Hotelleja kohteessa Vanha Havanna

Katso sijainti kartassa.
 • Palacio O'Farrill Boutique
  From120€Yömaksu

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 511 reviewsBased on 511 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 38 makuuhuonetta. Vuonna 1830 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casa Colonial Carmen
  From44€Yömaksu

  Casa Colonial Carmenstars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kartta
   

  Yksinkertainen guest house on kohteessa La Habana Vieja. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 7. Guest housen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Casa Colonial del Medio
  From50€Yömaksu

  Casa Colonial del Mediostars

  Vanha Havanna, Havana , Habana entre tejadillo y empedrado 209 - Kartta
   

  Yksinkertainen lomakoti tai -huvila sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Pieni, vain 3 majoitustilan lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Lomakodin tai -huvilan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Hostal Torres
  From55€Yömaksu

  Hostal Torresstars

  Vanha Havanna, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kartta
   

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hostelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Casa Margarita Y Roberto
  From44€Yömaksu

  Casa Margarita Y Robertostars

  Vanha Havanna, Havana , Empedrado entre aguacate y compostela 404 - Kartta
   

  Vaatimaton lomakoti tai -huvila sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Nora's House
  From44€Yömaksu

  Nora's Housestars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo bajos e/ trocadero y colon 111 - Kartta
   

  Kodikas lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Pieni, vain 3 makuuhuoneen lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Casa Alicia Y Katiuska
  From44€Yömaksu

  Casa Alicia Y Katiuskastars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo bajos entre san lazaro y colon 64 - Kartta
   

  Vaatimaton lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Pieni, vain 2 majoitustilan lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä lomakoti tai -huvila ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  From133€Yömaksu

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 144 reviewsBased on 144 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa La Habana Vieja. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikkalta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 15 metrin päässä majoitukselta. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä hotellissa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Saratoga
  From199€Yömaksu

  Saratogastars

  Vanha Havanna, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1476 reviewsBased on 1476 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 96 mukavaa huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1879 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2005. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • La Terraza del Prado
  From55€Yömaksu

  La Terraza del Pradostars

  Vanha Havanna, Havana , Prado 254 entre animas y trocadero 254 - Kartta
   

  Kodikkaan lomakodin tai -huvilan sijaintipaikka on kohde La Habana Vieja. Yhteensä 2 huonetta käsittävä, hieno majoituspaikka. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lomakoti tai -huvila ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  41  Hotelleja kohteessa Vanha Havanna
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Vanha Havanna

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews