Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  14€

Tarjoushotellit Algarve

 • Tivoli Marina Vilamoura
  From102€Yömaksu

  Tivoli Marina Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Apartado 65 marina vilamoura s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6166 reviewsBased on 6166 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Vilamoura, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 6 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 383 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Tivoli Lagos
  From88€Yömaksu

  Tivoli Lagosstars

  Lagos, Algarve , Antonio crisogono dos santos 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3774 reviewsBased on 3774 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Lagos. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä majoituksesta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 296 makuuhuonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Albufeira Jardim Apartments
  From14€Yömaksu

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 75 Mielipiteitä

  Mukavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Albufeira. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 179 makuuhuonetta. Tässä huoneistossa on tehty parannustöitä vuonna 2000. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Belver Hotel da Aldeia
  From27€Yömaksu

  Belver Hotel da Aldeiastars

  Albufeira, Algarve , Areias de são joão 280 280 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 528 reviewsBased on 528 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 39. 2 kilometrin matka. 133 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Janelas do Mar
  From26€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 623 reviewsBased on 623 reviews

  Tämä huoneistohotelli sijaitsee Montechorossa kukkulan laella, josta on upeat näköalat. Hotellin läheisyydestä löytyy ostosalue, jolla on useita putiikkeja, ravintoloita ja baareja. Vilkas Albufeira ja sen vauhdikas yöelämä ovat vain 2,5 kilometrin päässä ja julkisen liikenteen pysäkit ovat vain muutaman metrin päässä hotellilta. Ouran rannalle on 2,5 kilometriä. Faron lentoasema sijaitsee 40 kilometrin päässä. Hotellissa on yhdeksän kerrosta, ja sen huoneet on remontoitu mukavan viihtyisiksi. Joka huoneessa on ilmastointi, taulutelevisio kansainvälisin kanavin, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja silitysvälineet. Useimmista huoneista on upeat näköalat Atlantin valtamerelle ja Albufeiran kaupunkiin. Hotellissa on myös runsaasti harrastemahdollisuuksia, kuten liikuntatapahtumia, vesipuisto, viihdeohjelmaa iltaisin, uima-allas, kuntosali, poreallas ja hierontaa.

  Katso lisää
 • Tivoli Carvoeiro
  From109€Yömaksu

  Tivoli CarvoeirostarsGreenProgram Icon

  Carvoeiro, Algarve , Vale covo caixa postal 1299 293 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4303 reviewsBased on 4303 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Carvoeiro. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 10. 0 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 293 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2003. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ouratlantico
  From29€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Tämä kotoisa huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla suositussa Albufeiran lomakylässä, vain 500 metrin päässä Ouran rannalta. Albufeiran vilkas keskuskatu "The Strip", jossa on runsaasti ravintoloita, baareja, pubeja ja ostosmahdollisuuksia, on vain muutaman minuutin päässä. Continente-ostoskeskus, Santa Eulálian ranta ja Albufeiran härkätaisteluareena ovat kävelyetäisyydellä. Faron kansainvälinen lentoasema on noin 32 kilometrin päässä. Hotellissa on useita huonetyyppejä yksiöistä kahden makuuhuoneen huoneistoihin, joihin voi majoittua jopa kuusi henkeä. Huoneet on sisustettu eurooppalaiseen tyyliin, ja niissä on varusteina mm. taulutelevisio, ilmastointi, laadukas pienkeittiö, ruokailu- ja oleskelualue, teen ja kahvin valmistustarvikkeet, tallelokero, hiustenkuivaaja ja jääkaappi. Joistain huoneista on näkymä uima-altaalle tai puutarhaan sekä parveke tai terassi.

  Katso lisää
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  From49€Yömaksu

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Avenida infante dom henrique s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 180 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 656 reviewsBased on 656 reviews

  Viehättävä lomakeskus, joka sijaitsee kohteessa Montegordo, on erinomainen vaihtoehto perheille. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva lomakeskus sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Lomakeskus sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 366 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Lomakeskuksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä lomakeskus sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From35€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 110 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3408 reviewsBased on 3408 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 414 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2001. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä huoneisto on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luz Bay
  From44€Yömaksu

  Luz Baystars

  Praia da Luz, Algarve , Rua do jardim . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 390 reviewsBased on 390 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Praia da Luz. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 73 huoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2003. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  257  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  26
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä