Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  38€

Tarjoushotellit Havana

 • Nacional de Cuba
  From314€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 83 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5702 reviewsBased on 5702 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 426 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 283 kahden hengen huoneet, 17 junior-sviitit ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From170€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1337 reviewsBased on 1337 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1909. Hotelli saneerattiin vuonna 1991. Majoitustilaa on yhteensä 188 huonetta. Tilat käsittävät 161 kahden hengen huoneet, 15 junior-sviitit ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From97€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 94 reviewsBased on 94 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1910. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2016. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 2 laajennusosia. Laajennusosa koostuu 2 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 18 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 12 kahden hengen huoneet, 2 huoneistot, 2 kolmen hengen huoneet, 2 neljän hengen huoneet ja 2 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Memories Miramar Havana
  From166€Yömaksu

  Memories Miramar Havanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1041 reviewsBased on 1041 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2001. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 4 laajennuksineen. Laajennusosa koostuu 3 kerroksesta. Majoitustilaa on yhteensä 427 huonetta. Tilat käsittävät 225 yhden hengen huoneet, 181 kahden hengen huoneet, 8 junior-sviitit, 8 sviitit ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Be Live Havana City Copacabana
  From101€Yömaksu

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 691 reviewsBased on 691 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1955. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 168 huonetta. Tilat käsittävät 168 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Memories Jibacoa
  From163€Yömaksu

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1896 reviewsBased on 1896 reviews

  Lomakeskus perustettiin vuonna 1999. Lomakeskus käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 2 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 250 huonetta. Tilat käsittävät 250 kahden hengen huoneet ja 10 sviitit. Tämä lomakohde tarjoaa kaiken, mitä vieraat tarvitsevat voidakseen nauttia lomastaan, oli se sitten pitkä- tai lyhytkestoinen, rentoutumista tai täynnä toimintaa. Lomakeskus tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Lomakeskus tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lomakeskus tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Lomakeskus. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Lomakeskus tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Lomakeskus tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  From451€Yömaksu

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 112 reviewsBased on 112 reviews

  Tämä suosittu paikka sijaitsee La habana. $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1894. $hotel. getTypeHotel() entisöitiin kokonaan vuonna 2017. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 246 huonetta. Tilat käsittävät 161 yhden hengen huoneet, 23 junior-sviitit ja 27 sviitit. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Comodoro
  From89€Yömaksu

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 690 reviewsBased on 690 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1950. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 300 huonetta. Tilat käsittävät 124 kahden hengen huoneet ja 176 bungalowit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From58€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 445 reviewsBased on 445 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 532 huonetta. Tilat käsittävät 429 kahden hengen huoneet, 57 junior-sviitit ja 6 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Lincoln
  From40€Yömaksu

  Lincolnstars

  Havana, Havana , Virtudes esq. a galiano 157 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1926. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 145 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  47  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews