Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  11€

Tarjoushotellit Pariisi

 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  From78€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 243 reviewsBased on 243 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 112 huonetta. Tilat käsittävät 77 kahden hengen huoneet, 23 huoneistot, 12 yksiöt ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • California Paris Champs-Elysées
  From92€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 796 reviewsBased on 796 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1925. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 174 huonetta. Tilat käsittävät 33 yhden hengen huoneet, 29 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit, 16 sviitit ja 10 huoneistot. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Forest Hill Paris la Villette
  From17€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 619 reviewsBased on 619 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1990. Majoitustilaa on yhteensä 250 huonetta. Tilat käsittävät 20 kahden hengen huoneet, 12 sviitit, 23 kolmen hengen huoneet ja 37 superior-huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Citadines La Defense Paris
  From29€Yömaksu

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris West-La Defense, Pariisi , Paris la défense,les saisons,boulevard de neuilly 1-8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 319 reviewsBased on 319 reviews

  Huoneistohotelli perustettiin vuonna 1984. Huoneistohotelli saneerattiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 234 huonetta. Tilat käsittävät 104 huoneistot, 130 yksiöt ja 13 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu huoneistohotelli sopii mainiosti sekä liike- että lomamatkailijoille. Huoneistohotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Huoneistohotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Huoneistohotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Hotel de l' Europe
  From53€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 168 reviewsBased on 168 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 38 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa noutopalvelun.

  Katso lisää
 • NOMAD Paris Roissy CDG
  From19€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 776 reviewsBased on 776 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 205 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 193 kahden hengen huoneet ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  From30€Yömaksu

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 405 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3515 reviewsBased on 3515 reviews

  Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kuljetuspalvelun Disneyland® Paris -huvipuistoon, jonne on alle 10 minuutin matka. Hotellissa on Disney-myymälä, karuselli ja videopelejä. Aikuiset ja lapset voivat ihailla poneja, vuohia ja kaneja paikan päällä olevalla maatilalla.Kyriad Disneyland® Parisin jokaisessa ilmastoidussa huoneessa on ilmainen WiFi, taulu-tv ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Kaikkiin huonekerroksiin pääsee hissillä.Le Marché Gourmand -ravintolassa on tarjolla buffettyylinen illallinen ja aamiainen. L'Abreuvoir-baarissa tarjoillaan drinkkejä. Asiakkaat voivat nauttia L'Abreuvoir-baarissa myös pika-aamiaisen klo 8.30–11.00. Lisäksi siellä on koko päivän ajan tarjolla pientä purtavaa.Majoituspaikassa on 24h-vastaanotto ja ilmainen matkatavarasäilytys.Suora kuljetus Marne-la-Valléen rautatieasemalle ja Disney Villageen on myös saatavilla. Marne la Vallée-Chessyn RER-asema on 1 km:n päässä ja tarjoaa suoran yhteyden Pariisiin.Ulkopuolisen yrityksen tarjoama kuljetuspalvelu liikennöi Charles de Gaullen lentokentälle 3 kertaa päivässä. Palvelu on lisämaksullinen, ja se on varattava etukäteen.

  Katso lisää
 • Citadines Place d'Italie Paris
  From40€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 297 reviewsBased on 297 reviews

  Huoneistohotelli sijaitsee elämää vilisevän Place d'Italie -aukion sydämessä, muotitietoisten pariisilaisten rakastaman ostoskeskuksen yhteydessä. Sijainti takaa suoran ja nopean yhteyden Pariisin kaikille kaupallisille alueille ja tunnetuimpiin kohteisiin. Matkailijat arvostavat hyviä yhteyksiä Place de l'Etoileen, Bastilleen tai Châtelet-les-Hallesiin, olivat he kaupungissa sitten pidemmällä vierailulla tai työasioissa. Sijainnissa Etelä-Pariisissa tiivistyy täydellisesti dynaaminen visio uudesta Pariisista, joka määrittää itsensä yhdistelmäksi perinteitä ja nykyaikaisuutta, historiaa huokuvia pieniä katuja ja mielikuvitukselle täysin avoimia tiloja. Myös lemmikit sallivassa hotellissa on kaikki ominaisuudet, jotka saavat vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi, mukaan lukien laaja valikoima palveluja ja erilaisia tiloja. Hotellivieraat voivat käyttää työmatkailijoiden tarpeisiin suunniteltua liikematkailijoiden nurkkausta.

  Katso lisää
 • Explorers At Disneyland Paris
  From32€Yömaksu

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 211 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3840 reviewsBased on 3840 reviews

  Vain 1,5 kilometrin päässä Pariisin Disneyland®-puistosta sijaitseva upea hotelli tarjoaa ainutlaatuisia palveluja Disney® Marne La Vallée -alueella. Säännöllisesti liikennöivät sukkulabussit takaavat, että Disney® ja kansainväliset rautatieasemat, joista on yhteydet Pariisiin, ovat helpon ja nopean yhteyden päässä. Hotellissa on paljon tekemistä ja palveluja, joiden ansiosta vieraat nauttivat oleskelustaan: esimerkiksi 200 m2:n lämmitetty sisävesipuisto*, jossa on 3 vesiliukumäkeä ja vesileikkejä, kaksikerroksinen sisähuvipuistoalue viidakkoteemalla, videopelejä ja kaksi merirosvolaiva-leikkialuetta. Pitkän päivän jälkeen vierailla on runsaasti valinnanvaraa, sillä hotellissa on kolme ravintolaa, jotka tarjoilevat vieraiden makuhermoja hemmottelevia aterioita.

  Katso lisää
 • Mercure Paris Centre Tour Eiffel
  From218€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4528 reviewsBased on 4528 reviews

  Tyylikäs kaupunkihotelli vain 200 metrin päässä Seinejoelta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellissa on kaikkiaan 405 huonetta, joista 11 on juniorsviittejä, 49 privilege-tason huoneita ja 49 perhehuoneita. Hotelli odottaa vieraita Pariisin sydämessä, vehreällä ja tyylikkäällä alueella. Harmonies-ravintola, josta on näkymä kauniiseen puutarhaan, Les Aromes -baari terasseineen ja kuntoilutilat tekevät oleskelusta ainutlaatuisen kokemuksen. Kaikissa tyylikkäissä huoneissa on oma suihkulla ja hiustenkuivaajalla varustettu kylpyhuone. Ilmastoiduissa huoneissa on satelliitti-/kaapelitelevisio, ilmainen Wi-Fi ja vuokrattava tallelokero. Hotellin kuntosali on liikunnanharrastajien suosikki.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  923  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  93
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews