Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  17€

Tarjoushotellit Malta

 • The Ramla Bay Resort
  From40€Yömaksu

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa n/a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 65 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2076 reviewsBased on 2076 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä hotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 280 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. , Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. , Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. , Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. ja Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Paradise Bay
  From32€Yömaksu

  Paradise Baystars

  Mellieha, Malta , Triq il-marfa n/a - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 71 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2316 reviewsBased on 2316 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 276 huonetta. Tilat käsittävät 3 yhden hengen huoneet, 225 kahden hengen huoneet, 16 junior-sviitit ja 16 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Hilton Malta
  From169€Yömaksu

  Hilton Maltastars

  Saint Julians, Malta , Portomaso - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4955 reviewsBased on 4955 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 410 huonetta. Tilat käsittävät 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Park Hotel
  From47€Yömaksu

  Park Hotelstars

  Sliema, Malta , Graham street - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1980. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 152 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 120 kahden hengen huoneet ja 30 huoneistot. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Excelsior
  From115€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 118 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4223 reviewsBased on 4223 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 428 huonetta. Tilat käsittävät 428 kahden hengen huoneet, 27 sviitit ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • St.Julian's Bay Hotel
  From35€Yömaksu

  St.Julian's Bay Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Main street 48 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1975. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 85 huonetta. Tilat käsittävät 85 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua.

  Katso lisää
 • Corinthia Hotel St. George's Bay
  From145€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2409 reviewsBased on 2409 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 249. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1994. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituspaikka noudattaa kestävää toimintatapaa. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. , Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. , Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. ja Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort
  From103€Yömaksu

  Radisson Blu Resortstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Hotellissa on yhteensä 252 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1997. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Hotelli noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. , Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. , Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. , Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. ja Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Alexandra Hotel
  From37€Yömaksu

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1028 reviewsBased on 1028 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kuuluisalla St. Julianin alueella, ja sieltä on kävelymatka lähimmälle rannalle. Pacevillen alueen vilkas yöelämä ja viihdetarjonta ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja lukuisten baarien ja yökerhojen lisäksi alueella on myös Maltan ainoa kasino. Alueella on runsaasti kauppoja ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joita käyttäen pääsee tutustumaan kaikkiin saaren kiinnostaviin kohteisiin ja nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Cavalieri Art Hotel
  From34€Yömaksu

  Cavalieri Art Hotelstars

  Saint Julians, Malta , water’s edge,spinola road 17 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1253 reviewsBased on 1253 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 258 huonetta. Tilat käsittävät 258 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  93  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Radisson Blu Resort
  Radisson Blu Resort
  3,8/5

  Mukava hotelli, Pacevillen kauppojen ja yöelämän läheisyydessä. Siistit huoneet, ihanan isot sängyt. Buffetaamiainen oli todella monipuolinen ja hyvä.

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 19/05/2017

  From104€Katso lisää

 • Diplomat
  Diplomat
  4,0/5

  Rauhallinen ainakin lokakuun alussa. Henkilökunta ystävällistä, ravintolassa jopa mukavan tuttavallista ja huomioivaa. Kylpyhuone tilava, amme ja kaksi lavuaaria. Patjat mukavia. Pyyhkeet vaihdettiin ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 12/10/2017

  From48€Katso lisää