Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  49€

Tarjoushotellit Oslo

 • Anker Hotel
  From116€Yömaksu

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1344 reviewsBased on 1344 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon ydinkeskustassa, Karl Johan -pääkadun ja trendikkään Grenerlokka-alueen puolivälissä. Hotellista on vaivatonta lähteä tutustumaan tämän kiinnostavan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti kauppoja, ravintoloita ja erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Hotellin viihtyisä aula toivottaa vieraat ensimmäisenä lämpimästi tervetulleiksi tähän tyylikkääseen hotelliin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia tiloja ja palveluja, jotka vastaavat varmasti vaativimpienkin liike- ja lomamatkaajien odotuksia ja tarpeita. Hotellin mukavissa, kauniisti sisustetuissa huoneissa voi rentoutua tai työskennellä täydellisessä rauhassa

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From152€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 637 reviewsBased on 637 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Best Western Karl Johan Hotell
  From137€Yömaksu

  Best Western Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johansgate 33 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 53 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 753 reviewsBased on 753 reviews

  Hotelli löytyy Oslon pääkadun, Karl Johans gaten, varrelta. Paleet-ostoskadulle on hotellilta 50 m ja Stortingetille (Suurkäräjät eli Norjan parlamenttirakennus) 100 m. Hotellilta on kävelymatka useille ravintoloille ja nähtävyyksille. Päärautatieasemalle hotellilta on matkaa kilometri, linja-autoasemalle 1,3 km. Tässä viehättävässä, 1800-luvun rakennuksessa toimivassa hotellissa on 114 huonetta. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot ja hissit. Hotellissa on myös aamiaissali ja konferenssikeskus, joka käsittää viisi kokoushuonetta. Langaton Internet on ilmainen, pesulapalvelut ovat käytettävissä lisämaksusta. Huoneiden varustukseen kuuluvat erityisleveä vuode tai parivuode, satelliitti-/kaapelitelevisio ja Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From123€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Scandic Byporten
  From180€Yömaksu

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 885 reviewsBased on 885 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1999. Hotelli saneerattiin vuonna 1999. Majoitustilaa on yhteensä 239 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Thon Hotel Astoria
  From109€Yömaksu

  Thon Hotel Astoriastars

  Oslo, Oslo , Dronningensgt 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 987 reviewsBased on 987 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 180 huonetta. Tilat käsittävät 89 yhden hengen huoneet, 74 kahden hengen huoneet ja 17 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Scandic Solli
  From95€Yömaksu

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 871 reviewsBased on 871 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1932. Majoitustilaa on yhteensä 185 huonetta. Tilat käsittävät 49 yhden hengen huoneet ja 38 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Comfort Borsparken
  From147€Yömaksu

  Comfort Borsparkenstars

  Oslo, Oslo , Tollbugaten 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1856 reviewsBased on 1856 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1996. Hotelli saneerattiin vuonna 2007. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 8 laajennusosia. Laajennusosaan kuuluu 4 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 248 huonetta. Tilat käsittävät 74 yhden hengen huoneet, 88 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Xpress
  From93€Yömaksu

  Comfort Hotel Xpressstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1903 reviewsBased on 1903 reviews

  Tämä viehättävä, mukava hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Youngstorgetin kaupunginosassa, lähellä kaupungin vilkkaimpia tapahtumapaikkoja tyylikkäine ostosliikkeineen ja yöravintoloineen, jotka kiinnostavat varmasti nuorempia vieraita. Jotkut kaupungin kiinnostavimmista nähtävyyksistä, kuten Aker Brygge, ja Oslon päärautatieasema löytyvät lyhyen matkan päästä hotellilta. Tämän ekohenkisen hotellin palvelut tyydyttävät varmasti kaikkia ympäristötietoisia vieraita, jotka haluavat osallistua ympäristövaikutusten vähentämiseen ja tämä kaikki heijastuu hotellin tunnelmaan ja tyyliin. Tyylikkäistä hotellihuoneista löytyy vain välttämätön standardivarustus eikä niihin liity mitään luksuspalveluja, kuten minibaaria tai jokapäiväisiä siivouspalveluja. Hotellissa on kattoterassi, josta avautuvat huikeat näkymät. Liikkumaan pääsee hotellin kuntoiluhuoneessa.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  From190€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 604 reviewsBased on 604 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Kansallisgalleriaa ja monia suosittuja nähtävyyksiä, kuten National Museum of Art, Architecture and Design ja Royal Palace. Vieraat voivat vierailla myös Norwegian Museum of Cultural History -museossa, Vigeland Museumissa ja Christiania GlasMagasin -liikkeessä. Muutaman minuutin päässä hotellilta löytyy myös lukuisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. 93 huonetta sisältävä hotelli tarjoaa vierailleen viikkolehtiä ja Internet-yhteyden. Yritysvieraat arvostavat kopiointi- ja faksipalveluja. Hotellin muihin palveluihin kuuluu valuutanvaihtopiste ja pesula. Kaikissa vierashuoneissa on hiustenkuivaaja, työpöytä ja kaapelitelevisio. Joissakin huoneissa on silitysrauta ja -lauta sekä housuprässi. Kaikissa huoneissa on myös kylpyhuone.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  39  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä