Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  23€

Tarjoushotellit Varadero

 • Barcelo Solymar Arenas Blancas Resort
  From106€Yömaksu

  Barcelo Solymar Arenas Blancas Resortstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 5 laajennuksineen. Laajennusosassa on 5 kerrosta. Majoitustilaa on yhteensä 883 huonetta. Tilat käsittävät 674 kahden hengen huoneet, 73 junior-sviitit, 8 sviitit, 120 bungalowit ja 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From86€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3847 reviewsBased on 3847 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 444 huonetta. Tilat käsittävät 437 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 4 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • ROC Barlovento All Inclusive
  From84€Yömaksu

  ROC Barlovento All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra e/ 9 y 12, varadero - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 1998. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 272 huonetta. Tilat käsittävät 239 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From82€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 365 huonetta. Tilat käsittävät 261 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit ja 4 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun.

  Katso lisää
 • IBEROSTAR Tainos All Inclusive
  From141€Yömaksu

  IBEROSTAR Tainos All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas km. 12.5 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4014 reviewsBased on 4014 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1999. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Hotelli laajentui 17. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 4 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 272 huonetta. Tilat käsittävät 136 yhden hengen huoneet, 136 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit, 17 bungalowit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • IBEROSTAR Playa Alameda Varadero All Inclusive
  From124€Yömaksu

  IBEROSTAR Playa Alameda Varadero All Inclusivestars

  Punta Hicacos, Varadero , Carretera las morlas km.19 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3135 reviewsBased on 3135 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 391 huonetta. Tilat käsittävät 391 kahden hengen huoneet ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  From42€Yömaksu

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1829 reviewsBased on 1829 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 273 huonetta. Tilat käsittävät 244 kahden hengen huoneet ja 29 superior-huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua.

  Katso lisää
 • Bella Costa
  From84€Yömaksu

  Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km 3.5 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2568 reviewsBased on 2568 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 396 huonetta. Toimitilat muodostuvat 293 kahden hengen huoneet, 90 junior-sviitit ja 13 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Tuxpan All Inclusive
  From86€Yömaksu

  Tuxpan All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1808 reviewsBased on 1808 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 233 huonetta. Toimitilat muodostuvat 1 sviitti. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Grand Memories Varadero
  From115€Yömaksu

  Grand Memories VaraderostarsGreenProgram Icon

  Varadero, Varadero , Lg varadero . - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2053 reviewsBased on 2053 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus koostuu yhdestä pääkerrostasosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 1110 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  45  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews