin, Wien , Felberstrasse 4 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1054 reviewsBased on 1054 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1987. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 252 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet ja 237 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • NH Wien Belvedere
  From61€Yömaksu

  NH Wien Belvederestars

  Wienin, Wien , Rennweg 12a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1379 reviewsBased on 1379 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 114 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli. Myös 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  154  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä