Hotelleja kohteessa Monaco

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Monaco

MonacoFrom  184€

Tarjoushotellit Monaco

 • Fairmont Monte Carlo
  From319€Yömaksu

  Fairmont Monte Carlostars

  Monte Carlo, Monaco , Avenue des spélugues 12 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3634 reviewsBased on 3634 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. 602 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Matkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Metropole Monte Carlo
  From427€Yömaksu

  Hotel Metropole Monte Carlostars

  Monte Carlo, Monaco , Avenue de la madone bp19 4 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 983 reviewsBased on 983 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee 2 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Kokonaisuutena tiloissa on 126 majoitustilaa. Hotelli on rakennettu vuonna 1886 ja se on peruskorjattu vuonna 2004. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vierailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ambassador Monaco
  From220€Yömaksu

  Ambassador Monacostars

  Monte Carlo, Monaco , Avenue prince pierre 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 409 reviewsBased on 409 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 7 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Columbus Monaco
  From183€Yömaksu

  Columbus Monacostars

  Monte Carlo, Monaco , Avenue des papalins fontvieille 23 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1373 reviewsBased on 1373 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 181 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2001. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Vierailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Port Palace
  From187€Yömaksu

  Port Palacestars

  Monte Carlo surroundings, Monaco , Avenue j.f. kennedy 7 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 672 reviewsBased on 672 reviews

  50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 50 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Novotel Monte Carlo
  From187€Yömaksu

  Novotel Monte CarlostarsGreenProgram Icon

  Monte Carlo surroundings, Monaco , Boulevard princesse charlotte 16 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2289 reviewsBased on 2289 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli on 10. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 218 majoitustilaa. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoitus on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Monaco

  The country of Monaco is the second smallest independent nation in the world. Surrounded to the north, west and south by France, it has a Mediterranean coast to the east. Monaco is home to the famous car race, which is one of the world' s most prestigious Grand Prix races. It is carried out every year in the streets of Monte Carlo, making it the most demanding and difficult Formula 1 circuit. The glamorous city of Monte Carlo is the country's centre and it is well known for its casinos and celebrity inhabitants. Its main attraction is the Monte Carlo Casino complex, a splendid building that houses the Grand Théâtre, an opera house and a ballet company. In Monaco, you shouldn' t miss a walk along the lovely Saint-Martin Avenue, which offers unique landscapes to enjoy, as well as a visit to the Prince' s Palace where the famous and traditional changing of the guard is done. Furthermore, the Exotic Garden is a fascinating natural experience for all your senses. Discover Monaco, a small country with big attractions!

Suosituimmat hotellit alueella Monaco

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä