3 tähden hotellit kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
3 tähden hotellit in Havana

3 tähden hotellit kohteessa HavanaFrom  31€

Recommended 3 tähden hotellit in Havana

 • Villa Bacuranao
  From49€Yömaksu

  Villa Bacuranaostars

  Playas del Este, Havana , Via blanca km 15 1/2 celimar. habana del este - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 122 reviewsBased on 122 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Playas del Este. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 52 mukavaa majoitustilaa. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Be Live Havana City Copacabana
  From130€Yömaksu

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 805 reviewsBased on 805 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miramar. Asiakkailla on lentoasemalle noin 26. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 168 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 1992. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Tulipan
  From44€Yömaksu

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Vedado. Majoitustilojen kokonaismäärä on 326. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vedado – Saint John
  From61€Yömaksu

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Havana. Vierailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 138 mukavaa majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2000. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bella Habana
  From44€Yömaksu

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 85 reviewsBased on 85 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Havana. 84 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hotel Caribbean
  From49€Yömaksu

  Hotel Caribbeanstars

  Vanha Havanna, Havana , Prado 164 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 212 reviewsBased on 212 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Habana Vieja. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 7 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 38 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1953. Vierailijat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Club Acuario
  From68€Yömaksu

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Havana. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 416 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2007. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • MarAzul Hotel
  From87€Yömaksu

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 718 reviewsBased on 718 reviews

  Mukava, kohteessa Playas del Este sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Tiloihin kuuluu yhteensä 188 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1976. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Deauville
  From68€Yömaksu

  Deauvillestars

  Havana, Havana , Galiano e/ malecon y san lazaro - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1013 reviewsBased on 1013 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. Kokonaisuutena tiloissa on 144 huonetta. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  From75€Yömaksu

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 529 reviewsBased on 529 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miramar. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 532. Majoitus rakennettiin vuonna 1991. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  45  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä