Rantahotellit kohteessa Cannes

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Cannes

Rantahotellit kohteessa CannesFrom  34€

Recommended Rantahotellit in Cannes

 • Le Canberra
  From112€Yömaksu

  Le Canberrastars

  Cannesin, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 760 reviewsBased on 760 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli on kohteessa Cannes. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää makuuhuonetta. Boutiquehotelli on rakennettu vuonna 1886 ja se on remontoitu täysin vuonna 2019. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen boutiquehotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Boutiquehotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  From202€Yömaksu

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2796 reviewsBased on 2796 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, upea hotelli on kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 349 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Croisette Beach Mgallery
  From153€Yömaksu

  Hotel Croisette Beach Mgallerystars

  Cannesin, Cannes , Rue du canada 13 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Cannes. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 94 huonetta. Hotelli on vuodelta 1981. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Le Grand Hotel
  From170€Yömaksu

  Le Grand HotelstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , Boulevard de la croisette 45 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cannes, on erinomainen vaihtoehto perheille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 3 kilometrin päässä hotellilta. 29 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 75 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • InterContinental Carlton Cannes
  From187€Yömaksu

  InterContinental Carlton CannesstarsGreenProgram Icon

  Cannesin, Cannes , La croisette - cs40052 58 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2355 reviewsBased on 2355 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cannes. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. 343 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2003. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  From130€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1580 reviewsBased on 1580 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 200. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hôtel des Orangers, Cannes
  From67€Yömaksu

  Hôtel des Orangers, Cannesstars

  Cannesin, Cannes , 1, rue des orangers 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 179 reviewsBased on 179 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Cannes. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 6 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 50 viihtyisää huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1900. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen.

  Katso lisää
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  From92€Yömaksu

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannesin, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Cannes. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Hotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 114 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Asiakkaat voivat käyttää autotallia. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Residence Pierre et Vacances Cannes Verrerie
  From60€Yömaksu
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 900 reviewsBased on 900 reviews

  Yksinkertainen majoitus on kohteessa Cannes. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitus sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 4 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 32. 2 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 351 huoneesta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Cristal
  From90€Yömaksu

  Cristalstars

  Cannesin, Cannes , Rond-point duboys d'angers 13-15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Cannes. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 50. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Tässä majoituspaikassa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Cannes
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä