Hotelleja kohteessa Nice

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Nice

NiceFrom  40€

Tarjoushotellit Nice

 • Apogia Nice
  From61€Yömaksu

  Apogia Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue smolett 26 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 361 reviewsBased on 361 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 101 makuuhuoneesta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Hotelli sallii lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Nice Palais De La Mediterranee
  From235€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3193 reviewsBased on 3193 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 187 mukavaa huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Nice Centre Gare
  From98€Yömaksu

  Ibis Styles Nice Centre Garestars

  Mukava kaupunki, Nice , 3-5 avenue durante 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 813 reviewsBased on 813 reviews

  Majoitusliike on 1. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 17. 7 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoituspaikka sijaitsee 750 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 135 huoneesta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1900, se uudistettiin vuonna 2015. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Green Globe 21-sertifikaatti. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Negresco
  From291€Yömaksu

  Negrescostars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 37 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2592 reviewsBased on 2592 reviews

  Hienostunut nizzalainen palatsihotelli sijaitsee upealla paikalla aivan rannan tuntumassa, maineikkaan Promenade des Anglais -rantakadun varrella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Galerie Lafayette -tavaratalon upeat ostosmahdollisuudet ovat hotellilta 1 km:n ja rautatieasema 2 km:n päässä. Hotelli on peräisin 1900-luvun alkupuolelta, ja tuon ajan loistokkuus on vieläkin tallella. Kauniisti sisustetut hotellihuoneet huokuvat eleganssia ja luksusta. Ne ovat todellinen keidas, johon vetäytyä pakoon muuta maailmaa. Hotellin korkealuokkaiset, vertaansa vailla olevat tilat täyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet ja odotukset, ja palvelu on tässä upeassa hotellissa aivan vertaansa vailla.

  Katso lisää
 • Mercure Nice Prom D Anglais
  From184€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Moderni Mercure Nice Promenade des Anglais -hotelli sijaitsee meren rannassa kuuluisalla rantabulevardi Promenade des Anglaisilla. Kaupungin keskusta, ostoskadut ja vanhakaupunki ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisästi sisustetut huoneet, aamiaishuone ja ilmainen WiFi. Päärautatieasema on 1,5 kilometrin päässä ja lentoasemalle on matkaa 6 kilometriä.

  Katso lisää
 • Brice Garden Nice
  From64€Yömaksu

  Brice Garden Nicestars

  Mukava kaupunki, Nice , 44 rue maréchal joffre 44 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 522 reviewsBased on 522 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 57 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1903. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus sallii pienet lemmikit. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gounod
  From95€Yömaksu

  Gounodstars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue gounod 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 43 majoitustilaa. Hotelli on vuodelta 1920. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Westminster Hotel & Spa
  From233€Yömaksu

  Westminster Hotel & Spastars

  Mukava kaupunki, Nice , Promenade des anglais 27 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1131 reviewsBased on 1131 reviews

  Ihastuttava Westminster-hotelli sijaitsee rantabulevardi Promenade des Anglaisin varrella upealla paikalla meren rannalla. Hotelli sijaitsee aivan Nizzan sydämessä, jossa kulttuurikohteet, ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Hotellilta on lyhyt matka myös julkisen liikenteen pysäkeille. Lentoasema on noin 5 kilometrin päässä. Hotelli on äskettäin remontoitu, ja hotellin palveluista voi nauttia ravintolassa, ilmastoidulla terassilla tai tyylikkäässä spassa.

  Katso lisää
 • Hotel Ellington Nice Centre
  From92€Yömaksu

  Hotel Ellington Nice Centrestars

  Mukava kaupunki, Nice , Boulevard dubouchage 25 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 924 reviewsBased on 924 reviews

  Tämä viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee aivan Nizzan ydinkeskustassa, lähellä kuuluisaa Galeries Lafayette -tavarataloa ja noin 900 metrin päässä Acropolis-kongressikeskuksesta. Lentokentälle on matkaa noin seitsemän kilometriä. Hotellissa on ihastuttava sisustus, pubissa vallitsee aina mukava tunnelma, ja teehuoneessa on kattava valikoima erikoisteelajeja. Päivä alkaa mukavasti hotellin aurinkoisella sisäpihalla tarjottavalla herkullisella noutopöytäaamiaisella. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto ja hissit. Hotellissa on myös konferenssitilat sekä ympäri vuorokauden käytettävissä olevat huone- ja pesulapalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös paikoitustilat. Hotellihuoneissa on vaihtoehtoina nykyaikainen, luonnonsävyin toteutettu kalustus tai Ludvig XVI -tyylinen sisustus. Huoneissa on täydellinen standardivarustus. Joka aamu tarjoillaan aamiaisbuffet.

  Katso lisää
 • Nice Riviera
  From82€Yömaksu

  Nice Rivierastars

  Mukava kaupunki, Nice , Rue pastorelli 45 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1338 reviewsBased on 1338 reviews

  12 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 120 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vieraille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  93  Hotelleja kohteessa Nice
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Nice

  Nice is one of the most popular tourist destinations on France’s Riviera, or Cote d’Azur. It is close to the foothills of the Alps, not far from the Italian border. In old Nice the alleys have medieval arches, shops, bars and restaurants. The Neo-classical influence is seen in the Palace of Justice and the Prefecture. Place Rossetti, the Cathedral of Saint Réparate and the Town Hall are in the heart of old Nice. The Paillon River separates the new part of town from the old quarter. The Promenade of the Angels is a symbol of the city, always full of flowers and overlooking the bay. Explore the beautiful Albert I gardens, which extend from the sea to the hills beyond. Visit the beautiful Basilica de Notre-Dame du Port, which, together with the Neo-classical mansions, provides part of the marina area’s charm, the rest coming from its many luxury yachts sitting on a clear blue sea. You will be just half an hour from Cannes and Monte Carlo. Nice is the French city with the most museums, after Paris. Its luxury hotels are on the seafront, as are the most sophisticated restaurants. You will have an unforgettable holiday in this dreamy place.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Nice

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews