Hotelleja kohteessa Karlstad

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Karlstad

KarlstadFrom  95€

Tarjoushotellit Karlstad

 • Elite Stadshotellet Karlstad
  From137€Yömaksu

  Elite Stadshotellet Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 555 reviewsBased on 555 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1870. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 138 huonetta. Tilat käsittävät 54 yhden hengen huoneet, 82 kahden hengen huoneet, 2 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Bilan
  From118€Yömaksu

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 610 reviewsBased on 610 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 68 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Scandic Winn
  From124€Yömaksu

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 376 reviewsBased on 376 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 199 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet, 98 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 5 huoneet liikuntarajoitteisille, 39 kolmen hengen huoneet, 54 neljän hengen huoneet ja 19 superior-huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Scandic Klaralven
  From116€Yömaksu

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 334 reviewsBased on 334 reviews

  Nämä Karlstad sijaitsevat tilat tarjoavat ihanteellisen paikan lepoon ja rentoutumiseen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 143 huonetta. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Scandic Karlstad City
  From136€Yömaksu

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 331 reviewsBased on 331 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 106 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Drott
  From141€Yömaksu

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 584 reviewsBased on 584 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 84 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Plaza
  From102€Yömaksu

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 661 reviewsBased on 661 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1890. Majoitustilaa on yhteensä 131 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  From95€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 216 reviewsBased on 216 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 163 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Scandic Bollnas
  From138€Yömaksu

  Scandic Bollnasstars

  Karlstad, Karlstad , Stenbomsgatan 8 - Kartta
   

  Nämä Bollnäs sijaitsevat tilat ovat täydellinen paikka niin liike- kuin lomamatkalaisille. Majoitustilaa on yhteensä 114 huonetta. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Karlstad

  Karlstad is the capital city of Värmland County, in Sweden. It is situated along the banks of the longest river in the country the Klarälven. It has an important port on Lake Vänern and is famous as the sunniest city in Sweden. Its natural environment is exuberant, and it has rich and varied scenery, like its coniferous forests to the north and golden fields to the south. Lake Vänern, one of the country’s biggest, is a treasure in itself, the waters of Klarälven flowing into it after a journey through the hills of Norway all the way to Karlstad. Several types of birds and otters call the lake home. You can engage in several types of sports in Karlstad, including swimming and other water sports. Fun is never far away in this lovely city, and you can start a day by going shopping and end it by having dinner in one of its excellent restaurants. Don’t forget to make time to visit places like Mariebergsskogen, the Värmlands Museum or Alsters Herrgård. Karlstad is incredible, don’t miss out on its varied charms!

Suosituimmat hotellit alueella Karlstad

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä