Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  36€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  From96€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1777 reviewsBased on 1777 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 264 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1990. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lisäksi vieraat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Bristol République
  From59€Yömaksu
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 460 reviewsBased on 460 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 45 majoitustilasta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  From239€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2846 reviewsBased on 2846 reviews

  Saint Germain des Prés on yksi Pariisin hienostuneimpia kaupunginosia, joka tarjoaa matkailijoille urbaania tunnelmaa, iloa, tyyliä ja tämän viehättävän hotellin. Lähellä Pariisin keskustaa ja Latinalaiskorttelia sijaitseva hotelli tekee vieraisiin vaikutuksen upealla Haussmann-arkkitehtuurilla ja sisätilojensa tyylikkäällä eleganssilla. Se on täydellinen valinta niin kokoushotelliksi liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Matkailijat pääsevät nauttimaan aidosta pariisilaisesta savoir vivre -hengestä mukavassa ja modernissa hotellissa. Pariisilaishotelli, jonka valtteja ovat viehättävä rakennus ja henkilökohtainen palvelu, on valmis toivottamaan matkailijat tervetulleiksi. Sen sijainti Latinalaiskorttelin läheisyydessä on erinomainen matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin.

  Katso lisää
 • Hyatt Paris Madeleine
  From790€Yömaksu

  Hyatt Paris Madeleinestars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Boulevard malesherbes 24 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1422 reviewsBased on 1422 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. 1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 85. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 4 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Hotelli sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Tässä hotellissa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Royal Elysees
  From114€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Majoitus koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hauteville Opera
  From106€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 26. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Asiakkaat voivat tuoda lemmikkinsä mukanaan, sillä tämä hotelli on lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  From103€Yömaksu

  Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)stars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 438 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4615 reviewsBased on 4615 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Pariisin Disneylandin porteilla. Sen kodikas, rauhallinen ja miellyttävä tunnelma on luotu perheitä ajatellen. Charles de Gaullen lentoasema on 40 kilometrin eli noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Pariisin keskustaan (mm. Eiffel-tornille ja Champs-Élysées'lle) on matkaa noin 50 kilometriä. Hotellissa on kaksi kaksikerroksista rakennusta, joissa molemmissa on hissit ja useita vierashuoneita. Huoneissa on parisänky tai kaksi sänkyä; useimmista löytyy myös kerrossängyt. Huoneissa on ilmastointi, ja kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Tämä Pariisin Disneylandissa sijaitseva hotelli on ihanteellinen kokouspaikka: hotellissa on kolme äänieristettyä kokoustilaa, joissa on ilmastointi, luonnonvaloa ja tilaa jopa 200 hengelle.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Davout Nation
  From95€Yömaksu
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 321 reviewsBased on 321 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Majoituksessa on yhteensä 63 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 1994. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Les Matins de Paris
  From251€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr. 9:Opéra-St Lazare. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä laskettelurinteistä. Majoitusliike sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. 33 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit.

  Katso lisää
 • Duminy Vendome
  From266€Yömaksu

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue du mont-thabor 3-5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 782 reviewsBased on 782 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr1:Louvre - Tuileries. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 3 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 78 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1900. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1293  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  130
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews