Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  29€

Tarjoushotellit Malta

 • Grand Hotel Excelsior
  From142€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 129 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5052 reviewsBased on 5052 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan lähellä Valettaa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana lähteä tutustumaan ympäröivän kauniin alueen nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja historiallisiin arkkitehtonisiin aarteisiin. Tämä hotelli tarjoaa niin bisnes- kuin lomamatkaajallekin vertaansa vailla olevan majoituksen. Viehättävät vierashuoneet on sisustettu tyylikkäiksi ja viihtyisiksi, ja niissä kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet. Herkulliset, kansainvälistä keittiötä edustavat ateriat täyttävät varmasti vaativimmankin vieraan odotukset, ja hotellin spa-kylvyssä rentoutuu sekä keho että mieli. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota huippuluokan tekniikalla varustetut kokoustilat sekä täydenpalvelun juhlatilat kaikentyyppisiin tapahtumiin.

  Katso lisää
 • Marina Hotel Corinthia Beach Resort
  From224€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2535 reviewsBased on 2535 reviews

  Tämä suoraan merenpinnan yläpuolella kohoava hotellikompleksi sijaitsee St. Julianin kaupungissa, saaren pohjoisrannikolla. Hotellista avautuu huikeat näkymät St. George -lahdelle. Vilkkaan Pacevillen keskusta ravintoloineen, baareineen ja viihdepaikkoineen löytyy kävelymatkan päästä. Saaren pääkaupunki Valletta sijaitsee 8 kilometrin päässä. Maltan kansainväliselle lentokentälle on 40 minuutin ajomatka.

  Katso lisää
 • Allegro Hotel
  From67€Yömaksu

  Allegro Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Ross street - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa St. Julians. Majoitus koostuu yhteensä 31 majoitustilasta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Be.Hotel
  From55€Yömaksu

  Be.Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Bay street tourist complex, st. george's bay - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 925 reviewsBased on 925 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Maltan parhaan harraste- ja viihdekohteen – St Julianin – keskellä. Se on lyhyen kävelymatkan päässä sinilippuisesta St Georgen lahden hiekkarannasta ja Pacevillen, Slieman ja St. Julianin vilkkaasta yöelämästä, josta löytyy runsaasti ravintoloita, baareja, kasinoita, venesatamia ja elokuvateattereita sekä keilahalli ja muuta viihdetarjontaa. Hotelli, jonka suunnittelussa on yhdistelty modernin urbaania ylellisyyttä ja retro pop -tyyliä, pitää tiukasti kiinni suuntaviivoista, jotka takaavat tunnontarkalle vieraalle mielenrauhan hotellin laadun ja palvelun suhteen. Hotellin tavoitteena on saada jokainen vieras tuntemaan olevansa erityisen tärkeä. Hotellissa on kaksi siipeä, jotka on rakennettu jalankulkijoille varatun ostos- ja ravintolakeskuksen ympärille. Tästä syystä hotelli on erinomainen ja kohtuuhintainen vaihtoehto sekä liikematkustajille että nuorille muodista ja designista kiinnostuneille lomailijoille.

  Katso lisää
 • Salini Resort
  From106€Yömaksu

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 815 reviewsBased on 815 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa St. Pauls Bay. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 9. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 240 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pebbles Resort St Paul's Bay
  From102€Yömaksu

  Pebbles Resort St Paul's Baystars

  Saint Pauls Bay, Malta , Blacktail street, st paul’s bay 66 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1876 reviewsBased on 1876 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa St. Pauls Bay. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 175 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • H Hotel- Adults Only
  From166€Yömaksu

  H Hotel- Adults Onlystars

  Saint Julians, Malta , St george`s bay - Kartta
   

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa St. Julians. Majoituksessa on 162 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2019. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Malta
  From239€Yömaksu

  Hilton Maltastars

  Saint Julians, Malta , Portomaso - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5762 reviewsBased on 5762 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, hienostunut hotelli, joka sijaitsee kohteessa St. Julians. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 413 makuuhuonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Windsor
  From62€Yömaksu

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 949 reviewsBased on 949 reviews

  Upea hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kiviseltä rannalta ja Slieman mahtavasta kaupallisesta keskustasta. Lähistöllä on lukuisia ostosmahdollisuuksia, äänekkäitä baareja ja erilaisia ravintoloita. Vieraat voivat käyttää helposti julkisen liikenteen yhteyksiä, ja bussipysäkille on kävelymatka. Täysin ilmastoidussa hotellissa on yhteensä 94 huonetta. Hotellin tiloihin kuuluvat aula, jossa on ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto, ja viihtyisä ravintola. Mukavissa huoneissa on hyvä varustelutaso. Hotellivieraiden käytössä on uima-allas rakennuksen katolla. Seisovasta pöydästä voi valita mieleisensä aamiaisen. Varattavissa on myös puolihoito.

  Katso lisää
 • The Ramla Bay Resort
  From61€Yömaksu

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 68 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2768 reviewsBased on 2768 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Mellieha, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 700 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 7 kilometrin päässä satamasta. 280 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. null Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  105  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews