Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  33€

Tarjoushotellit Pariisi

 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  From176€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2846 reviewsBased on 2846 reviews

  Saint Germain des Prés on yksi Pariisin hienostuneimpia kaupunginosia, joka tarjoaa matkailijoille urbaania tunnelmaa, iloa, tyyliä ja tämän viehättävän hotellin. Lähellä Pariisin keskustaa ja Latinalaiskorttelia sijaitseva hotelli tekee vieraisiin vaikutuksen upealla Haussmann-arkkitehtuurilla ja sisätilojensa tyylikkäällä eleganssilla. Se on täydellinen valinta niin kokoushotelliksi liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Matkailijat pääsevät nauttimaan aidosta pariisilaisesta savoir vivre -hengestä mukavassa ja modernissa hotellissa. Pariisilaishotelli, jonka valtteja ovat viehättävä rakennus ja henkilökohtainen palvelu, on valmis toivottamaan matkailijat tervetulleiksi. Sen sijainti Latinalaiskorttelin läheisyydessä on erinomainen matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin.

  Katso lisää
 • Duminy Vendome
  From166€Yömaksu

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue du mont-thabor 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 782 reviewsBased on 782 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr1:Louvre - Tuileries. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 3 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 78 makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 1900. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From89€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoitus koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Villa Opera Drouot
  From134€Yömaksu

  Villa Opera Drouotstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue geoffroy marie 2 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 859 reviewsBased on 859 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr. 9:Opéra-St Lazare. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 1 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 31. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hauteville Opera
  From81€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Majoitus koostuu yhteensä 26 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Belta Hotel
  From77€Yömaksu

  Belta Hotelstars

  Sov. 10-11 Gare du Nord-République, Pariisi , Rue lucien sampaix 46 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 378 reviewsBased on 378 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr10/11:North Republic Station. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 62. Hotelli rakennettiin vuonna 1. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Pavillon Louvre Rivoli
  From88€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 521 reviewsBased on 521 reviews

  Hotellin sijainti aivan Pariisin ytimessä on erinomainen. Kaupungin suosituimpiin kuuluvat nähtävyydet, kuten Louvre, Palais Royal ja Comédie Française, löytyvät kaikki aivan hotellin tuntumasta. Forum des Halles, Palais Royal, Rue Saint-Honoré ja Louvre sijaitsevat kaikki n. 500 metrin säteellä hotellista. Opéra Garnier on hotellista n. 800 metrin etäisyydellä. Hotellissa on yhteensä 29 vierashuonetta. Viihtyisä aamiaissali sijaitsee hotellin entisissä kellaritiloissa. Kahvi ja tee tarjoillaan aulassa, jossa on myös tarjolla nopea internet-yhteys ja ilmaiset sanomalehdet. Hotellin henkilökunta auttaa mielellään autonvuokrauksessa tai sihteeri- ja tulkkipalveluiden järjestämisessä sekä antaa neuvoja kaupunkikierrosta varten.

  Katso lisää
 • Suites & Hôtel Helzear Champs-Elysées
  From239€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 591 reviewsBased on 591 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoituspaikassa on yhteensä 27 mukavaa huonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Novotel Paris Centre Tour Eiffel
  From71€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 82 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5423 reviewsBased on 5423 reviews

  Tyylikkään hotellin sijainti Seinen rannalla, vain noin 700 metrin päässä Eiffel-tornin pääalueesta, on erinomainen. Kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita ja klubeja. Charles Michels -metroasema ja lähin bussipysäkki ovat aivan hotellin läheisyydessä. Mukavasti sisustettu kaupunkihotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi upean tilavalla sisääntuloaulalla, jossa on vuorokauden ympäri avoinna oleva vastaanotto ja valuutanvaihtopiste. Ravintolassa on myös kaksi ilmastoitua ravintolaa, joissa vieraat voivat nauttia monenlaisista kulinaristisista elämyksistä. Liikematkailijoiden käytettävissä on kokoushuoneita sekä Internet-pääte. Vieraille on tarjolla myös pysäköintialue. Upeasti sisustetut huoneet ovat täysin varusteltuja. Liikunnanharrastajat voivat treenata rakennuksessa sijaitsevalla Blue Fitness Eiffel -kuntosalilla. Tiloissa on myös lämmin sisäuima-allas.

  Katso lisää
 • Plaza Etoile
  From166€Yömaksu

  Plaza Etoilestars

  Sov. 17 Riemukaari-Pt Maillot'n, Pariisi , Avenue de wagram 21 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Majoituspaikka koostuu yhteensä 33 majoitustilasta. Majoitus rakennettiin vuonna 1910. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1009  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  101
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews