Rantahotellit kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Varadero

Rantahotellit kohteessa VaraderoFrom  30€

Recommended Rantahotellit in Varadero

 • Iberostar Bella Costa
  From94€Yömaksu

  Iberostar Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km 3.5 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikkalta. Lomakeskus sijaitsee aivan rinteiden vieressä. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Huoneiden kokonaismäärä on 397. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Allegro Palma Real
  From67€Yömaksu

  Allegro Palma Realstars

  Varadero, Varadero , Avda 2da y calle 64 - - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 60 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3158 reviewsBased on 3158 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. 466 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Asiakkaat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Melia Internacional
  From181€Yömaksu

  Melia Internacionalstars

  Varadero, Varadero , Ave las americas km 1. - Kartta
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. 946 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 2018. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Club
  From267€Yömaksu

  Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Clubstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur final punta hicacos - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ylellinen, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Varadero. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 85 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2006. Vieraat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan järjestämää urheiluohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Fiesta Americana Punta Varadero
  From208€Yömaksu

  Fiesta Americana Punta Varaderostars

  Varadero, Varadero , Autopista sur final punta hicacos varadero - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2513 reviewsBased on 2513 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut majoitus on kohteessa Varadero. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 548. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only Cactus
  From91€Yömaksu

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3078 reviewsBased on 3078 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 270 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Sunbeach
  From74€Yömaksu

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 915 reviewsBased on 915 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Varadero. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 272. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sol Varadero Beach
  From141€Yömaksu

  Sol Varadero Beachstars

  Reparto de la Torre, Varadero , Av. las americas y calle k - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5688 reviewsBased on 5688 reviews

  Mukava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Reparto de la Torre. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 668 huoneesta. Majoitus rakennettiin vuonna 1991. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä