Hotelleja kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Cannes

CannesFrom  24€

Tarjoushotellit Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  From24€Yömaksu

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 237 reviewsBased on 237 reviews

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 100 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1992. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From144€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1343 reviewsBased on 1343 reviews

  600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 200 majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Cannes Palace
  From63€Yömaksu

  Cannes Palacestars

  Cannesin, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä hotellilta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 168 makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sun Riviera
  From47€Yömaksu

  Sun Rivierastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 232 reviewsBased on 232 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 42 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1995. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit sallittuja tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Premier Mondial
  From99€Yömaksu

  Best Western Premier Mondialstars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 77 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 143 reviewsBased on 143 reviews

  Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä hotellilta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 49 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  From59€Yömaksu

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannesin, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 193 reviewsBased on 193 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 112 huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From137€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2346 reviewsBased on 2346 reviews

  600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 349 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä majoitus on lemmikkiystävällinen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Le Canberra
  From64€Yömaksu

  Le Canberrastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 680 reviewsBased on 680 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 35 makuuhuonetta. Vaikka majoituspaikka on rakennettu jo vuonna 1886, se uudistettiin vuonna 2008. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cezanne
  From98€Yömaksu

  Cezannestars

  Cannesin, Cannes , Boulevard d'alsace 40 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 29 makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1992. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on auki koko päivän. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista.

  Katso lisää
 • Renoir
  From93€Yömaksu

  Renoirstars

  Cannesin, Cannes , Rue edith cavell 7 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 461 reviewsBased on 461 reviews

  Majoitus koostuu yhteensä 31 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  80  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Cannes

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Suosituimmat hotellit alueella Cannes

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä