Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  22€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Novotel Beijing Peace
  From112€Yömaksu

  Novotel Beijing Peacestars

  Wangfujing, Beijing Peking , Jinyu hutong, dongcheng district 3 -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2386 reviewsBased on 2386 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1952. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 402 huonetta. Tilat käsittävät 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Oriental Garden Hotel
  From93€Yömaksu

  Oriental Garden Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 6 dong zhi men south avenue, dongcheng distric -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 181 reviewsBased on 181 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1998. Hotelli saneerattiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 173 huonetta. Tilat käsittävät 173 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • Novotel Xinqiao
  From92€Yömaksu

  Novotel Xinqiaostars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 1 west chongwenmen road, chongwenmen district -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Noin 1 km päässä Tiananmenin aukiolta ja Wangfujing-kadulta sijaitseva hotelli on parhaalla paikalla kaupungin keskustassa. Vieraat voivat nauttia hotellin kahvilan, baarin ja ravintolan antimista. Liikematkailijoiden käyttöön tarjotaan kokoustilat sekä ilmainen Wi-Fi-yhteys. Huonepalvelu on käytettävissä maksusta ja myös pesulapalvelut ovat käytössä. Hotelli tarjoaa myös polkupyöränvuokrausta. Autolla saapuvat vieraat voivat käyttää hotellin pysäköintialuetta (maksullinen).

  Katso lisää
 • Swissotel Beijing Hong Kong Macau Center
  From135€Yömaksu

  Swissotel Beijing Hong Kong Macau Centerstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Chao yang men bei da jie 2 -
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1343 reviewsBased on 1343 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 430 huonetta. Tilat käsittävät 40 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Jade Garden Hotel
  From63€Yömaksu

  Jade Garden Hotelstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanheyan street, dongcheng district 1 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 451 reviewsBased on 451 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1998. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 122 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Jing Yi
  From76€Yömaksu

  Jing Yistars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 da zhong si road haidian district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 138 reviewsBased on 138 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 349 huonetta. Toimitiloihin kuuluu 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Howard Johnson Paragon Hotel Beijing
  From68€Yömaksu

  Howard Johnson Paragon Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Jianguomennei avenue, dongcheng district 18a -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 639 reviewsBased on 639 reviews

  Itäisellä Chang An -kadulla sijaitseva hotelli on Pekingin kultaisen alueen sydämessä, vastapäätä rautatieasemaa. Wangfujing, Tiananmenin aukio ja Kielletty kaupunki ovat kaikki vain muutaman minuutin matkan päässä, ja kansainväliselle lentoasemalle on hotellilta noin 40 minuuttia. Hotellia ympäröivät tärkeimmät liike-elämän keskukset, nähtävyydet ja suurlähetystöalue. Hotellissa on 280 modernisti sisustettua huonetta ja sviittiä. Lisäksi liikematka- ja lippupalvelu ja sen modernit välineet tarjoavat assistentti- ja lipunhankintapalveluita kiireisille johtajille ja lomailijoille. Hotellissa on kuntosali ja hierontapalvelu. Hotellissa on erinomainen ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Hotelli on täydellinen valinta työ- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat päästä Pekingin keskustaan nopeasti ja kätevästi.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Beijing
  From91€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 396 reviewsBased on 396 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 315 huonetta. Tilat käsittävät 30 yhden hengen huoneet, 60 kahden hengen huoneet, 10 junior-sviitit ja 12 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • International Hotel Beijing
  From99€Yömaksu

  International Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Jianguomennei avenue, dongcheng district 9 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1054 reviewsBased on 1054 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 720 huonetta. Tilat käsittävät 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Jingtailong International Hotel
  From83€Yömaksu

  Jingtailong International Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , east zhushikou avenue (zhushikou dong dajie) 19 -
   

  Kaupunki- ja liikehotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Tai Long Imperial Dragonin kauppa- ja kävelykadulla Tiananmenin aukion eteläpuolella, lähellä Taivaan temppelin puistoa Zhichissa. Strategisen sijainnin ansiosta sieltä on hyvät paikallisliikenteen yhteydet. Vuonna 2008 rakennettu liikehotelli tarjoaa VIP-sviittejä, business-sviittejä, liikematkailijan palvelut ja deluxe-huoneita. Hotellissa on yhteensä 316 ylellistä, tilavaa majoitusyksikköä, jotka on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin ja huippuvarustein, kuten satelliittitelevisiolla ja nopealla Internet-yhteydellä. Hotellin illallistarjoilu sopii niin edustus- kuin vapaa-ajan tilaisuuksiin, ja vierailija voi käyttää kokoustiloja, WLAN-Internetiä ja monia muita käteviä palveluita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  234  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  24
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä