Hotelleja kohteessa Karlstad

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Karlstad

KarlstadFrom  79€

Tarjoushotellit Karlstad

 • Clarion Collection Bilan
  From108€Yömaksu

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 3 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 723 reviewsBased on 723 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Karlstad. Majoituspaikassa on yhteensä 68 mukavaa majoitustilaa. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Elite Stadshotellet Karlstad
  From96€Yömaksu

  Elite Stadshotellet KarlstadstarsGreenProgram Icon

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 712 reviewsBased on 712 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Karlstad. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Hotelli on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 138 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1870 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2014. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Drott
  From115€Yömaksu

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 714 reviewsBased on 714 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Karlstad. Tiloihin kuuluu yhteensä 84 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Plaza
  From113€Yömaksu

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 801 reviewsBased on 801 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Karlstad. Tiloihin kuuluu yhteensä 131 viihtyisää majoitustilaa. Majoituksen rakennusvuosi on 1890. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Good Morning Karlstad City
  From79€Yömaksu

  Good Morning Karlstad Citystars

  Sunne, Karlstad , Västra torggatan 20 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 305 reviewsBased on 305 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Sunne. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 7 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 61 majoitustilaa. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Suuret lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  From95€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 280 reviewsBased on 280 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Karlstad. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 163 majoitustilaa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW
  From104€Yömaksu
   

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Sunne. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Hotel Fars Hatt, Sure Hotel Collection by BW
  From90€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 201 reviewsBased on 201 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Karlstad. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Majoitusliike sijaitsee 17 metrin päässä satamasta. 120 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vierailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita hotellilla tarjotaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  From107€Yömaksu

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Karlstad. Vieraiden käytössä on yhteensä 66 huonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1960. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Sure Hotel by Best Western Dalhall
  From93€Yömaksu

  Sure Hotel by Best Western Dalhallstars

  Säffle, Karlstad , Fagelmyrsgatan 2 - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Saffle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Karlstad
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Karlstad

  Karlstad is the capital city of Värmland County, in Sweden. It is situated along the banks of the longest river in the country the Klarälven. It has an important port on Lake Vänern and is famous as the sunniest city in Sweden. Its natural environment is exuberant, and it has rich and varied scenery, like its coniferous forests to the north and golden fields to the south. Lake Vänern, one of the country’s biggest, is a treasure in itself, the waters of Klarälven flowing into it after a journey through the hills of Norway all the way to Karlstad. Several types of birds and otters call the lake home. You can engage in several types of sports in Karlstad, including swimming and other water sports. Fun is never far away in this lovely city, and you can start a day by going shopping and end it by having dinner in one of its excellent restaurants. Don’t forget to make time to visit places like Mariebergsskogen, the Värmlands Museum or Alsters Herrgård. Karlstad is incredible, don’t miss out on its varied charms!

Suosituimmat hotellit alueella Karlstad

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä