Viehättävät hotellit kohteessa Wien

Katso sijainti kartassa.
Viehättävät hotellit in Wien

Viehättävät hotellit kohteessa WienFrom  36€

Recommended Viehättävät hotellit in Wien

 • Sans Souci Hotel
  From247€Yömaksu

  Sans Souci HotelstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Burggasse 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Vienna. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 185 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikassa on 63 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Boltzmann
  From61€Yömaksu

  Boltzmannstars

  Wienin, Wien , Boltzmanngasse 8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 272 reviewsBased on 272 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vieraiden käytössä on yhteensä 70 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2012. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Beethoven Wien
  From108€Yömaksu

  Hotel Beethoven Wienstars

  Wienin, Wien , Papagenogasse 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1666 reviewsBased on 1666 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotellissa on yhteensä 47 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2016. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Palais Coburg Residenz
  From795€Yömaksu

  Palais Coburg Residenzstars

  Wienin, Wien , Coburgbastei 4 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 142 reviewsBased on 142 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tiloihin kuuluu yhteensä 34 viihtyisää majoitustilaa. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1845, se uudistettiin vuonna 2003. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vierailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Rathauspark
  From91€Yömaksu

  Austria Trend Hotel RathausparkstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Rathausstrasse 17 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 989 reviewsBased on 989 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Vienna. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 117 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1880 ja se on remontoitu täysin vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituspaikka noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Astoria
  From106€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Astoriastars

  Wienin, Wien , Kaerntner strasse 32-34 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 931 reviewsBased on 931 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vienna. Majoituspaikka koostuu yhteensä 128 huoneesta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Lucia
  From64€Yömaksu

  Luciastars

  Wienin, Wien , Huetteldorfer strasse 79 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 939 reviewsBased on 939 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Vienna. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 54 mukavaa huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Kaiserhof Wien
  From88€Yömaksu

  Hotel Kaiserhof WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Frankenberggasse 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2462 reviewsBased on 2462 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Wienin historiallisessa keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä upealta Ringstrasselta ja Wienin valtionoopperasta sekä hienoista ravintoloista, baareista ja kahviloista. Luonnollisen ystävällinen henkilökunta, ensiluokkainen palvelu ja miellyttävä yksityiskohtien huomiointi luovat hotelliin ainutlaatuisen mukavan ja rentouttavan ilmapiirin. Hotellin lämpimästi sisustettujen huoneiden ja sviittien tyyli on sekoitus vuosisadan vaihteen arkkitehtuuria ja moderneja mukavuuksia. Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on ilmainen WLAN-yhteys, telakointiasemat ulkoisille medialaitteille, teen- ja kahvinkeitin, ja ne on sisustettu hienoilla sisustustekstiileillä, hienostuneilla huonekaluilla ja korkealaatuisilla Kaiserhof-vuoteilla. Hotelli tarjoaa myös romanttisia hääparisviittejä sekä huoneita allergioista kärsiville vieraille. Tyylikäs ja rauhallinen Kaiserhof-baari kutsuu vieraat rentoutumaan ja nauttimaan mukavasta seurasta kultivoidussa ilmapiirissä, erityisesti pitkän nähtävyyksien kiertelypäivän tai liiketapaamisten jälkeen. Hotellin seminaaritilat tarjoavat paljon päivänvaloa, ja ne ovat erillään hotellin perustiloista.

  Katso lisää
 • Hotel Schani Wien
  From96€Yömaksu

  Hotel Schani WienstarsGreenProgram Icon

  Wienin, Wien , Karl-popper-strasse 22 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1282 reviewsBased on 1282 reviews

  Tämä upea hotelli sijaitsee Belvedere-korttelissa, Hauptbahnhof Wien -keskusrautatieaseman vieressä. Kyseessä on aito ja alkuperäinen wieniläinen hotelli, joka haluaa tarjota vierailleen tilaisuuden aistia ja kokea modernin Wienin tunnelma. Aivan hotellin naapurissa sijaitsevat uusi, moderni rautatieasema sekä Belvederen linnan historialliset rakennukset. Hotelli on paikka, jossa joka puolelta maailmaa tulevat ihmiset kohtaavat modernin paikallisen kulttuurin. Ympäröivästä kaupunginosasta niin liike- kuin lomamatkaajatkin löytävät hakemansa, unohtamatta hotellin ja sen vierashuoneiden ensiluokkaista tarjontaa. Hotellin rauhallisissa vierashuoneissa ja huoneistoissa rentoutuminen on täydellistä. Liikematkaajille hotelli tarjoaa 20-paikkaiset työtilat. Hotellissa on myös kaunis puutarha, jossa voi nauttia kahvit ja viettää aikaa perheen tai ystävien seurassa.

  Katso lisää
 • City Pension
  From246€Yömaksu

  City Pensionstars

  Wienin, Wien , Bauernmarkt 10 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Vienna. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 18 huoneesta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1794 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  33  Hotelleja kohteessa Wien
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä