Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  92€

Tarjoushotellit Malmö

 • Elite Plaza Malmo
  From142€Yömaksu

  Elite Plaza Malmostars

  Malmö, Malmö , Gustav adolfs torg 49 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 482 reviewsBased on 482 reviews

  Hotellirakennus sijaitsee lähellä Malmön päärautatieasemaa. Gustav Adolf -aukiolla kävelykadulla sijaitseva hotelli on vain 600 metrin päässä kaupungin turistikeskuksesta. Kööpenhaminaan ja Malmön Sturupin lentokentälle on vain 35 minuutin ajomatka. Viehättävässä hotellissa on kaunis julkisivu. Klassisentyylisessä hotellissa on modernit mukavuudet, ja se tarjoaa korkeimman standardin, joka vastaa vaativimpienkin vieraiden vaatimuksiin. Modernin persoonalliset huoneet tuntuvat kodikkailta. Hotellin kattava tila- ja palveluvalikoima takaa äärimmäistä mukavuutta asiakkaille.

  Katso lisää
 • Elite Savoy
  From145€Yömaksu

  Elite Savoystars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 62 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 570 reviewsBased on 570 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Malmön keskustassa. Päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevasta hotellista on kävelymatka Kööpenhaminan lentokentälle vieville linja-auto- sekä rautatieasemille. Lilla Torg ja Turning Torso ovat molemmat hotellin läheisyydessä. Malmö Mässan on viiden minuutin ajomatkan päässä. Modernin hotellin jännittävä historia ulottuu 1300-luvulle saakka. Hotellissa on kahvila, pubi ja yökerho. Se on kuuluisa kauniista huoneistaan ja sviiteistään, jotka on huolellisesti entisöity vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Huoneissa on antiikkityyliset huonekalut ja moderni sisustus hillityissä väreissä. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, minibaari ja maksuton langaton Internet-yhteys. Vieraat voivat käyttää hotellin saunaa.

  Katso lisää
 • Elite Residens
  From124€Yömaksu

  Elite Residensstars

  Malmö, Malmö , Adelgatan 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 308 reviewsBased on 308 reviews

  Malmön päärautatieasemaa vastapäätä sijaitseva hotellirakennus on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonnasta. Hotellin lähellä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tyylikkään hotellin ympärillä on lukuisia ostospaikkoja ja ravintoloita. Elegantit vierashuoneet tarjoavat mukavan ja rentouttavan ilmapiirin, jossa on miellyttävä levätä päivän päätteeksi. Hotellissa on kattavat kokoustilat, jotka vastaavat liikematkustajien tarpeisiin. Lisäksi hotellissa on yökerho, pubi, baari ja kahvila, jotka tarjoavat vieraille korkeatasoiset viihde- ja ruokailupalvelut.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Ideon
  From136€Yömaksu

  Elite Hotel Ideonstars

  Lund, Malmö , Scheelevägen 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 443 reviewsBased on 443 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 178 huonetta. Tilat käsittävät 178 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 4 sviitit, 20 kolmen hengen huoneet, 39 neljän hengen huoneet, 46 toimistohuoneet, 90 superior-huoneet ja 8 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu.

  Katso lisää
 • Hotel Bishops Arms Lund
  From135€Yömaksu

  Hotel Bishops Arms Lundstars

  Lund, Malmö , St petrikyrkogata 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 84 reviewsBased on 84 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 39 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel & Congress Malmo Live
  From131€Yömaksu

  Clarion Hotel & Congress Malmo Livestars

  Malmö, Malmö , Dag hammarskjold plaza 2 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2505 reviewsBased on 2505 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 444 huonetta. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Scandic St. Jorgen Malmo
  From121€Yömaksu

  Scandic St. Jorgen Malmostars

  Malmö, Malmö , stora nygatan 35 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 934 reviewsBased on 934 reviews

  Hotelli sijaitsee Malmön keskustassa, ja sieltä on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa on runsaasti aivan hotellin lähistöllä. Hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja palvelutaso on erinomainen. Hotellihuoneet on sisustettu kauniisti ja niissä on modernit mukavuudet, jotta matka olisi viihtyisä ja sujuva. Tämä hotelli tarjoaa vierailleen kattavan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Noble House
  From116€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 528 reviewsBased on 528 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 137. Hotelli sijaitsee vuonna 87 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Collection Hotel Temperance
  From115€Yömaksu

  Clarion Collection Hotel Temperancestars

  Malmö, Malmö , Engelbrektsgatan 16 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 868 reviewsBased on 868 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1902. Majoitustilaa on yhteensä 126 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Stortorget
  From121€Yömaksu

  Scandic Stortorgetstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 15 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 437 reviewsBased on 437 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1914. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 82 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  21  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews