0 kohteessa Pariisi

Katso sijainti kartassa.
 in Pariisi

0 kohteessa PariisiFrom  9€

Recommended 0 in Pariisi

 • Marignan Champs-Elysées
  From446€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 766 reviewsBased on 766 reviews

  Hotelli sijaitsee upealla paikalla Pariisin historiallisessa keskustassa, muodin ja liike-elämän sydämessä. Hotelli sijaitsee Champs Élysées’n ja Avenue Montaignen välissä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain kahden minuutin kävelymatkan päässä, joten kiehtovan kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat helposti ulottuvillasi. Tyylikäs, arkkitehtuuriltaan upea hotelli kutsuu matkailijat astumaan sisään ylellisesti sisustettuun aulaansa. Hotellin sisätilojen suunnittelusta vastaa Pierre Yovanovitch, ja ne huokuvat omaleimaista eleganssia. Upea hotelli tekee vaikutuksen kaikkein vaativampaankin matkailijaan. Upeasti sisustetut huoneet ympäröivät matkailijan dekadenttiin tyylikkyyteen. Hotelli tarjoaa erittäin laajan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja, jotka tyydyttävät kaikenlaisten matkailijoiden tarpeet.

  Katso lisää
 • Altona
  From77€Yömaksu

  Altonastars

  Sov. 10-11 Gare du Nord-République, Pariisi , Rue du faubourg poissonniere 166 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 754 reviewsBased on 754 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Arr10/11:North Republic Station. Tiloihin kuuluu yhteensä 54 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Beaugrenelle Tour Eiffel
  From104€Yömaksu
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 300 reviewsBased on 300 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Hotelli koostuu yhteensä 47 makuuhuoneesta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • George Washington
  From220€Yömaksu
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 72 reviewsBased on 72 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 17 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel du Theatre by Patrick Hayat
  From122€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 399 reviewsBased on 399 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Hotelli koostuu yhteensä 20 makuuhuoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen.

  Katso lisää
 • Charlemagne
  From101€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 74 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoituksessa on 40 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2003. Majoituksen asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Central Saint Germain
  From163€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 459 reviewsBased on 459 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 35. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2012. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • New Hotel Opera
  From15€Yömaksu

  New Hotel Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Pariisi , Rue de liege 4 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 400 reviewsBased on 400 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arr. 9:Opéra-St Lazare. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 8 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 41 majoitustilaa. Majoitus on rakennettu vuonna 1800 ja se on peruskorjattu vuonna 2008. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Quartier Latin
  From134€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 18 reviewsBased on 18 reviews

  Hotelli sijaitsee Pariisin Latinalaiskorttelin sydämessä, lähellä Saint-Germainia, Pantheonin ja Seinen rantojen välissä. Hotellista pääsee helposti Sorbonnen yliopistolle, Luxembourgin puistoon, Place Saint-Michelille, Ile Saint Louis’lle ja Notre Damelle. Pariisin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä Porte de Versailles’n Parc des Expositions -messukeskusta. Bercyn ja Orlyn lentokentät ovat lyhyen ajomatkan päässä. Viihtyisä hotelli sulautuu tyylikkääseen ympäristöönsä. Huoneet uhkuvat arvokkuutta ja tyyliä, ja niiden kaunis sisustus luo rauhallisen tunnelman. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön useita erinomaisia tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Val Girard
  From176€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 621 reviewsBased on 621 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Majoituspaikassa on 38 mukavaa majoitustilaa. Tilat sijaitsevat vuodelta 1900 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2017. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  1253  Hotelleja kohteessa Pariisi
Sivu  1  bruges ikke i Finland  126
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä