3 tähden hotellit kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
3 tähden hotellit in Wien

3 tähden hotellit kohteessa WienFrom  36€

Recommended 3 tähden hotellit in Wien

 • Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhof
  From60€Yömaksu

  Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhofstars

  Wienin, Wien , Gerhard-bronner-strasse 5 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 726 reviewsBased on 726 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vienna. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 300 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
  From54€Yömaksu

  Star Inn Hotel Wien Schönbrunnstars

  Wienin, Wien , Linke wienzeile 224 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukava hotelli kohteessa Vienna. Kokonaisuutena tiloissa on 283 huonetta. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Jufa Hotel Wien
  From64€Yömaksu

  Jufa Hotel Wienstars

  Wienin, Wien , Mautner markhof gasse 50 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 958 reviewsBased on 958 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Vienna, on erinomainen vaihtoehto perheille. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 157 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2011. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat voivat käyttää autotallia. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mozart
  From67€Yömaksu

  Mozartstars

  Wienin, Wien , Julius tandler platz 4 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Tämä perhehotelli on perustettu vuonna 1900, se sijaitsee n. kolme kilometriä Wienin keskustasta ja kuusi kilometriä Tonavasta. Wienin kansainväliselle lentokentälle on hotellilta matkaa n. 15 km Hotellilta on hyvät joukkoliikenneyhteydet: Franz Josef -asemalle, metroon sekä raitiovaunupysäkille on viiden minuutin kävelymatka. Pyöräilykautena Franz Josef -asemalta on mainio yhteys Passauhun. Tämä ympäristöystävällinen hotelli on erinomaisesti varustettu ja sen mukavat huoneet takaavat miellyttävän asumisen.

  Katso lisää
 • Royal Living Apartments
  From47€Yömaksu

  Royal Living Apartmentsstars

  Wienin, Wien , Knöllgasse 30 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 101 reviewsBased on 101 reviews

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Vienna. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailla on lentoasemalle noin 17. 5 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 28. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämä lemmikkiystävällinen majoitus sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Lisäpalveluna vieraat voivat käyttää autotallitiloja. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Beim Theresianum
  From57€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Beim Theresianumstars

  Wienin, Wien , Favoritenstrasse 52 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 808 reviewsBased on 808 reviews

  Tämän kauniin hotellin suosioon on monia syitä, ennen kaikkea sen sijainti kaupungin keskustassa, mikä tekee siitä erinomaisen tukikohdan Wienin vierailulle, olipa vierailun tarkoitus mikä hyvänsä. Hotellin ympäristöstä löytyy lukemattomia kiinnostavia käyntikohteita, mm. todella kauniita puistoja. Hotellilta on ainoastaan viiden minuutin kävelymatka Südtiroler Platz -metroasemalle, josta U1-linja vie viidessä minuutissa Pyhän Tapanin aukiolle ja Wienin historialliseen keskikaupunkiin. Wienin kansainväliselle lentokentälle on hieman alle 15 minuutin matka. Kaikissa mukavissa, minimalistiseen tyylin sisustetuissa vierashuoneissa on täydellinen varustus. Executive-huoneet ja sviitit sijaitsevat kaikki rauhallisissa paikoissa, ja niistä avautuvat näkymät joko puistoon tai hiljaiselle sivukadulle. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää ajoneuvonsa turvalliseen paikoitukseen hotellin omaan maanalaiseen autohalliin. Hotellivierailla on käytettävissään aamiaishuone ja terassi.

  Katso lisää
 • Lucia
  From64€Yömaksu

  Luciastars

  Wienin, Wien , Huetteldorfer strasse 79 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 939 reviewsBased on 939 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vienna. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 54 mukavaa huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • PhilsPlace Full-Service Apartments Vienna
  From500€Yömaksu

  PhilsPlace Full-Service Apartments Viennastars

  Wienin, Wien , Triester straße 64 64 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 35 reviewsBased on 35 reviews

  Ihastuttava huoneisto, jonka sijaintipaikka on Vienna. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 135 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikkiystävällinen huoneisto. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Pension Continental
  From78€Yömaksu

  Hotel Pension Continentalstars

  Wienin, Wien , Kirchengasse 1 - Kartta
   

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 8 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 350 metrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 17 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1924. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Stanys - Das Apartmenthotel
  From201€Yömaksu

  Stanys - Das Apartmenthotelstars

  Wienin, Wien , Mariahilfer strasse 161 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 330 reviewsBased on 330 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 36 majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2008. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Hotelli sallii pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä