Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  24€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Sofitel Hyland
  From136€Yömaksu

  Sofitel Hylandstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , nanjing road east 505 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1235 reviewsBased on 1235 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 401 huonetta. Tilat käsittävät 221 yhden hengen huoneet, 119 kahden hengen huoneet ja 61 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Jin Jiang Shanghai Hotel
  From68€Yömaksu

  Jin Jiang Shanghai Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , North wulumuqi road, jing'an district 505 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1983. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 527 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • ZTE Hotel
  From65€Yömaksu

  ZTE Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Northwest of rd-keyuan rd middle gaokerd crossroad -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 51 reviewsBased on 51 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 266 huonetta. Tilat käsittävät 100 kahden hengen huoneet, 26 junior-sviitit ja 5 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten.

  Katso lisää
 • Hotel Equatorial Shanghai
  From86€Yömaksu

  Hotel Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district, shanghai 65 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 506 huonetta. Tilat käsittävät 281 yhden hengen huoneet, 219 kahden hengen huoneet, 26 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Central
  From123€Yömaksu

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1999. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 319 huonetta. Tilat käsittävät 196 kahden hengen huoneet ja 56 junior-sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Fraser Residence
  From124€Yömaksu

  Fraser Residencestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 98 shouning road, luwan district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 527 reviewsBased on 527 reviews

  Huoneistohotelli rakennettiin vuonna 2002. Huoneistohotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 279 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä huoneistohotelli sopii erinomaisesti perheille ja ryhmille, mutta yhtä hyvin myös pareille ja työmatkalla oleville. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Huoneistohotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huoneistohotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Huoneistohotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Magnificent International
  From53€Yömaksu

  Magnificent Internationalstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 381 xizang road south, huangpu district shanghai -
   

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 185 huonetta. Tilat käsittävät 74 yhden hengen huoneet, 98 kahden hengen huoneet, 10 junior-sviitit ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Charms
  From55€Yömaksu

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Tämä viehättävä bisnesmatkalaisten suosima kaupunkihotelli sijaitsee Nanjing Road -ostoskadulla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin kulttuurikohteista ja historiallisista nähtävyyksistä, mukaan lukien Waitan-ranta-alue, Yu-puistotemppeli, Kaupunginmuseo ja Suuri teatteri. Huaihai Road -ostoskatu on myös lähellä, ja Shanghain uusi rautatieasema vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämän ihastuttavan hotellin tyyli on saanut ympäristöstään vahvoja kiinalaisia värikylläisiä vaikutteita. Hotellin modernien huoneiden ajantasainen varustus täyttää hotellivieraiden yksilölliset tarpeet. Hotelli tarjoaa liikematkalaisten käyttöön bisneskeskuksen sekä kokous- ja bankettihuoneet. Kaikilla hotellivierailla on käytössään ateria- ja vapaa-ajan palvelut, mukaan lukien kuntosali, karaoke ja viehättävä ravintola.

  Katso lisää
 • Hyatt on the Bund
  From166€Yömaksu

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 199 huang pu road -
   

  Hotelli perustettiin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 620 huonetta. Tilat käsittävät 389 yhden hengen huoneet, 190 kahden hengen huoneet, 46 sviitit ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Guxiang Htl Shanghai(Formerly Howard Johnson Plza)
  From104€Yömaksu

  Guxiang Htl Shanghai(Formerly Howard Johnson Plza)stars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1007 reviewsBased on 1007 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Shanghain keskustassa, aivan kaupungin vilkkaimman ostos- ja viihdealueen Nanjing East Pedestrian Mallin sekä metroaseman tuntumassa, Shanghain liike-elämän ytimessä. Hotellissa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero, valuutanvaihtopiste, vaatesäilytys, hissi ja hiussalonki. TV-aulassa on tarjolla aterioita ja viihdettä. Lisäksi hotellissa on kahvila, baari, pubi ja ravintola. Hotelli tarjoaa vierailleen Internet-yhteyden, huone- ja pesulapalvelut sekä paikoituksen (lisämaksullinen).

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  281  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  29
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä