Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  20€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Casa Resort Hotel
  From41€Yömaksu

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Pudong. Huoneiden kokonaismäärä on 165. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • City Hotel Shanghai
  From84€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From33€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Downtown. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 205. Majoituksen rakennusvuosi on 2002. Vieraat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Shanghai Jing’ An
  From143€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1267 reviewsBased on 1267 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. 3. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 4. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 533 huoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rayfont Downtown Hotel Shanghai
  From51€Yömaksu

  Rayfont Downtown Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 7 zhaojiabang road 7 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 427 reviewsBased on 427 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 1000 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Blue Horizon Royal Parklane International Hotel
  From77€Yömaksu

  Blue Horizon Royal Parklane International Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , 2991 west gao ke road, pudong district -
  1,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Pudong. Majoitus koostuu yhteensä 671 makuuhuoneesta. Hotellin rakennusvuosi on 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Guoman Hotel Shanghai
  From66€Yömaksu

  Guoman Hotel Shanghaistars

  Puxi, Shanghai , Block 1, daduhe road, guoson centre, 388 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Puxi, on erinomainen vaihtoehto perheille. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 10. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 442 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2010. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt on the Bund
  From228€Yömaksu

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , huang pu road 199 -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2681 reviewsBased on 2681 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 620 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shan
  From211€Yömaksu

  Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shanstars

  Shanghai, Shanghai , lu jia zui ring road, pudong district 1288 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2436 reviewsBased on 2436 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Pudong. Majoituspaikka koostuu yhteensä 686 makuuhuoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2010. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit sallittuja tiloissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rayfont Celebrity Hotel & Apartment Shanghai
  From50€Yömaksu
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 244 reviewsBased on 244 reviews

  Ihastuttavan huoneistohotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 5. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 240 makuuhuonetta. Huoneistohotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Huoneistohotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi majoitus tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  308  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä