Luksushotellit kohteessa Venetsia

Katso sijainti kartassa.
Luksushotellit in Venetsia

Luksushotellit kohteessa VenetsiaFrom  20€

Recommended Luksushotellit in Venetsia

 • Bauer Casanova
  From94€Yömaksu

  Bauer Casanovastars

  Venetsian, Venetsia , Xiii martiri, san marco 1391 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2901 reviewsBased on 2901 reviews

  Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä San Marcolta. Huoneet on sisustettu kauniilla 1940–1950-luvun huonekaluilla, joita korostavat hienostuneen yksityiskohdat Venetsiasta. Kaikkien huoneiden sisustusta on ajanmukaistettu rakkaudella ja säännöllisesti, jotta venetsialaisen nykyelämän henki voidaan säilyttää. Marmorikylpyhuoneet, Bevilacquan ja Rubellin arvokkaat kankaat, venetsialainen käsityö ja puulistat ovat paikallista alkuperää ja kunnianosoitus venetsialaisia ja alueen perinteitä kohtaan. Enemmän omaa rauhaa kaipaavan kannattaa suunnata naapurissa olevaan Casa Novaan, joka on Bauerin sisarhotelli. Siellä on 10 huonetta, yksi huoneisto ja kahdeksan ylellistä sviittiä, jotka sopivat täydellisesti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoitukseen sekä perheiden käyttöön. Molemmissa hotelleissa majoittuvat voivat nauttia viiden tähden hotellin puitteista ja palveluista.

  Katso lisää
 • Bauer Palazzo
  From230€Yömaksu

  Bauer Palazzostars

  Venetsian, Venetsia , San marco 1459 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Hienostunut hotelli kohteessa Venice. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 191 majoitustilasta. Majoitus on rakennettu vuonna 1880 ja se on peruskorjattu vuonna 2000. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Matkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Metropole
  From193€Yömaksu

  Metropolestars

  Venetsian, Venetsia , Riva degli schiavoni 4149 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1448 reviewsBased on 1448 reviews

  Tämän hotellin viehättävyys syntyy sen ainutlaatuisesta tunnelmasta, aikakauden huonekaluin kalustetusta aulasta, vaikuttavasta antiikkikokoelmasta ja tyylikkäiksi sisustetuista huoneista ja sviiteistä, jotka kaikki on kalustettu persoonallisesti alkuperäisin huonekaluin. Hotellin sijainti tarjoaa lumoavan näkymän laguuniin, jota vastapäätä näkyy San Giorgion saari, Pyhän Markuksen torille hotellilta on matkaa vain muutama askel. Hotelli on perustettu 1500-luvulta peräisin olevaan rakennukseen, sen huoneet huokuvat orientaalista viehätystä kuin herkkää tuoksuaan levittävä suitsuke. Ihastuttava Citrus Garden eksoottisine palmuineen on täydellinen tausta ilta-aterialle kahden Michelin-tähden Met-ravintolassa. Tämän ravintolan keittiöpäällikkö on voittanut ruokalistoillaan palkintoja ja luonut maineen, jolla asiakkaille voidaan taata unohtumaton ravintolakokemus.

  Katso lisää
 • Ca Sagredo Hotel
  From284€Yömaksu

  Ca Sagredo Hotelstars

  Venetsian, Venetsia , Campo santa sofia ca doro - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1362 reviewsBased on 1362 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Venice. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 42 huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1400 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2007. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Excelsior Venezia Lido
  From254€Yömaksu

  Excelsior Venezia Lidostars

  Lido, Venetsia , Lungomare marconi 41 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1131 reviewsBased on 1131 reviews

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Lido. Vieraiden käytössä on yhteensä 196 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 1995. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hilton Molino Stucky Venice
  From136€Yömaksu

  Hilton Molino Stucky Venicestars

  Venetsian, Venetsia , Giudecca 810 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8113 reviewsBased on 8113 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Venice. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 379 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Palazzo Venart Luxury Hotel
  From262€Yömaksu

  Palazzo Venart Luxury Hotelstars

  Venetsian, Venetsia , Calle tron 1961 - Kartta
   

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Venice. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 18 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ausonia Hungaria Wellness & Lifestyle
  From97€Yömaksu

  Ausonia Hungaria Wellness & Lifestylestars

  Lido, Venetsia , Gran viale s.m. elisabetta 28 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4 reviewsBased on 4 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, hienostunut hotelli on kohteessa Lido. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 60 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2019. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Villa Condulmer
  From70€Yömaksu

  Villa Condulmerstars

  Mogliano Veneto, Venetsia , Via preganziol 1 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Tämä ainutlaatuinen hotelli on kaupungin maamerkkejä ja täydellinen valinta jokaiselta, joka etsii Venetsian lähistöltä rentouttavaa tunnelmaa ja korkealuokkaisia palveluja tarjoavaa majoitusta. Hotellin vieraat voivat virkistäytyä hotellia ympäröivässä suuressa puistossa, jossa on ulkoilureittejä ja kauniita lampia.Hotellilta on hyvät yhteydet ympäristön lentokentille ja sieltä on vaivaton pääsy kaupungin keskustaan.Heti tähän historialliseen hotelliin saavuttuaan vieraat voivat aistia alkuperäisten freskojen ja venetsialaistyylisten laattalattioiden aikaansaaman 1500-luvun tunnelman.Vierashuoneet ja sviitit on sisustettu perinteiseen maalaistyyliin ja tarjoavat kaikki ne mukavuudet, joita vaativinkin matkailija odottaa nykyään saavansa.Kesäisin vierailla on käytössään uima-allas, jonka yhteydessä saa myös ravintolapalveluja.

  Katso lisää
 • Relais Ca Sabbioni
  From106€Yömaksu

  Relais Ca Sabbionistars

  Marghera, Venetsia , Via padana loc ca sabbioni 338 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 303 reviewsBased on 303 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Marghera. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä hotellissa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  12  Hotelleja kohteessa Venetsia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä