Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  13€

Tarjoushotellit Algarve

 • Paraiso Albufeira
  From27€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 107 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3408 reviewsBased on 3408 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 414 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2001. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä huoneisto on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From31€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 80 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1225 reviewsBased on 1225 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Albufeira. Majoituspaikka koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ouratlantico
  From30€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli kohteessa Albufeira. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneistohotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitus koostuu yhteensä 74 huoneesta. Huoneistohotellin rakennusvuosi on 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Huoneistohotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Huoneistohotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Balaia Atlantico
  From22€Yömaksu

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 183 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 779 reviewsBased on 779 reviews

  Ihastuttava huoneisto on kohteessa Albufeira. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. 138 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Janelas do Mar
  From27€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 623 reviewsBased on 623 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 173 huonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2003. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Huoneistohotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Pinhal Da Marina
  From62€Yömaksu

  Pinhal Da Marinastars

  Vilamoura, Algarve , Praça dos três caminhos 0 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 551 reviewsBased on 551 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava huoneisto on kohteessa Vilamoura. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 128 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2019. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Solar de Sao Joao
  From40€Yömaksu

  Solar de Sao Joaostars

  Albufeira, Algarve , Rua do solar - apartado 774 . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 283 reviewsBased on 283 reviews

  Mukava huoneisto kohteessa Albufeira. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä huoneistolta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 35 metrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 75. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2008. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Huoneisto sallii pienet lemmikit. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusPalveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bellavista Avenida
  From22€Yömaksu

  Bellavista Avenidastars

  Albufeira, Algarve , Avenida da bela vista 0 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 99 reviewsBased on 99 reviews

  Viehättävä huoneisto sijaitsee kohteessa Albufeira. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneisto koostuu yhteensä 34 huoneesta. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Inatel Albufeira
  From40€Yömaksu

  Inatel Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Infante d. henrique, - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 366 reviewsBased on 366 reviews

  Hotelli on keskeisellä paikalla lähellä Albufeiran keskustaa, vain 3 minuutin kävelymatkan päässä hiekkarannalta. Kävelyetäisyydellä on lukuisia ravintoloita, baareja ja kauppoja, ja julkisen liikenteen yhteydet kulkevat noin 200 metrin päästä. Algarven ostosmahdollisuudet, rautatieasema ja eläintarha ovat noin 6 kilometrin päässä, linja-autoasemalle on noin 15 minuutin kävelymatka ja lähin golfkenttä on 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Viehättävässä rantahotellissa on modernit huoneet ja sviitit. Huoneet on varustettu modernein mukavuuksin, niissä on omat kylpyhuoneet, ja ne on sisustettu viehättävin luonnonsävyin, jotka ovat saaneet vaikutteita kauniista auringonlaskuista merellä. Aamiainen on tarjolla joka aamu, ja hotellin baarit tarjoavat pientä purtavaa päivän aikana. Hotellissa on upea ulkouima-allas ja muita liikuntatiloja, esimerkiksi tenniskenttä sekä pelihuone, josta löytyy tekemistä niin pienemmille kuin isommille vieraille.

  Katso lisää
 • Orada - Marina Albufeira apartamentos
  From32€Yömaksu

  Orada - Marina Albufeira apartamentosstars

  Albufeira, Algarve , Sítio da orada, apartado 2422 . - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 363 reviewsBased on 363 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 5 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 220 huonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2004. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  290  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  29
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews