Hotelleja kohteessa Malmö

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Malmö

MalmöFrom  74€

Tarjoushotellit Malmö

 • Elite Residens
  From89€Yömaksu

  Elite Residensstars

  Malmö, Malmö , Adelgatan 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Malmön päärautatieasemaa vastapäätä sijaitseva hotellirakennus on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonnasta. Hotellin lähellä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tyylikkään hotellin ympärillä on lukuisia ostospaikkoja ja ravintoloita. Elegantit vierashuoneet tarjoavat mukavan ja rentouttavan ilmapiirin, jossa on miellyttävä levätä päivän päätteeksi. Hotellissa on kattavat kokoustilat, jotka vastaavat liikematkustajien tarpeisiin. Lisäksi hotellissa on yökerho, pubi, baari ja kahvila, jotka tarjoavat vieraille korkeatasoiset viihde- ja ruokailupalvelut.

  Katso lisää
 • Elite Savoy
  From107€Yömaksu

  Elite Savoystars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 62 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 579 reviewsBased on 579 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Malmön keskustassa. Päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevasta hotellista on kävelymatka Kööpenhaminan lentokentälle vieville linja-auto- sekä rautatieasemille. Lilla Torg ja Turning Torso ovat molemmat hotellin läheisyydessä. Malmö Mässan on viiden minuutin ajomatkan päässä. Modernin hotellin jännittävä historia ulottuu 1300-luvulle saakka. Hotellissa on kahvila, pubi ja yökerho. Se on kuuluisa kauniista huoneistaan ja sviiteistään, jotka on huolellisesti entisöity vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Huoneissa on antiikkityyliset huonekalut ja moderni sisustus hillityissä väreissä. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, minibaari ja maksuton langaton Internet-yhteys. Vieraat voivat käyttää hotellin saunaa.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN PLUS Hotel Noble House
  From84€Yömaksu

  BEST WESTERN PLUS Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 543 reviewsBased on 543 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 137. Majoitus sijaitsee vuonna 87 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus sallii pienet lemmikit. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Ideon
  From113€Yömaksu

  Elite Hotel Ideonstars

  Lund, Malmö , Scheelevägen 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 452 reviewsBased on 452 reviews

  2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 7 kilometrin säteellä majoitukselta. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 10. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 20. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 178 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Bishops Arms Lund
  From109€Yömaksu

  Hotel Bishops Arms Lundstars

  Lund, Malmö , St petrikyrkogata 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 88 reviewsBased on 88 reviews

  Majoituspaikassa on 39 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Malmo City
  From102€Yömaksu

  Scandic Malmo Citystars

  Malmö, Malmö , Kaptensgatan 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 748 reviewsBased on 748 reviews

  243 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2009. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen.

  Katso lisää
 • Elite Plaza Malmo
  From100€Yömaksu

  Elite Plaza Malmostars

  Malmö, Malmö , Gustav adolfs torg 49 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 490 reviewsBased on 490 reviews

  Hotellirakennus sijaitsee lähellä Malmön päärautatieasemaa. Gustav Adolf -aukiolla kävelykadulla sijaitseva hotelli on vain 600 metrin päässä kaupungin turistikeskuksesta. Kööpenhaminaan ja Malmön Sturupin lentokentälle on vain 35 minuutin ajomatka. Viehättävässä hotellissa on kaunis julkisivu. Klassisentyylisessä hotellissa on modernit mukavuudet, ja se tarjoaa korkeimman standardin, joka vastaa vaativimpienkin vieraiden vaatimuksiin. Modernin persoonalliset huoneet tuntuvat kodikkailta. Hotellin kattava tila- ja palveluvalikoima takaa äärimmäistä mukavuutta asiakkaille.

  Katso lisää
 • Scandic St. Jorgen Malmo
  From90€Yömaksu

  Scandic St. Jorgen Malmostars

  Malmö, Malmö , stora nygatan 35 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 952 reviewsBased on 952 reviews

  Hotelli sijaitsee Malmön keskustassa, ja sieltä on vaivatonta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa on runsaasti aivan hotellin lähistöllä. Hotelli ottaa asiakkaansa vastaan lämpimän vieraanvaraisesti ja palvelutaso on erinomainen. Hotellihuoneet on sisustettu kauniisti ja niissä on modernit mukavuudet, jotta matka olisi viihtyisä ja sujuva. Tämä hotelli tarjoaa vierailleen kattavan valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Scandic Stortorget
  From96€Yömaksu

  Scandic Stortorgetstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 15 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 448 reviewsBased on 448 reviews

  Majoitus koostuu yhteensä 82 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän hotelliin?Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Scandic Kramer
  From102€Yömaksu

  Scandic Kramerstars

  Malmö, Malmö , Stortorget 7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 540 reviewsBased on 540 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 110 huonetta. Majoituspaikka sijaitsee vuonna 1875 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 1995. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  22  Hotelleja kohteessa Malmö
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Malmö

  Malmo is one of Sweden's largest cities. It has a great many tourist attractions and places of historical interest. Here you can find a number of beaches, and Ribersborg is a beautiful example, found to the west of the port. Although the city's climate is not the warmest, after a dip in the cold water, you can head for a sauna session. This is a city that has important festivals, and one of these is the Malmöfestivalen, which is the biggest festival of the year. It lasts eight days, and it presents more than 250 music concerts, a great deal of Swedish food, an amusement park, art works and many other things. Malmo is a wonderful place from the architectural and cultural point of view. For example, Malmohus Castle was built in the 15th century, and today it houses a group of museums open to the public. Behind the castle is a beautiful park called the Slottsträdgården, where concerts and festivals are held. Don't miss the opportunity to get to know Malmo!

Suosituimmat hotellit alueella Malmö

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews