Hotelleja kohteessa Singapore

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Singapore

SingaporeFrom  40€

Tarjoushotellit Singapore

 • The Scarlet
  From139€Yömaksu

  The Scarletstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Erskine road 33 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1634 reviewsBased on 1634 reviews

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva boutiquehotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Boutiquehotellissa on yhteensä 80 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Boutiquehotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • M Social Singapore
  From148€Yömaksu

  M Social Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 90 robertson quay . -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 620 reviewsBased on 620 reviews

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 750 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 293 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • G Singapore
  From105€Yömaksu

  G Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 200 middle road -
   

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 7 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 18. 0 kilometrin matka. Hotelli on 11. 0 kilometrin päässä satamasta. 308 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bay Hotel Singapore
  From114€Yömaksu

  Bay Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 50 telok blangah road -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 948 reviewsBased on 948 reviews

  Tämä Sentosan ja Mount Faberin välissä sijaitseva singaporelaishotelli tarjoaa ihastuttavan miljöön. Hotelli on lähellä alueen useita nähtävyyksiä. Hotellivieraat ovat vain lyhyen automatkan päässä Orchard Roadilta, kaupungin keskustasta, Suntec Citystä ja Singaporen Changin lentokentältä. Upea kaupunkihotelli on sisustettu viehättävästi luvaten vieraille rauhan tyyssijan. Hotellihuoneet on hienostuneesti suunniteltu ja varustettu moderneilla mukavuuksilla. Huoneiden tunnelma on rauhallinen, joten niissä on miellyttävää työskennellä ja levätä. Upea hotelli tarjoaa vieraille useita ensiluokkaiset palvelut, joiden erinomainen taso vastaa jokaisen matkustajan tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Orchard Parade
  From126€Yömaksu

  Orchard Paradestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 1 tanglin road -
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2451 reviewsBased on 2451 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 388 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Orchard Hotel Singapore
  From155€Yömaksu

  Orchard Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , orchard road 442 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3862 reviewsBased on 3862 reviews

  400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Hotellissa on 656 mukavaa huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Summer View
  From83€Yömaksu

  Summer Viewstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 173 bencoolen street 1 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 500 reviewsBased on 500 reviews

  Tämä hotelli voi ylpeillä upealla sijainnillaan, sillä se on aivan Singaporen sydämessä. Changin kansainväliselle lentokentälle on 20 minuutin ajomatka, ja MRT (Mass Rapid Transit) -juna-asemille (Bugis, Rochor ja Little India) on kävelymatka. Hotellia vastapäätä on linja-autopysäkkejä, joilta hotellivieraat pääsevät useisiin mielenkiintoisiin kohteisiin. Mukavan kodikas hotelli sopii sekä perheille että liikematkustajille. Alueella on paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä lomamatkailijoille, kuten The Shoppes Marina Bay Sandsissa, Gardens by the Bay, the Singapore Flyer, Merlion Park, Little India, Chinatown ja Singaporen kansallismuseo. Huoneet ovat varmasti hotellivieraiden mieleen, sillä ne ovat modernisti suunniteltuja ja varustettu kaikilla tarvittavilla palveluilla ja mukavuuksilla, jotka tekevät vierailusta ikimuistettavan. Hotellin ruokailumahdollisuuksiin kuuluu ravintola. Lisäksi hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys.

  Katso lisää
 • Chancellor@Orchard
  From104€Yömaksu

  Chancellor@Orchardstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 28 cavenagh road -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 397 reviewsBased on 397 reviews

  1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 260 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Hotelli on 7. 1 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 488. Majoitus on perustettu vuonna 2015. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Boss
  From85€Yömaksu

  Bossstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Jalan sultan 500 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2028 reviewsBased on 2028 reviews

  400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 120 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 17. 3 kilometrin matka. Hotelli on 9. 8 kilometrin päässä satamasta. 1500 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Rendezvous Hotel Singapore
  From153€Yömaksu

  Rendezvous Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , bras basah road 9 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3388 reviewsBased on 3388 reviews

  700 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 298 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  178  Hotelleja kohteessa Singapore
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Singapore

  Singapore, officially the Republic of Singapore, is an island country located between Malaysia and Indonesia. Its capital city is Singapore city. The island is connected to the Malay Peninsula, specifically the state of Johor, by two bridges. Singapore is one of Asia's busiest ports and its airport has been rated as one of the best in the world. The city is expanding on land taken from the sea, with the construction of modern urban areas. You will be amazed by its welcoming people, their good command of English, and the mix of cultures. If you love the outdoors, visit the Butterfly Park & Insect Kingdom, the Jurong Bird Park and its amazing bird species, the Zoo, the Underwater World or join the Night Safari. Singapore is the perfect place for shopping. Here you have everything from sophisticated stores to traditional street markets where you can get original crafts. And, of course, you also have Chinatown. To the north of Chinatown, on the banks of the Singapore River, is the colonial district, one of the busiest in the city, day and night. It is home to many historical monuments and museums. Further north live the Indian and Muslim communities. Singapore will delight you and you are sure to come back.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Singapore

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä