Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  17€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Olive Green Hotel
  From72€Yömaksu

  Olive Green Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 510 reviewsBased on 510 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 48. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Legacy Gastro suites
  From135€Yömaksu

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Eleftherias sq. 43 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Heraklion City. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  From253€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Hienostunut, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Elounda. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 88 majoitustilasta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on ympäristöystävällinen. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Asterion Beach Hotel & Suites
  From79€Yömaksu

  Asterion Beach Hotel & Suitesstars

  Hania-Platanias, Kreeta , Palea ethniki odos kissamou chanion - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 410 reviewsBased on 410 reviews

  Kauniin hiekkarannan vieressä sijaitseva ylellinen rantahotelli on vain 15 minuutin päässä Hanian kaupungista Kreetan saarella. Hotelli tarjoaa uskomattoman perheloman tai romanttisen pakopaikan meren ja auringon keskellä. Vieraat voivat seikkailla Haniassa tutustumalla kauniiseen vanhaan kaupunkiin tai vain oleskella auringossa laajalla ulkouima-altaalla ja nauttia drinkkejä allasbaarissa.Avarat huoneet ja sviitit ovat valoisia ja ilmavia. Kaikissa huoneissa on oma marmorikylpyhuone ja yksityinen parveke tai terassi. Joissakin huoneissa on merinäköalat ja ylelliset yksityisaltaat. Vieraat voivat maistella perinteisiä kreikkalaisia ja kreetalaisia aterioita Oceanis-ravintolassa tai Koralia-tavernassa, ja nauttia kahvia ja leivonnaisia kahvilassa. Hyvinvointikeskus tarjoaa spa-hoitolan, porealtaan ja kuntokeskuksen sekä valikoiman hieronta- ja kauneushoitoja. Hotelli tarjoaa maksuttoman Wi-Fi Internet -yhteyden kaikissa hotellin tiloissa sekä pienten lasten leikkihuoneen. Mitä muuta tarvitaan upeaan saarilomaan?

  Katso lisää
 • Lato Boutique Hotel
  From110€Yömaksu

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Epimenidou street 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2151 reviewsBased on 2151 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Heraklion City. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 4 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 79 huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Selini Suites
  From87€Yömaksu

  Selini Suitesstars

  Kolymbari, Kreeta , Rapaniana kolimbari - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Kolymbari. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 168 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Georgioupolis Beach Hotel
  From124€Yömaksu

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis - - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 239 reviewsBased on 239 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Georgioupolis. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikelta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 52 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaat. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hydramis Palace Beach Resort
  From72€Yömaksu

  Hydramis Palace Beach Resortstars

  Georgioupolis, Kreeta , Dramia - chania - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 369 reviewsBased on 369 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee viiden kilometrin päässä viehättävästä, pitkistä hiekkarannoistaan ja henkeäsalpaavan upeista vuoristomaisemistaan tunnetusta Georgioupoliksen kylästä. Iraklionin kansainväliselle lentokentälle on hotellilta matkaa 95 km ja Hanian kansainväliselle lentokentälle 55 km. 16 kilometrin päässä idässä olevasta Rethymnonista löytyy runsaasti tavernoita, baareja ja yöklubeja. Hotelli tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Uimarannalla vieraiden käytössä on aurinkotuoleja ja -varjoja, myös rantalentopallon pelaaminen on mahdollista. Hotellissa on makean veden ulkouima-allas ja täysinvarustettu kuntosali. Lyhyen matkan päässä hotellista on tarjolla mahdollisuus ratsastukseen, laitesukellukseen ja muuhun vesiurheiluun. Lomakohteessa on sekä auditorio- että luokkahuonetyyppinen konferenssihuone audiovisuaalisine laitteineen. Kaikissa vierashuoneissa on täydellinen standardivarustus sekä upeat näkymät tarjoava parveke tai terassi.

  Katso lisää
 • Creta Maris Beach Resort
  From222€Yömaksu

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreeta , L.hersonissou - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Creta Maris Beach Resort sijaitsee lähellä Hersonissoksen pitkää hiekkarantaa ja kristallinkirkasta merta, 24 kilometrin päässä Iraklionin (Heraklionin) kansainväliseltä lentokentältä. Creta Maris on kuin pieni kylä somine, kaartuvine kujineen ja pienine aukioineen, jotka ovat täynnä kukkien ja puiden tuoksuja ja värejä. Hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä Egeanmeren arkkitehtuuria, kreetalaista keittiötä ja vieraanvaraisuutta, ympäristötietoisuutta ja laadukkaita all inclusive -palveluita. Siellä on loputtomat mahdollisuudet hauskanpitoon, ajanvietteeseen ja urheiluun, samoin rentoutumiseen ja kauneudenhoitoon.

  Katso lisää
 • Porto Platanias Beach Resort & Spa
  From163€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Chania-Platanias. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. 322 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  593  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  60
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Cretan Sun
  Cretan Sun
  3,8/5

  Hotelli oli hyvällä sijainnilla, vähän syrjässä niin oli rauhallista, mutta lyhyt matka rannalle, ostoskadulle sekä Lidliin. Lapset viihtyivät hyvin, uima-allas oli puhdas ja henkilökunta mukava. Aamu ...

  Repa
  Hotelopian asiakkaat, 19/06/2019

  From19€Katso lisää

 • Forum
  Forum
  4,8/5

  Hyvä sijainti, tilava ja viihtyisä huone, todella hyvää ruokaa, kaikin puolin upea hotelli. Tulisin toistekkin.

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 05/05/2018

  From54€Katso lisää