Majatalot ja hostellit kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Majatalot ja hostellit in Havana

Majatalot ja hostellit kohteessa HavanaFrom  31€

Recommended Majatalot ja hostellit in Havana

 • Casa Colonial Carmen
  From51€Yömaksu

  Casa Colonial Carmenstars

  Vanha Havanna, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kartta
   

  Yksinkertainen guest house on kohteessa La Habana Vieja. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 7. Guest housen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Guest house ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hostal Torres
  From57€Yömaksu

  Hostal Torresstars

  Vanha Havanna, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kartta
   

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hostelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Hostal Casa Elsita
  From68€Yömaksu

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10 reviewsBased on 10 reviews

  Vaatimaton lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on Vedado. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva lomakoti tai -huvila on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Lomakoti tai -huvila on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Pieni, vain 4 huoneen lomakoti tai -huvila sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lomakoti tai -huvila ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hostal Sandy
  From40€Yömaksu

  Hostal Sandystars

  Vanha Havanna, Havana , Amistad neptuno y san miguel 211 - Kartta
   

  Vaatimaton hostelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 4. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Hostelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Hostal Chez Chantal
  From45€Yömaksu

  Hostal Chez Chantalstars

  Havana, Havana , Virtudes e/ aguila y amistad 211 - Kartta
   

  Yksinkertainen hostelli kohteessa Havana. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2017. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hostal Señor Vicente
  From45€Yömaksu

  Hostal Señor Vicentestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle villegas entre teniente rey y muralla 425 - Kartta
   

  Yksinkertainen hostelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 5 kilometrin matka. Yhteensä 2 makuuhuonetta käsittävä, hieno majoituspaikka. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2017. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hostal Casa Ana
  From45€Yömaksu

  Hostal Casa Anastars

  Havana, Havana , San nicolás entre san lázaro y lagunas 68 - Kartta
   

  Yksinkertaisen hostellin sijaintipaikka on kohde Havana. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hostellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hostal Bandera
  From57€Yömaksu

  Hostal Banderastars

  Havana, Havana , Campanario entre concordia y virtudes, bajos 214 - Kartta
   

  Kodikas hostelli on kohteessa Havana. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 2. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hostelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 • Hostal May y Mely
  From57€Yömaksu

  Hostal May y Melystars

  Havana, Havana , Concordia 407 entre gervasio y escobar 407 - Kartta
   

  Yksinkertainen hostelli sijaitsee kohteessa Havana. Pieni, vain 6 makuuhuoneen hostelli sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hostal Chandelier
  From63€Yömaksu

  Hostal Chandelierstars

  Havana, Havana , San miguel, 655 e/ márquez gonzález y lucena 655 - Kartta
   

  Vaatimaton hostelli on kohteessa Havana. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 5 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hostellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hostelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hostelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä