Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Beijing Peking

Beijing PekingFrom  20€

Tarjoushotellit Beijing Peking

 • Swissotel Beijing Hong Kong Macau Center
  From105€Yömaksu

  Swissotel Beijing Hong Kong Macau Centerstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Chao yang men bei da jie 2 -
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1430 reviewsBased on 1430 reviews

  4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 430. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. ja Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita.

  Katso lisää
 • Gracie Art Hotel
  From88€Yömaksu

  Gracie Art Hotelstars

  Wangjing, Beijing Peking , 706 back street, 798 art district, 2 jiuxianqiao n 1 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 95 reviewsBased on 95 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Hotelli saneerattiin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 30 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • VUE Houhai Beijing
  From145€Yömaksu

  VUE Houhai Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Yangfang hutong, deshengmennei street, xicheng dis 9 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 14 reviewsBased on 14 reviews

  Boutique perustettiin vuonna 2017. Boutique entisöitiin kokonaan vuonna 2017. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 80 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Boutique tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Boutique kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Boutique tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Boutique tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Boutique tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Novotel Beijing Xin Qiao
  From63€Yömaksu

  Novotel Beijing Xin Qiaostars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Chongwenmen west dajie, dongcheng district 1 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2713 reviewsBased on 2713 reviews

  Noin 1 km päässä Tiananmenin aukiolta ja Wangfujing-kadulta sijaitseva hotelli on parhaalla paikalla kaupungin keskustassa. Vieraat voivat nauttia hotellin kahvilan, baarin ja ravintolan antimista. Liikematkailijoiden käyttöön tarjotaan kokoustilat sekä ilmainen Wi-Fi-yhteys. Huonepalvelu on käytettävissä maksusta ja myös pesulapalvelut ovat käytössä. Hotelli tarjoaa myös polkupyöränvuokrausta. Autolla saapuvat vieraat voivat käyttää hotellin pysäköintialuetta (maksullinen).

  Katso lisää
 • Novotel Beijing Peace
  From103€Yömaksu

  Novotel Beijing Peacestars

  Wangfujing, Beijing Peking , Jinyu hutong, dongcheng district 3 -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2544 reviewsBased on 2544 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Majoituspaikka sijaitsee 8. 8 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 3 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 402 huoneesta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. , Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. , Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. ja Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marco Polo Parkside Beijing
  From93€Yömaksu

  Marco Polo Parkside Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Anli road, chaoyang district 78 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 417 reviewsBased on 417 reviews

  Tiloihin kuuluu yhteensä 315 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. ja Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla.

  Katso lisää
 • Jade Garden Hotel
  From55€Yömaksu

  Jade Garden Hotelstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Nanheyan street, dongcheng district 1 -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 474 reviewsBased on 474 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1998. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 122 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Sunworld Dynasty Hotel Beijing
  From89€Yömaksu

  Sunworld Dynasty Hotel Beijingstars

  Wangfujing, Beijing Peking , Wangfujing street, dongcheng district 50 -
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 536 reviewsBased on 536 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1990. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 395 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • International Hotel Beijing
  From77€Yömaksu

  International Hotel Beijingstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , Jianguomennei avenue, dongcheng district 9 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1085 reviewsBased on 1085 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 720 huonetta. Tilat käsittävät 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Jingtailong International Hotel
  From65€Yömaksu

  Jingtailong International Hotelstars

  Pekingin kaupungin, Beijing Peking , east zhushikou avenue (zhushikou dong dajie) 19 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 242 reviewsBased on 242 reviews

  Kaupunki- ja liikehotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Tai Long Imperial Dragonin kauppa- ja kävelykadulla Tiananmenin aukion eteläpuolella, lähellä Taivaan temppelin puistoa Zhichissa. Strategisen sijainnin ansiosta sieltä on hyvät paikallisliikenteen yhteydet. Vuonna 2008 rakennettu liikehotelli tarjoaa VIP-sviittejä, business-sviittejä, liikematkailijan palvelut ja deluxe-huoneita. Hotellissa on yhteensä 316 ylellistä, tilavaa majoitusyksikköä, jotka on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin ja huippuvarustein, kuten satelliittitelevisiolla ja nopealla Internet-yhteydellä. Hotellin illallistarjoilu sopii niin edustus- kuin vapaa-ajan tilaisuuksiin, ja vierailija voi käyttää kokoustiloja, WLAN-Internetiä ja monia muita käteviä palveluita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  264  Hotelleja kohteessa Beijing Peking
Sivu  1  bruges ikke i Finland  27
 

Tietoja kohteesta Beijing Peking

  Beijing is the capital of the People' s Republic of China and it has a population of around 16 million. It is widely recognised as China' s cultural, political and social centre and, having been the country' s capital for around three thousand years, it has a long history. Currently it is an important air and rail transport hub, and development in the centre has given the city a skyline of modern skyscrapers. Beijing is therefore an engaging mixture of office buildings and ancient temples and parks. Furthermore, a stretch of the Great Wall of China is located to the north of the city. The city' s most important attractions include: Tiananmen Square, the Forbidden City, the Yongue Gong Observatory and the Temple of Heaven. The Great Wall, one of the wonders of the world, and UNESCO World Heritage since 1987, is only 75 kilometres from the city. It is a must for any visitor and a symbol of Chinese civilization and history. Beijing is a very special city, perhaps China' s most important, with many secrets for the visitor to discover.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Beijing Peking

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä