Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  88€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Gothia Towers
  From162€Yömaksu

  Gothia Towersstars

  Göteborg, Göteborg , Massans gata 24 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4213 reviewsBased on 4213 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1984. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 1141 huonetta. Tilat käsittävät 1115 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit, 16 sviitit ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Scandic Rubinen Goteborg
  From113€Yömaksu

  Scandic Rubinen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyen 24 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 930 reviewsBased on 930 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1967. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 289 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 111 kahden hengen huoneet, 3 sviitit, 10 huoneet liikuntarajoitteisille, 40 kolmen hengen huoneet, 21 superior-huoneet ja 40 perhehuoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Hotell Boras
  From115€Yömaksu

  BEST WESTERN Hotell Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Sandgardsgatan 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 121 reviewsBased on 121 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 52 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Käytettävissä on noutopalvelu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Scandic Backadal
  From119€Yömaksu

  Scandic Backadalstars

  Göteborg, Göteborg , backebolsvagen - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 504 reviewsBased on 504 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli saneerattiin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 236 huonetta. Tilat käsittävät 8 yhden hengen huoneet, 92 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 6 huoneet liikuntarajoitteisille, 71 kolmen hengen huoneet, 59 neljän hengen huoneet ja 4 superior-huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Scandic Opalen Goteborg
  From109€Yömaksu

  Scandic Opalen Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Engelbrektsgatan 73 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1020 reviewsBased on 1020 reviews

  Göteborgilaishotellin välittömässä läheisyydessä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Viihtyisä, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jonka tyylikkäät ja modernein mukavuuksin varustetut huoneet tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat voivat myös käyttää hotellin tarjoamia monia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Winn
  From124€Yömaksu

  Quality Hotel Winnstars

  Göteborg, Göteborg , Gamla tingstadsgatan 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 563 reviewsBased on 563 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1975. Majoitustilaa on yhteensä 121 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Waterfront Hotel
  From156€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 587 reviewsBased on 587 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 148 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Odin
  From143€Yömaksu

  Clarion Collection Odinstars

  Göteborg, Göteborg , Odinsgatan 6 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1076 reviewsBased on 1076 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 180 huonetta. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Käytettävissä on noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Post
  From144€Yömaksu

  Clarion Hotel Poststars

  Göteborg, Göteborg , Drottningtorget 10 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3019 reviewsBased on 3019 reviews

  Hotelli sijaitsee vanhassa postitoimistossa, aivan Göteborgin päärautatieaseman ulkopuolella, kätevien raitiovaunu- ja bussiyhteyksien lähellä. Rakennus on lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotelli on säilyttänyt upean historiallisen ulkomuotonsa, mutta se on samalla autenttisen tyylikkään ja modernin oloinen. Hotellin vierashuoneet ja sviitit ovat persoonallisia ja lämpimän kodikkaita. Huoneet on jaettu rakennuksen vanhaan ja uuteen osaan, mutta niissä kaikissa on paljon luonnonvaloa ja erikoisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Eläinystävällinen hotelli tarjoaa upeat yhteistilat, kuten kattokerroksen vaikuttavan lämmitetyn uima-altaan ja panoraamaterassin.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Panorama
  From109€Yömaksu

  Quality Hotel Panoramastars

  Göteborg, Göteborg , Eklandagatan 51-53 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 943 reviewsBased on 943 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1963. Majoitustilaa on yhteensä 339 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä