Rantahotellit kohteessa Varadero

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Varadero

Rantahotellit kohteessa VaraderoFrom  27€

Recommended Rantahotellit in Varadero

 • Melia Internacional
  From271€Yömaksu

  Melia Internacionalstars

  Varadero, Varadero , Ave las americas km 1. - Kartta
   

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen majoitus on kohteessa Varadero. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. 946 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 2018. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Caribe Sunbeach
  From72€Yömaksu

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 915 reviewsBased on 915 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Varadero. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 272. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Melia Marina Varadero Hotel
  From183€Yömaksu

  Melia Marina Varadero Hotelstars

  Varadero, Varadero , Autopista del sur y final. punta hicacos s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Kohteessa Varadero sijaitseva, hienostunut majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 15. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 549 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoitus tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Melia Las Americas
  From275€Yömaksu

  Melia Las Americasstars

  Varadero, Varadero , Playa de las américas, autopista del sur - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6560 reviewsBased on 6560 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Varadero. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 150 metrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. 340 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1994. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Matkailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sol Varadero Beach
  From194€Yömaksu

  Sol Varadero Beachstars

  Reparto de la Torre, Varadero , Av. las americas y calle k - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5688 reviewsBased on 5688 reviews

  Mukava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Reparto de la Torre. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 668 huoneesta. Majoitus rakennettiin vuonna 1991. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Melia Varadero
  From206€Yömaksu

  Melia Varaderostars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6704 reviewsBased on 6704 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Varadero. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Majoituksessa on 490 mukavaa huonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraat arvostavat majoituksen järjestämää urheiluohjelmaa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja.

  Katso lisää
 • Melia Las Antillas
  From169€Yömaksu

  Melia Las Antillasstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur, carretera las morlas, km. 14 . - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4976 reviewsBased on 4976 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikka koostuu yhteensä 350 huoneesta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Iberostar Bella Costa
  From199€Yömaksu

  Iberostar Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km 3.5 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Varadero. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikkalta. Lomakeskus sijaitsee aivan rinteiden vieressä. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Huoneiden kokonaismäärä on 397. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Playa Alameda Varadero All Inclusive
  From273€Yömaksu

  Iberostar Playa Alameda Varadero All Inclusivestars

  Punta Hicacos, Varadero , Carretera las morlas km.19 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4052 reviewsBased on 4052 reviews

  Kohteessa Punta Hicacos sijaitseva, ihastuttava hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoituspaikassa on yhteensä 391 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2018. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only Cactus
  From140€Yömaksu

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3078 reviewsBased on 3078 reviews

  Kohteessa Varadero sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 270 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  13  Hotelleja kohteessa Varadero
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä