Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  87€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Elite Park Avenue
  From129€Yömaksu

  Elite Park Avenuestars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyn 36-38. box 531 93 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1014 reviewsBased on 1014 reviews

  Liikehotelli sijaitsee Göteborgin keskustassa. Hotellin lähellä sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla Rembrandtin, Rubensin, Van Goghin, Picasson ja kuuluisan ruotsalaisen taiteilijan, Carl Larssonin, teoksia. Göteborgin suurimman puiston, Slottskogenin, läheisyydessä on eläintarha, luonnonhistoriallinen museo sekä useita ravintoloita. 10-kerroksisessa hotellissa on 317 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanottoaula, jossa on kampaamo, baari ja à la carte -ravintola. Hotellin kylpyläalue on avoinna rentoutusta kaipaaville vieraille. Kaikki huoneet ovat vasta entisöityjä ja ajattomaan tyyliin sisustettuja. Perinteiset huonekalut sekoittuvat miellyttävästi viimeisintä huutoa olevaan teknologiaan. Huoneissa on televisio ja langaton Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Scandic Opalen Goteborg
  From87€Yömaksu

  Scandic Opalen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Engelbrektsgatan 73 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1258 reviewsBased on 1258 reviews

  Göteborgilaishotellin välittömässä läheisyydessä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Viihtyisä, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jonka tyylikkäät ja modernein mukavuuksin varustetut huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat voivat myös käyttää hotellin tarjoamia monia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Elite Plaza
  From149€Yömaksu

  Elite Plazastars

  Göteborg, Göteborg , Vastra hamngatan 3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 776 reviewsBased on 776 reviews

  Upeassa palatsimaisessa 1800-luvun rakennuksessa sijaitseva hotelli on Göteborgin keskustassa. Tyylikäs hotelli sopii täydellisesti liike- ja lomamatkailijoille. Tyylikäs rakennus on lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja kätevästi oopperatalon vieressä. Strategisella paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo tutustua koko alueeseen. Hotellivieraat ihastuvat vaikuttaviin mukavuuksiin, runsaaseen designiin ja huomioivaan palveluun. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat avarat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet, joiden tilavat huonekalut sulautuvat nykyaikaisiin mukavuuksiin taaten erittäin nautittavan majoituksen. Vieraat voivat aloittaa päivänsä maukkaalla aamiaisella ja nauttia herkullisesta illallisesta hotellin signature-ravintolassa. Pitkän päivän jälkeen matkailijat voivat rentoutua drinkin ääressä hotellin kahdessa baarissa. Kanta-asiakkaat voivat myös käyttää pysäköintialuetta sekä pesula- ja huonepalveluja.

  Katso lisää
 • Gothia Towers
  From129€Yömaksu

  Gothia Towersstars

  Göteborg, Göteborg , Massans gata 24 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5368 reviewsBased on 5368 reviews

  300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 1141 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2015. Vieraat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoituspaikkaan, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Scandic Crown Gothenburg
  From110€Yömaksu

  Scandic Crown Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , polhemsplatsen 3 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1175 reviewsBased on 1175 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 320 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Arena Hotel
  From113€Yömaksu

  Arena Hotelstars

  Göteborg, Göteborg , Baldersgatan 4 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 58 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2013. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli.

  Katso lisää
 • Scandic Europa
  From106€Yömaksu

  Scandic Europastars

  Göteborg, Göteborg , Nils ericsonsgatan 21 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1508 reviewsBased on 1508 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Göteborgin keskustaa, ja Brunssparken on vain muutaman askeleen päässä lähimmältä asemalta. Hotellilta on kävelymatka Nordstanin vilkkaaseen ostoskeskittymään sekä rauhallisemmille mukulakivikaduille kahviloineen ja ainutlaatuisine liikkeineen.Vuonna 1972 perustettu hotelli sisältää ravintolan, baarin, kahvilan, sisäuima-altaan ja kuntosalin sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Keskeinen kokousalue sisältää 12 valoisaa ja vasta kunnostettua tilaa. Kaikki 456 huonetta on varustettu hiustenkuivaajalla, housuprässillä ja ilmastoinnilla.

  Katso lisää
 • Scandic No 25
  From94€Yömaksu

  Scandic No 25stars

  Göteborg, Göteborg , Burggrevegatan 25 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 686 reviewsBased on 686 reviews

  400 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 112 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Rubinen Goteborg
  From92€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1136 reviewsBased on 1136 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 289 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vierailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vasa Hotel
  From125€Yömaksu

  Vasa Hotelstars

  Göteborg, Göteborg , Viktoriagatan 6 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 164 reviewsBased on 164 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 530 metrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Kokonaisuutena tiloissa on 50 makuuhuonetta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1890 ja se on remontoitu täysin vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituksessa. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  27  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä