Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  25€

Tarjoushotellit Varadero

 • Memories Varadero Beach Resort
  From131€Yömaksu

  Memories Varadero Beach Resortstars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Hotelli laajentui 21. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 2 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 1035 huonetta. Tilat käsittävät 27 sviitit, 21 bungalowit ja 10 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Be Live Las Morlas All Inclusive
  From169€Yömaksu

  Be Live Las Morlas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Av. las américas (reparto de la torre) s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1717 reviewsBased on 1717 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikassa on yhteensä 444 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. , Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. , Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. ja Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Royalton Hicacos Resort & Spa
  From266€Yömaksu

  Royalton Hicacos Resort & Spastars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4622 reviewsBased on 4622 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 404 huonetta. Hieman ylellisempään asumiseen on tarjolla 404 sviittejä. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From102€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4002 reviewsBased on 4002 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 444 huonetta. Tilat käsittävät 437 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 4 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusive
  From171€Yömaksu

  Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1era entre calle 60 y 64 0 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1385 reviewsBased on 1385 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 3 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 312 huonetta. Tilat käsittävät 312 kahden hengen huoneet ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From143€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2222 reviewsBased on 2222 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 365 majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Grand Memories Varadero
  From148€Yömaksu

  Grand Memories VaraderostarsGreenProgram Icon

  Varadero, Varadero , Lg varadero . - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2407 reviewsBased on 2407 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2010. Rakennuksessa on yksi pääkerrostaso. Majoitustilaa on yhteensä 1110 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Ocean Vista Azul
  From236€Yömaksu

  Ocean Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1832 reviewsBased on 1832 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 470 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  From306€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6998 reviewsBased on 6998 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli koostuu yhteensä 386 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2004. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. , Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. ja Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Palma Real
  From129€Yömaksu

  Hotel Palma Realstars

  Varadero, Varadero , Avda 2 y calle 64 - - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2795 reviewsBased on 2795 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 466 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2003. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. , Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. ja Vierailijat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  46  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews