Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  13€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
  From141€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2065 reviewsBased on 2065 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Aghios Nikolaos. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 311. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Tarvittaessa matkailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vieraat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kalyves Beach
  From53€Yömaksu

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreeta , Chania, kalyves, apokoronas - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1168 reviewsBased on 1168 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Kalyves. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 17 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 100 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2005. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Olive Green Hotel
  From42€Yömaksu

  Olive Green HotelstarsGreenProgram Icon

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , Idomeneos str. 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 510 reviewsBased on 510 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Heraklion City. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin kävelymatkan päässä satamasta. 48 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on vuodelta 2016. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Fereniki Holiday Resort & Spa
  From45€Yömaksu

  Fereniki Holiday Resort & Spastars

  Georgioupolis, Kreeta , Georgioupolis apokoronas - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 98 reviewsBased on 98 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Georgioupolis. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 7 kilometrin matka. 450 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Selini Suites
  From63€Yömaksu

  Selini Suitesstars

  Kolymbari, Kreeta , Rapaniana kolimbari - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Kolymbari. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 168 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2005. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Oasis Beach Hotel
  From46€Yömaksu

  Oasis Beach Hotelstars

  Anissaras, Kreeta , Anissaras . - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Anissaras. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. 53 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Adelais
  From59€Yömaksu

  Adelaisstars

  Kolymbari, Kreeta , Tavronitis - maleme - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 273 reviewsBased on 273 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Tavronitiksen kylän tuntumassa, ihastuttavalle sinisellä lipulla merkitylle pikkukivirannalle on hotellilta vain viiden minuutin kävelymatka. Hotelli tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia palveluja ja mukavuuksia. Tavronitiksen kylän keskusta kauppoineen on hotellilta vain muutaman askeleen päässä, ja Hania, sen pittoreski vanhakaupunki, Venetsialainen satama majakkoineen sekä lukuisat kaupat, baarit ja ravintolat löytyvät kaikki 20 minuutin ajomatkan päästä. Tämä hotelli on täydellinen valinta rauhallista lomanviettopaikkaa haluavilta lapsiperheiltä.

  Katso lisää
 • Creta Maris Beach Resort
  From226€Yömaksu

  Creta Maris Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Hersonissos, Kreeta , L.hersonissou - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1 reviewsBased on 1 reviews

  Creta Maris Beach Resort sijaitsee lähellä Hersonissoksen pitkää hiekkarantaa ja kristallinkirkasta merta, 24 kilometrin päässä Iraklionin (Heraklionin) kansainväliseltä lentokentältä. Creta Maris on kuin pieni kylä somine, kaartuvine kujineen ja pienine aukioineen, jotka ovat täynnä kukkien ja puiden tuoksuja ja värejä. Hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä Egeanmeren arkkitehtuuria, kreetalaista keittiötä ja vieraanvaraisuutta, ympäristötietoisuutta ja laadukkaita all inclusive -palveluita. Siellä on loputtomat mahdollisuudet hauskanpitoon, ajanvietteeseen ja urheiluun, samoin rentoutumiseen ja kauneudenhoitoon.

  Katso lisää
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  From137€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Hienostunut, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Elounda. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 88 majoitustilasta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on ympäristöystävällinen. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rethymno Residence Hotel and Suites
  From76€Yömaksu

  Rethymno Residence Hotel and Suitesstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Kreeta , Adelianos kampos - po.box 7125 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 171 reviewsBased on 171 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Rethymnon-Adelianos Kampos. Tiloihin kuuluu yhteensä 104 viihtyisää makuuhuonetta. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  387  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  39
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Cretan Sun
  Cretan Sun
  3,8/5

  Hotelli oli hyvällä sijainnilla, vähän syrjässä niin oli rauhallista, mutta lyhyt matka rannalle, ostoskadulle sekä Lidliin. Lapset viihtyivät hyvin, uima-allas oli puhdas ja henkilökunta mukava. Aamu ...

  Repa
  Hotelopian asiakkaat, 19/06/2019

  From17€Katso lisää