Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  22€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Casa Resort Hotel
  From34€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   

  Nämä suositut tilat sijaitsevat erinomaisella paikalla Shanghai pudong. Majoitustilaa on yhteensä 165 huonetta. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Hotel Equatorial Shanghai
  From91€Yömaksu

  Hotel Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district, shanghai 65 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 623 reviewsBased on 623 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 506 huonetta. Tilat käsittävät 281 yhden hengen huoneet, 219 kahden hengen huoneet, 26 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Regal Shanghai East Asia
  From58€Yömaksu

  Regal Shanghai East Asiastars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 800 ling ling road xu hui district shanghai -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 456 reviewsBased on 456 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 350 huonetta. Tilat käsittävät 197 yhden hengen huoneet, 153 kahden hengen huoneet, 25 junior-sviitit ja 37 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Central
  From121€Yömaksu

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 857 reviewsBased on 857 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1999. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 319 huonetta. Tilat käsittävät 196 kahden hengen huoneet ja 56 junior-sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Hilton Shanghai Hongqiao
  From147€Yömaksu

  Hilton Shanghai Hongqiaostars

  Shanghain kaupungin, Shanghai , hong song east road minhan 1116 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1001 reviewsBased on 1001 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 662 huonetta. Tilat käsittävät 294 kahden hengen huoneet, 27 junior-sviitit, 17 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 67 toimistohuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Hilton Shanghai
  From196€Yömaksu

  Hilton Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Huashan road, jingan district 250 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2510 reviewsBased on 2510 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1988. Majoitustilaa on yhteensä 714 huonetta. Tilat käsittävät 23 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 149 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Jian Guo Hotel
  From95€Yömaksu

  Jian Guo Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 439 caoxi road north, xuhui district 439 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 455 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Charms
  From53€Yömaksu

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 551 reviewsBased on 551 reviews

  Tämä viehättävä bisnesmatkalaisten suosima kaupunkihotelli sijaitsee Nanjing Road -ostoskadulla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin kulttuurikohteista ja historiallisista nähtävyyksistä, mukaan lukien Waitan-ranta-alue, Yu-puistotemppeli, Kaupunginmuseo ja Suuri teatteri. Huaihai Road -ostoskatu on myös lähellä, ja Shanghain uusi rautatieasema vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämän ihastuttavan hotellin tyyli on saanut ympäristöstään vahvoja kiinalaisia värikylläisiä vaikutteita. Hotellin modernien huoneiden ajantasainen varustus täyttää hotellivieraiden yksilölliset tarpeet. Hotelli tarjoaa liikematkalaisten käyttöön bisneskeskuksen sekä kokous- ja bankettihuoneet. Kaikilla hotellivierailla on käytössään ateria- ja vapaa-ajan palvelut, mukaan lukien kuntosali, karaoke ja viehättävä ravintola.

  Katso lisää
 • Hyatt on the Bund
  From221€Yömaksu

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , huang pu road 199 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2099 reviewsBased on 2099 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 620 huonetta. Tilat käsittävät 389 yhden hengen huoneet, 190 kahden hengen huoneet, 46 sviitit ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Howard Johnson Plaza Hotel Shanghai
  From127€Yömaksu

  Howard Johnson Plaza Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1030 reviewsBased on 1030 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Shanghain keskustassa, aivan kaupungin vilkkaimman ostos- ja viihdealueen Nanjing East Pedestrian Mallin sekä metroaseman tuntumassa, Shanghain liike-elämän ytimessä. Hotellissa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero, valuutanvaihtopiste, vaatesäilytys, hissi ja hiussalonki. TV-aulassa on tarjolla aterioita ja viihdettä. Lisäksi hotellissa on kahvila, baari, pubi ja ravintola. Hotelli tarjoaa vierailleen Internet-yhteyden, huone- ja pesulapalvelut sekä paikoituksen (lisämaksullinen).

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  325  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  33
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä