Hotelleja kohteessa Algarve

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Algarve

AlgarveFrom  17€

Tarjoushotellit Algarve

 • Balaia Atlantico
  From22€Yömaksu

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 170 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 686 reviewsBased on 686 reviews

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. Tämä VR-huoneisto tarjoaa yhteensä 138 huonetta. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. VR-huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Albufeira Jardim Apartments
  From17€Yömaksu

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 69 Mielipiteitä

  900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 179 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. VR-huoneisto ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. VR-huoneisto tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Paladim & Alagoamar
  From53€Yömaksu

  Paladim & Alagoamarstars

  Albufeira, Algarve , R. do municipio, lt 1 a 5a 103035 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 63. VR-huoneisto on täysin peruskorjattu vuonna 2007. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. VR-huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  From40€Yömaksu

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , praia da falésia s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 586 reviewsBased on 586 reviews

  Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 80 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 264 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Rocamar Exclusive Hotel & Spa
  From79€Yömaksu

  Rocamar Exclusive Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Largo jacinto d'ayet 7 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1137 reviewsBased on 1137 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 88 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2005. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Pateo Village
  From26€Yömaksu

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 486 reviewsBased on 486 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Majoitusliike sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 64. Huoneistohotelli on perustettu vuonna 2003. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Huoneistohotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Quinta Pedra Dos Bicos
  From31€Yömaksu

  Quinta Pedra Dos Bicosstars

  Albufeira, Algarve , Urb. quinta pedra dos bicos - santa eulália 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 821 reviewsBased on 821 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva VR-huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä VR-huoneistolta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 170 metrin päässä VR-huoneistolta. Vierailla on lentoasemalle noin 35. 0 kilometrin matka. VR-huoneisto on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 61 mukavaa makuuhuonetta. VR-huoneisto on vuodelta 2004. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. VR-huoneistossa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. VR-huoneisto tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. VR-huoneistossa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  From47€Yömaksu

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Urbanização balaia golf village 917 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 55 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 844 reviewsBased on 844 reviews

  Tätä lyhyen kävelymatkan päässä Maria Luisa -uimarannalta sijaitsevaa viehättävää hotellia ympäröi kauniisti maisemoitu puutarha ja sillä on oma 9-reikäinen golf-kenttä. Hotellin läheisyydestä löytyy useita ravintoloita ja baareja, ja kävelymatkan päästä kauppaliikkeitä ja yökerhoja. Hotellista on hyvät yhteydet Albufeiraan, josta löytyy lukuisia ravintoloita, baareja, pubeja ja kauppoja, samoin kuin Vilamouran upeaan venesatamaan ja kasinolle. Faron kansainväliselle lentokentälle on autolla 25 minuutin matka.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  From130€Yömaksu

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2577 reviewsBased on 2577 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 323. Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Janelas do Mar
  From37€Yömaksu

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 70 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 556 reviewsBased on 556 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitukselta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 173 mukavaa huonetta. Huoneistohotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  319  Hotelleja kohteessa Algarve
Sivu  1  bruges ikke i Finland  32
 

Tietoja kohteesta Algarve

  The Algarve region is located in the far south of Portugal and it is one of the areas of the country that attracts the most tourists. With its Atlantic coast, the Algarve beaches are known for their beauty and variety, since it is possible to find calm seas or rough seas, different depths, beaches of different lengths and with different numbers of people. The climate is excellent all year round and the water is warm and clear. The region also has a great many activities on offer; everything from a walk along a beach of white sand to watersports, fishing and diving. Throughout this fabulous area, the visitor can see towns that stand out for their excellent nightlife, as well as places that are as peaceful and charming as Santa Luzia and Tavira, which have lovely natural settings. An evening out in the Algarve is always good fun thanks to its casinos and night clubs, and also because of the excellent cuisine, which features good fish and seafood; you can try it at one of the great range of restaurants. Let the Algarve captivate you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Algarve

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä