Hotelleja kohteessa Vedado

Katso sijainti kartassa.
 • Iberostar Riviera
  From152€Yömaksu

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1381 reviewsBased on 1381 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vedado. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 8 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 352 majoitustilasta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 1994. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Melia Cohiba
  From174€Yömaksu

  Melia Cohibastars

  Vedado, Havana , Avda paseo,entre 1 y 3 vedado - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4142 reviewsBased on 4142 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Vedado. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneiden kokonaismäärä on 462. Majoitus on vuodelta 1995. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan.

  Katso lisää
 • Tryp Habana Libre
  From125€Yömaksu

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4896 reviewsBased on 4896 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vedado. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 8 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 572 makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1958. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoituspaikkaan, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Tulipan
  From44€Yömaksu

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Vedado. Majoitustilojen kokonaismäärä on 326. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Nacional de Cuba
  From137€Yömaksu

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6904 reviewsBased on 6904 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Vedado. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 426 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 1992. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Paseo Habana
  From49€Yömaksu

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 286 reviewsBased on 286 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Vedado. Majoituksessa on yhteensä 30 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista.

  Katso lisää
 • Hostal Casa Elsita
  From68€Yömaksu

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10 reviewsBased on 10 reviews

  Vaatimaton lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on Vedado. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva lomakoti tai -huvila on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Lomakoti tai -huvila on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Pieni, vain 4 huoneen lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lomakoti tai -huvila ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Vedado Azul
  From31€Yömaksu

  Hotel Vedado Azulstars

  Vedado, Havana , 2 e/ 23 y 25 plaza de la revolucion - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vedado. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 20 majoitustilaa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • ROC Presidente
  From116€Yömaksu

  ROC Presidentestars

  Vedado, Havana , C/ calzada esq. av. de los presidentes plz. rev. 110 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1406 reviewsBased on 1406 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Vedado. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Tiloihin kuuluu yhteensä 158 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2000. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hostal Casa Conchita
  From57€Yömaksu

  Hostal Casa Conchitastars

  Vedado, Havana , Calle 21 entre n y o 4 - Kartta
   

  Yksinkertainen hostelli on kohteessa Vedado. Yhteensä 2 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  15  Hotelleja kohteessa Vedado
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Vedado

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä