Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  28€

Tarjoushotellit Havana

 • Iberostar Parque Central
  From209€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8260 reviewsBased on 8260 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 427 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Tulipan
  From27€Yömaksu

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vedado. 326 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From125€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6904 reviewsBased on 6904 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Vedado. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tiloihin kuuluu yhteensä 426 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 1992. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Capri
  From107€Yömaksu

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2483 reviewsBased on 2483 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 220 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From73€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 79 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 153 reviewsBased on 153 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 18 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Be Live Havana City Copacabana
  From50€Yömaksu

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 805 reviewsBased on 805 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Miramar. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 168 viihtyisää huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 1992. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Tryp Habana Libre
  From123€Yömaksu

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4896 reviewsBased on 4896 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vedado. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 8 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 572 makuuhuonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1958. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  From344€Yömaksu

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 555 reviewsBased on 555 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa La Habana Vieja. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 4 kilometrin matka. Hotellissa on 246 mukavaa huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1894 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Memories Miramar Habana
  From106€Yömaksu

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1399 reviewsBased on 1399 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Miramar. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 8 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 427 viihtyisää huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2001. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From63€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1571 reviewsBased on 1571 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 188 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 1991. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  111  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews