Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  47€

Tarjoushotellit Oslo

 • Anker Hotel
  From110€Yömaksu

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1423 reviewsBased on 1423 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon ydinkeskustassa, Karl Johan -pääkadun ja trendikkään Grenerlokka-alueen puolivälissä. Hotellista on vaivatonta lähteä tutustumaan tämän kiinnostavan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti kauppoja, ravintoloita ja erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Hotellin viihtyisä aula toivottaa vieraat ensimmäisenä lämpimästi tervetulleiksi tähän tyylikkääseen hotelliin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia tiloja ja palveluja, jotka vastaavat varmasti vaativimpienkin liike- ja lomamatkaajien odotuksia ja tarpeita. Hotellin mukavissa, kauniisti sisustetuissa huoneissa voi rentoutua tai työskennellä täydellisessä rauhassa

  Katso lisää
 • Scandic St. Olavs Plass
  From173€Yömaksu

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 435 reviewsBased on 435 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon keskustassa, aivan Karl Johans gate -pääkadun tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti yökerhoja, baareja, jazz-kellareita ja kahviloita sekä lukematon määrä putiikkeja ja kauppoja. Viehättävästi sisustetuissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, ja niiden varustelu täyttää muiltakin osin kaikki toiveet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä sauna. Vieraat voivat valita aamiaisensa ja päivällisensä hotellin ravintolan runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä.

  Katso lisää
 • Anker Hostel
  From47€Yömaksu

  Anker Hostelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 867 reviewsBased on 867 reviews

  Moderni hostelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Oslon keskustassa. Päärautatieasemalle ja Karl Johan -pääkadulle on matkaa vain 800 metriä. Hostellin läheltä löytyy ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja, ja trendikkäälle Grünerløkkan alueelle on muutaman minuutin matka. Tässä savuttomassa hostellissa on 50 huonetta, ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto, yleisissä tiloissa ilmainen WIFI, pankkiautomaatti, baari ja paikoitusalue (maksullinen).

  Katso lisää
 • Best Western Karl Johan Hotell
  From185€Yömaksu

  Best Western Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johansgate 33 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 55 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 797 reviewsBased on 797 reviews

  Hotelli löytyy Oslon pääkadun, Karl Johans gaten, varrelta. Paleet-ostoskadulle on hotellilta 50 m ja Stortingetille (Suurkäräjät eli Norjan parlamenttirakennus) 100 m. Hotellilta on kävelymatka useille ravintoloille ja nähtävyyksille. Päärautatieasemalle hotellilta on matkaa kilometri, linja-autoasemalle 1,3 km. Tässä viehättävässä, 1800-luvun rakennuksessa toimivassa hotellissa on 114 huonetta. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot ja hissit. Hotellissa on myös aamiaissali ja konferenssikeskus, joka käsittää viisi kokoushuonetta. Langaton Internet on ilmainen, pesulapalvelut ovat käytettävissä lisämaksusta. Huoneiden varustukseen kuuluvat erityisleveä vuode tai parivuode, satelliitti-/kaapelitelevisio ja Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Thon Hotel Astoria
  From119€Yömaksu

  Thon Hotel Astoriastars

  Oslo, Oslo , Dronningensgt 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1025 reviewsBased on 1025 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 180 huonetta. Tilat käsittävät 89 yhden hengen huoneet, 74 kahden hengen huoneet ja 17 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Scandic Victoria
  From147€Yömaksu

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkratzgate 13 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 912 reviewsBased on 912 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1991. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 199 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Thon Munch
  From158€Yömaksu

  Thon Munchstars

  Oslo, Oslo , Munchsgt.5, p.b. 6709 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1019 reviewsBased on 1019 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1983. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 180 huonetta. Toimitilat muodostuvat 7 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun.

  Katso lisää
 • Scandic Oslo City
  From129€Yömaksu

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 721 reviewsBased on 721 reviews

  Hotelli sijaitsee Oslon pääkadun Karl Johansin varrella, Biskop Gunnerus -kadun alkupäässä. Hotellilta on kahden minuutin kävelymatka Oslo Sentralstasjon -päärautatieasemalle ja Gardermobanen-suurnopeusradalle. Hiihtomaastot ovat 30 minuutin matkan päässä. Hotellissa on 175 huonetta. Aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, tallelokerot, valuutanvaihtopiste ja hissi. Hotellissa on baari ja ravintola, joissa vieraat voivat nauttia herkullisen aterian. Hotellivierailla on käytössään myös konferenssitilat, Internet-yhteys sekä huone- ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisäksi huoneissa on kylpyhuone ja suihku, TV, minibaari, housuprässi, hiustenkuivaaja ja Internet-yhteys. Osana huoneiden sisustusta on kuuluisien norjalaisten taiteilijoiden töitä. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

  Katso lisää
 • Scandic Holberg
  From202€Yömaksu

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 520 reviewsBased on 520 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 133 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Anker Apartment
  From78€Yömaksu

  Anker Apartmentstars

  Oslo, Oslo , Kobenhavngata 10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 386 reviewsBased on 386 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 84 huonetta. Tilat käsittävät 77 huoneistot ja 7 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  44  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä