Hotelleja kohteessa Tukholma

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tukholma

TukholmaFrom  31€

Tarjoushotellit Tukholma

 • Hilton Stockholm Slussen
  From127€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vieraiden käytössä on yhteensä 289 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2013. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikkiystävällinen majoitus. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Marina Tower
  From104€Yömaksu

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Saltsjokvarns kaj 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1266 reviewsBased on 1266 reviews

  Historialliseen myllyyn rakennettu hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla, ja näkymät avautuvat kauniille salmelle Tukholman edustalla. Hotellilta on vain 5 minuuttia kaupungin vilkkaaseen keskustaan, jossa on tarjolla runsaasti viihde- ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi hotelli on kätevien julkisen liikenteen ja tieyhteyksien varrella, jotka vievät sekä lentokentälle että keskustaan. Kaikissa hyvällä maulla sisustetuissa huoneissa on kaikki nykyaikaiset mukavuudet, jotka varmistavat, että vieraiden oleskelu on ikimuistoinen ja miellyttävä. Huoneet ovat valoisat ja tilavat, ja ylemmän hintaluokan huoneisiin kuuluu lisäominaisuuksia, kuten kattoterassi, jossa rentoutua. Erinomaisen sijaintinsa ja liikematkailijoille tarkoitettujen tilojensa ansiosta hotelli on täydellinen paikka tärkeille kokouksille. Illan tullen vieraat voivat rentoutua hotellin upeassa kylpyläosastossa, jossa on myös suuri uima-allas ja moderni kuntosali.

  Katso lisää
 • Elite Palace Hotel
  From100€Yömaksu

  Elite Palace Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , St. eriksgatan 115 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 892 reviewsBased on 892 reviews

  Viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee hyvien yhteyksien lähellä Tukholmassa. Hotellilta on erittäin lyhyt matka Karoliiniselle yliopistosairaalalle, ja lähellä on runsaasti ravintoloita, baareja, kauppoja ja hyvät yhteydet Tukholman keskustaan Santk Eriksplanin metroaseman kautta. Historian harrastajat ihastuvat Tukholman viehättävään Vanhaankaupunkiin, barokkityyliseen kuninkaanlinnaan ja Upeaan Storkyrkan-kirkkoon. Hienostuneessa hotellissa matkailijat toivottaa tervetulleiksi kodikas aula, ja ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa matkailijoiden tarpeissa. Tilavat huoneet ja sviitit on sisustettu minimalistisen tyylikkäästi ja moderni varustelu takaa, että vieraiden matka sujuu mahdollisimman mukavissa merkeissä. Hotellin ravintolassa on tarjolla valikoima herkullisia aterioita ja hienoimpia viinejä, jotka maistuvat vaativillekin herkkusuille. Asiakkaat voivat myös nauttia virkistävistä spa-hoidoista ja nostaa sykettä kuntosalilla. Pesulapalvelut ja pysäköintitilat ovat vieraiden käytettävissä.

  Katso lisää
 • Scandic Continental
  From138€Yömaksu

  Scandic Continentalstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 22 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1348 reviewsBased on 1348 reviews

  Hotellissa on 263 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 1962. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä.

  Katso lisää
 • Elite Eden Park Hotel
  From131€Yömaksu

  Elite Eden Park Hotelstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Sturegatan 22 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 758 reviewsBased on 758 reviews

  Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Tukholmassa, Humlegårdenin puiston vieressä. Hotellista on vain 300 metrin matka Stureplanin aukiolle. Rakennuksen ympäristössä on korkealuokkaisia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä viihdepaikkoja. Vieraat ovat lyhyen matkan päässä kuninkaallisesta linnasta, Tukholman stadionilta ja vanhastakaupungista. Hotellista on helpot yhteydet julkisiin kulkuvälineisiin. Moderni hotelli on viehättävästi suunniteltu. Vierashuoneet on sisustettu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Vieraille taataan ainutlaatuinen majoitus hotellin ylellisen viehättävässä ilmapiirissä. Hotelli tarjoaa erinomaisen tila- ja palveluvalikoiman, jotka vastaavat kaikkien matkustajien tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Diplomat
  From151€Yömaksu

  Diplomatstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Strandvagen 7c - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1669 reviewsBased on 1669 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Vieraiden käytössä on yhteensä 130 huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Scandic Klara
  From103€Yömaksu

  Scandic Klarastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Slojdgatan 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1401 reviewsBased on 1401 reviews

  20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 292 mukavaa makuuhuonetta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1880 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2012. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Tämä hotelli on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Adlon
  From127€Yömaksu

  Elite Hotel Adlonstars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Vasagatan 42 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 828 reviewsBased on 828 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 162 makuuhuonetta. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Karlaplan
  From97€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 412 reviewsBased on 412 reviews

  Tämä viihtyisä, vuonna 2014 uudistettu perheomisteinen boutiquehotelli sijaitsee Tukholman keskustassa. Sängyt ja muutkin kalusteet ovat useimmissa huoneissa aivan uudet. Huoneissa voi aistia kodikkaan, lämpimän tunnelman. Tyypiltään huoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita, haluttuja superior-huoneita sekä perhehuoneita. Sekä liike- että lomamatkailijoilla on siis valinnanvaraa. Tästä rauhallisesta Östermalmin kaupunginosassa sijaitsevasta hotellista on lyhyt matka suositulle Djurgårdenin puistoalueelle, josta löytyvät mm. ABBA- ja Vasa-museot, Skansenin ulkoilmamuseo ja Gröna Lundin huvipuisto. Hotellissa on rauhallinen sisäpiha, jossa hotellivieraat voivat kesäkuukausina oleskella, aterioida tai pelata pelejä.

  Katso lisää
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  From114€Yömaksu

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Tukholman kaupunki, Tukholma , Birger jarlsgatan 29 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 592 reviewsBased on 592 reviews

  Hotelli sijaitsee Tukholman keskustassa, 100 metrin päässä Stureplanilta. Turistikeskustaan ja julkisen liikenteen pysäkeille on kävelymatka. Hotellissa on 151 huonetta, ravintola, aulabaari ja disko. Erityisesti liikematkaajille hotelli tarjoaa langattoman tai nopean Internet-yhteyden sekä kolme modernia kokoushuonetta. Hotellissa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, hissi ja pesulapalvelut. Kaikissa huoneissa on keskuslämmitys, TV, minibaari ja langaton Internet-yhteys. Lisäksi huoneissa on amme, hiustenkuivaaja, puhelin, radio ja silitysvälineet. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellin tarjoamiin kuntoiluvälineisiin kuuluu mm. power plate -värähtelylaite. Hotellin asiakkailla on mahdollisuus saada alennusta SATS-kuntokeskuksesta noin 400 metrin päästä hotellilta. Hotellissa on myös sauna. Noutopöytäaamiainen kuuluu huoneen hintaan.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  78  Hotelleja kohteessa Tukholma
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Tukholma

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Tukholma

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä