Hotelleja kohteessa Nice

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Nice

NiceFrom  48€

Tarjoushotellit Nice

 • Apogia Nice
  From117€Yömaksu

  Apogia Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue smolett 26 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 331 reviewsBased on 331 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1988. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 101 huonetta. Tilat käsittävät 10 yhden hengen huoneet, 91 kahden hengen huoneet ja 10 kolmen hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Nice Palais De La Mediterranee
  From233€Yömaksu
   

  Hotelli perustettiin vuonna 1975. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 187 huonetta. Tilat käsittävät 187 yhden hengen huoneet, 187 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 6 neljän hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Hipark Design Suites Nice
  From119€Yömaksu

  Hipark Design Suites Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard du general louis delfino 22 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 721 reviewsBased on 721 reviews

  Hotelli sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Acropolisin kokouskeskuksesta ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin pääkohteista. Nizzan satamaan on vain 10 minuutin kävelymatka, ja lähin rautatieasema on viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Kaupunkihotellissa on 136 huoneistoa, jotka on sisustettu tyylikkään kodikkaasti luoden kodinomaisen tunnelman kaukana kotoa. Huoneistot tarjoavat valikoiman moderneja mukavuuksia kodikkaassa ja nykyaikaisessa ilmapiirissä. Kaikissa huoneistoissa on oma kylpyhuone hygieniatarvikkeilla sekä keittonurkkaus minijääkaapilla, liedellä ja mikroaaltouunilla. Lisäksi hotellin vieraiden käytettävissä on muita käytännöllisiä ja vapaa-ajan mukavuuksia. Vapaa-aikanaan rentoutusta kaipaavat vieraat voivat hemmotella itseään hierontahoidoissa tai saunassa ja uima-altaalla. Aktiivisemmasta lomasta pitävät vieraat voivat käyttää kuntoilutiloja tai pelata erän golfia.

  Katso lisää
 • Negresco
  From460€Yömaksu

  Negrescostars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 37 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2266 reviewsBased on 2266 reviews

  Hienostunut nizzalainen palatsihotelli sijaitsee upealla paikalla aivan rannan tuntumassa, maineikkaan Promenade des Anglais -rantakadun varrella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Galerie Lafayette -tavaratalon upeat ostosmahdollisuudet ovat hotellilta 1 km:n ja rautatieasema 2 km:n päässä. Hotelli on peräisin 1900-luvun alkupuolelta, ja tuon ajan loistokkuus on vieläkin tallella. Kauniisti sisustetut hotellihuoneet huokuvat eleganssia ja luksusta. Ne ovat todellinen keidas, johon vetäytyä pakoon muuta maailmaa. Hotellin korkealuokkaiset, vertaansa vailla olevat tilat täyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet ja odotukset, ja palvelu on tässä upeassa hotellissa aivan vertaansa vailla.

  Katso lisää
 • NH Nice
  From118€Yömaksu

  NH Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Parvis de l'europe 2-4 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1165 reviewsBased on 1165 reviews

  Tämä upea, monikerroksinen hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla viehättävän Vanhankaupungin tuntumassa ja uimaranta on hotellilta kävelymatkan päässä. Hotellilta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joten vieraiden on helppo lähteä tutustumaan alueen muihin kohteisiin. Hotelli tarjoaa erinomaiset sisä- ja ulkotilat, kuten ihastuttavan kattoterassin, jossa on iso uima-allas ja josta avautuu huikea panoraamanäkymä kaupunkiin, Cimiez-kukkulalle ja Välimerelle. Tämä vieraanvarainen hotelli ottaa vieraansa lämpimästi vastaan ja ystävällinen henkilökunta on valmis auttamaan vieraita kaikessa. Avarat ja modernit hotellihuoneet ja sviitit takaavat vieraille hyvät yöunet. Huoneissa on parkettilattiat ja ilmainen langaton Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Nice Centre Gare
  From134€Yömaksu

  Ibis Styles Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , 3-5 avenue durante 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 650 reviewsBased on 650 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1900. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 135 huonetta. Tilat käsittävät 3 yhden hengen huoneet, 76 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 23 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Käytettävissä on pysäköintialue. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Comte De Nice
  From48€Yömaksu

  Comte De Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue de dijon 29 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 733 reviewsBased on 733 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 5 laajennusosia. Laajennusosaan kuuluu 2 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 55 huonetta. Tilat käsittävät 7 yhden hengen huoneet, 40 kahden hengen huoneet, 1 sviitti, 10 huoneistot, 4 kolmen hengen huoneet ja 4 neljän hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Centre Notre Dame
  From163€Yömaksu

  Mercure Nice Centre Notre Damestars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue notre-dame 28 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1057 reviewsBased on 1057 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2016. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 8 laajennuksineen. Laajennusosa koostuu 2 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 198 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 117 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit, 5 huoneet liikuntarajoitteisille ja 9 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Aston La Scala
  From178€Yömaksu

  Aston La Scalastars

  Mukava kaupunki, Nice , Avenue felix faure 12 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1098 reviewsBased on 1098 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Nizzan kauniissa keskustassa. Hotelli sijaitsee Place Massenan aukion edessä vanhassa kaupungissa, lähellä Acropolis-kongressikeskusta ja Promenade des Anglais -rantakatua. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain muutaman askeleen päässä. Loistohotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi vieraanvaraisella tunnelmalla ja erinomaisella palvelulla. Huoneissa on kaunis, raikkain sävyin ja klassisen tyylikkäästi toteutettu sisustus. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi ja tarpeiden huomioimiseksi. Vieraat voivat nauttia fine dining -elämyksestä hotellin upeassa ravintolassa.

  Katso lisää
 • Inter-Hotel Vendome
  From90€Yömaksu

  Inter-Hotel Vendomestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue pastorelli 26 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 589 reviewsBased on 589 reviews

  1800-luvulla rakennettu ja vuonna 2006 entisöity viehättävä hotelli voi ylpeillä uskomattomalla sijainnillaan Nizzan keskustassa, vain 500 metrin päässä valkoisilta hiekkarannoilta ja kristallinkirkkaasta merivedestä. Liikematkailijat arvostavat hotellin keskeistä sijaintia lähellä kongressikeskusta. Hotellivieraat voivat tehdä rentouttavia kävelyretkiä Albert I:n kauniissa puutarhoissa. Tyylikkäästi sisustetut huoneet on varustettu maksuttomalla langattomalla Internet-yhteydellä. Lisäksi huoneissa on muita ensiluokkaisia mukavuuksia, kuten henkilökohtainen tallelokero tai minibaari. Vieraat voivat nauttia herkullisesta aamiaisesta, joka tarjoillaan upeasti sisustetussa loungetilassa. Autolla saapuvat vieraat voivat käyttää hotellin yksityisiä pysäköintipaikkoja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  89  Hotelleja kohteessa Nice
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Nice

  Nice is one of the most popular tourist destinations on France’s Riviera, or Cote d’Azur. It is close to the foothills of the Alps, not far from the Italian border. In old Nice the alleys have medieval arches, shops, bars and restaurants. The Neo-classical influence is seen in the Palace of Justice and the Prefecture. Place Rossetti, the Cathedral of Saint Réparate and the Town Hall are in the heart of old Nice. The Paillon River separates the new part of town from the old quarter. The Promenade of the Angels is a symbol of the city, always full of flowers and overlooking the bay. Explore the beautiful Albert I gardens, which extend from the sea to the hills beyond. Visit the beautiful Basilica de Notre-Dame du Port, which, together with the Neo-classical mansions, provides part of the marina area’s charm, the rest coming from its many luxury yachts sitting on a clear blue sea. You will be just half an hour from Cannes and Monte Carlo. Nice is the French city with the most museums, after Paris. Its luxury hotels are on the seafront, as are the most sophisticated restaurants. You will have an unforgettable holiday in this dreamy place.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Nice

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Best Western So'Co
  Best Western So'Co
  3,5/5

  Hotelli on juuri uusittu, joten siellä oli hyvin miellyttävää yöpyä. Hotelli tuntuu raikkaalle ja modernille. Hotelli sijaitsee aivan juna-aseman vieressä mikä ei ehkä sijainniltaan ole muuten niin ki ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 03/08/2017

  From87€Katso lisää