Hotelleja kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Venetsia

VenetsiaFrom  36€

Tarjoushotellit Venetsia

 • Bauer Casanova
  From117€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2590 reviewsBased on 2590 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Ala
  From92€Yömaksu

  Hotel Alastars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa maria del giglio - san marco 2494 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2344 reviewsBased on 2344 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1700. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 82 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet ja 72 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • San Cassiano Residenzia D'Epoca
  From94€Yömaksu

  San Cassiano Residenzia D'Epocastars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 2232 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1168 reviewsBased on 1168 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 36 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 24 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Amadeus
  From79€Yömaksu

  Amadeusstars

  Venetsian, Venetsia , Lista di spagna, cannaregio 227 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 822 reviewsBased on 822 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1600. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 63 huonetta. Toimitilat muodostuvat 3 yhden hengen huoneet ja 60 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Carlton on the Grand Canal
  From81€Yömaksu

  Carlton on the Grand Canalstars

  Venetsian, Venetsia , Santa croce 578 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3001 reviewsBased on 3001 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1900. Majoitustilaa on yhteensä 145 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet ja 138 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu.

  Katso lisää
 • Carnival Palace
  From114€Yömaksu

  Carnival Palacestars

  Venetsian, Venetsia , Fondamenta di cannaregio 929 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2268 reviewsBased on 2268 reviews

  Vuonna 2012 avattu erittäin tyylikäs boutiquehotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Venetsian keskustassa, josta on näkymät Cannareggion kanaaliin, joka on kaupungin toiseksi suurin kanaali. Vanhassa juutalaisessa ghetossa sijaitseva hotelli on useiden ravintoloiden, baarien ja kahviloiden ympäröimä. Santa Lucian juna-asema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja kuuluisalle Pyhän Markuksen aukiolle on helppo päästä vesibussilla. Hotelli on varustettu ympäri vuorokauden auki olevalla vastaanotolla, concierge-palvelulla, maksuttomalla Wi-Fi-yhteydellä kaikkialla hotellissa, kokoustiloilla, baarilla, pesulapalvelulla ja matkalaukkujen säilytystiloilla.

  Katso lisää
 • Centrale
  From35€Yömaksu

  Centralestars

  Mestre, Venetsia , P.le donatori di sangue 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 909 reviewsBased on 909 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1954. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 99 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet, 68 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Apogia Sirio Mestre
  From55€Yömaksu

  Apogia Sirio Mestrestars

  Mestre, Venetsia , Circonvallazione 109 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 701 reviewsBased on 701 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1964. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 112 huonetta. Tilat käsittävät 2 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Bauer Palazzo
  From237€Yömaksu

  Bauer Palazzostars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1880. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 191 huonetta. Tilat käsittävät 95 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit, 49 sviitit ja 40 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Tre Archi
  From57€Yömaksu

  Tre Archistars

  Venetsian, Venetsia , Cannaregio 923 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 720 reviewsBased on 720 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 24 huonetta. Tilat käsittävät 22 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Venetsia

  Venice is a city in the north of Italy. It is sometimes known as the "City of Water", due to the many canals that make it up, which are due to the fact that the city is actually more than a hundred islands, connected by around four hundred bridges. These canals and bridges give the city its own unique charm. The city's many important churches include the Basilicas of St Mark, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Santa Maria della Salute, and many more. Venice is home to the famous St Mark's Square, which is a very interesting spot, and indeed Napoleon Bonaparte said that it was the most beautiful square in the whole of Europe. It is surrounded by important buildings, including the Ducal Palace, in the Gothic style. The palace was the seat of government, as well the courts and prisons, of Venice. The city's most important festival is Carnival, which here has the curious feature of involving the wearing of masks by participants. If you visit Venice, don't miss a trip on one of the traditional Venetian gondolas. Visit this marvellous city and discover the romantic Venice!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Venetsia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews