Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  31€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Gracie Art Hotel
  From111€Yömaksu

  Gracie Art Hotelstars

  Wangjing, Beijing Peking , 706 back street, 798 art district, 2 jiuxianqiao n 1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 95 reviewsBased on 95 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Wangjing. Majoituspaikka sijaitsee 21. 7 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. 30 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • VUE Houhai Beijing
  From147€Yömaksu

  VUE Houhai Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Yangfang hutong, deshengmennei xicheng dis 9 9 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 29 reviewsBased on 29 reviews

  7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva boutiquehotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Boutiquehotelli on 2. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 10. 1 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 80 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Boutiquehotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Swissotel Beijing Hong Kong Macau Center
  From114€Yömaksu

  Swissotel Beijing Hong Kong Macau Centerstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Chao yang men bei da jie 2 -
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1450 reviewsBased on 1450 reviews

  4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 430 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa.

  Katso lisää
 • Jade Garden Hotel
  From83€Yömaksu

  Jade Garden Hotelstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanheyan street, dongcheng district 1 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 479 reviewsBased on 479 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Wangfujing. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 8. 1 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 122 majoitustilaa. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Beijing
  From93€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  315 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille.

  Katso lisää
 • Regent Beijing
  From159€Yömaksu

  Regent Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , 99 jinbao street, dongcheng district 500 -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1621 reviewsBased on 1621 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Wangfujing. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 500 makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2006. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Pan Pacific Beijing
  From191€Yömaksu

  Pan Pacific Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Huayuan street, xicheng district 2 2 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 42 reviewsBased on 42 reviews

  2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 740 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 220 majoitustilaa. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sunworld Dynasty Hotel Beijing
  From97€Yömaksu

  Sunworld Dynasty Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Wangfujing street, dongcheng district 50 -
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 541 reviewsBased on 541 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Hotelli sijaitsee 9. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 8 kilometrin matka. 395 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Eclat Beijing
  From213€Yömaksu

  Eclat Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 9 dong da qiao road chaoyang,beijing -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 877 reviewsBased on 877 reviews

  6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 100 makuuhuoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Jingtailong International Hotel
  From65€Yömaksu

  Jingtailong International Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , east zhushikou avenue (zhushikou dong dajie) 19 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 244 reviewsBased on 244 reviews

  Kaupunki- ja liikehotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Tai Long Imperial Dragonin kauppa- ja kävelykadulla Tiananmenin aukion eteläpuolella, lähellä Taivaan temppelin puistoa Zhichissa. Strategisen sijainnin ansiosta sieltä on hyvät paikallisliikenteen yhteydet. Vuonna 2008 rakennettu liikehotelli tarjoaa VIP-sviittejä, business-sviittejä, liikematkailijan palvelut ja deluxe-huoneita. Hotellissa on yhteensä 316 ylellistä, tilavaa majoitusyksikköä, jotka on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin ja huippuvarustein, kuten satelliittitelevisiolla ja nopealla Internet-yhteydellä. Hotellin illallistarjoilu sopii niin edustus- kuin vapaa-ajan tilaisuuksiin, ja vierailija voi käyttää kokoustiloja, WLAN-Internetiä ja monia muita käteviä palveluita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  220  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  22
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä