Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  27€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Galaxy Hotel Iraklio
  From91€Yömaksu

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , dimokratias ave 75 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1760 reviewsBased on 1760 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1979. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 127 huonetta. Tilat käsittävät 23 yhden hengen huoneet, 81 kahden hengen huoneet, 23 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Kalimera Village
  From40€Yömaksu

  Kalimera Villagestars

  Hersonissos, Kreeta , Liktou 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 64 reviewsBased on 64 reviews

  Loma huoneisto tai huoneisto perustettiin vuonna 1979. Loma huoneisto tai huoneisto saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 20 huonetta. Toimitilat muodostuvat 20 huoneistot. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Diamond Apts and Suites
  From27€Yömaksu

  Diamond Apts and Suitesstars

  Hersonissos, Kreeta , Peteinaki street 10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 194 reviewsBased on 194 reviews

  Huoneisto perustettiin vuonna 1996. Huoneisto läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 15 huonetta. Tilat käsittävät 9 junior-sviitit ja 6 sviitit. Tämä viehättävä huoneistohotelli soveltuu erinomaisesti ryhmille ja perheille. Huoneisto julkisissa tiloissa on ilmastointi. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Huoneisto tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From51€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1817 reviewsBased on 1817 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1978. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 5 laajennuksineen. Laajennusosaan kuuluu 2 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 79 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 15 kahden hengen huoneet, 5 junior-sviitit, 2 sviitit, 9 kolmen hengen huoneet ja 2 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • El Greco Hotel
  From41€Yömaksu

  El Greco Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , 1821 street 4 - Kartta
  0,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 281 reviewsBased on 281 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 90 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Castello City
  From49€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leof. 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 470 reviewsBased on 470 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1981. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 68 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Stella Paradise
  From38€Yömaksu

  Stella Paradisestars

  Hersonissos, Kreeta , Dimokratias 46 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 15 reviewsBased on 15 reviews

  Loma huoneisto tai huoneisto rakennettiin vuonna 1990. Loma huoneisto tai huoneisto läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 12 huonetta. Tilat käsittävät 4 huoneistot ja 8 yksiöt. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Loma huoneisto tai huoneisto. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Kriti
  From75€Yömaksu

  Kritistars

  Chania city, Kreeta , Nikiforou foka & kiprou street - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 427 reviewsBased on 427 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1972. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 84 huonetta. Tilat käsittävät 9 yhden hengen huoneet, 43 kahden hengen huoneet, 4 sviitit, 4 huoneet liikuntarajoitteisille, 8 kolmen hengen huoneet ja 16 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Casa di Veneto
  From44€Yömaksu

  Casa di Venetostars

  Hersonissos, Kreeta , Hersonissos - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 32 reviewsBased on 32 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 6 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa noutopalvelun.

  Katso lisää
 • Aquila Atlantis Hotel
  From87€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 984 reviewsBased on 984 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 164 huonetta. Tilat käsittävät 34 yhden hengen huoneet, 128 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  94  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä