4 tähden hotellit kohteessa Shanghai

Katso sijainti kartassa.
4 tähden hotellit in Shanghai

4 tähden hotellit kohteessa ShanghaiFrom  15€

Recommended 4 tähden hotellit in Shanghai

 • City Hotel Shanghai
  From52€Yömaksu

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Shanghain ydinkeskustassa, aivan Shanghain messukeskuksen tuntumassa. Tässä tyylikkäässä hotellissa on 272 huonetta, joissa kaikissa klassinen sisustus ja modernit mukavuudet, mm. satelliitti-TV, laajakaista-internet ja minibaari. Liikematkaajille hotellista löytyy hyvinvarustettu konferenssitila, tallelokero ja valuutanvaihtopiste. Kiireisen kaupunkipäivän jälkeen hotellivieraat voivat kastautua sisäuima-altaassa, rentoutua höyrysaunassa tai treenata kuntosalilla. Hotelli on oivallinen valinta niin yksin matkustaville kuin ryhmille ja perheillekin.

  Katso lisää
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  From32€Yömaksu

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. Tiloihin kuuluu yhteensä 205 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2002. Majoitus tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rayfont Downtown Hotel Shanghai
  From48€Yömaksu

  Rayfont Downtown Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 7 zhaojiabang road 7 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 427 reviewsBased on 427 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Kokonaisuutena tiloissa on 1000 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Regal Plaza Hotel & Residence
  From46€Yömaksu

  Regal Plaza Hotel & Residencestars

  Shanghai, Shanghai , Fu te xi yi road, waigaoqiao, pudong new district 77 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 112 reviewsBased on 112 reviews

  Tämä upea huoneistohotelli sijaitsee Pudongissa, Waigaoqiaon vapaakauppa-alueen sydämessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metrolta. Hotellilta pääsee helposti tutustumaan kiinnostaviin kaupunkikohteisiin, kuten Shanghain finanssikeskukseen Lujiazuihin ja Puxin historialliseen kaupunginosaan. Kaupungin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneilta ei puutu käyntikohteita. Kiiltävää ja virtaviivaista nykyarkkitehtuuria edustava hotellirakennus häikäisee komeudellaan. Loisteliaat, massiiviset ja korkeat valkoiset pylväät tuovat hotellin aulaan kuninkaallista loistoa. Upeasti sisustettujen, vaaleiksi sävytettyjen huoneiden tekstiilejä dominoivat kulta ja maanläheiset värit. Kriittisimmätkin hotellivieraat vaikuttuvat hotellin ensiluokkaisesta varustuksesta ja palveluista.

  Katso lisää
 • The Bund Riverside
  From70€Yömaksu

  The Bund Riversidestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 398 beijing road east, huangpu district 398? -
  0,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Tämä loistelias hotelli sijaitsee ihanteellisesti aivan Shangain kauppa- ja finanssialueiden ytimessä. Hotellilta pääsee vaivattomasti Huangpu-joelle, ja Lujiazuin kansainvälinen talousalue on hotellin välittömässä läheisyydessä. Maineikkaalle Nanjing Road -ostoskadulle on hotellilta viiden minuutin ja romanttiselle Bund-rantabulevardille 10 minuutin kävelymatka. Hotelli kuvastaa hienosti modernia shangailaista kulttuuria, johon on ihastuttavalla tavalla sekoittunut muita perinteisiä kiinalaisia ja myös läntisiä elementtejä. Tyylikkäiksi sisustetut ja mukavat hotellihuoneet pitävät ympäröivän kaupungin hälyn tehokkaasti loitolla ja tarjoavat asukkaille hyvät yöunet. Hotellin ravintolan menu tarjoaa herkullista syötävää.

  Katso lisää
 • Green Court Place Jinqiao Middle Ring Shanghai
  From118€Yömaksu

  Green Court Place Jinqiao Middle Ring Shanghaistars

  Unknown zone, Unknown destination , Lane 3680 zhangyang road -
   

  Mukava hotelli on kohteessa Jinqiao. Hotellissa on yhteensä 187 mukavaa huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli.

  Katso lisää
 • Everbright Convention & Exhibition Center
  From98€Yömaksu

  Everbright Convention & Exhibition Centerstars

  Puxi, Shanghai , 66 caobao road, xuhui district -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 193 reviewsBased on 193 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Puxi. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 701 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2006. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vierailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Paramount@Gallery
  From94€Yömaksu

  Paramount@Gallerystars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 1728 west nanjing road, jing'an -
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Hotelli sijaitsee Shanghain tunnetuimman bisnesalueen ytimessä, josta on hyvät yhteydet kaikkialle. Hotelli löytyy Huashan Road - ja Nanjing West Road -katujen kulmasta, aivan Jing'an-temppelin tuntumasta ja vain muutaman askeleen päästä City Plazasta, City Terminalista ja metrolinjoista 2 ja 7. Hotellista voi esteettä ihailla niin ihmisten tekemiä kuin luonnon nähtävyyksiäkin. Hotellivieraat arvostavat hotellin tarjoamaa mukavuutta, asiakkaan huomioivaa palvelua ja tyylikästä ulkoasua. 100-huoneinen hotellirakennus on valmistunut vuonna 2012. Hotellin asianmukaisesti varustetut 88 huonetta ja 12 sviittiä välttämättömine mukavuuksineen ovat tilavia ja tarjoavat asukkaille erittäin korkealuokkaisen majoituksen.

  Katso lisää
 • Dijon Hotel
  From102€Yömaksu

  Dijon Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , Hongxin road, minhang district 3988 -
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 73 reviewsBased on 73 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Minhang. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoituksessa on 210 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Central Hotel Shanghai
  From97€Yömaksu

  Central Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district 555 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1004 reviewsBased on 1004 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tiloihin kuuluu yhteensä 319 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  125  Hotelleja kohteessa Shanghai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä