Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  27€

Tarjoushotellit Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From26€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Cannes. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 100 mukavaa huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1992. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From242€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 349 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From77€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 233 reviewsBased on 233 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 19. 2 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 168 huonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1960. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From93€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 275 reviewsBased on 275 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cannes. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 42 makuuhuoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1995. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  From273€Yömaksu

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 16 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 296 reviewsBased on 296 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Cannes. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 6 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 66 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  From362€Yömaksu

  Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 307 reviewsBased on 307 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tiloihin kuuluu yhteensä 409 viihtyisää majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on ympäristöystävällinen. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Pullman Cannes Mandelieu
  From256€Yömaksu

  Pullman Cannes Mandelieustars

  Mandelieu, Cannes , Avenue du general de gaulle 605 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1613 reviewsBased on 1613 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Mandelieu. Majoituspaikka koostuu yhteensä 213 huoneesta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki majoitustila tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Zenitude Le Maestria
  From61€Yömaksu

  Zenitude Le Maestriastars

  Antibes, Cannes , Rue des 3 moulins 664 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 565 reviewsBased on 565 reviews

  Kodikas majoitus kohteessa Antibes. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 7. 0 kilometrin säteellä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitus sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus on 6. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 255 huonetta. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From164€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1580 reviewsBased on 1580 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 200. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Okko Hotels Cannes Centre
  From98€Yömaksu

  Okko Hotels Cannes Centrestars

  Cannesin, Cannes , 6 bis, place de la gare - Kartta
   

  Mukava hotelli kohteessa Cannes. 125 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  83  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä