Hotelleja kohteessa Singapore

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Singapore

SingaporeFrom  41€

Tarjoushotellit Singapore

 • Marina Mandarin Singapore
  From243€Yömaksu

  Marina Mandarin Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , Raffles boulevard, marina square 6 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 575 huonetta. Tilat käsittävät 422 kahden hengen huoneet, 12 junior-sviitit, 9 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 4 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Peninsula Excelsior
  From123€Yömaksu

  Peninsula Excelsiorstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Coleman street 5 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4287 reviewsBased on 4287 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 600 huonetta. Tilat käsittävät 283 kahden hengen huoneet, 5 junior-sviitit, 8 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille, 133 toimistohuoneet ja 181 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • The Elizabeth Singapore
  From165€Yömaksu

  The Elizabeth Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 24 mount elizabeth -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1352 reviewsBased on 1352 reviews

  Hienostunut ja tyylikäs hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Orchard Roadin ostosalueelta ja vain 25 minuutin ajomatkan päässä Changin kansainväliseltä lentokentältä. Hotelli sijaitsee strategisella paikalla Mount Elizabethin yksityisellä ja ainutlaatuisella erillisalueella. Hotelli on erinomainen valinta sekä liike- että lomamatkailijoille, jotka etsivät tyylikästä majoituspaikkaa ja josta on helppo pääsy Orchard Roadille. Hotellin suunnittelussa näkyy eurooppalainen korostus. Hotellissa sekoittuvat moderni ja klassinen tyyli nykyaikaisilla kattokruunuilla ja mustilla marmoritasoilla, joita korostaa lämpimät taustavalot. Sisätilojen sisustuksen yleistunnelma huokuu ajatonta tyyliä vahvoilla koloniaalisilla vaikutuksilla. Vieraat ihastuvat varmasti hotellin hyvin varusteltuihin huoneisiin ja laajaan palvelu- ja tilavalikoimaan.

  Katso lisää
 • Royal Singapore
  From127€Yömaksu

  Royal Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , Newton road 36 -
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 706 reviewsBased on 706 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1972. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 331 huonetta. Tilat käsittävät 22 sviitit ja 88 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä.

  Katso lisää
 • Four Seasons Hotel Singapore
  From266€Yömaksu

  Four Seasons Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 190 orchard boulevard -
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1791 reviewsBased on 1791 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 20 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 255 huonetta. Tilat käsittävät 255 kahden hengen huoneet, 26 junior-sviitit, 14 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Ibis Styles Singapore On MacPherson
  From104€Yömaksu

  Ibis Styles Singapore On MacPhersonstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Macpherson rd,corner macpherson and aljunied rd. 401 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 276 reviewsBased on 276 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 298 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 147 kahden hengen huoneet, 24 kolmen hengen huoneet ja 11 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • York
  From138€Yömaksu

  Yorkstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Mount elizabeth 21 -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1978. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 21 laajennusosia. Laajennusosassa on 13 kerrosta. Majoitustilaa on yhteensä 407 huonetta. Tilat käsittävät 7 sviitit ja 268 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Boss
  From116€Yömaksu

  Bossstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Jalan sultan 500 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1596 reviewsBased on 1596 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2015. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 1500 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Grand Copthorne Waterfront
  From209€Yömaksu

  Grand Copthorne Waterfrontstars

  Singapore kaupunki, Singapore , havelock road 392 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Historiallista Singaporejokea ylhäältä päin ihaileva Grand Copthorne Waterfront Singapore on ylellinen hotelli ja ensiluokkainen kokouskeskus, jossa hulppea tyylikkyys ja modernismi kulkevat käsi kädessä. Hotelli sijaitsee kätevällä etäisyydellä Central Business District -alueesta ja Robertson Quayn, Clarke Quayn ja Boat Quayn ranta-alueista, joilta löytyy ihastuttavia ruoka- ja ajanviettopaikkoja. Singaporelainen luksushotelli tarjoaa asiakkailleen kaupungin parhaita elämyksiä. 574 tyylikästä huonetta ja sviittiä tarjoavat yritysasiakkaille useita palveluja, kuten Internet-laajakaistayhteyden. Pitkään majoittuvat vieraat voivat valita tilavan ja hyvin varustellun La Residenza Serviced Suites -sviitin ainutlaatuiseen ja ylelliseen majoitukseen Singaporen sydämessä. Viimeisintä huutoa oleva Waterfront Conference Centre palvelee erilaisten yritystilaisuuksien ja juhlien suunnittelijoiden tarpeita, ja 34 monipuolista kokoushuonetta on varusteltu viimeisimmillä teknologisilla ominaisuuksilla.Hotelli tarjoaa todellisen gastronomisen nautinnon palkitulla italialaisella Pontini-ravintolallaan. Aitoa kiinalaista keittiötä voi maistaa tyylikkäässä Grand Shanghai -ravintolassa. Niille, jotka himoitsevat paikallisia suosikkiaterioita, Cafe Brion kansainvälinen buffetpöytä vastaa kaikkiin odotuksiin. Koska hotellissa ymmärretään myös tämän päivän terveystietoista matkailijaa, hotelli tarjoaa ulkouima-altaan, kuntosalin ja tenniskentät, joilla vieraat voivat rentoutua päivän jälkeen.

  Katso lisää
 • Orchard Hotel Singapore
  From153€Yömaksu

  Orchard Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , orchard road 442 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1980. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 656 huonetta. Tilat käsittävät 289 kahden hengen huoneet, 20 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 133 toimistohuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  177  Hotelleja kohteessa Singapore
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Singapore

  Singapore, officially the Republic of Singapore, is an island country located between Malaysia and Indonesia. Its capital city is Singapore city. The island is connected to the Malay Peninsula, specifically the state of Johor, by two bridges. Singapore is one of Asia's busiest ports and its airport has been rated as one of the best in the world. The city is expanding on land taken from the sea, with the construction of modern urban areas. You will be amazed by its welcoming people, their good command of English, and the mix of cultures. If you love the outdoors, visit the Butterfly Park & Insect Kingdom, the Jurong Bird Park and its amazing bird species, the Zoo, the Underwater World or join the Night Safari. Singapore is the perfect place for shopping. Here you have everything from sophisticated stores to traditional street markets where you can get original crafts. And, of course, you also have Chinatown. To the north of Chinatown, on the banks of the Singapore River, is the colonial district, one of the busiest in the city, day and night. It is home to many historical monuments and museums. Further north live the Indian and Muslim communities. Singapore will delight you and you are sure to come back.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Singapore

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä