Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  21€

Tarjoushotellit Algarve

 • Ouratlantico
  From66€Yömaksu

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Albufeira. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 74 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Longevity Health & Wellness Hotel
  From209€Yömaksu

  Longevity Health & Wellness Hotelstars

  Alvor, Algarve , Cruz bota lt 27 - Kartta
   

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Alvor. 62 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From230€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2917 reviewsBased on 2917 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Vilamoura. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 323 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2010. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Colina Verde Golf and Sports Resort
  From89€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 70 reviewsBased on 70 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Moncarapacho. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät helposti lähimmälle golfkentälle, joka on vain muutaman askeleen päässä huoneistohotellilta. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 56 mukavaa makuuhuonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneistohotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Luna Solaqua
  From113€Yömaksu

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 77 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1225 reviewsBased on 1225 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Albufeira. Majoituspaikka koostuu yhteensä 120 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Janelas do Mar
  From50€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 73 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 623 reviewsBased on 623 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Albufeira. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 173 viihtyisää makuuhuonetta. Tätä huoneistohotellia on remontoitu vuonna 2003. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cantinho do Mar
  From25€Yömaksu

  Cantinho do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo lote 21 lote21 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Ihastuttava huoneisto on kohteessa Albufeira. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Useat julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Pieni, vain 14 majoitustilan huoneisto sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2003. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Luna Alvor Bay Beach & Sun
  From131€Yömaksu

  Luna Alvor Bay Beach & Sunstars

  Alvor, Algarve , Praia do alvor, alvor . - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 992 reviewsBased on 992 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Alvor. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 6. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä hotellilta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 149. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luna Miramar Club
  From85€Yömaksu

  Luna Miramar Clubstars

  Albufeira, Algarve , Do pacifico, lote 24 . - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 656 reviewsBased on 656 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Albufeira, on erinomainen vaihtoehto perheille. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 103 majoitustilasta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Asiakkaat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Pateo Village
  From52€Yömaksu

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Albufeira. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta on 4. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituksessa on yhteensä 64 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  297  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä