Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  14€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Georgioupolis Beach Hotel
  From67€Yömaksu

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis - - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 134 reviewsBased on 134 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva historiallinen luksushotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Tämä historiallinen loistohotelli tarjoaa yhteensä 52 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä historiallinen loistohotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From56€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1853 reviewsBased on 1853 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 4 metrin päässä majoitukselta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 79 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2007. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Capsis Astoria Heraklion
  From59€Yömaksu

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias square 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 870 reviewsBased on 870 reviews

  50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 5 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 131 makuuhuoneesta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Käytettävissä on 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Myös yleiset tilat ovat esteettömät. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka noudattaa kestävää toimintatapaa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  From111€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 88 huonetta. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli noudattaa kestävää toimintatapaa. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kydon, The Heart City Hotel
  From104€Yömaksu

  Kydon, The Heart City Hotelstars

  Chania city, Kreeta , Sofoklis venizelos sq. & 2, str. tzanakaki 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1133 reviewsBased on 1133 reviews

  Tyylikäs ja moderni hotelli on keskeisellä paikalla Hanian kaupungissa, ja sieltä on upeat näkymät Vanhaankaupunkiin, Venetsialaiseen satamaan ja Kreetanmerelle. Hotelli on saanut nimensä myyttiseltä Kreetan kuninkaalta, joka oli tunnettu vieraanvaraisuudestaan. Se tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia palveluja tarkoituksenaan varmistaa upea lomaelämys vieraille. Hotelli sijaitsee vanhan torin aukiolla, vastapäätä kauppahallia. Venetsialainen satama, sen majakka ja kuvankaunis Vanhakaupunki ovat vain muutaman askeleen päässä. Ainutlaatuinen paikka vieraille, jotka haluavat asua Kreetan-matkallaan kaupunkihotellissa.

  Katso lisää
 • Galaxy Hotel Iraklio
  From78€Yömaksu

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , dimokratias ave 75 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1783 reviewsBased on 1783 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikassa on yhteensä 127 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1979. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Adele Beach
  From26€Yömaksu

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Kreeta , Adelianos kampos rethymnon - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 113 reviewsBased on 113 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 80 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2002. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Olive Green Hotel
  From70€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 298 reviewsBased on 298 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 48. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Castello City
  From48€Yömaksu

  Castello Citystars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Leof. 62 martiron 1 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 490 reviewsBased on 490 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotelli sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 68 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1981. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kriti
  From73€Yömaksu

  Kritistars

  Chania city, Kreeta , Nikiforou foka & kiprou street - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 438 reviewsBased on 438 reviews

  50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. 84 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  273  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  28
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews