Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  38€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Scandic Malmen Stockholm
  From132€Yömaksu

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Gotgatan 49-51 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1474 reviewsBased on 1474 reviews

  Hotelli sijaitsee Tukholman Södermalmin kaupunginosassa. Vanhaankaupunkiin, Gamla Staniin, on vain 10 minuutin kävelymatka. Päärautatieasemalle on matkaa kilometri, yhteydet kaupungin muille alueille ovat hyvät. Julkisen liikenteen pysäkit löytyvät aivan hotellin tuntumasta, joten kaupungin keskustaan pääsee vaivatta. Tämä skandinaavista tyyliä edustava hotelli vastaanottaa asiakkaansa lämpimän vieraanvaraisesti ja tarjoaa erinomaiset palvelut. Modernisti sisustetuissa hotellihuoneissa on myös moderni varustus. Hotellissa on laaja valikoima erinomaisia tiloja ja palveluja. Vieraat voivat nauttia bistron herkullisesta tarjonnasta samalla kun ihailevat Medborgarplatsen-aukiolle avautuvaa upeaa näkymää.

  Katso lisää
 • Hilton Stockholm Slussen
  From183€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 289 huonetta. Tilat käsittävät 276 kahden hengen huoneet, 12 junior-sviitit ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Adlon
  From231€Yömaksu

  Elite Hotel Adlonstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 42 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 804 reviewsBased on 804 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 100 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Scandic Continental
  From228€Yömaksu

  Scandic Continentalstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 22 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1167 reviewsBased on 1167 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 263 huonetta. Tilat käsittävät 31 yhden hengen huoneet, 231 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Arcadia
  From181€Yömaksu

  Elite Hotel Arcadiastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Korsbarsvagen 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 457 reviewsBased on 457 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1950. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 90 huonetta. Tilat käsittävät 85 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit, 2 huoneistot, 1 huone liikuntarajoitteiselle, 12 kolmen hengen huoneet, 76 superior-huoneet ja 1 perhehuone. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  From96€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 562 reviewsBased on 562 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 183 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Marina Tower
  From150€Yömaksu

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Saltsjokvarns kaj 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1221 reviewsBased on 1221 reviews

  Historialliseen myllyyn rakennettu hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla, ja näkymät avautuvat kauniille salmelle Tukholman edustalla. Hotellilta on vain 5 minuuttia kaupungin vilkkaaseen keskustaan, jossa on tarjolla runsaasti viihde- ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi hotelli on kätevien julkisen liikenteen ja tieyhteyksien varrella, jotka vievät sekä lentokentälle että keskustaan. Kaikissa hyvällä maulla sisustetuissa huoneissa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet, jotka varmistavat, että vieraiden oleskelu on ikimuistoinen ja miellyttävä. Huoneet ovat valoisat ja tilavat, ja ylemmän hintaluokan huoneisiin kuuluu lisäominaisuuksia, kuten kattoterassi, jossa rentoutua. Erinomaisen sijaintinsa ja liikematkailijoille tarkoitettujen tilojensa ansiosta hotelli on täydellinen paikka tärkeille kokouksille. Illan tullen vieraat voivat rentoutua hotellin upeassa kylpyläosastossa, jossa on myös suuri uima-allas ja moderni kuntosali.

  Katso lisää
 • Elite Eden Park Hotel
  From228€Yömaksu

  Elite Eden Park Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Sturegatan 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 729 reviewsBased on 729 reviews

  Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Tukholmassa, Humlegårdenin puiston vieressä. Hotellista on vain 300 metrin matka Stureplanin aukiolle. Rakennuksen ympäristössä on korkealuokkaisia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä viihdepaikkoja. Vieraat ovat lyhyen matkan päässä kuninkaallisesta linnasta, Tukholman stadionilta ja vanhastakaupungista. Hotellista on helpot yhteydet julkisiin kulkuvälineisiin. Moderni hotelli on viehättävästi suunniteltu. Vierashuoneet on sisustettu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Vieraille taataan ainutlaatuinen majoitus hotellin ylellisen viehättävässä ilmapiirissä. Hotelli tarjoaa erinomaisen tila- ja palveluvalikoiman, jotka vastaavat kaikkien matkustajien tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  From192€Yömaksu

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Birger jarlsgatan 29 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 561 reviewsBased on 561 reviews

  Hotelli sijaitsee Tukholman keskustassa, 100 metrin päässä Stureplanilta. Turistikeskustaan ja julkisen liikenteen pysäkeille on kävelymatka. Hotellissa on 151 huonetta, ravintola, aulabaari ja disko. Erityisesti liikematkaajille hotelli tarjoaa langattoman tai nopean Internet-yhteyden sekä kolme modernia kokoushuonetta. Hotellissa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, hissi ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on keskuslämmitys, TV, minibaari ja langaton Internet-yhteys. Lisäksi huoneissa on amme, hiustenkuivaaja, puhelin, radio ja silitysvälineet. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellin tarjoamiin kuntoiluvälineisiin kuuluu mm. power plate -värähtelylaite. Hotellin asiakkailla on mahdollisuus saada alennusta SATS-kuntokeskuksesta noin 400 metrin päästä hotellilta. Hotellissa on myös sauna. Noutopöytäaamiainen kuuluu huoneen hintaan.

  Katso lisää
 • Freys
  From201€Yömaksu

  Freysstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Bryggargatan 12 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1356 reviewsBased on 1356 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1987. Hotelli saneerattiin vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 127 huonetta. Tilat käsittävät 28 yhden hengen huoneet, 71 kahden hengen huoneet, 1 sviitti, 3 huoneet liikuntarajoitteisille ja 26 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  77  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä