Edulliset hotellit kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Edulliset hotellit in Havana

Edulliset hotellit kohteessa HavanaFrom  31€

Recommended Edulliset hotellit in Havana

 • Casa Colonial Carmen
  From51€Yömaksu

  Casa Colonial Carmenstars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kartta
   

  Yksinkertainen guest house on kohteessa La Habana Vieja. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 7. Guest housen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hostal Torres
  From57€Yömaksu

  Hostal Torresstars

  Vanha Havanna, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kartta
   

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hostelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Hotel Lido
  From49€Yömaksu

  Hotel Lidostars

  Vanha Havanna, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 238 reviewsBased on 238 reviews

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Hotellissa on 65 mukavaa huonetta. Vieraat voivat käyttää Internet-yhteyttä kaapelilla huviksi ja hyödyksi. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Havana Belkis Rooms
  From63€Yömaksu

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kartta
   

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Havana. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 30. Vaikka majoituspaikka on rakennettu jo vuonna 1900, se uudistettiin vuonna 2017. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Las Yagrumas
  From37€Yömaksu

  Las Yagrumasstars

  Unknown zone, Unknown destination , Calle 40 y final autopista - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 30 reviewsBased on 30 reviews

  Yksinkertaisen hotellin sijaintipaikka on kohde San Antonio de los Baños. Hotelli koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Mariposa
  From64€Yömaksu

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 39 reviewsBased on 39 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. Majoituspaikassa on yhteensä 53 mukavaa huonetta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Aparthotel Las Terrazas
  From36€Yömaksu

  Aparthotel Las Terrazasstars

  Playas del Este, Havana , Ave. de las terrazas, e/ 12 y rotonda, santa maria - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 120 reviewsBased on 120 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Playas del Este. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotellissa on 154 mukavaa makuuhuonetta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • El Balcón de Concordia
  From44€Yömaksu

  El Balcón de Concordiastars

  Havana, Havana , Concordia 255 e/ campanario & perseverancia 255 - Kartta
   

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Havana. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä huoneistolta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Huoneisto sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 2. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • San Alejandro
  From44€Yömaksu

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Kodikas hotelli kohteessa Havana. Kokonaisuutena tiloissa on 78 makuuhuonetta. Vieraat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Panamericano
  From42€Yömaksu

  Panamericanostars

  Havana, Havana , Calle a y ave. central, cojimar, habana del este - Kartta
  1,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 18 reviewsBased on 18 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. 81 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 
[x]
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä