Hotelleja kohteessa Bergen

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bergen

BergenFrom  100€

Tarjoushotellit Bergen

 • Scandic Neptun
  From102€Yömaksu

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1274 reviewsBased on 1274 reviews

  Upealla paikalla Bergenin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä useita kaupungin tarjoamia kohteita. Hotelli on lyhyen matkan päässä Bryggenin rahtisatamasta. Hotellin lähistöltä löytyy useita kauppoja, viihdetarjontaa ja ravintoloita. Ihastuttava hotelli viehättää sekä liike- että lomamatkailijoita. Hotellissa on tyylikkäät ja maulla sisustetut vierashuoneet, joissa on kauniit kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotelli vastaa vieraiden ruokailutarpeisiin baarillaan ja kahdella ravintolallaan. Liikematkailijat arvostavat hotellin tarjoamaa kokoustilaa.

  Katso lisää
 • Scandic Ornen
  From129€Yömaksu

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1827 reviewsBased on 1827 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Bergen. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 368 makuuhuonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Hotel Norge by Scandic
  From174€Yömaksu

  Hotel Norge by Scandicstars

  Bergen, Bergen , Nedre ole bulls plass 4 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee Bergenissä, aivan sen maineikkaan kalatorin tuntumassa, ja lähimmät julkisen liikenteen yhteydet kulkevat 300 metrin päästä. Tässä mukavassa 9-kerroksisessa hotellissa on yhteensä 347 huonetta, joista 13 sviittejä. Hyvin varustetut huoneet sopivat niin liike- kuin lomamatkailijoillekin. Hotellissa on baari ja erinomaisen herkullisia aterioita tarjoava ravintola, jossa on savuton alue. Hotellissa on myös konferenssitilat kokousten ja erilaisten tapahtumien järjestämistä varten. Tyylikkäästi sisustettujen, ilmastoitujen hotellihuoneiden vakiovarustukseen kuuluu mm. minibaari ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös sisäuima-allas, sauna ja kuntosali.

  Katso lisää
 • Scandic Bergen City
  From143€Yömaksu

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1033 reviewsBased on 1033 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Bergen. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitus koostuu yhteensä 254 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Kokstad
  From113€Yömaksu

  Scandic Kokstadstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Bergen. Julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 17. 2 kilometrin päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 7 kilometrin matka. 199 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Admiral
  From123€Yömaksu

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kartta
  2,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1549 reviewsBased on 1549 reviews

  Tämä Bergenin satamaan ja Bryggen ranta-alueelle näköalan tarjoava moderni hotelli toimii 1900-luvun alusta peräisin olevissa varasto- ja makasiinitiloissa. Vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä Bergenin kalatorille sekä Fløyenin ja Ulrikkenin vuorille. Hotellin ravintola tarjoaa Manhattanilta vaikutteita saaneita paikallisia ruokalajeja, ja terveellinen noutopöytäaamiainen sisältää myös luomuvaihtoehtoja. Hotellin vieraat saavat alennuksen lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevan kuntokeskuksen pääsymaksuista. Kaikissa modernisti sisustetuissa ja suurin ikkunoin varustetuissa hotellihuoneissa on kaapeli- tai satelliittitelevisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa Bergenissä vieraileville liike- ja lomamatkailijoille mukavat, viehättävät huoneet, jotka takaavat miellyttävän majoituskokemuksen.

  Katso lisää
 • Scandic Torget Bergen
  From149€Yömaksu

  Scandic Torget Bergenstars

  Bergen, Bergen , Strandkaien 2-6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 15 reviewsBased on 15 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Bergen. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 98 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1928. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Scandic Byparken
  From163€Yömaksu

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1203 reviewsBased on 1203 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Bergen. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 159 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Zander K
  From109€Yömaksu

  Zander Kstars

  Bergen, Bergen , Zander kaaes gate 8 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukava hotelli on kohteessa Bergen. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 249 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2017. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  From122€Yömaksu

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 595 reviewsBased on 595 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Bergen. Tiloihin kuuluu yhteensä 88 viihtyisää huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1918. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  20  Hotelleja kohteessa Bergen
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Bergen

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Suosituimmat hotellit alueella Bergen

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä