Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  89€

Tarjoushotellit Bergen

 • Scandic Neptun
  From101€Yömaksu

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1009 reviewsBased on 1009 reviews

  Upealla paikalla Bergenin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä useita kaupungin tarjoamia kohteita. Hotelli on lyhyen matkan päässä Bryggenin rahtisatamasta. Hotellin lähistöltä löytyy useita kauppoja, viihdetarjontaa ja ravintoloita. Ihastuttava hotelli viehättää sekä liike- että lomamatkailijoita. Hotellissa on tyylikkäät ja maulla sisustetut vierashuoneet, joissa on kauniit kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotelli vastaa vieraiden ruokailutarpeisiin baarillaan ja kahdella ravintolallaan. Liikematkailijat arvostavat hotellin tarjoamaa kokoustilaa.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From105€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 962 reviewsBased on 962 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Hotellissa on 159 mukavaa majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Bergen City
  From107€Yömaksu

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 826 reviewsBased on 826 reviews

  400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Tiloihin kuuluu yhteensä 254 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2009. Matkailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Tämä lemmikkiystävällinen hotelli sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Admiral
  From124€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1337 reviewsBased on 1337 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 • Scandic Flesland Airport
  From147€Yömaksu

  Scandic Flesland Airportstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 176 reviewsBased on 176 reviews

  Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 300 majoitustilasta. Majoituksen rakennusvuosi on 2017. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Scandic Ornen
  From130€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1418 reviewsBased on 1418 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 368 huonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  From102€Yömaksu

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 531 reviewsBased on 531 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 88 makuuhuoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1918. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  From141€Yömaksu

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 912 reviewsBased on 912 reviews

  Tiloihin kuuluu yhteensä 200 viihtyisää huonetta. Asiakkaat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Scandic Strand
  From110€Yömaksu

  Scandic Strandstars

  Bergen, Bergen , Strandkaien 2-4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 753 reviewsBased on 753 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitustilojen kokonaismäärä on 124. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1928. Lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin.

  Katso lisää
 • Hotel Oleana
  From133€Yömaksu

  Hotel Oleanastars

  Bergen, Bergen , Øvre ole bulls plass 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 720 reviewsBased on 720 reviews

  Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 8 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 5 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 450 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 98 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2015. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä