Hotelleja kohteessa Oslo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Oslo

OsloFrom  70€

Tarjoushotellit Oslo

 • Quality Hotel Gardermoen Airport
  From80€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 651 reviewsBased on 651 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ullensaker. Kokonaisuutena tiloissa on 326 huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 1985. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Hotelli ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel RunWay
  From70€Yömaksu

  Comfort Hotel RunWaystars

  Gardermoen, Oslo , Hans gaarders veg 27 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1315 reviewsBased on 1315 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Oslon kansainvälisen lentokentän vieressä. Norjan pääkaupungin nähtävyydet, kuten Munch-museo, Kuninkaanlinna, Norjan kulttuurihistoriallinen museo, Vigelandin puisto ja Norjan kansallismuseo samoin kuin legendaarinen Holmenkollenin mäki ovat kaikki ajomatkan päässä.Hotellin sisustus on hyvin nykyaikainen. Tilavien huoneiden varustukseen kuuluvat mm. ilmainen WIFI ja taulutelevisio. Liikematkaajat arvostavat hyvin varustettuja konferenssitiloja. Hotellissa on 24 tuntia vuorokaudessa avoinna oleva kuntosali ja sauna. Hotellissa voi nauttia aamiaisen ja ravintola on avoinna ympäri vuorokauden. Lisäpalveluna on lentokenttäkuljetus, joka kulkee hotellin ja lentokentän väliä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tämä hotelli on oikeaan osunut valinta niille, jotka haluavat majoittua lähelle lentoasemaa tai odottavat jatkoyhteyttä.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Gabelshus
  From111€Yömaksu

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1010 reviewsBased on 1010 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Oslo. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 113. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  From136€Yömaksu
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1891 reviewsBased on 1891 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla kävelymatkan päässä lentokentälle vievästä pikajunasta ja päärautatieasemalta, ja vain muutaman minuutin päässä kaupungin pääkadulta Karl Johansgatelta. Muita oslolaisen hotellin lähellä olevia kohteita ovat National Gallery -taidemuseo ja Kon-Tiki-museo. Skandinavian sydämessä sijaitseva Oslo tarjoaa valikoiman kulttuurikohteita sekä upeita maisemia ja ainutlaatuisia nähtävyyksiä. Hotellin läheisyydessä on lukuisia erikoisliikkeitä ja viehättäviä kauppoja. Hotellin vieraat voivat kokea helposti kaikkea, mitä vilkas kaupunki tarjoaa, nauttia mukavasta majoituksesta sekä huomaavaisesta palvelusta tässä miellyttävässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel The Hub
  From131€Yömaksu

  Clarion Hotel The Hubstars

  Oslo, Oslo , Biskop gunnerusgate 3 - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Oslon keskustassa, vain kivenheiton päässä Karl Johans Gatelta ja lyhyen kävelymatkan päässä on useita mielenkiintoisia kohteita, kuten Parlamenttitalo, Oslon Oopperatalo ja Kuninkaanlinna. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä on lukuisia baareja, ravintoloita, kauppoja ja kätevät julkisen liikenteen yhteydet. Valoisissa ja hyvin varustelluissa huoneissa on mukava rentoutua, olivatpa vieraat sitten työ- tai lomamatkalla. Hotelli tarjoaa useita käteviä palveluja ja tiloja, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi ja tulemaan hotelliin uudelleen.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Entry
  From105€Yömaksu

  Quality Hotel Entrystars

  Kolbotn, Oslo , Lienga, oslo south 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 310 reviewsBased on 310 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Kolbotn. Hotelli koostuu yhteensä 155 huoneesta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Karl Johan
  From100€Yömaksu

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 802 reviewsBased on 802 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Oslo. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Tässä hotellissa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Quality Hotel 33
  From109€Yömaksu

  Quality Hotel 33stars

  Oslo, Oslo , Østre aker vei 33 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 610 reviewsBased on 610 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Oslo. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 242 majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2008. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lemmikkiystävällinen hotelli.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Olavsgaard
  From117€Yömaksu

  Quality Hotel Olavsgaardstars

  Skjetten, Oslo , Hvamstubben 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 495 reviewsBased on 495 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Skjetten. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 162 majoitustilaa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
  From80€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Oslo Airportstars

  Oslo, Oslo , Hans gaarders veg 15 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Oslo. Kokonaisuutena tiloissa on 432 makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1998. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  29  Hotelleja kohteessa Oslo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Oslo

  Oslo is a major city and the capital of Norway. It is located at the top of the Oslo fjord, surrounded by woods and hills. The city has everything from wooded green spaces to a large variety of restaurants and shops and even skating areas. Here you can find the impressive National Theatre, the University, an amazing 50 museums and much more besides! The Oslo fjord bustles with boats and ships of all kinds: pleasure craft, fishing boats, cruise ships, ferries and boats taking visitors to nearby islands. Oslo has a wealth of places that may interest tourists. As well as its many museums it has parks, interesting buildings and a fascinating range of shops for all tastes. The city is an important international centre for winter sports such as: skiing, snowboarding, ice skating and others. The ski resort of Tryvann is the city's largest and most important, but there are many more. Oslo is an important place, with all the comforts and possibilities to make your trip a marvellous experience.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Oslo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä