Hotelleja kohteessa Göteborg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Göteborg

GöteborgFrom  44€

Tarjoushotellit Göteborg

 • Elite Park Avenue
  From154€Yömaksu

  Elite Park AvenuestarsGreenProgram Icon

  Göteborg, Göteborg , Kungsportsavenyn 36-38. box 531 93 36 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1246 reviewsBased on 1246 reviews

  Liikehotelli sijaitsee Göteborgin keskustassa. Hotellin lähellä sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla Rembrandtin, Rubensin, Van Goghin, Picasson ja kuuluisan ruotsalaisen taiteilijan, Carl Larssonin, teoksia. Göteborgin suurimman puiston, Slottskogenin, läheisyydessä on eläintarha, luonnonhistoriallinen museo sekä useita ravintoloita. 10-kerroksisessa hotellissa on 317 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanottoaula, jossa on kampaamo, baari ja à la carte -ravintola. Hotellin kylpyläalue on avoinna rentoutusta kaipaaville vieraille. Kaikki huoneet ovat vasta entisöityjä ja ajattomaan tyyliin sisustettuja. Perinteiset huonekalut sekoittuvat miellyttävästi viimeisintä huutoa olevaan teknologiaan. Huoneissa on televisio ja langaton Internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Post
  From130€Yömaksu

  Clarion Hotel Poststars

  Göteborg, Göteborg , Drottningtorget 10 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4133 reviewsBased on 4133 reviews

  Hotelli sijaitsee vanhassa postitoimistossa, aivan Göteborgin päärautatieaseman ulkopuolella, kätevien raitiovaunu- ja bussiyhteyksien lähellä. Rakennus on lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan sekä liike- että lomamatkailijoille. Hotelli on säilyttänyt upean historiallisen ulkomuotonsa, mutta se on samalla autenttisen tyylikkään ja modernin oloinen. Hotellin vierashuoneet ja sviitit ovat persoonallisia ja lämpimän kodikkaita. Huoneet on jaettu rakennuksen vanhaan ja uuteen osaan, mutta niissä kaikissa on paljon luonnonvaloa ja erikoisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Eläinystävällinen hotelli tarjoaa upeat yhteistilat, kuten kattokerroksen vaikuttavan lämmitetyn uima-altaan ja panoraamaterassin.

  Katso lisää
 • Quality Hotel Grand Boras
  From95€Yömaksu

  Quality Hotel Grand Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Hallbergsplatsen 2 - Kartta
   

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Odin
  From130€Yömaksu

  Clarion Collection Odinstars

  Göteborg, Göteborg , Odinsgatan 6 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1414 reviewsBased on 1414 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Kokonaisuutena tiloissa on 180 huonetta. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Comfort Hotel Goteborg
  From112€Yömaksu

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 289 huonetta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg
  From118€Yömaksu

  Radisson Blu Scandinavia Hotel GothenburgstarsGreenProgram Icon

  Göteborg, Göteborg , Sodra hamngatan 59 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 83 reviewsBased on 83 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. 345 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 1986. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
  From109€Yömaksu

  Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , Lindholmspiren 4 gothenburg 41756 sweden - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1276 reviewsBased on 1276 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Gothenburg. Majoitus on perustettu vuonna 2013. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Sure Hotel by Best Western Center
  From73€Yömaksu

  Sure Hotel by Best Western Centerstars

  Göteborg, Göteborg , Stora badhusgatan 28 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 209 reviewsBased on 209 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Gothenburg. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikassa on 55 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2012. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotell Boras
  From102€Yömaksu

  Best Western Plus Hotell Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Sandgardsgatan 25 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 205 reviewsBased on 205 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Gothenburg. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 52 huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Halland
  From122€Yömaksu

  Best Western Hotel Hallandstars

  Göteborg, Göteborg , Storgatan 35 35 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 136 reviewsBased on 136 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Gothenburg. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 63 huonetta. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Göteborg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Göteborg

  Gothenburg is a Swedish city located in the province of Västra Götaland. It is an important port due to its location on the west coast of Sweden on the River Göta älv and the Kattegat Strait. The city is Sweden's second largest and it has always been characterised by its cosmopolitan style and great local creativity. Gothenburg has many attractions, among them its famous parks. These include the Slottsskogen, an attractive place where you can also visit the Museum of Natural History and an interesting zoo. Another one is Göteborgs Botaniska Trädgård, one of Europe's largest and most important Botanic Gardens. Also well worth seeing is the Göteborgs Trädgårdsförening, a lovely park next to the Gothenburg canal with some great views. Gothenburg offers many opportunities for recreational activities, such as the Gothenburg Museum, the Liseberg theme park, a cruise of the canal and the harbour and the Design Museum. You are sure to find something for you in Gothenburg!

Suosituimmat hotellit alueella Göteborg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews