Hotelleja kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Shanghai

ShanghaiFrom  21€

Tarjoushotellit Shanghai

 • Hotel Equatorial Shanghai
  From90€Yömaksu

  Hotel Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district, shanghai 65 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 506 huonetta. Tilat käsittävät 281 yhden hengen huoneet, 219 kahden hengen huoneet, 26 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Central
  From129€Yömaksu

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1999. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 319 huonetta. Tilat käsittävät 196 kahden hengen huoneet ja 56 junior-sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Hilton Shanghai
  From163€Yömaksu

  Hilton ShanghaistarsGreenProgram Icon

  Shanghai Downtown, Shanghai , Huashan road, jingan district 250 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2422 reviewsBased on 2422 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1988. Majoitustilaa on yhteensä 714 huonetta. Tilat käsittävät 23 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 149 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Magnificent International
  From52€Yömaksu

  Magnificent Internationalstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Xizang road south, huangpu district shanghai 381 -
   

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 185 huonetta. Tilat käsittävät 74 yhden hengen huoneet, 98 kahden hengen huoneet, 10 junior-sviitit ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Hilton Shanghai Hongqiao
  From186€Yömaksu

  Hilton Shanghai HongqiaostarsGreenProgram Icon

  Shanghain kaupungin, Shanghai , hong song east road minhan 1116 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 931 reviewsBased on 931 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 662 huonetta. Tilat käsittävät 294 kahden hengen huoneet, 27 junior-sviitit, 17 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 67 toimistohuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Sofitel Hyland
  From160€Yömaksu

  Sofitel Hylandstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , nanjing road east 505 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1235 reviewsBased on 1235 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 401 huonetta. Tilat käsittävät 221 yhden hengen huoneet, 119 kahden hengen huoneet ja 61 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Howard Johnson Plaza Hotel Shanghai
  From112€Yömaksu

  Howard Johnson Plaza Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1007 reviewsBased on 1007 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Shanghain keskustassa, aivan kaupungin vilkkaimman ostos- ja viihdealueen Nanjing East Pedestrian Mallin sekä metroaseman tuntumassa, Shanghain liike-elämän ytimessä. Hotellissa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero, valuutanvaihtopiste, vaatesäilytys, hissi ja hiussalonki. TV-aulassa on tarjolla aterioita ja viihdettä. Lisäksi hotellissa on kahvila, baari, pubi ja ravintola. Hotelli tarjoaa vierailleen Internet-yhteyden, huone- ja pesulapalvelut sekä paikoituksen (lisämaksullinen).

  Katso lisää
 • Jin Jiang Jian Guo Hotel
  From81€Yömaksu

  Jin Jiang Jian Guo Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 439 caoxi road north, xuhui district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 455 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • The Bund Riverside
  From77€Yömaksu

  The Bund Riversidestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 398 beijing road east, huangpu district -
  0,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Tämä loistelias hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan Shangain kauppa- ja finanssialueiden ytimessä. Hotellilta pääsee vaivattomasti Huangpu-joelle, ja Lujiazuin kansainvälinen talousalue on hotellin välittömässä läheisyydessä. Maineikkaalle Nanjing Road -ostoskadulle on hotellilta viiden minuutin ja romanttiselle Bund-rantabulevardille 10 minuutin kävelymatka. Hotelli kuvastaa hienosti modernia shangailaista kulttuuria, johon on ihastuttavalla tavalla sekoittunut muita perinteisiä kiinalaisia ja myös läntisiä elementtejä. Tyylikkäiksi sisustetut ja mukavat hotellihuoneet pitävät ympäröivän kaupungin hälyn tehokkaasti loitolla ja tarjoavat asukkaille hyvät yöunet. Hotellin ravintolan menu tarjoaa herkullista syötävää.

  Katso lisää
 • Jin Jiang Shanghai Hotel
  From76€Yömaksu

  Jin Jiang Shanghai Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , North wulumuqi road, jing'an district 505 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1983. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 527 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  291  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Shanghai

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Shanghai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä