Hotelleja kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Havana

HavanaFrom  45€

Tarjoushotellit Havana

 • Nacional de Cuba
  From238€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 83 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5801 reviewsBased on 5801 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 426 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 283 kahden hengen huoneet, 17 junior-sviitit ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  From79€Yömaksu

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 56 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1910. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2016. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 2 laajennusosia. Laajennusosa koostuu 2 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 18 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 12 kahden hengen huoneet, 2 huoneistot, 2 kolmen hengen huoneet, 2 neljän hengen huoneet ja 2 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From45€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 455 reviewsBased on 455 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Majoitustilaa on yhteensä 532 huonetta. Tilat käsittävät 429 kahden hengen huoneet, 57 junior-sviitit ja 6 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • H10 Habana Panorama
  From157€Yömaksu

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1688 reviewsBased on 1688 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 317 huonetta. Tilat käsittävät 317 kahden hengen huoneet, 12 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Lincoln
  From59€Yömaksu

  Lincolnstars

  Havana, Havana , Virtudes esq. a galiano 157 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 233 reviewsBased on 233 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1926. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 145 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla.

  Katso lisää
 • Comodoro
  From74€Yömaksu

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 695 reviewsBased on 695 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1950. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 300 huonetta. Tilat käsittävät 124 kahden hengen huoneet ja 176 bungalowit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Florida Boutique
  From296€Yömaksu

  Florida Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle obispo esquina a cuba - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 775 reviewsBased on 775 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 25 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. ja Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ambos Mundos
  From297€Yömaksu

  Ambos Mundosstars

  Vanha Havanna, Havana , Calle obispo esquina a mercaderes - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 883 reviewsBased on 883 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1925. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 52 huonetta. Tilat käsittävät 49 kahden hengen huoneet ja 3 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Raquel
  From391€Yömaksu

  Raquelstars

  Vanha Havanna, Havana , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 734 reviewsBased on 734 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1908. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 25 huonetta. Tilat käsittävät 25 kahden hengen huoneet ja 4 junior-sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Memories Jibacoa
  From192€Yömaksu

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1979 reviewsBased on 1979 reviews

  Lomakeskuksessa on 250 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1999. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä lomakeskuksessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. , Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. ja Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  66  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Havana

  Havana, or La Villa de San Cristóbal de La Habana to give it its full Spanish name, is the capital of the Republic of Cuba. If what you are looking for is the authentic flavour of the Caribbean, Havana is the place for you, one that is famous the world over for its music, its food and its people. The architecture of the city is colonial, and some of its most famous districts are La Habana Vieja, Vedado and Miramar. The eastern beaches are famous for their beauty and are very popular with people who want to dive and practice other water sports there. Havana’s night life is truly something to be experienced, full of myriad rhythms, ranging from salsa to jazz, while its restaurants offer typical local dishes and its night clubs promise endless fun. These are just some of the many entertaining things to do in Havana. All the flavour of the Caribbean in one city, the art and culture of a wonderful people…there’s so much to discover in Havana!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Havana

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews