Perhehotellit kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Perhehotellit in Wien

Perhehotellit kohteessa WienFrom  36€

Recommended Perhehotellit in Wien

 • NH Vienna Airport Conference Center
  From98€Yömaksu

  NH Vienna Airport Conference CenterstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2833 reviewsBased on 2833 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee kätevästi Wienin Schwechatin kansainvälisellä lentokentällä, aivan tuloaulaa vastapäätä. Nopea City Airport Train CAT vie hotellivieraat 16 minuutissa kaupungin keskustaan, sen tunnetuille nähtävyyksille, kuten Pyhän Tapanin tuomiokirkolle, Valtionoopperaan, Prater-huvipuistoon ja Hundertwasserhaus-asuinkerrostaloon. Hotellin tyylikkäästi kalustettuja vierashuoneita hallitsevat lämpimät sävyt, lattiat ovat tummaa kovapuuta. Koko hotellin kattava Wi-Fi-yhteys ilahduttaa varmasti etenkin bisnesmatkaajia, samoin kuin uusimmalla tekniikalla varustetut fantastiset konferenssitilat, yhteisalaltaan 2000 neliötä. Vierailla on käytössään myös 350 neliön hyvinvointialue, jossa on kuntosali, höyrysauna ja tavallinen sauna. Hotellin tyylikäs ravintola tarjoaa itävaltalaisen ja kansainvälisen keittiön antimia. Tämä hotelli on liikematkaajilta erinomainen valinta, mutta yhtä lailla se sopii kaikille, jotka haluavat majoittua lentokentän tuntumaan.

  Katso lisää
 • Arion Cityhotel Vienna
  From57€Yömaksu

  Arion Cityhotel Viennastars

  Wienin, Wien , Hintschiggasse 1 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 387 reviewsBased on 387 reviews

  Huippumoderni hotelli, joka sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla, vain 15 minuutin matkan päässä Wienin keskustasta autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Keskustassa matkailijat voivat tutustua upeisiin, suosittuihin nähtävyyksiin, joita ovat muun muassa Oopperatalo ja Kärntner Strasse. Wienerbergin puistoalueella sijaitsevaa hotellia ympäröivät viheralueet, mikä luo täydelliset puitteet levolle ja rentoutumiselle. Kaikki majoitushuoneet on sisustettu moderniin, mukavaan tyyliin ja niissä on omat kylpyhuoneet. Omatoimisuutta kaipaaville matkailijoille huoneistoissa on täysin varustetut keittokomerot, joissa on kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet. Työmatkailijat voivat käyttää hotellin kokoushuoneita sekä tietysti muita palveluja, kuten kätevää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Jufa Hotel Wien
  From64€Yömaksu

  Jufa Hotel Wienstars

  Wienin, Wien , Mautner markhof gasse 50 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 958 reviewsBased on 958 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Vienna, on erinomainen vaihtoehto perheille. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 157 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2011. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat voivat käyttää autotallia. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • roomz Vienna Prater
  From65€Yömaksu

  roomz Vienna Praterstars

  Wienin, Wien , Rothschildplatz 2 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kohteessa Vienna sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 265 huoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2018. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • K+K Maria Theresia
  From131€Yömaksu

  K+K Maria Theresiastars

  Wienin, Wien , Kirchberggasse 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2866 reviewsBased on 2866 reviews

  Tämä tyylikäs ja moderni hotelli sijaitsee ihanteellisesti Wienin boheemissa Spittelbergin kaupunginosassa. Tämä sisätiloiltaan modernia suunnittelua edustava tyylikäs boutique-tyyppinen hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia palveluja. Tästä Museum Quarterin tuntumassa sijaitsevasta hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka muille tunnetuille nähtävyyksille, kuten taidehistorialliseen museoon, luonnonhistorian museoon, keisarilliseen palatsiin, Heldenplatz-torille ja Volksgarten-puistoon. Kaupungin keskustaan on kävelymatka.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Zoo
  From78€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Zoostars

  Wienin, Wien , Schönbrunner schloßstraße 38-40 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 851 reviewsBased on 851 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Vienna. 6. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 4. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 118 huoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Lisäpalveluna vieraat voivat käyttää autotallitiloja. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Arcotel Kaiserwasser Vienna
  From99€Yömaksu

  Arcotel Kaiserwasser Viennastars

  Wienin, Wien , Wagramer strasse 8 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 833 reviewsBased on 833 reviews

  Tämä Tonavan rannalla, Uno Cityä ja Austria Centre Viennaa vastapäätä sijaitseva upea rakennus sopii täydellisesti Wienin uuteen ja vaikuttavaan silhuettiin. Sijaintinsa ja tarkkaan suunnitellun ilmapiirinsä ansiosta siinä yhdistyvät monet vastakkaiset asiat, kuten luonto ja kaupunki, se sovittaa bisneksen ja rentoutumisen saumattomasti yhteen. Hotellista on erinomaiset liikenneyhteydet. Se on lähellä Reichsbrücke-moottoritien ulosmenoväylää, ja lähin metroasema on aivan hotellin edessä, joten vieraat pääsevät Wienin keskustaan muutamassa minuutissa. Hotellin erityisen ilmapiirin aistii heti astuessaan sisään. Liikematkustajia varten on Executive Floor, jossa on oma lounge-alue. Loungesta pääsee suoraan ulos haukkaamaan raitista ilmaa Alte Donau -järven viheralueelle.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Ananas
  From136€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Ananasstars

  Wienin, Wien , Rechte wienzeile 93-95 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Tässä urbaanissa hotellissa vallitsee tyypillinen itävaltalainen tunnelma, jota täydentävät mukava sisustus ja ensiluokkainen palvelu. Hotelli sijaitsee Naschmarkt-torilla Ringstraßella, 15 minuutin kävelymatkan päässä monista kahviloista ja arkkitehtuurin taidonnäytteistä, kuten Hundertwasserhausista. Autolla saapuvat vieraat ja myös linja-autolla matkustavat ryhmät voivat käyttää hotellin alueella sijaitsevia pysäköintitiloja. Hotellissa katetaan joka aamu herkullinen aamiaisbuffet, joten voit aloittaa päiväsi nauttimalla maukkaita ja täyttäviä herkkuja. Hotellin hienostuneessa ja tilavassa ravintolassa tarjoillaan lounas- ja illallisaikaan ensiluokkaisia à la carte -aterioita, erinomaisen sijainnin ansiosta vierailla on runsaasti myös muita ravintolavaihtoehtoja.

  Katso lisää
 • Arcotel Wimberger Vienna
  From139€Yömaksu

  Arcotel Wimberger Viennastars

  Wienin, Wien , Neubaugurtel 34-36 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 969 reviewsBased on 969 reviews

  Tämä upea hotelli sijaitsee Wienin elämää sykkivässä 7. kaupunginosassa, vain kävelymatkan päässä monista alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä, joihin lukeutuvat esim. Wiener Stadthalle, Mariahilfer Straße ja Westbahnhof. Hotellin kaikissa vierashuoneissa, sviiteissä ja huoneistoissa on ilmastointi, taulu-TV, tallelokero ja ilmainen Wi-Fi-internet-yhteys. Hotellin viihtyisässä ravintolassa voi nauttia perinteisiä wieniläisiä ruokalajeja, ja hotellin brunssi on kaupungin suosituin. Hotellissa on myös baari, joka on kauttaaltaan sisustettu koloniaaliseen tyyliin, ja se tarjoaa varsin vaikuttavan valikoiman erikoisviskejä, baarissa on myös sisäpihapuutarha. Hotellin katolla on spa- ja kuntosalialue, jonka varustukseen kuuluvat infrapunasauna sekä tavallinen sauna, AlphaLounger, poreallas, juoksumatot, stepperi, ergometri, rintalihasten punnerrusharjoitusvälineet ja värinäharjoittelulaite.

  Katso lisää
 • Zeitgeist Vienna Hauptbahnhof
  From92€Yömaksu

  Zeitgeist Vienna Hauptbahnhofstars

  Wienin, Wien , Sonnwendgasse 15 15 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1837 reviewsBased on 1837 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Vienna. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 254 huoneesta. Majoitus on perustettu vuonna 2013. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä