Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  28€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Casa Resort Hotel
  From33€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   

  Majoituspaikassa on yhteensä 165 mukavaa majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Langham, Shanghai, Xintiandi
  From238€Yömaksu

  The Langham, Shanghai, XintiandistarsGreenProgram Icon

  Shanghain kaupungin, Shanghai , No.99 madang road, shanghai -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1181 reviewsBased on 1181 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 357 makuuhuoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From33€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghain kaupungin, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 180 reviewsBased on 180 reviews

  Majoitus koostuu yhteensä 205 majoitustilasta. Majoitus on perustettu vuonna 2002. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Everbright Convention & Exhibition Center
  From47€Yömaksu

  Everbright Convention & Exhibition Centerstars

  Shanghain kaupungin, Shanghai , 66 caobao road, xuhui district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 193 reviewsBased on 193 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 701 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Xijiao State Guest Hotel
  From222€Yömaksu

  Xijiao State Guest Hotelstars

  Shanghain kaupungin, Shanghai , Hongqiao road (hongqiao lu) 1921 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 113 reviewsBased on 113 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 249 majoitustilasta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta.

  Katso lisää
 • Argyle International Airport Hotel Shanghai
  From60€Yömaksu

  Argyle International Airport Hotel Shanghaistars

  Hongqiao Airport, Shanghai , konggang yi road, changning district 458 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotellissa on 205 mukavaa huonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ibis Shanghai Lianyang
  From41€Yömaksu

  Ibis Shanghai Lianyangstars

  Shanghai, Shanghai , Fangdian road, pudong district 300 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 367 reviewsBased on 367 reviews

  Tämä viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee Pudong Laya Plazalla, vastapäätä modernia Thumb Plazaa, joka on Shangain suurimpia kauppakeskuksia. Hyvien liikenneyhteyksien – mm. suurinopeuksinen Maglev-juna lentokentälle – päässä olevasta hotellista on Oriental Pearl Towerille matkaa kolme kilometriä. Viiden minuutin kävelymatkan päästä löytyy illanviettopaikkoja ja monet suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat vain kolmen kilometrin etäisyydellä hotellilta. Hotelli on Pudongissa ensimmäinen kansainvälisiin bisnesmatkaajiin keskittynyt hotelli. Moderneja huoneita on 298, 12 kerroksessa. Huoneet ovat viehättäviä, tilavia ja mukavia. Huoneissa on parisängyt ja toiminnallinen kylpyhuone. Huoneissa on ilmastointi, kansainväliset satelliitti-/kaapelikanavat näyttävä taulu-TV ja nopea internet. Hotellissa on myös ravintola.

  Katso lisää
 • Sky Fortune Boutique
  From95€Yömaksu

  Sky Fortune Boutiquestars

  Shanghain kaupungin, Shanghai , 358 hongxu road -
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 152 reviewsBased on 152 reviews

  6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on 244 mukavaa makuuhuonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Tässä hotellissa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Vierailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Central
  From135€Yömaksu

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 887 reviewsBased on 887 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituksessa on yhteensä 319 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Regal Shanghai East Asia
  From55€Yömaksu

  Regal Shanghai East Asiastars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 800 ling ling road xu hui district shanghai -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 464 reviewsBased on 464 reviews

  Vieraiden käytössä on yhteensä 350 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1997. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  270  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  27
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä