Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  70€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Scandic Lerkendal
  From103€Yömaksu

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 481 reviewsBased on 481 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 400 huonetta. Tilat käsittävät 19 yhden hengen huoneet, 150 kahden hengen huoneet, 39 superior-huoneet ja 192 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Nidelven
  From137€Yömaksu

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 221 huonetta. Hotelli koostuu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama
  From117€Yömaksu

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 290 reviewsBased on 290 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 122 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Best Western Chesterfield Hotel
  From70€Yömaksu

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 216 reviewsBased on 216 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 43 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet ja 27 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten.

  Katso lisää
 • Scandic Bakklandet
  From118€Yömaksu

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 812 reviewsBased on 812 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 169 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From128€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 964 reviewsBased on 964 reviews

  Tiloihin kuuluu yhteensä 194 viihtyisää huonetta. Matkailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituspaikan julkisissa tiloissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  From165€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 472 reviewsBased on 472 reviews

  Ylellinen hotelli erinomaisella paikalla Trondheimissä, tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee Trondheimin suuren konserttitalon vieressä, mikä luo aivan erityisen ja erittäin kiinnostavan tunnelman. Heti hotellin ovella on useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, jotka varmistavat, että vieraiden matka sujuu mukavasti. Kaikki huoneet ja sviitit ovat tilavia ja niissä on runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa majoitusyksiköissä on täysi varustus ja kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun, ja tyyli on klassinen modernein yksityiskohdin. Työasioissa matkustavia saattaa kiinnostaa, että hotellissa on kaksi kokoushuonetta tärkeitä tapaamisia varten sekä ilmainen, langaton Internet-yhteys koko rakennuksessa. Ruokailuvaihtoehtoja ovat aamiaishuone ja viehättävä ravintola, jossa voi nauttia herkullisen aterian.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Augustin
  From123€Yömaksu

  Quality Hotel Augustinstars

  Trondheim, Trondheim , Kongensgate 26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 458 reviewsBased on 458 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1915. Majoitustilaa on yhteensä 137 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 58 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  From130€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1358 reviewsBased on 1358 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee Brattørassa, lähellä useita nähtävyyksiä, kuten Pirbadet-vesipuistoa ja Rockheimin kansallista pop & rock -keskusta. Päärautatieasemalle hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin ja lentokentän väliä kulkevan sukkulabussin pysäkki on hotellin pääoven edessä. Tyylikkäistä ja hyvin varustetuista hotellihuoneista avautuu kaunis näkymä vuonolle tai kaupunkiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on näköalabaari, jonka herkullisia antimia nauttiessaan voi samalla ihailla ikkunoista avautuvia huikaisevia näkymiä.

  Katso lisää
 • Best Western Stav Hotel
  From104€Yömaksu

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 66 reviewsBased on 66 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1990. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 65 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 60 kahden hengen huoneet, 1 sviitti ja 7 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  14  Hotelleja kohteessa Trondheim
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä