Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  15€

Tarjoushotellit Algarve

 • Janelas do Mar
  From26€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 69 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 550 reviewsBased on 550 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1991. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 173 huonetta. Tilat käsittävät 173 huoneistot. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From44€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 70 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1027 reviewsBased on 1027 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Hotelli saneerattiin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 120 huonetta. Tilat käsittävät 69 huoneistot ja 51 yksiöt. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  From30€Yömaksu

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 562 reviewsBased on 562 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1979. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 264 huonetta. Tilat käsittävät 6 junior-sviitit ja 12 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Balaia Atlantico
  From27€Yömaksu

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 162 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 678 reviewsBased on 678 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 138 huonetta. Toimitiloihin kuuluu 138 huoneistot ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu.

  Katso lisää
 • Auramar Beach Resort
  From25€Yömaksu

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 219 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1976. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 5 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 287 huonetta. Tilat käsittävät . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Paraiso Albufeira
  From35€Yömaksu

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 99 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3034 reviewsBased on 3034 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 2001. Majoitustilaa on yhteensä 414 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Alfagar I Village
  From33€Yömaksu

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 289540220 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 220 huonetta. Toimitilat muodostuvat 216 huoneistot. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  From35€Yömaksu

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Urbanização balaia golf village 917 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 54 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 831 reviewsBased on 831 reviews

  Tätä lyhyen kävelymatkan päässä Maria Luisa -uimarannalta sijaitsevaa viehättävää hotellia ympäröi kauniisti maisemoitu puutarha ja sillä on oma 9-reikäinen golf-kenttä. Hotellin läheisyydestä löytyy useita ravintoloita ja baareja, ja kävelymatkan päästä kauppaliikkeitä ja yökerhoja. Hotellista on hyvät yhteydet Albufeiraan, josta löytyy lukuisia ravintoloita, baareja, pubeja ja kauppoja, samoin kuin Vilamouran upeaan venesatamaan ja kasinolle. Faron kansainväliselle lentokentälle on autolla 25 minuutin matka.

  Katso lisää
 • Choro Mar
  From21€Yömaksu

  Choro Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido guerreiro, lote 22 22965 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 744 reviewsBased on 744 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1989. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 2015. $hotel. getTypeHotel() muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 4 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 60 huonetta. Tilat käsittävät 65 huoneistot. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Quinta Pedra Dos Bicos
  From32€Yömaksu

  Quinta Pedra Dos Bicosstars

  Albufeira, Algarve , Urb. quinta pedra dos bicos - santa eulália 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 803 reviewsBased on 803 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 2004. $hotel. getTypeHotel() laajentui 4. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 2 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 61 huonetta. Tilat käsittävät 61 huoneistot ja 19 yksiöt. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  236  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  24
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä