Hotelleja kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Wien

WienFrom  32€

Tarjoushotellit Wien

 • Enziana Hotel Vienna
  From77€Yömaksu

  Enziana Hotel Viennastars

  Wienin, Wien , Rennweg 51 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 476 reviewsBased on 476 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 165 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet ja 149 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • De France Vienna
  From123€Yömaksu

  De France Viennastars

  Wienin, Wien , Schottenring 3 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1523 reviewsBased on 1523 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1872. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 216 huonetta. Tilat käsittävät 36 yhden hengen huoneet, 52 kahden hengen huoneet ja 20 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • NH Vienna Airport Conference Center
  From103€Yömaksu

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Wienin, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2287 reviewsBased on 2287 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1983. Hotelli saneerattiin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 500 huonetta. Tilat käsittävät 500 yhden hengen huoneet ja 500 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Vienna South
  From119€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Vienna Southstars

  Wienin, Wien , Hertha firnberg strasse 5 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 207 reviewsBased on 207 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1995. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 173 huonetta. Tilat käsittävät 174 yhden hengen huoneet, 75 kahden hengen huoneet ja 4 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Fleming's Deluxe Hotel Wien - City
  From141€Yömaksu

  Fleming's Deluxe Hotel Wien - Citystars

  Wienin, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1353 reviewsBased on 1353 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli saneerattiin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 207 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 191 kahden hengen huoneet, 13 junior-sviitit, 10 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Hotel Lamee
  From226€Yömaksu

  Hotel Lameestars

  Wienin, Wien , Rotenturmstrasse 15 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 254 reviewsBased on 254 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 32 huonetta. Tilat käsittävät 32 kahden hengen huoneet, 5 junior-sviitit, 4 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • NH Wien Belvedere
  From89€Yömaksu

  NH Wien Belvederestars

  Wienin, Wien , Rennweg 12a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1246 reviewsBased on 1246 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 114 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 102 kahden hengen huoneet, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 22 superior-huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • NH Collection Wien Zentrum
  From146€Yömaksu

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Wienin, Wien , Mariahilferstrasse 78 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 628 reviewsBased on 628 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1996. $hotel. getTypeHotel() entisöitiin kokonaan vuonna 2015. $hotel. getTypeHotel() käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 7 laajennusosia. Laajennusosa koostuu 4 kerroksesta. Majoitustilaa on yhteensä 73 huonetta. Tilat käsittävät 28 kahden hengen huoneet, 9 huoneistot, 26 superior-huoneet ja 10 perhehuoneet. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Prinz Eugen
  From71€Yömaksu

  Prinz Eugenstars

  Wienin, Wien , Wiedner guertel 14 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 956 reviewsBased on 956 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1958. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 106 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 49 kahden hengen huoneet, 4 kolmen hengen huoneet ja 7 superior-huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Ambassador
  From158€Yömaksu

  Ambassadorstars

  Wienin, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 586 reviewsBased on 586 reviews

  Loistohotelli sijaitsee Wienin historiallisessa keskustassa, ja se aloitti toimintansa vuonna 1898. Hotelli sijaitsee lähellä pyhän Tapanin tuomiokirkkoa, kansallisoopperaa ja monia muita nähtävyyksiä. Lähin metroasema on Stephansplatz. Jokaisessa tilavassa, yksilöllisesti sisustetussa huoneessa on minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, puhelin, ilmastointi ja kaapeli-/maksutelevisio. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko hotellissa. À la carte -ravintola ja sen talvipuutarha ja avokeittiö takaavat vieraiden kulinaristisen viihtymisen. Kausiherkut ja itävaltalaiset erikoisuudet tarjoillaan modernissa ilmapiirissä näkymin kuuluisalle Neuer Marktille. Ihastuttava Atriumbar on erinomainen paikka nauttia wieniläiskahvista, aperitiivista tai välipalasta. Ambassadorin tapahtumakäyttöön varatut huoneet tarjoavat mahtavat puitteet kokouksia, erilaisia tilaisuuksia tai gaalatapahtumia varten korkeintaan 40 hengelle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  172  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Wien

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Wien

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä