Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  20€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Beijing King Talent Hotel
  From67€Yömaksu

  Beijing King Talent Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 15 xizhaosi middle street, dongcheng district 15 -
   

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Beijing City. 118 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Beijing Jinjiang Fuyuan Hotel
  From75€Yömaksu

  Beijing Jinjiang Fuyuan Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 经济技术开发 00 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 95 reviewsBased on 95 reviews

  Beijing Jinjiang Fuyuan Hotel sijaitsee kätevästi suositulla Yizhuang talouskehitysalue -alueella. Hotelli tarjoaa vierailleen valikoiman palveluja ja mukavuuksia, jotka on suunniteltu takaamaan viihtyisyys ja mukavuus. 24h huonepalvelu, ravintola, pesulapalvelu, concierge, hissi ovat esimerkkinä palveluista, jotka ovat asiakkaiden käytössä. Jokainen huone on sisustettu tyylikkäästi ja varustettu kätevillä mukavuuksilla. Hotelli tarjoaa erilaisia virkistysmahdollisuuksia. Beijing Jinjiang Fuyuan Hotel on loistava valinta, josta käsin voit tutkia kohdetta Peking tai vain rentoutua ja virkistyä.

  Katso lisää
 • Grand Concordia Hotel
  From80€Yömaksu

  Grand Concordia Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Eagle run plaza, a-1 zone xiao yun road 26 26 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 41 reviewsBased on 41 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Beijing City. Majoitustilojen kokonaismäärä on 266. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Park Plaza Beijing Wangfujing
  From73€Yömaksu

  Park Plaza Beijing Wangfujingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , 97 jinbao street, dongcheng district, beijing -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3248 reviewsBased on 3248 reviews

  4-tähden hotelli Park Plaza Wangfujing Hotel tarjoaa mukavuutta ja hyvinvointia niin liike- kuin lomamatkailijalle kohteessa Peking. Sekä liike- että lomamatkailijat voivat nauttia tämän hotellin mahtavista tiloista ja palveluista. 24h huonepalvelu, ilmainen WiFi joka huoneessa, 24h vartiointi, päivittäinen huonesiivous, takka ovat esimerkkinä palveluista, jotka ovat asiakkaiden käytössä. Osa hyvin varustelluista huoneista sisältää mukavuudet, kuten taulu-tv, kokolattiamatto, tarvikkeet siivoukseen, peili, tarvikkeet ompeluun. Tehdäkseen vieralustasi mahdollisimman mukavan, hotelli tarjoaa virkistysmahdollisuuksia kuten kuntosali, hieronta, piha/puutarha. Park Plaza Wangfujing Hotel yhdistää lämpimän vieraanvaraisuuden ja ihanan tunnelman, jotta vierailusi kohteessa Peking olisi unohtumaton.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Beijing Chang An West
  From58€Yömaksu

  Holiday Inn Beijing Chang An Weststars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Yongding road, haidian district, beijing 66 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Beijing City. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneiden kokonaismäärä on 312. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Sun Palace Beijing
  From105€Yömaksu

  Crowne Plaza Sun Palace Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Yunnan dasha,xibahe,north east 3rd ring road -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 648 reviewsBased on 648 reviews

  Upea hotelli kohteessa Beijing City. 519 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 2008. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Minzuyuan
  From67€Yömaksu

  Holiday Inn Express Minzuyuanstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , No.3 building, no.2 minzuyuan road, chaoyang -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 595 reviewsBased on 595 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. Majoituspaikassa on yhteensä 335 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Beijing Yizhuang
  From74€Yömaksu

  Holiday Inn Express Beijing Yizhuangstars

  Undefined, Beijing Peking , 1 bld no.10 courtyard ronghua -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 182 reviewsBased on 182 reviews

  Holiday Inn Express Beijing Yizhuang hotel is the member of the Intercontinental Hotel Group (IHG). The hotel is located in the core region of Beijing EconomicTechnological Development Area (BDA). Hotel is close to G2 Beijing-Shanghai Expressway and transportation is very convenient. Also it is only take five minutes to the subway station Rongjing East Street. There is only thirty minutes drive to city center and fifty minutes to the Beijing International Airport. There have complete supporting facilities around the hotel.The hotel closes to many famous enterprises, high-grade residential area and office buildings. In order to meet the needs of different guests, we have another 55 different layout suites besides 254 guest rooms. It makes you feel warm and happy like your home, the suite is a good choice of the long stay guests. The suite is really the first time among Holiday Inn Express Brand. Holiday Inn Express Beijing Yizhuang hotel will be the best choice for the guests who pursue fashion and efficiency and business man. Holiday Inn Express Yizhuang, the delicate choice!

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Shangdi
  From79€Yömaksu

  Holiday Inn Express Shangdistars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , 33 shangdi east road, haidian district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 549 reviewsBased on 549 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Beijing City. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 196. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2012. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin.

  Katso lisää
 • Sunrise Kempinski Hotel Beijing
  From217€Yömaksu

  Sunrise Kempinski Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Courtyard no11 yanqi lake huairou district yanqi i 18 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 948 reviewsBased on 948 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Beijing City. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 42. 2 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 302 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  197  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä