Hotelleja kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Varadero

VaraderoFrom  23€

Tarjoushotellit Varadero

 • Barcelo Solymar
  From111€Yömaksu

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Ylellinen majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Matanzas City. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli koostuu yhteensä 883 huoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Rentoutusta kaipaavat vierailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Tainos All Inclusive
  From179€Yömaksu

  Iberostar Tainos All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas km. 12.5 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4770 reviewsBased on 4770 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Varadero, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 31. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 272 huoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Occidental Arenas Blancas
  From100€Yömaksu

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8005 reviewsBased on 8005 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Varadero. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 800 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 883 huoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusive
  From107€Yömaksu

  Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1era entre calle 60 y 64 0 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2284 reviewsBased on 2284 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Varadero. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 312 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan.

  Katso lisää
 • Iberostar Selection Varadero
  From314€Yömaksu

  Iberostar Selection Varaderostars

  Punta Frances, Varadero , Punta francés - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8173 reviewsBased on 8173 reviews

  Kohteessa Punta Frances sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 4 kilometrin matka. Majoituksessa on 386 mukavaa makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Iberostar Selection Bella Vista Varadero
  From158€Yömaksu

  Iberostar Selection Bella Vista Varaderostars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas, km 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Kohteessa Varadero sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin uimaranta on 5. 4 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 31. 7 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 827 huoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Be Live Experience Tuxpan
  From85€Yömaksu

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2174 reviewsBased on 2174 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 8 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 233 makuuhuoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2001. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Club Tropical
  From71€Yömaksu

  Club Tropicalstars

  Varadero, Varadero , Calle 1ra. e/ 21 y 23 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Varadero. Majoitus koostuu yhteensä 223 majoitustilasta. Asiakkaat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä hotellin julkisissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Sunbeach
  From66€Yömaksu

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 915 reviewsBased on 915 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Varadero. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 272. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sol Palmeras
  From152€Yömaksu

  Sol Palmerasstars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7956 reviewsBased on 7956 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Varadero. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 46. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 28. 3 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 608 majoitustilaa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  57  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Varadero

  Varadero is a Cuban town located on the Hicacos Peninsula. The main attraction in Varadero is its beaches, which run along 22 kilometres of the peninsula. They have fine white sand, crystal-clear waters and a warm breeze. There are also caves and scarps that can be easily reached. The place offers the perfect conditions for scuba diving, fishing and doing all kinds of water activities. Apart from the traditional sun and beach option, there is also an amphitheatre that hosts many international events and the Plaza América Convention Center, which strengthens Varadero's potential as a destination for holding congresses. Varadero offers different services and comforts, like restaurants near the sand with amazing views of the sea, so that visitors enjoy their stay to the most. If you want to enjoy the Caribbean climate, peace and some excellent beaches, then Varadero is the destination for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Varadero

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews