Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  14€

Tarjoushotellit Algarve

 • Janelas do Mar
  From26€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 69 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 552 reviewsBased on 552 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1991. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 173 huonetta. Tilat käsittävät 173 huoneistot. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Auramar Beach Resort
  From27€Yömaksu

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 219 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1976. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 5 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 287 huonetta. Tilat käsittävät . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Vilanova Resort
  From17€Yömaksu

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1170 reviewsBased on 1170 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. VR-lomakeskus sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijat löytävät lentoaseman vain muutaman askeleen päästä. 216 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2008. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. VR-lomakeskus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. VR-lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From30€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 70 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1030 reviewsBased on 1030 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2008. Hotelli saneerattiin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 120 huonetta. Tilat käsittävät 69 huoneistot ja 51 yksiöt. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  From28€Yömaksu

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 573 reviewsBased on 573 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1979. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 264 huonetta. Tilat käsittävät 6 junior-sviitit ja 12 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From24€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 100 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3049 reviewsBased on 3049 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva VR-huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. VR-huoneisto koostuu yhteensä 414 majoitustilasta. VR-huoneisto rakennettiin vuonna 2001. VR-huoneistossa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa VR-huoneistossa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. , Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. ja Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. VR-huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Alfagar I Village
  From40€Yömaksu

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 220 huonetta. Toimitilat muodostuvat 216 huoneistot. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Choro Mar
  From20€Yömaksu

  Choro Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido guerreiro, lote 22 22965 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 743 reviewsBased on 743 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1989. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 2015. $hotel. getTypeHotel() muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 4 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 60 huonetta. Tilat käsittävät 65 huoneistot. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Balaia Atlantico
  From21€Yömaksu

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 165 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 680 reviewsBased on 680 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 138 huonetta. Toimitiloihin kuuluu 138 huoneistot ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu.

  Katso lisää
 • Aquashow Park Hotel
  From52€Yömaksu

  Aquashow Park Hotelstars

  Quarteira, Algarve , Semino e.n. 396 . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1153 reviewsBased on 1153 reviews

  Aquashow-vesipuiston vieressä sijaitseva hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet, joissa on omat parvekkeet. Vapaa-ajanmahdollisuuksiin kuuluvat sisä- ja ulkouima-altaat, poreallas ja kuntosali. Huoneissa on ilmastointi ja moderni sisustus. Huoneissa on taulutelevisio kaapelikanavin, tallelokero ja minibaari.Hotellista on yhteys Aquashow-vesipuistoon (avoinna toukokuusta syyskuuhun, suljettu lokakuusta huhtikuuhun), jossa on vesivuoristorata, suuri aaltoallas ja lukuisia vesiliukumäkiä. Vieraat voivat nauttia paikallisista portugalilaisherkuista sekä kansainvälisen keittiön tarjonnasta hotellin tasokkaassa ravintolassa. Hotellin baareissa on tarjolla erilaista pientä syötävää ja juomia, myös erilaisia cocktaileja. Hotellissa on maksuton pysäköinti.Tule tutustumaan uusiin liukumäkiin ja haasta koko perhe ottamaan ilo irti!

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  305  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä