Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  19€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  From95€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1820 reviewsBased on 1820 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2000. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 204 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Lautrec Opera
  From52€Yömaksu

  Lautrec Operastars

  Arr 2-3-4 Halles-Marais-Notre Dame, Pariisi , Rue d'amboise 8-10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 415 reviewsBased on 415 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 1998. Majoitustilaa on yhteensä 59 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Apogia Paris
  From33€Yömaksu

  Apogia Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Bd paul vaillant couturier 14 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 222 reviewsBased on 222 reviews

  Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Seinen vasemmalla rannalla, Pariisin ydinkeskustaan on vain 10 minuutin kävelymatka. Julkisen liikenteen pysäkit löytyvät 200 metrin päästä hotellista, Charles de Gaulle -lentoasemalle on matkaa 25 km. Tämä viehättävä hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja ensiluokkaisin palveluin. Kauniisti sisustetuissa mukavissa huoneissa on moderni varustus. Hotellissa on viihtyisä ravintola, jossa tarjotaan päivittäin runsaita ja herkullisia kulinaristisia elämyksiä.

  Katso lisää
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  From95€Yömaksu

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 400 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3515 reviewsBased on 3515 reviews

  Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kuljetuspalvelun Disneyland® Paris -huvipuistoon, jonne on alle 10 minuutin matka. Hotellissa on Disney-myymälä, karuselli ja videopelejä. Aikuiset ja lapset voivat ihailla poneja, vuohia ja kaneja paikan päällä olevalla maatilalla.Kyriad Disneyland® Parisin jokaisessa ilmastoidussa huoneessa on ilmainen WiFi, taulu-tv ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Kaikkiin huonekerroksiin pääsee hissillä.Le Marché Gourmand -ravintolassa on tarjolla buffettyylinen illallinen ja aamiainen. L'Abreuvoir-baarissa tarjoillaan drinkkejä. Asiakkaat voivat nauttia L'Abreuvoir-baarissa myös pika-aamiaisen klo 8.30–11.00. Lisäksi siellä on koko päivän ajan tarjolla pientä purtavaa.Majoituspaikassa on 24h-vastaanotto ja ilmainen matkatavarasäilytys.Suora kuljetus Marne-la-Valléen rautatieasemalle ja Disney Villageen on myös saatavilla. Marne la Vallée-Chessyn RER-asema on 1 km:n päässä ja tarjoaa suoran yhteyden Pariisiin.Ulkopuolisen yrityksen tarjoama kuljetuspalvelu liikennöi Charles de Gaullen lentokentälle 3 kertaa päivässä. Palvelu on lisämaksullinen, ja se on varattava etukäteen.

  Katso lisää
 • NOMAD Paris Roissy CDG
  From36€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 776 reviewsBased on 776 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 205 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 193 kahden hengen huoneet ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Migny Opera Montmartre
  From104€Yömaksu

  Migny Opera Montmartrestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue victor masse 13 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 360 reviewsBased on 360 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1890. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 51 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 15 kahden hengen huoneet, 10 kolmen hengen huoneet, 10 neljän hengen huoneet ja 10 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Londres & New York
  From105€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 336 reviewsBased on 336 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä Galeries Lafayettea ja oopperataloa ja suoraan St. Lazaren juna-asemaa vastapäätä. Champs-Elysées ja Louvre ovat vain 20 minuutin kävelymatkan päässä ja Moulin Rouge 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hotelli on erinomainen valinta unohtumattomalle matkalle Ranskan pääkaupunkiin.

  Katso lisää
 • Citadines Bastille Marais Paris
  From69€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 880 reviewsBased on 880 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1996. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 138 huonetta. Tilat käsittävät 108 kahden hengen huoneet ja 30 huoneistot. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Vienna House Magic Circus Paris
  From147€Yömaksu

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 20 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 113 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2781 reviewsBased on 2781 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 396 huonetta. Tilat käsittävät 32 yhden hengen huoneet, 2 kahden hengen huoneet, 21 junior-sviitit, 27 sviitit ja 9 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Citadines Place d'Italie Paris
  From92€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 297 reviewsBased on 297 reviews

  Huoneistohotelli sijaitsee elämää vilisevän Place d'Italie -aukion sydämessä, muotitietoisten pariisilaisten rakastaman ostoskeskuksen yhteydessä. Sijainti takaa suoran ja nopean yhteyden Pariisin kaikille kaupallisille alueille ja tunnetuimpiin kohteisiin. Matkailijat arvostavat hyviä yhteyksiä Place de l'Etoileen, Bastilleen tai Châtelet-les-Hallesiin, olivat he kaupungissa sitten pidemmällä vierailulla tai työasioissa. Sijainnissa Etelä-Pariisissa tiivistyy täydellisesti dynaaminen visio uudesta Pariisista, joka määrittää itsensä yhdistelmäksi perinteitä ja nykyaikaisuutta, historiaa huokuvia pieniä katuja ja mielikuvitukselle täysin avoimia tiloja. Myös lemmikit sallivassa hotellissa on kaikki ominaisuudet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi, mukaan lukien laaja valikoima palveluja ja erilaisia tiloja. Hotellivieraat voivat käyttää työmatkailijoiden tarpeisiin suunniteltua liikematkailijoiden nurkkausta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  957  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  96
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews