Hotelleja kohteessa Vanha Havanna

Katso sijainti kartassa.
 • Iberostar Parque Central
  From218€Yömaksu

  Iberostar Parque Centralstars

  Vanha Havanna, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8260 reviewsBased on 8260 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa La Habana Vieja. Tiloihin kuuluu yhteensä 427 viihtyisää majoitustilaa. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Caribbean
  From49€Yömaksu

  Hotel Caribbeanstars

  Vanha Havanna, Havana , Prado 164 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 212 reviewsBased on 212 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Habana Vieja. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 38 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1953. Vierailijat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Hotel Sevilla
  From173€Yömaksu

  Hotel Sevillastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle trocadero 55 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4346 reviewsBased on 4346 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 178 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 1908. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  From91€Yömaksu

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Vanha Havanna, Havana , Ignacio agramante 267 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1571 reviewsBased on 1571 reviews

  Mukava hotelli kohteessa La Habana Vieja. Majoituspaikka koostuu yhteensä 188 makuuhuoneesta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 1991. Internet-yhteyden avulla vierailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  From339€Yömaksu

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 555 reviewsBased on 555 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa La Habana Vieja. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 4 kilometrin matka. Hotellissa on 246 mukavaa huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1894 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Casa Colonial Carmen
  From51€Yömaksu

  Casa Colonial Carmenstars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kartta
   

  Yksinkertainen guest house on kohteessa La Habana Vieja. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 7. Guest housen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hostal Torres
  From57€Yömaksu

  Hostal Torresstars

  Vanha Havanna, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kartta
   

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hostelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Nora's House
  From51€Yömaksu

  Nora's Housestars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo bajos e/ trocadero y colon 111 - Kartta
   

  Kodikas lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Pieni, vain 3 makuuhuoneen lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Casa Alicia Y Katiuska
  From45€Yömaksu

  Casa Alicia Y Katiuskastars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo bajos entre san lazaro y colon 64 - Kartta
   

  Vaatimaton lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Pieni, vain 2 majoitustilan lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä lomakoti tai -huvila ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hotel Lido
  From49€Yömaksu

  Hotel Lidostars

  Vanha Havanna, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 238 reviewsBased on 238 reviews

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Hotellissa on 65 mukavaa huonetta. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  35  Hotelleja kohteessa Vanha Havanna
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Vanha Havanna

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews