Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  34€

Tarjoushotellit Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From189€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2209 reviewsBased on 2209 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 349 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From112€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1316 reviewsBased on 1316 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 200 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From69€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 185 reviewsBased on 185 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Majoitustilaa on yhteensä 168 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • InterContinental Carlton Cannes
  From250€Yömaksu

  InterContinental Carlton Cannesstars

  Cannesin, Cannes , La croisette - cs40052 58 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2002 reviewsBased on 2002 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1912. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 343 huonetta. Tilat käsittävät 343 kahden hengen huoneet, 39 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Appart City Confort Cannes Le Cannet
  From65€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 177 reviewsBased on 177 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 66 huonetta. Tilat käsittävät 66 yhden hengen huoneet, 66 yksiöt ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Novotel Cannes Montfleury
  From128€Yömaksu

  Novotel Cannes Montfleurystars

  Cannesin, Cannes , Avenue beauséjour 25 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 803 reviewsBased on 803 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1976. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 182 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 177 kahden hengen huoneet, 1 sviitti ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  From98€Yömaksu

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannesin, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 259 reviewsBased on 259 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 114 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 77 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 10 sviitit ja 1 huoneisto. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Mercure Cannes Croisette Beach
  From149€Yömaksu

  Mercure Cannes Croisette Beachstars

  Cannesin, Cannes , Rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 472 reviewsBased on 472 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1981. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 94 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 41 kahden hengen huoneet ja 7 junior-sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  From59€Yömaksu

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 184 reviewsBased on 184 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 112 huonetta. Tilat käsittävät 3 huoneistot ja 109 yksiöt. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hotel Simone
  From50€Yömaksu

  Hotel Simonestars

  Cannesin, Cannes , 16 rue helene vagliano - Kartta
   

  Hotelli rakennettiin vuonna 1940. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 28 huonetta. Toimitilat muodostuvat 28 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  75  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä