Kylpylähotellit kohteessa Malta

Katso sijainti kartassa.
Kylpylähotellit in Malta

Kylpylähotellit kohteessa MaltaFrom  17€

Recommended Kylpylähotellit in Malta

 • Sunny Coast Resort & Spa
  From38€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1140 reviewsBased on 1140 reviews

  Viehättävä huoneisto on kohteessa St. Pauls Bay. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 91 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Asiakkaat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Dolmen Hotel Malta
  From49€Yömaksu

  Dolmen Hotel Maltastars

  Bugibba, Malta , Qawra front, san pawl il-bahar (st. paul's bay) - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä

  Mahtava lomakeskus lähellä esihistoriallista Dolmenin kaupunkia, aivan suosittujen Qawran ja Bugibban alueiden rantakadulla. Alueella on lukematon määrä ravintoloita, baareja ja kahviloita, sekä yöelämän alue, johon pääsee suoraan hotellilta. Aivan hotellin vieressä on linja-autopysäkki sopivasti kaikille, jotka haluavat tutustua saaren muihin kaupunkeihin, esimerkiksi Vallettaan, Mdinaan, Hagar Qimiin ja Gozoon.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Gozo
  From60€Yömaksu

  Grand Hotel Gozostars

  Gozolla, Malta , Triq sant antnin n/a - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1453 reviewsBased on 1453 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Gozo. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 95 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Victoria
  From72€Yömaksu

  Victoriastars

  Sliema, Malta , Gorg borg olivier st. s/n - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2523 reviewsBased on 2523 reviews

  Tästä klassisesta, ikonisesta hotellista kävelee alle 10 minuutissa merenrantaan ja siellä kulkevalle kävelykadulle, jossa on runsaasti baareja, ravintoloita ja tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita myyviä ostosliikkeitä. Tässä hotellissa yhdistyvät onnistuneesti viktoriaanisen aikakauden viehätys ja moderni, tyylikäs suunnittelu. Hotelli sopii mainiosti niin liike- kuin perhematkaajillekin, tai ystäväryhmille. Se tarjoaa vertaansa vailla olevat, korkealuokkaiset huoneet ja palvelut, ylellisen spa-alueen ja monikäyttöiset konferenssitilat. Hotellissa on kolme erinomaista, tarjonnaltaan erilaista ravintolaa. Ateriansa voi valita joko noutopöydästä, klassisesta pubitarjonnasta tai italialaiselta ruokalistalta. Hotelli on hiljattain muutettu ekohotelliksi, mikä ei kuitenkaan mitenkään vaikuta sen tarjoamien mukavuuksien tasoon. Hotelli ilmoittaakin ylpeänä olevansa Maltan ensimmäisiä ekohotelleja.

  Katso lisää
 • db Seabank Resort + Spa – All Inclusive
  From97€Yömaksu

  db Seabank Resort + Spa – All Inclusivestars

  Mellieha, Malta , Marfa road, mellieha bay - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7645 reviewsBased on 7645 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Mellieha. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 23. 1 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 470. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Excelsior
  From107€Yömaksu

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 130 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5052 reviewsBased on 5052 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan lähellä Valettaa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Hotelli toimii erinomaisena tukikohtana lähteä tutustumaan ympäröivän kauniin alueen nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja historiallisiin arkkitehtonisiin aarteisiin. Tämä hotelli tarjoaa niin bisnes- kuin lomamatkaajallekin vertaansa vailla olevan majoituksen. Viehättävät vierashuoneet on sisustettu tyylikkäiksi ja viihtyisiksi, ja niissä kaikissa on ensiluokkaiset mukavuudet. Herkulliset, kansainvälistä keittiötä edustavat ateriat täyttävät varmasti vaativimmankin vieraan odotukset, ja hotellin spa-kylvyssä rentoutuu sekä keho että mieli. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota huippuluokan tekniikalla varustetut kokoustilat sekä täydenpalvelun juhlatilat kaikentyyppisiin tapahtumiin.

  Katso lisää
 • The Ramla Bay Resort
  From32€Yömaksu

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 68 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2768 reviewsBased on 2768 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Mellieha, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 700 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Hotelli on 2. 7 kilometrin päässä satamasta. 280 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. null Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Golden Tulip Vivaldi Hotel
  From47€Yömaksu

  Golden Tulip Vivaldi Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Dragonara road - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1624 reviewsBased on 1624 reviews

  Tämä välimerellistä tunnelmaa henkivä korkeatasoinen hotelli tarjoaa upeat merinäköalat. Se on ihanteellinen valinta vierailijoille, jotka haluavat tutustua Maltaan nauttien samalla ylellisen hotellin mukavuudesta, palveluista ja tyylistä. Hotelli sijaitsee St. Julianissa, vain muutamien metrien päässä rannalta ja lähellä runsasta viihdetarjontaa, kuten kasinoa. Viihtyisät ja valoisat huoneet on suunniteltu erityisesti välimerellistä tunnelmaa vaalien. Ne on sisustettu iloisin värein ja varusteltu niin, että vieraat voivat tuntea olonsa heti kotoisaksi. Hotellin illallisvaihtoehtoihin kuuluu pääravintola, kahvila ja lounge sekä kaunis kattoterassiravintola, joka on avoinna kesäaikaan ja jossa on tarjolla laaja valikoima pikkupurtavaa ja viikoittainen barbeque. Hotellista löytyy myös ulkouima-allas, korkeatasoinen spa-alue, jossa on sauna ja höyrysauna, sekä kokoustilat, joissa voi järjestää konferenssin, seminaarin tai muun tapahtuman.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Resort, Malta St. Julians
  From91€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Tämä mukava hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Maltan pohjoisrannikolla aivan St. George -lahden rannassa. Hotellista on upeat näkymät läheiselle Gozon saarelle. St. Julianin kaupunkiin on vain kilometrin kävelymatka, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain 500 metrin päässä. Sieltä löydät ravintoloita, kahviloita ja viihdetarjontaa.Maltan kaunis pääkaupunki, Valletta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja vuoden 2018 Euroopan kulttuuripääkaupunki, on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on parveke, joten voit nauttia auringosta ja upeista maisemista. Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintolassa on tunnelmallinen patio, jolta voit ihailla kimaltelevaa Välimerta. Spa-alueella on tarjolla sekä uusimpia että perinteisiä kokonaisvaltaisia hoitoja. Span omat hierojat ja hoitajat hallitsevat kaikki hyvinvointipalveluiden muodot.

  Katso lisää
 • Solana Hotel & Spa
  From33€Yömaksu

  Solana Hotel & Spastars

  Mellieha, Malta , Gorg borg olivier street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3004 reviewsBased on 3004 reviews

  Nykyaikainen hotelli sijaitsee Melliehan, tyypillisen maltalais- tai Välimeren alueen kylän, sydämessä. Vain kivenheiton päässä baareista, palkituista ravintoloista ja kaupoista sijaitseva hotelli on erinomainen paikka aloittaa Maltan tutustumisretki. Hotellilta pääsee linja-autolla helposti saaren suurimmalle hiekkarannalle (matkaa vain 1 km) sekä muihin saaren kaupunkeihin, Sliemaan, pääkaupunki Vallettaan ja Medinaan. Hotellia suosivat erityisesti matkailijat, jotka haluavat saada lomaltaan kaiken: mukavuutta, ylellisyyttä, upeat rannat lähellä, mahtavat urheilumahdollisuudet ja mahdollisuuden tutustua perinteiseen kyläelämään ja nauttia herkullisesta ruoasta. Hotellissa on yhteensä 100 upeasti sisustettua huonetta, joista osassa on myös varustus itsepalvelumatkailijoille. Lisäksi lomakeskuksen huvituksiin kuuluu ulko- ja sisäuima-altaat sekä poreallas.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  26  Hotelleja kohteessa Malta
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä