Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  49€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From229€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1536 reviewsBased on 1536 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Ala
  From227€Yömaksu

  Hotel Alastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa maria del giglio - san marco 2494 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2186 reviewsBased on 2186 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1700. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 82 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet ja 72 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Cavalletto E Doge Orseolo
  From196€Yömaksu

  Cavalletto E Doge Orseolostars

  Venetsian, Venetsia , Sotoportego del cavalletto, san marco 1107 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1232 reviewsBased on 1232 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1308. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 4 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 107 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 86 kahden hengen huoneet ja 9 junior-sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Saturnia & International
  From197€Yömaksu

  Saturnia & Internationalstars

  Venetsian, Venetsia , San marco, via xxii marzo 2398 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2339 reviewsBased on 2339 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan kiehtovan Venetsian ytimessä. Hotelli sijaitsee Via XXII Marzo -ostoskadun varrella, vain lyhyen matkan päässä Pyhän Markuksen torilta. Hotellilta pääsee vaivattomasti baareihin, kauppaliikkeisiin ja huvittelupaikkoihin sekä monille tämän vaikuttavan kaupungin tarjoamille nähtävyyksille. Joukkoliikennepysäkeille hotellilta on matkaa vain 100 metriä. Tällä 1800-luvun alun hotellilla on pitkä historia, sen upea arkkitehtuuri istuu täydellisesti rakennuksen kulttuurihistoriallisesti rikkaaseen ympäristöön. Tämä ylellisen tyylikäs perhehotelli hurmaa asiakkaansa lämpimällä vieraanvaraisuudellaan ja vertaansa vailla olevilla palveluillaan. Kauniissa hotellihuoneissa on moderni varustus, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden.

  Katso lisää
 • Principe
  From202€Yömaksu

  Principestars

  Venetsian, Venetsia , Lista di spagna 146 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2013 reviewsBased on 2013 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1400. Majoitustilaa on yhteensä 130 huonetta. Tilat käsittävät 129 kahden hengen huoneet ja 1 junior-sviitti. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Colombina
  From274€Yömaksu

  Colombinastars

  Venetsian, Venetsia , Del remedio - castello 4416 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1806 reviewsBased on 1806 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1500. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 4 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 35 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 30 kahden hengen huoneet ja 3 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenzia D'Epoca
  From216€Yömaksu

  San Cassiano Residenzia D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 2232 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1120 reviewsBased on 1120 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 36 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 24 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Carnival Palace
  From212€Yömaksu

  Carnival Palacestars

  Venetsian, Venetsia , Fondamenta di cannaregio 929 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2137 reviewsBased on 2137 reviews

  Vuonna 2012 avattu erittäin tyylikäs boutiquehotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Venetsian keskustassa, josta on näkymät Cannareggion kanaaliin, joka on kaupungin toiseksi suurin kanaali. Vanhassa juutalaisessa ghetossa sijaitseva hotelli on useiden ravintoloiden, baarien ja kahviloiden ympäröimä. Santa Lucian juna-asema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja kuuluisalle Pyhän Markuksen aukiolle on helppo päästä vesibussilla. Hotelli on varustettu ympäri vuorokauden auki olevalla vastaanotolla, concierge-palvelulla, maksuttomalla Wi-Fi-yhteydellä kaikkialla hotellissa, kokoustiloilla, baarilla, pesulapalvelulla ja matkalaukkujen säilytystiloilla.

  Katso lisää
 • Bauer Palazzo
  From345€Yömaksu

  Bauer Palazzostars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1413/d - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 897 reviewsBased on 897 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1880. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 72 huonetta. Tilat käsittävät 44 kahden hengen huoneet ja 38 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Concordia
  From259€Yömaksu

  Concordiastars

  Venetsian, Venetsia , calle larga san marco 367 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 978 reviewsBased on 978 reviews

  Perinteinen, tyylikäs hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Pyhän Markuksen aukiolla kaupungin keskustassa, vain muutaman askeleen Campanilelta. Julkinen liikenne kulkee vain muutaman metrin päässä hotellin ovelta. Marco Polon lentokenttä sijaitsee vain 10 km:n päässä ja merelle on matkaa 3 km. Tyypillinen venetsialaishotelli on rakennettu vuonna 1700 ja täysin remontoitu. Vieraiden käytössä on useita hotellin tiloja ja palveluita, kuten avara aulatila, tallelokerot ja vaatesäilytys. Hotellissa on myös aulabaari, televisiohuone ja kokoustilat. Vieraat voivat nauttia illallista ilmastoidussa à la carte -ravintolassa, josta avautuu upea näkymä Pyhän Markuksen aukiolle. Huoneet on sisustettu perinteiseen tyyliin, ja niissä on oma kylpyhuone hiustenkuivaajineen sekä suoravalintapuhelin, radio, Internet-yhteys ja tallelokero. Huoneiden vakiovarustuksiin kuuluvat myös oleskelutila ja minibaari.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  220  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  22
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä