Hotelleja kohteessa Trondheim

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Trondheim

TrondheimFrom  95€

Tarjoushotellit Trondheim

 • Thon Hotel Gildevangen
  From127€Yömaksu

  Thon Hotel Gildevangenstars

  Trondheim, Trondheim , sondregate. 22b 7010 trondheim - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 366 reviewsBased on 366 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1908. Hotelli saneerattiin vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 163 huonetta. Tilat käsittävät 35 yhden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Trondheim
  From108€Yömaksu

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 848 reviewsBased on 848 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 194 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  From137€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1155 reviewsBased on 1155 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee Brattørassa, lähellä useita nähtävyyksiä, kuten Pirbadet-vesipuistoa ja Rockheimin kansallista pop & rock -keskusta. Päärautatieasemalle hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka ja hotellin ja lentokentän väliä kulkevan sukkulabussin pysäkki on hotellin pääoven edessä. Tyylikkäistä ja hyvin varustetuista hotellihuoneista avautuu kaunis näkymä vuonolle tai kaupunkiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on näköalabaari, jonka herkullisia antimia nauttiessaan voi samalla ihailla ikkunoista avautuvia huikaisevia näkymiä.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Augustin
  From122€Yömaksu

  Quality Hotel Augustinstars

  Trondheim, Trondheim , Kongensgate 26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 402 reviewsBased on 402 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1915. Majoitustilaa on yhteensä 137 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 58 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Bakeriet
  From113€Yömaksu

  Clarion Collection Bakerietstars

  Trondheim, Trondheim , Brattorgata 2 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 533 reviewsBased on 533 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 109 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Park
  From121€Yömaksu

  Comfort Hotel Parkstars

  Trondheim, Trondheim , Prinsensgate 4a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 415 reviewsBased on 415 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1998. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 64 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama
  From118€Yömaksu

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 240 reviewsBased on 240 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 122 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Best Western Chesterfield Hotel
  From101€Yömaksu

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 201 reviewsBased on 201 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 43 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet ja 27 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten.

  Katso lisää
 • Scandic Lerkendal
  From95€Yömaksu

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 403 reviewsBased on 403 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 400 huonetta. Tilat käsittävät 19 yhden hengen huoneet, 150 kahden hengen huoneet, 39 superior-huoneet ja 192 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Solsiden
  From102€Yömaksu

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 387 reviewsBased on 387 reviews

  Hotelli sijaitsee Trondheimin keskustassa Nedre Elvehavnissa, joka tunnetaan myös nimellä Solsiden, merenrannalla olevalla alueella. Tämä alue on kaupungin uusi liike-elämän kaupunginosa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja viehättäviä kauppoja. Täydellisesti liikematkailijoille sopiva kaupunkikonferenssihotelli tarjoaa mukavat ja modernit huoneet Pohjoismaille tyypillisellä ympäristötietoisella sisustuksella. Jokaisessa huoneessa on maksuton Wi-Fi ja LCD-projektori. Hotellissa on myös huoneita erittäin allergisille henkilöille. Vieraat voivat rentoutua Solsiden-baarissa, joka sijaitsee hotellin aulassa. Baari tarjoilee juomia ja kevyitä aterioita. Kokousjärjestäjät vaikuttuvat kätevistä lounas- ja päivällispalveluista, joita hotelli tarjoaa kokouksiin osallistujille.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  13  Hotelleja kohteessa Trondheim
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Trondheim

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Suosituimmat hotellit alueella Trondheim

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä