Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  21€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Hilton Stockholm Slussen
  From152€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 289 huonetta. Tilat käsittävät 276 kahden hengen huoneet, 12 junior-sviitit ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Scandic Malmen Stockholm
  From117€Yömaksu

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Gotgatan 49-51 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1517 reviewsBased on 1517 reviews

  Hotelli sijaitsee Tukholman Södermalmin kaupunginosassa. Vanhaankaupunkiin, Gamla Staniin, on vain 10 minuutin kävelymatka. Päärautatieasemalle on matkaa kilometri, yhteydet kaupungin muille alueille ovat hyvät. Julkisen liikenteen pysäkit löytyvät aivan hotellin tuntumasta, joten kaupungin keskustaan pääsee vaivatta. Tämä skandinaavista tyyliä edustava hotelli vastaanottaa asiakkaansa lämpimän vieraanvaraisesti ja tarjoaa erinomaiset palvelut. Modernisti sisustetuissa hotellihuoneissa on myös moderni varustus. Hotellissa on laaja valikoima erinomaisia tiloja ja palveluja. Vieraat voivat nauttia bistron herkullisesta tarjonnasta samalla kun ihailevat Medborgarplatsen-aukiolle avautuvaa upeaa näkymää.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Adlon
  From168€Yömaksu

  Elite Hotel Adlonstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 42 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 816 reviewsBased on 816 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 100 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  From114€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 578 reviewsBased on 578 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 183 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Diplomat
  From200€Yömaksu

  Diplomatstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Strandvagen 7c - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1646 reviewsBased on 1646 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1911. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2017. Majoitustilaa on yhteensä 130 huonetta. Tilat käsittävät 18 yhden hengen huoneet, 39 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit, 1 sviitti, 5 toimistohuoneet ja 63 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Best Western Bentleys
  From139€Yömaksu

  Best Western Bentleysstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Drottninggatan 77 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 571 reviewsBased on 571 reviews

  Upea kaupunkihotelli on rakennettu 1700-luvun rakennukseen Drottninggatanin ostoskadulla Tukholman keskustassa. Hotellissa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja huoneet taulutelevisiolla ja maksuttomalla Internet-yhteydellä. Tukholman päärautatieasema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaikki hotellin huoneet on sisustettu kustavilaiseen tyyliin. Huoneissa on suihku, lattialämmitys ja hiustenkuivaaja sekä mukava Viking-vuode. Kylmä tai lämmin aamiaisnoutopöytä tarjoillaan aamuisin lasitetulla sisäpihalla. Hotellin aulabaarista saa kevyttä pikkupurtavaa ja juomia klo 15:00 ja 23:00 välillä. Vanhakaupunki on 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hötorgetin metroasemalle on matkaa 450 metriä.

  Katso lisää
 • Scandic Klara
  From151€Yömaksu

  Scandic Klarastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Slojdgatan 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1371 reviewsBased on 1371 reviews

  20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 292 viihtyisää huonetta. Majoituspaikka valmistui vuonna 1880, ja se remontoitiin vuonna 2012. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän hotelliin?Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Freys
  From167€Yömaksu

  Freysstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Bryggargatan 12 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1436 reviewsBased on 1436 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1987. Hotelli saneerattiin vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 127 huonetta. Tilat käsittävät 28 yhden hengen huoneet, 71 kahden hengen huoneet, 1 sviitti, 3 huoneet liikuntarajoitteisille ja 26 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Grand Central By Scandic
  From184€Yömaksu

  Grand Central By Scandicstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Kungsgatan 70 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1970 reviewsBased on 1970 reviews

  Vieraiden käytössä on yhteensä 391 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2011. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Elite Eden Park Hotel
  From210€Yömaksu

  Elite Eden Park Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Sturegatan 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 746 reviewsBased on 746 reviews

  Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Tukholmassa, Humlegårdenin puiston vieressä. Hotellista on vain 300 metrin matka Stureplanin aukiolle. Rakennuksen ympäristössä on korkealuokkaisia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä viihdepaikkoja. Vieraat ovat lyhyen matkan päässä kuninkaallisesta linnasta, Tukholman stadionilta ja vanhastakaupungista. Hotellista on helpot yhteydet julkisiin kulkuvälineisiin. Moderni hotelli on viehättävästi suunniteltu. Vierashuoneet on sisustettu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Vieraille taataan ainutlaatuinen majoitus hotellin ylellisen viehättävässä ilmapiirissä. Hotelli tarjoaa erinomaisen tila- ja palveluvalikoiman, jotka vastaavat kaikkien matkustajien tarpeisiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  81  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä