Hotelleja kohteessa Kreeta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kreeta

KreetaFrom  18€

Tarjoushotellit Kreeta

 • Top Hotel
  From57€Yömaksu

  Top Hotelstars

  Chania city, Kreeta , Kato stalos - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 94 reviewsBased on 94 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 30 huonetta. Huoneisto tarjoaa 22 huoneistot ja 8 yksiöt. Tämä huoneistohotelli on erinomainen lomanviettopaikka perheille ja ryhmille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Huoneisto tarjoaa noutopalvelun. Huoneisto tarjoaa huonepalvelun. Huoneisto tarjoaa pesulapalvelun. Huoneisto tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Huoneisto tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Huoneisto tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Huoneisto tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Asterion Beach Hotel & Suites
  From111€Yömaksu

  Asterion Beach Hotel & Suitesstars

  Hania-Platanias, Kreeta , Old national road kissamou - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 304 reviewsBased on 304 reviews

  Kauniin hiekkarannan vieressä sijaitseva ylellinen rantahotelli on vain 15 minuutin päässä Hanian kaupungista Kreetan saarella. Hotelli tarjoaa uskomattoman perheloman tai romanttisen pakopaikan meren ja auringon keskellä. Vieraat voivat seikkailla Haniassa tutustumalla kauniiseen vanhaan kaupunkiin tai vain oleskella auringossa laajalla ulkouima-altaalla ja nauttia drinkkejä allasbaarissa.Avarat huoneet ja sviitit ovat valoisia ja ilmavia. Kaikissa huoneissa on oma marmorikylpyhuone ja yksityinen parveke tai terassi. Joissakin huoneissa on merinäköalat ja ylelliset yksityisaltaat. Vieraat voivat maistella perinteisiä kreikkalaisia ja kreetalaisia aterioita Oceanis-ravintolassa tai Koralia-tavernassa, ja nauttia kahvia ja leivonnaisia kahvilassa. Hyvinvointikeskus tarjoaa spa-hoitolan, porealtaan ja kuntokeskuksen sekä valikoiman hieronta- ja kauneushoitoja. Hotelli tarjoaa maksuttoman Wi-Fi Internet -yhteyden kaikissa hotellin tiloissa sekä pienten lasten leikkihuoneen. Mitä muuta tarvitaan upeaan saarilomaan?

  Katso lisää
 • Serita Beach
  From88€Yömaksu

  Serita Beachstars

  Anissaras, Kreeta , Anissaras hersonissou(beach road) - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1439 reviewsBased on 1439 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Hotelli saneerattiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 272 huonetta. Tilat käsittävät 262 kahden hengen huoneet ja 10 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua.

  Katso lisää
 • Adele Beach
  From34€Yömaksu

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Kreeta , Adelianos kampos rethymnon - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 94 reviewsBased on 94 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1983. Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 80 huonetta. Tilat käsittävät 90 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Dedalos Beach Hotel
  From45€Yömaksu

  Dedalos Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreeta , Sfakaki rethymnon n/a - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 252 reviewsBased on 252 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2001. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 3 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 68 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet ja 63 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  From201€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Majoitustilaa on yhteensä 88 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Galaxy Hotel Iraklio
  From109€Yömaksu

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklionin kaupungin, Kreeta , dimokratias ave 75 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1663 reviewsBased on 1663 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1979. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 127 huonetta. Tilat käsittävät 23 yhden hengen huoneet, 81 kahden hengen huoneet, 23 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Creta Maris Beach Resort
  From199€Yömaksu

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreeta , L.hersonissou - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1975. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 4 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 680 huonetta. Tilat käsittävät 680 kahden hengen huoneet, 34 sviitit, 307 bungalowit, 1 huvila, 19 huoneet liikuntarajoitteisille ja 21 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Castello Village Resort
  From72€Yömaksu

  Castello Village Resortstars

  Sissi, Kreeta , Papatheodorou st na - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 349 reviewsBased on 349 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1988. Hotelli saneerattiin vuonna 2017. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 147 huonetta. Tilat käsittävät 21 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Mediterraneo Hotel
  From69€Yömaksu

  Mediterraneo Hotelstars

  Hersonissos, Kreeta , L.hersonissos - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 975 reviewsBased on 975 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 3 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 305 huonetta. Tilat käsittävät 232 kahden hengen huoneet, 65 junior-sviitit ja 8 huvilat. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  324  Hotelleja kohteessa Kreeta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  33
 

Tietoja kohteesta Kreeta

  The island of Crete is situated in the Aegean Sea. It is the largest island in Greece and one of the biggest in the Mediterranean. It is also known as Candia. Crete boasts of days of bright sunshine, pretty beaches with golden sand and clear waters. It also has impressive mountains that give us landscapes with unmatched beauty. Crete is also the city where one the most ancient civilisations in the world once existed, the Minoans. We recommend that you visit the extraordinary palace at Knossos, built in 2000 BC; it is the most important of the Minoan palaces on Crete. The palace of Phaistos is also an interesting place to visit, a representation of typical Minoan architecture, it was built around 2000 BC and holds great historical and architectural value, it was here that the mysterious Phaistos disk was found. Discover this legendary city filled with legends and myths and home to one of the world’s most ancient civilisations, discover the most impressive contrasts between nature and culture, beautiful mountains, paradisiacal beaches and ancient palaces: visit the city of the Minoans, discover Crete!

Suosituimmat hotellit alueella Kreeta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews