Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  101€

Tarjoushotellit Bergen

 • Clarion Hotel Admiral
  From150€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1093 reviewsBased on 1093 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Havnekontoret
  From187€Yömaksu

  Clarion Collection Havnekontoretstars

  Bergen, Bergen , Slottsgaten 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1258 reviewsBased on 1258 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Bergenissä. Hotellin erinomaiselta sijaintipaikalta pääsee tutustumaan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuudet ja ravintolat sekä viihdetarjonta sijaitsevat lähistöllä. Hotelli on erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille, ja se sijaitsee lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä. Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa vuodelta 1920. Rakennuksessa yhdistyvät perinteiset piirteet ja nykyaikaiset vaikutteet. Alkuperäisiä vanhan maailman merkkejä on säilytetty kauniisti näkyvissä nykyaikaisista mukavuuksista tinkimättä. Hotellihuoneet on sisustettu erittäin tyylikkäästi. Tarjolla on erinomaiset tilat ja palvelut kaiken tyyppisten matkailijoiden tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Holberg
  From154€Yömaksu

  Comfort Hotel Holbergstars

  Bergen, Bergen , Strandgaten 190 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5 reviewsBased on 5 reviews

  Eläinystävällinen hotelli sijaitsee Bergenin keskustan ostosalueella rauhallisen, mutta suositun kävelykadun varrella. Hotellin sisustus kodikkaine huoneineen on moderni ja viehättävä. Hotellissa on myös mukavatunnelmainen ravintola. Hotellista on matkaa kaupungin keskustaan vain kilometri, joten se on sijaintinsa ansiosta mainio tukikohta, josta lähteä tutustumaan kaupunkiin. Tyypillistä skandinaavista tyyliä edustavat hotellihuoneet ovat valoisia ja rauhallisia, niissä on hyvä levätä kiireisen päivän päätteeksi. Huoneiden vakiovarustukseen kuuluvat ilmainen Wi-Fi, älykäs työpöytä ja taulutelevisio. Hotellin viihtyisä ravintola tarjoaa kansainvälisten, erityisesti Välimeren alueen, keittiöiden inspiroimia maistuvia aterioita ystävällisessä tunnelmassa. Ravintolan nachot, salaatit, hampurilaiset ja tyypilliset espanjalaiset tapas-annokset hivelevät makuaisteja ja palaamaan aina uudelleen. Hotellissa on ihastuttava kattoterassi, joka on mainio paikka rentoutua ja nauttia auringosta.

  Katso lisää
 • Scandic Ornen
  From149€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1192 reviewsBased on 1192 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 368 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun.

  Katso lisää
 • Hotel Oleana
  From153€Yömaksu

  Hotel Oleanastars

  Bergen, Bergen , Øvre ole bulls plass 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 589 reviewsBased on 589 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1926. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 98 huonetta. Tilat käsittävät 97 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit, 6 sviitit, 11 huoneet liikuntarajoitteisille, 14 toimistohuoneet ja 31 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • SCANDIC FLESLAND AIRPORT
  From189€Yömaksu

  SCANDIC FLESLAND AIRPORTstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kartta
   

  Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Majoitustilaa on yhteensä 300 huonetta. Tilat käsittävät 145 kahden hengen huoneet, 6 sviitit, 48 toimistohuoneet, 25 superior-huoneet ja 6 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Augustin Hotel
  From120€Yömaksu

  Augustin Hotelstars

  Bergen, Bergen , C. sundts gate 22 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 679 reviewsBased on 679 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1919. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 130 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 85 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 15 kolmen hengen huoneet ja 16 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  From148€Yömaksu

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 824 reviewsBased on 824 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 200 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • Scandic Bergen Airport
  From755€Yömaksu

  Scandic Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 302 reviewsBased on 302 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1982. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 197 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From141€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 851 reviewsBased on 851 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 159 huonetta. Tilat käsittävät 40 yhden hengen huoneet, 89 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit, 1 sviitti, 2 huoneet liikuntarajoitteisille, 4 kolmen hengen huoneet, 4 neljän hengen huoneet, 22 superior-huoneet ja 5 perhehuoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä