Hotelleja kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malta

MaltaFrom  21€

Tarjoushotellit Malta

 • St.Julian's Bay Hotel
  From57€Yömaksu

  St.Julian's Bay Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Main street 48 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 85 huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2008. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Alexandra Hotel
  From55€Yömaksu

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1038 reviewsBased on 1038 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kuuluisalla St. Julianin alueella, ja sieltä on kävelymatka lähimmälle rannalle. Pacevillen alueen vilkas yöelämä ja viihdetarjonta ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja lukuisten baarien ja yökerhojen lisäksi alueella on myös Maltan ainoa kasino. Alueella on runsaasti kauppoja ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joita käyttäen pääsee tutustumaan kaikkiin saaren kiinnostaviin kohteisiin ja nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Excelsior
  From162€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 119 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4305 reviewsBased on 4305 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vieraiden käytössä on yhteensä 428 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hyvin varusteltu hotelli, jossa on yhteensä 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Tässä hotellissa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • db Seabank Resort & Spa
  From146€Yömaksu

  db Seabank Resort & Spastars

  Mellieha, Malta , Marfa road, mellieha bay - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6363 reviewsBased on 6363 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 23. 1 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 470 viihtyisää makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Matkailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Malta
  From154€Yömaksu

  InterContinental Maltastars

  Saint Julians, Malta , St george's bay n/a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4256 reviewsBased on 4256 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 143 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 451 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sliema Chalet Hotel
  From41€Yömaksu

  Sliema Chalet Hotelstars

  Sliema, Malta , Tower road 117 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 560 reviewsBased on 560 reviews

  Upealla merenrantakadulla Sliemassa sijaitseva ihastuttava hotelli tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät kauniille Välimerelle. Hotelli on aivan rantaa vastapäätä, ja ostos- ja viihdekeskus on lyhyen kävelymatkan päässä. Vieraat löytävät vilkkaan viihdealueen ja liike-elämän keskuksen hotellin läheisyydestä. Hotelli on erinomainen vaihtoehto sekä liike- että lomamatkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin. Hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi lämpimällä maltalaisella vieraanvaraisuudella ja täydellisellä palvelulla. Yksinkertaisen tyylikkäissä vierashuoneissa on modernit mukavuudet miellyttävän majoituksen takaamiseksi. Hotelli tarjoaa valikoiman tiloja, jotka vastaavat kunkin vieraan tarpeisiin.

  Katso lisää
 • db San Antonio Hotel & Spa
  From193€Yömaksu

  db San Antonio Hotel & Spastars

  Saint Pauls Bay, Malta , Triq it-turisti s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä

  Majoitus koostuu yhteensä 450 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort
  From158€Yömaksu

  Radisson Blu Resortstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Vieraiden käytössä on yhteensä 252 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Onyx Apartments
  From87€Yömaksu

  Onyx Apartmentsstars

  Saint Julians, Malta , Ross street corner with church street 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 161 reviewsBased on 161 reviews

  Erinomaisella paikalla St. Juliansin Portomason kaupunginosassa, kuuluisalla Ross Streetillä sijaitsevat upeat huoneistot ovat täydellinen valinta lomailijoille, jotka haluavat Maltan-lomallaan nauttia itsepalvelumajoituksen vapaudesta. Vieraat arvostavat erityisesti hyvää sijaintia, jonka läheisyydessä on runsaasti hienoja ravintoloita, baareja ja yökerhoja hauskan matkan takaamiseksi. Sekä lomailijoille että työmatkailijoille sopivissa huoneistoissa on 1 tai 2 makuuhuonetta, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet ja palvelut, jotta matkailija tuntisi olonsa kotoisaksi: muun muassa täysin varustettu keittiö ja vieraiden käytössä oleva yksityinen pysäköintitila. Upeiden kattohuoneistojen yksiöt ja kaksiot vastaavat vaativankin matkailijan tarpeita. Niiden tyylikäs sisustus ja korkeimpien standardien mukainen viimeistely takaavat todella unohtumattoman Maltan-matkan.

  Katso lisää
 • The Ramla Bay Resort
  From91€Yömaksu

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa n/a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 65 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2123 reviewsBased on 2123 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 280 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  101  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Malta

  The Republic of Malta is located in the south of Europe; it is made up of an archipelago in the Mediterranean Sea and it is a member state of the European Union. The archipelago's three islands are: Malta, Gozo and Comino. Here you will find a peaceful, scenic landscape of low hills and terraced fields with a climate that visitors find very pleasant. You can easily get around the island to see everything, and indeed it is all worth a visit. Malta is an island with much history and culture, where you can visit the old Cathedral of St John, built in 1577. Here you can see the famous Caravaggio painting, the Beheading of St John. The ancient suits of armour to be found in the Armoury of the Grand Master's Palace belong to the Order of Malta, and there are more than 5000. On Malta, visitors can experience the past and the island's cultural legacy through its different museums. Have an encounter with history in this marvellous place, visit the island of Malta!

Suosituimmat hotellit alueella Malta

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Radisson Blu Resort
  Radisson Blu Resort
  4,0/5

  Mukava hotelli, Pacevillen kauppojen ja yöelämän läheisyydessä. Siistit huoneet, ihanan isot sängyt. Buffetaamiainen oli todella monipuolinen ja hyvä.

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 19/05/2017

  From159€Katso lisää

 • Diplomat
  Diplomat
  4,0/5

  Rauhallinen ainakin lokakuun alussa. Henkilökunta ystävällistä, ravintolassa jopa mukavan tuttavallista ja huomioivaa. Kylpyhuone tilava, amme ja kaksi lavuaaria. Patjat mukavia. Pyyhkeet vaihdettiin ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 12/10/2017

  From62€Katso lisää