Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  16€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Sunworld Dynasty Hotel Beijing
  From84€Yömaksu

  Sunworld Dynasty Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Wangfujing street, dongcheng district 50 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 645 reviewsBased on 645 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Wangfujing. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 9. 0 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 8 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 395 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2008. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Cordis Beijing Capital Airport
  From104€Yömaksu

  Cordis Beijing Capital Airportstars

  Beijing Airport, Beijing Peking , Yijing road, terminal 3, capital airport 1 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1152 reviewsBased on 1152 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Airport. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 38. 2 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 6 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 272 mukavaa majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Eclat Beijing
  From194€Yömaksu

  Hotel Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing 9? -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1698 reviewsBased on 1698 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 100 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista.

  Katso lisää
 • Days Inn Forbidden City Beijing
  From37€Yömaksu

  Days Inn Forbidden City Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanwanzi bystreet, nanheyan street, dongcheng dist 1 -
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 793 reviewsBased on 793 reviews

  Days Inn Forbidden City on upea kaupunkihotelli ikivanhojen puiden suojissa Pekingin keskustassa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Tiananmenin aukiolta ja Kielletystä kaupungista sekä Wangfujianin ostosalueelta ja kävelykaduilta. Metrolinja 1 kulkee myös kävelymatkan päästä ja tarjoaa kätevän yhteyden muille metrolinjoille, joilla pääsee tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Hotellissa on mukavat huoneet, erinomainen palvelu ja laadukkaat tilat. Se sopii hyvin niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille.

  Katso lisää
 • Grand Concordia Hotel
  From86€Yömaksu

  Grand Concordia Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Eagle run plaza, a-1 zone xiao yun road 26 26 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 41 reviewsBased on 41 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. Majoitustilojen kokonaismäärä on 266. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • King Parkview Hotel Beijing
  From45€Yömaksu

  King Parkview Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Shatanhou street, dongcheng district 55 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Wangfujing. 2. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on 2. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoitusliike sijaitsee 9. 3 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 162 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gracie Art Hotel
  From61€Yömaksu

  Gracie Art Hotelstars

  Wangjing, Beijing Peking , 706 back street, 798 art district, 2 jiuxianqiao n 1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Wangjing. Vierailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 21. 7 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Hotellissa on 30 mukavaa majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Jingyi Hotel Beijing
  From60€Yömaksu

  Jingyi Hotel Beijingstars

  Unknown zone, Unknown destination , Dazhongsi east road, haidian district 9 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 151 reviewsBased on 151 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Haidian. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 12. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 2 kilometrin matka. 349 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin rakennusvuosi on 2008. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • North Garden Hotel Beijing
  From79€Yömaksu

  North Garden Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , 218-1 wangfujing avenue, dongcheng district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Wangfujing. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 216 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusIllallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • CITIC Hotel Beijing Airport
  From57€Yömaksu

  CITIC Hotel Beijing Airportstars

  Beijing Airport, Beijing Peking , Xiao tianzhu road, capital international airport 9 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 467 reviewsBased on 467 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Airport. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 36. 7 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 9 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 408 majoitustilasta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  248  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  25
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä