Viehättävät hotellit kohteessa Havana

Katso sijainti kartassa.
Viehättävät hotellit in Havana

Viehättävät hotellit kohteessa HavanaFrom  31€

Recommended Viehättävät hotellit in Havana

 • H10 Habana Panorama
  From121€Yömaksu

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1901 reviewsBased on 1901 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Miramar. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 317 mukavaa huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2002. Vieraat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Capri
  From148€Yömaksu

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2483 reviewsBased on 2483 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 220 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Sevilla
  From173€Yömaksu

  Hotel Sevillastars

  Vanha Havanna, Havana , Calle trocadero 55 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4346 reviewsBased on 4346 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 178 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 1908. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Mariposa
  From64€Yömaksu

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 39 reviewsBased on 39 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Havana. Majoituspaikassa on yhteensä 53 mukavaa huonetta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Consulado 13
  From58€Yömaksu

  Consulado 13stars

  Vanha Havanna, Havana , Consulado 13 apto.3 e/ carcel y genio - Kartta
   

  Mukava lomakoti tai -huvila, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 3. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Lomakoti tai -huvila saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  From200€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 519 reviewsBased on 519 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Majoituspaikassa on yhteensä 27 mukavaa makuuhuonetta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1890, se uudistettiin vuonna 2010. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Saratoga
  From216€Yömaksu

  Saratogastars

  Vanha Havanna, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1476 reviewsBased on 1476 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on La Habana Vieja. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 96 mukavaa huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1879 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2005. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Santa Isabel Boutique
  From200€Yömaksu

  Santa Isabel Boutiquestars

  Vanha Havanna, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 34 reviewsBased on 34 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut hotelli on kohteessa La Habana Vieja. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 27 huoneesta. Majoituspaikka valmistui vuonna 1867, ja se remontoitiin vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hostal Ramon el Artista
  From46€Yömaksu

  Hostal Ramon el Artistastars

  Havana, Havana , Calle virtudes no 209 e/ aguila y amistad 209 - Kartta
   

  Mukavan hostellin sijaintipaikka on kohde Havana. Viihtyisä hostelli, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 3 huonetta. Hostellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Luxury Miramar
  From438€Yömaksu

  Luxury Miramarstars

  Vanha Havanna, Havana , Av. 3ra entre ayb #37, miramar 37 - Kartta
   

  Vaatimaton lomakoti tai -huvila sijaitsee kohteessa La Habana Vieja. Viihtyisä lomakoti tai -huvila, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 7 huonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Havana
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä