Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  33€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From217€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2644 reviewsBased on 2644 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Sirio
  From74€Yömaksu

  Hotel Siriostars

  Mestre, Venetsia , Via circonvallazione 109 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 732 reviewsBased on 732 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Mestre sijaitseva hotelli on erinomainen vaihtoehto homomatkailijoille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 5 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikassa on 112 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Tässä majoituksessa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

  Katso lisää
 • Do Pozzi
  From109€Yömaksu

  Do Pozzistars

  Venetsian, Venetsia , Via xxii marzo 2373 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 588 reviewsBased on 588 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, kaupungin suosituimpiin kuuluvan ostoskadun varrella, lähellä Pyhän Markuksen toria. Vuodesta 1866 asti Marchesin perheelle kuulunut rakennus, joka toimi nykyisten omistajien isovanhempien talviresidenssinä, muutettiin hotelliksi vuonna 1963. Tämä 28-huoneinen hotelli tarjoaa asiakkailleen 24h-vastaanotto- ja sisäänkirjautumispalvelun, tallelokeron ja valuutanvaihtopisteen. Jokaisessa huoneessa on kylpyamme, suihku ja huoneen hintaan sisältyvät hygieniatarvikkeet. Huoneiden vakiovarustuksena on myös parisänky tai erikoisleveä sänky ja ilmastointi/keskuslämmitys. Muita mukavuuksia ovat satelliitti-TV, jääkaappi/minibaari ja tallelokero. Päivä alkaa aina hotellissa tarjottavalla mannermaisella aamiaisella.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenzia D'Epoca
  From563€Yömaksu

  San Cassiano Residenzia D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 2232 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1207 reviewsBased on 1207 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Kokonaisuutena tiloissa on 36 makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Ala
  From207€Yömaksu

  Hotel Alastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa maria del giglio - san marco 2494 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2460 reviewsBased on 2460 reviews

  50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 82 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka valmistui vuonna 1700, ja se remontoitiin vuonna 2010. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Bauer Palazzo
  From283€Yömaksu

  Bauer Palazzostars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 191 majoitustilaa. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1880 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2000. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Smart Hotel Holiday
  From74€Yömaksu

  Smart Hotel Holidaystars

  Mestre, Venetsia , Dell'essiccatoio 38 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 779 reviewsBased on 779 reviews

  10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 97 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Carnival Palace
  From184€Yömaksu

  Carnival Palacestars

  Venetsian, Venetsia , Fondamenta di cannaregio 929 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2391 reviewsBased on 2391 reviews

  Vuonna 2012 avattu erittäin tyylikäs boutiquehotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Venetsian keskustassa, josta on näkymät Cannareggion kanaaliin, joka on kaupungin toiseksi suurin kanaali. Vanhassa juutalaisessa ghetossa sijaitseva hotelli on useiden ravintoloiden, baarien ja kahviloiden ympäröimä. Santa Lucian juna-asema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja kuuluisalle Pyhän Markuksen aukiolle on helppo päästä vesibussilla. Hotelli on varustettu ympäri vuorokauden auki olevalla vastaanotolla, concierge-palvelulla, maksuttomalla Wi-Fi-yhteydellä kaikkialla hotellissa, kokoustiloilla, baarilla, pesulapalvelulla ja matkalaukkujen säilytystiloilla.

  Katso lisää
 • Saturnia & International
  From234€Yömaksu

  Saturnia & Internationalstars

  Venetsian, Venetsia , San marco, via xxii marzo 2398 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2600 reviewsBased on 2600 reviews

  Tämä korkealuokkainen hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan kiehtovan Venetsian ytimessä. Hotelli sijaitsee Via XXII Marzo -ostoskadun varrella, vain lyhyen matkan päässä Pyhän Markuksen torilta. Hotellilta pääsee vaivattomasti baareihin, kauppaliikkeisiin ja huvittelupaikkoihin sekä monille tämän vaikuttavan kaupungin tarjoamille nähtävyyksille. Joukkoliikennepysäkeille hotellilta on matkaa vain 100 metriä. Tällä 1800-luvun alun hotellilla on pitkä historia, sen upea arkkitehtuuri istuu täydellisesti rakennuksen kulttuurihistoriallisesti rikkaaseen ympäristöön. Tämä ylellisen tyylikäs perhehotelli hurmaa asiakkaansa lämpimällä vieraanvaraisuudellaan ja vertaansa vailla olevilla palveluillaan. Kauniissa hotellihuoneissa on moderni varustus, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden.

  Katso lisää
 • Al Nuovo Teson
  From180€Yömaksu

  Al Nuovo Tesonstars

  Venetsian, Venetsia , Calle pescaria 3980/81 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 476 reviewsBased on 476 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 22 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  258  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  26
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews