Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  25€

Tarjoushotellit Varadero

 • Royalton Hicacos Resort & Spa
  From250€Yömaksu

  Royalton Hicacos Resort & Spastars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4814 reviewsBased on 4814 reviews

  Majoituspaikka koostuu yhteensä 404 majoitustilasta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Turquesa All Inclusive
  From104€Yömaksu

  Be Live Experience Turquesa All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 reparto t - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2035 reviewsBased on 2035 reviews

  Huoneiden kokonaismäärä on 268. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Memories Varadero Beach Resort
  From117€Yömaksu

  Memories Varadero Beach Resortstars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Majoitus koostuu yhteensä 1035 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Tässä majoituspaikassa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From94€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4119 reviewsBased on 4119 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Kokonaisuutena tiloissa on 444 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vierailijat arvostavat majoituspaikan järjestämää urheiluohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bella Costa
  From74€Yömaksu

  Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km 3.5 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikelta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 47. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 396 majoitustilasta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  From83€Yömaksu

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1948 reviewsBased on 1948 reviews

  Majoituspaikka koostuu yhteensä 273 huoneesta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2000. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ocean Vista Azul
  From207€Yömaksu

  Ocean Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2015 reviewsBased on 2015 reviews

  8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 470. Asiakkaat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä hotellin julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  From258€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7109 reviewsBased on 7109 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Hotellissa on 386 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2004. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Asiakkaat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From88€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2277 reviewsBased on 2277 reviews

  Vieraiden käytössä on yhteensä 365 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ocean Varadero El Patriarca
  From176€Yömaksu

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3857 reviewsBased on 3857 reviews

  8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Kokonaisuutena tiloissa on 420 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2012. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  42  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews