Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  78€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Scandic Nidelven
  From114€Yömaksu

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 221 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna -1. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Scandic Bakklandet
  From100€Yömaksu

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 831 reviewsBased on 831 reviews

  Vieraiden käytössä on yhteensä 169 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2011. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Scandic Lerkendal
  From95€Yömaksu

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 494 reviewsBased on 494 reviews

  Majoitus koostuu yhteensä 400 huoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2014. Internet-yhteyden avulla matkailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From78€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 992 reviewsBased on 992 reviews

  Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 194 majoitustilaa. Matkailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä hotellin julkisissa tiloissa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Scandic Solsiden
  From94€Yömaksu

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 484 reviewsBased on 484 reviews

  Hotelli sijaitsee Trondheimin keskustassa Nedre Elvehavnissa, joka tunnetaan myös nimellä Solsiden, merenrannalla olevalla alueella. Tämä alue on kaupungin uusi liike-elämän kaupunginosa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja viehättäviä kauppoja. Täydellisesti liikematkailijoille sopiva kaupunkikonferenssihotelli tarjoaa mukavat ja modernit huoneet Pohjoismaille tyypillisellä ympäristötietoisella sisustuksella. Jokaisessa huoneessa on maksuton Wi-Fi ja LCD-projektori. Hotellissa on myös huoneita erittäin allergisille henkilöille. Vieraat voivat rentoutua Solsiden-baarissa, joka sijaitsee hotellin aulassa. Baari tarjoilee juomia ja kevyitä aterioita. Kokousjärjestäjät vaikuttuvat kätevistä lounas- ja päivällispalveluista, joita hotelli tarjoaa kokouksiin osallistujille.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  From120€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 483 reviewsBased on 483 reviews

  Ylellinen hotelli erinomaisella paikalla Trondheimissä, tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Trondheimin suuren konserttitalon vieressä, mikä luo aivan erityisen ja erittäin kiinnostavan tunnelman. Heti hotellin ovella on useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, jotka varmistavat, että vieraiden matka sujuu mukavasti. Kaikki huoneet ja sviitit ovat tilavia ja niissä on runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa majoitusyksiköissä on täysi varustus ja kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun, ja tyyli on klassinen modernein yksityiskohdin. Työasioissa matkustavia saattaa kiinnostaa, että hotellissa on kaksi kokoushuonetta tärkeitä tapaamisia varten sekä ilmainen, langaton Internet-yhteys koko rakennuksessa. Ruokailuvaihtoehtoja ovat aamiaishuone ja viehättävä ravintola, jossa voi nauttia herkullisen aterian.

  Katso lisää
 • Best Western Chesterfield Hotel
  From87€Yömaksu

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 219 reviewsBased on 219 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotellissa on 43 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2006. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Best Western Stav Hotel
  From99€Yömaksu

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 65 reviewsBased on 65 reviews

  Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 65 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2008. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama
  From108€Yömaksu

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 294 reviewsBased on 294 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 122 huonetta. Vieraat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  From114€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1381 reviewsBased on 1381 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee Brattørassa, lähellä useita nähtävyyksiä, kuten Pirbadet-vesipuistoa ja Rockheimin kansallista pop & rock -keskusta. Päärautatieasemalle hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin ja lentokentän väliä kulkevan sukkulabussin pysäkki on hotellin pääoven edessä. Tyylikkäistä ja hyvin varustetuista hotellihuoneista avautuu kaunis näkymä vuonolle tai kaupunkiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on näköalabaari, jonka herkullisia antimia nauttiessaan voi samalla ihailla ikkunoista avautuvia huikaisevia näkymiä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Trondheim
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä