Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  44€

Tarjoushotellit Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From267€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2028 reviewsBased on 2028 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 349 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From171€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1221 reviewsBased on 1221 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 200 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From73€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 162 reviewsBased on 162 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Majoitustilaa on yhteensä 168 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez
  From465€Yömaksu

  Grand Hyatt Cannes Hotel MartinezstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1737 reviewsBased on 1737 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1929. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 409 huonetta. Tilat käsittävät 246 kahden hengen huoneet, 13 junior-sviitit ja 27 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  From118€Yömaksu

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannesin, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 235 reviewsBased on 235 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 114 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 77 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 10 sviitit ja 1 huoneisto. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Five Seas Hotel
  From320€Yömaksu

  Five Seas Hotelstars

  Cannesin, Cannes , Rue notre dame 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 502 reviewsBased on 502 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 45 huonetta. Tilat käsittävät 13 kahden hengen huoneet, 9 junior-sviitit, 14 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille, 10 toimistohuoneet ja 3 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Mercure Croisette Beach Cannes
  From193€Yömaksu

  Mercure Croisette Beach Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 453 reviewsBased on 453 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1981. Majoitustilaa on yhteensä 94 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 41 kahden hengen huoneet ja 7 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  From99€Yömaksu

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 16 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 66 reviewsBased on 66 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1974. Hotelli saneerattiin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 64 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 54 kahden hengen huoneet ja 5 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Cezanne
  From140€Yömaksu

  Cezannestars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 40 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 305 reviewsBased on 305 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Majoitustilaa on yhteensä 29 huonetta. Tilat käsittävät 29 kahden hengen huoneet ja 6 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Citadines Croisette Cannes
  From79€Yömaksu

  Citadines Croisette Cannesstars

  Cannesin, Cannes , 1, rue le poussin 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 145 reviewsBased on 145 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1990. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 58 huonetta. Tilat käsittävät 19 huoneistot ja 39 yksiöt. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  78  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä