Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  23€

Tarjoushotellit Varadero

 • Barcelo Arenas Blancas Resort
  From107€Yömaksu

  Barcelo Arenas Blancas Resortstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 5 laajennuksineen. Laajennusosaan kuuluu 5 kerrosta. Majoitustilaa on yhteensä 883 huonetta. Tilat käsittävät 674 kahden hengen huoneet, 73 junior-sviitit, 8 sviitit, 120 bungalowit ja 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Memories Varadero Beach Resort
  From94€Yömaksu

  Memories Varadero Beach Resortstars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Hotelli laajentui 21. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 2 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 1035 huonetta. Tilat käsittävät 27 sviitit, 21 bungalowit ja 10 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Varadero
  From89€Yömaksu

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2167 reviewsBased on 2167 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 365 huonetta. Tilat käsittävät 261 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit ja 4 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  From88€Yömaksu

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3945 reviewsBased on 3945 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1994. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 444 huonetta. Tilat käsittävät 437 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 4 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • ROC Barlovento All Inclusive
  From110€Yömaksu

  ROC Barlovento All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra e/ 9 y 12, varadero - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1964 reviewsBased on 1964 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Hotelli saneerattiin vuonna 1998. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 272 huonetta. Tilat käsittävät 239 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Royalton Hicacos Resort & Spa
  From257€Yömaksu

  Royalton Hicacos Resort & Spastars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4468 reviewsBased on 4468 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 404 huonetta. Hieman ylellisempään asumiseen on tarjolla 404 sviittejä. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Hotel Palma Real
  From110€Yömaksu

  Hotel Palma Realstars

  Varadero, Varadero , Avda 2 y calle 64 - - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2754 reviewsBased on 2754 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1979. Hotelli saneerattiin vuonna 2003. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 5 laajennuksineen. Laajennusosassa on 2 kerrosta. Majoitustilaa on yhteensä 466 huonetta. Tilat käsittävät 466 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Sunbeach
  From79€Yömaksu

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 70 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 837 reviewsBased on 837 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1957. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 272 huonetta. Tilat käsittävät 270 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusive
  From149€Yömaksu

  Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1era entre calle 60 y 64 0 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1333 reviewsBased on 1333 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 3 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 312 huonetta. Tilat käsittävät 312 kahden hengen huoneet ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Bella Costa
  From83€Yömaksu

  Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km 3.5 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 396 huonetta. Toimitilat muodostuvat 293 kahden hengen huoneet, 90 junior-sviitit ja 13 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  38  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews