Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  37€

Tarjoushotellit Havana

 • IBEROSTAR Parque Central
  From212€Yömaksu

  IBEROSTAR Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6772 reviewsBased on 6772 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1998. Hotelli saneerattiin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 427 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From144€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 81 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5441 reviewsBased on 5441 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 1992. Majoitustilaa on yhteensä 426 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 283 kahden hengen huoneet, 17 junior-sviitit ja 2 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From117€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1281 reviewsBased on 1281 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1909. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 1991. Majoitustilaa on yhteensä 188 huonetta. Tilat käsittävät 161 kahden hengen huoneet, 15 junior-sviitit ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun.

  Katso lisää
 • Park View Boutique
  From82€Yömaksu

  Park View Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle colón esquina a morro s/n - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 424 reviewsBased on 424 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1928. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 55 huonetta. Tilat käsittävät 55 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From65€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 78 reviewsBased on 78 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1910. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 2 laajennusosia. Laajennusosa koostuu 2 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 18 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 12 kahden hengen huoneet, 2 huoneistot, 2 kolmen hengen huoneet, 2 neljän hengen huoneet ja 2 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Sercotel Lido
  From41€Yömaksu

  Sercotel Lidostars

  Vanha Havanna, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 181 reviewsBased on 181 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 65 huonetta. Hotelli tarjoaa 30 yhden hengen huoneet ja 35 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa.

  Katso lisää
 • Telegrafo Boutique
  From143€Yömaksu

  Telegrafo Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1249 reviewsBased on 1249 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1886. Hotelli saneerattiin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 63 huonetta. Tilat käsittävät 63 kahden hengen huoneet, 9 junior-sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 4 kolmen hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Be Live Havana City Copacabana
  From83€Yömaksu

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1955. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 168 huonetta. Tilat käsittävät 168 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Comodoro
  From71€Yömaksu

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 675 reviewsBased on 675 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1950. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 300 huonetta. Tilat käsittävät 124 kahden hengen huoneet ja 176 bungalowit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Armadores de Santander Boutique
  From105€Yömaksu

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle luz esquina a san pedro 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 369 reviewsBased on 369 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1897. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 3 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 32 huonetta. Tilat käsittävät 30 kahden hengen huoneet, 1 junior-sviitti, 1 sviitti ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  71  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews