Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  21€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Quality Hotel Delfino Venezia Mestre
  From47€Yömaksu

  Quality Hotel Delfino Venezia Mestrestars

  Mestre, Venetsia , Corso del popolo 211 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2216 reviewsBased on 2216 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Mestre. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 126 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1969. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Casa Nicolo Priuli
  From92€Yömaksu

  Casa Nicolo Priulistars

  Venetsian, Venetsia , Castello 4983-4984-4985 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 465 reviewsBased on 465 reviews

  Viehättävä guest house sijaitsee kohteessa Venice. 2. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva guest house on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 6 kilometrin matka. Pieni, vain 10 majoitustilan guest house sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • NH Venezia Santa Lucia
  From175€Yömaksu

  NH Venezia Santa Luciastars

  Venetsian, Venetsia , Rio terà lista di spagna 116/a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukava hotelli on kohteessa Venice. Tiloihin kuuluu yhteensä 105 viihtyisää makuuhuonetta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1700, se uudistettiin vuonna 2011. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus sallii pienet lemmikit. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja.

  Katso lisää
 • Apogia Sirio
  From103€Yömaksu

  Apogia Siriostars

  Mestre, Venetsia , Via circonvallazione 109 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 816 reviewsBased on 816 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Mestre. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 1. 6 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 9 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 112 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Santa Marina
  From291€Yömaksu

  Santa Marinastars

  Venetsian, Venetsia , Castello - camo santa marina 6068 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Venice. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 53 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen.

  Katso lisää
 • Ca' Marinella
  From260€Yömaksu

  Ca' Marinellastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa marina - castello 6105 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 976 reviewsBased on 976 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Venice. Majoituspaikka koostuu yhteensä 53 makuuhuoneesta. Majoitus valmistui vuonna 1500, ja se remontoitiin vuonna 2005. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Aaron
  From62€Yömaksu

  Aaronstars

  Mestre, Venetsia , Via giovanni felisati 187 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 706 reviewsBased on 706 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Mestre. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikassa on yhteensä 20 mukavaa majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Ambasciatori
  From47€Yömaksu

  Ambasciatoristars

  Mestre, Venetsia , Corso del popolo 221 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1255 reviewsBased on 1255 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Mestre. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 92 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2008. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Palazzo San Lorenzo
  From114€Yömaksu

  Palazzo San Lorenzostars

  Venetsian, Venetsia , Fondamenta de l'osmarin 4981/b - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. Majoitus koostuu yhteensä 26 makuuhuoneesta. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenza D'Epoca
  From60€Yömaksu

  San Cassiano Residenza D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Calle del rosa 2232 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1327 reviewsBased on 1327 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Venice. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoituspaikassa on 36 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  293  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews