Hotelleja kohteessa Lindos-Vlycha

Katso sijainti kartassa.
 • Lindos White hotel & suites
  From61€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 745 reviewsBased on 745 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Lindos-Vlycha. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 900 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 99 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2011. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Lindos Royal
  From111€Yömaksu

  Lindos RoyalstarsGreenProgram Icon

  Lindos-Vlycha, Rodos , Vlycha lindos 387 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 925 reviewsBased on 925 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Lindos-Vlycha. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 4. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 28. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 32. 4 kilometrin matka. Majoitusliike on 46. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 387 huoneesta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vlycha Beach Studios
  From28€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 49 reviewsBased on 49 reviews

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Lindos-Vlycha. Matkailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 3. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Lindos-Vlycha

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä