Hotelleja kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Pariisi

PariisiFrom  37€

Tarjoushotellit Pariisi

 • Royal Elysees
  From58€Yömaksu

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Pariisi , Avenue victor hugo 6 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Kokonaisuutena tiloissa on 35 huonetta. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris
  From80€Yömaksu

  the Originals Boutique, Maison Montmartre, Parisstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Pariisi , 32 avenue de la porte de montmartre 32 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Kokonaisuutena tiloissa on 185 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2018. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème
  From76€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1777 reviewsBased on 1777 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 3 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 264 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1990. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Normandy Le Chantier
  From121€Yömaksu

  Normandy Le Chantierstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Pariisi , Rue de l'echelle 7 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1522 reviewsBased on 1522 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr1:Louvre - Tuileries. 3. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 3 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 116 huonetta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1877 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Explorers Hotel Marne La Vallée
  From102€Yömaksu

  Explorers Hotel Marne La Valléestars

  Disneyland Paris East, Pariisi , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 332 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5065 reviewsBased on 5065 reviews

  Tämä vain 1,5 kilometrin päässä Pariisin Disneylandista sijaitseva upea hotelli tarjoaa Disney-Marne La Vallée -alueella ainutlaatuista palvelua. Säännöllinen ja maksuton linja-autopalvelu tuo Disneylandin, kansainvälisen rautatieaseman sekä Pariisiin vievät julkisen liikenteen asemat lähelle nopeasti ja vaivatta. Hotellissa on tarjolla laaja valikoima harrastemahdollisuuksia ja -tiloja, joista löytyy jotain jokaiselle vieraalle. Hotellissa on mm. 200 neliön lämmitetty sisävesipuisto*, jossa on kolme liukumäkeä ja vesileikkialue, kaksikerroksinen viidakkosisäleikkipuisto, videopelipiste ja kaksi merirosvolaivaleikkipaikkaa. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi vieraat voivat nauttia illallista jossakin hotellin kolmesta ravintolasta, jotka tarjoilevat makuhermoja kutkuttavia aterioita.

  Katso lisää
 • Pax Opera
  From69€Yömaksu

  Pax Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue de trevise 47 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1004 reviewsBased on 1004 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Arr. 9:Opéra-St Lazare. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Kokonaisuutena tiloissa on 48 majoitustilaa. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Novotel Paris 13 Porte d'Italie
  From112€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 743 reviewsBased on 743 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa South-Parc des Expositions area. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 6 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 168 huoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2004. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Aston
  From61€Yömaksu

  Astonstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Pariisi , Cite bergere 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 457 reviewsBased on 457 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituksessa on yhteensä 36 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus valmistui vuonna 1869, ja se remontoitiin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hôtel 34B Astotel
  From94€Yömaksu

  Hôtel 34B Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , 34 rue bergere 34 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr. 9:Opéra-St Lazare. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vieraiden käytössä on yhteensä 128 makuuhuonetta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1850 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2015. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia.

  Katso lisää
 • Peyris Opera
  From78€Yömaksu

  Peyris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue du conservatoire 10 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 768 reviewsBased on 768 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr. 9:Opéra-St Lazare. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailla on lentoasemalle noin 16. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 50 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1237  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  124
 

Tietoja kohteesta Pariisi

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Pariisi

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews