Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  28€

Tarjoushotellit Varadero

 • Melia Internacional
  From218€Yömaksu

  Melia Internacionalstars

  Varadero, Varadero , Ave las americas km 1. - Kartta
   

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 946 majoitustilasta. Hotelli rakennettiin vuonna 2018. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Melia Varadero
  From147€Yömaksu

  Melia Varaderostars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6704 reviewsBased on 6704 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Majoituspaikassa on yhteensä 490 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Turquesa All Inclusive
  From85€Yömaksu

  Be Live Experience Turquesa All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 reparto t - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2384 reviewsBased on 2384 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Varadero. Asiakkailla on lentoasemalle noin 31. 2 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 268 majoitustilasta. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ocean Vista Azul
  From134€Yömaksu

  Ocean Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3257 reviewsBased on 3257 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea majoitus on kohteessa Varadero. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. Lähin vieraden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 470. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From88€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 365 majoitustilaa. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  From199€Yömaksu

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6331 reviewsBased on 6331 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, ylellinen hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 404. Asiakkaat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Be Live Las Morlas All Inclusive
  From95€Yömaksu

  Be Live Las Morlas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Av. las américas (reparto de la torre) s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2142 reviewsBased on 2142 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Asiakkailla on lentoasemalle noin 24. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 444 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Vierailijat arvostavat majoitukse järjestämää urheiluohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Tainos All Inclusive
  From136€Yömaksu

  Iberostar Tainos All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas km. 12.5 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4770 reviewsBased on 4770 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Varadero, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 31. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 272 huoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ocean Varadero El Patriarca
  From129€Yömaksu

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4619 reviewsBased on 4619 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 34. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 420 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa.

  Katso lisää
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  From172€Yömaksu

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8035 reviewsBased on 8035 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Varadero. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 395 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2005. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  53  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews