Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  16€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From224€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1391 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2901 reviewsBased on 2901 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Rialto
  From250€Yömaksu

  Rialtostars

  Venetsian, Venetsia , Riva del ferro / ponte di rialto, san marco 5149 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2628 reviewsBased on 2628 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Venice. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tiloihin kuuluu yhteensä 79 viihtyisää majoitustilaa. Tilat sijaitsevat vuodelta 1600 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2001. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Do Pozzi
  From177€Yömaksu

  Do Pozzistars

  Venetsian, Venetsia , Via xxii marzo 2373 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 660 reviewsBased on 660 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, kaupungin suosituimpiin kuuluvan ostoskadun varrella, lähellä Pyhän Markuksen toria. Vuodesta 1866 asti Marchesin perheelle kuulunut rakennus, joka toimi nykyisten omistajien isovanhempien talviresidenssinä, muutettiin hotelliksi vuonna 1963. Tämä 28-huoneinen hotelli tarjoaa asiakkailleen 24h-vastaanotto- ja sisäänkirjautumispalvelun, tallelokeron ja valuutanvaihtopisteen. Jokaisessa huoneessa on kylpyamme, suihku ja huoneen hintaan sisältyvät hygieniatarvikkeet. Huoneiden vakiovarustuksena on myös parisänky tai erikoisleveä sänky ja ilmastointi/keskuslämmitys. Muita mukavuuksia ovat satelliitti-TV, jääkaappi/minibaari ja tallelokero. Päivä alkaa aina hotellissa tarjottavalla mannermaisella aamiaisella.

  Katso lisää
 • Ca'Marinella
  From185€Yömaksu

  Ca'Marinellastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa marina - castello 6105 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 976 reviewsBased on 976 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Venice. Majoituspaikka koostuu yhteensä 53 majoitustilasta. Majoituspaikka valmistui vuonna 1500, ja se remontoitiin vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Tintoretto Hotel
  From132€Yömaksu

  Tintoretto Hotelstars

  Venetsian, Venetsia , Santa fosca, cannaregio 2316 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 540 reviewsBased on 540 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Venice. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 22 viihtyisää huonetta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1400, se uudistettiin vuonna 2000. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Venice Times Hotel
  From495€Yömaksu

  Venice Times Hotelstars

  Venetsian, Venetsia , Calle priuli dei cavalletti 99/d 99/d - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 265 reviewsBased on 265 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. Majoitus koostuu yhteensä 31 huoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Ala - Adults Recom'd
  From252€Yömaksu

  Hotel Ala - Adults Recom'dstars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa maria del giglio - san marco 2494 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3227 reviewsBased on 3227 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Venice. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 80 viihtyisää makuuhuonetta. Vaikka majoitus on rakennettu jo vuonna 1700, se uudistettiin vuonna 2018. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä.

  Katso lisää
 • Hotel Bisanzio
  From279€Yömaksu

  Hotel Bisanziostars

  Venetsian, Venetsia , Riva schiavoni, calle della pieta 3651 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 915 reviewsBased on 915 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Venice. Kokonaisuutena tiloissa on 43 makuuhuonetta. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Gorizia A La Valigia
  From240€Yömaksu

  Gorizia A La Valigiastars

  Venetsian, Venetsia , San marco, calle fabbri 4696/a - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 971 reviewsBased on 971 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Venice. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 44 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1600 ja se on remontoitu täysin vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • President
  From82€Yömaksu

  PresidentstarsGreenProgram Icon

  Mestre, Venetsia , Via forte marghera 99a - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 449 reviewsBased on 449 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Mestre. 8. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 28. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 3 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 6 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 51 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2006. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  280  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  28
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews