Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  45€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Scandic Malmen Stockholm
  From108€Yömaksu

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Gotgatan 49-51 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1350 reviewsBased on 1350 reviews

  Hotelli sijaitsee Tukholman Södermalmin kaupunginosassa. Vanhaankaupunkiin, Gamla Staniin, on vain 10 minuutin kävelymatka. Päärautatieasemalle on matkaa kilometri, yhteydet kaupungin muille alueille ovat hyvät. Julkisen liikenteen pysäkit löytyvät aivan hotellin tuntumasta, joten kaupungin keskustaan pääsee vaivatta. Tämä skandinaavista tyyliä edustava hotelli vastaanottaa asiakkaansa lämpimän vieraanvaraisesti ja tarjoaa erinomaiset palvelut. Modernisti sisustetuissa hotellihuoneissa on myös moderni varustus. Hotellissa on laaja valikoima erinomaisia tiloja ja palveluja. Vieraat voivat nauttia bistron herkullisesta tarjonnasta samalla kun ihailevat Medborgarplatsen-aukiolle avautuvaa upeaa näkymää.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  From90€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 532 reviewsBased on 532 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 183 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Hilton Stockholm Slussen
  From155€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2767 reviewsBased on 2767 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 289 huonetta. Tilat käsittävät 276 kahden hengen huoneet, 12 junior-sviitit ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Freys
  From151€Yömaksu

  Freysstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Bryggargatan 12 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1188 reviewsBased on 1188 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 127 huonetta. Tilat käsittävät 28 yhden hengen huoneet, 71 kahden hengen huoneet, 1 sviitti, 3 huoneet liikuntarajoitteisille ja 26 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Scandic Klara
  From152€Yömaksu

  Scandic Klarastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Slojdgatan 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1185 reviewsBased on 1185 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 292 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Best Western Capital Hotel
  From65€Yömaksu

  Best Western Capital Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Marknadsvägen 6 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 231 reviewsBased on 231 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1975. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 104 huonetta. Tilat käsittävät 17 yhden hengen huoneet ja 87 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Nobis Hotel
  From297€Yömaksu

  Nobis Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Norrmalmstorg 2-4 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1340 reviewsBased on 1340 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee upealla paikalla aivan Tukholman keskustassa, Norrmalmstorgin ihastuttavalla aukiolla. Hotellilta on lyhyt matka turistikohteisiin, kuten Vasa-museoon, kuninkaanlinnaan, kuninkaalliseen draamateatteriin, kuninkaalliseen oopperaan ja viehättävään vanhaankaupunkiin, joka on täynnä gallerioita, kauppoja ja kahviloita. Tukholman päärautatieasema on lyhyen kävelymatkan päässä.Upea hotelli on rakennettu kahteen historialliseen 1800-luvun rakennukseen. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi rentouttavaan ja tyylikkääseen ilmapiiriin. Modernintyylisissä huoneissa on ajatonta tyylikkyyttä ja huomaamatonta ylellisyyttä. Huoneiden erinomaisiin mukavuuksiin kuuluvat maksuton Wi-Fi ja multimediajärjestelmä. Liikematkustajat arvostavat hotellin kokoustiloja. Ihastuttavassa ravintolassa tarjoillaan italialaista ruokaa, ja vieraat voivat nauttia drinkkejä hienostuneessa baarissa. Upea hotelli on täydellinen paikka tyylikkääseen majoitukseen Tukholmassa.

  Katso lisää
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  From140€Yömaksu

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Katarinavagen 26, box 15056 10465 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 678 reviewsBased on 678 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1964. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 212 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 66 kahden hengen huoneet ja 20 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Scandic Talk
  From98€Yömaksu

  Scandic Talkstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Massvagen, alvsjo 2 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 633 reviewsBased on 633 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 248 huonetta. Tilat käsittävät 61 kahden hengen huoneet, 4 sviitit, 11 huoneet liikuntarajoitteisille, 90 kolmen hengen huoneet ja 82 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Scandic Continental
  From136€Yömaksu

  Scandic Continentalstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 22 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 866 reviewsBased on 866 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 263 huonetta. Tilat käsittävät 31 yhden hengen huoneet, 231 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  62  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä