Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  39€

Tarjoushotellit Havana

 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From92€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1380 reviewsBased on 1380 reviews

  Majoituspaikka koostuu yhteensä 188 huoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 1991. Internet-yhteyden avulla matkailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From181€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 83 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5911 reviewsBased on 5911 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Huoneiden kokonaismäärä on 426. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 1992. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From66€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 68 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 114 reviewsBased on 114 reviews

  1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Hotelli on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 18 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From72€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 365 reviewsBased on 365 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 416 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2007. Majoituspaikka tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From45€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 465 reviewsBased on 465 reviews

  10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 532. Majoitus rakennettiin vuonna 1991. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Habana 612
  From249€Yömaksu

  Habana 612stars

  Vanha Havanna, Havana , Calle habana entre teniente rey y muralla 612 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 103 reviewsBased on 103 reviews

  Yhteensä 12 huonetta käsittävä, hieno majoituspaikka. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  From249€Yömaksu

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 137 reviewsBased on 137 reviews

  Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 15 metrin päässä majoituspaikasta. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 11 makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Raquel
  From357€Yömaksu

  Raquelstars

  Vanha Havanna, Havana , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 741 reviewsBased on 741 reviews

  800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 8. 0 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 25 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1908. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Be Live Havana City Copacabana
  From92€Yömaksu

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 723 reviewsBased on 723 reviews

  Tiloihin kuuluu yhteensä 168 viihtyisää majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 1992. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita.

  Katso lisää
 • Vedado – Saint John
  From55€Yömaksu

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 138 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  68  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews