Hotelleja kohteessa Singapore

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Singapore

SingaporeFrom  39€

Tarjoushotellit Singapore

 • Mandarin Orchard Singapore
  From206€Yömaksu

  Mandarin Orchard Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , Orchard road 333 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10362 reviewsBased on 10362 reviews

  The Mandarin Orchard Singapore sijaitsee Singaporen tärkeimmän ostos-, viihde- ja yritysalueen, Orchard Roadin, sydämessä. Hotellivieraat ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä Mandarin Shopping Arcaden, Paragonin, Takashimayan ja Centrepointin ostoskeskuksista sekä kaupungin useista suosituimmista iltaelämän kohteista. Singaporen taide- ja kansallismuseot, The Esplanades Theatres on the Bay ja Merlion Park ovat kaikki kymmenen minuutin ajomatkan päässä vieraille, jotka hakevat kulttuurillisia elämyksiä. Condé Nast Traveler on valinnut hotellin yhdeksi Aasian Gold List -hotelleista, ja se täyttää matkailijoiden odotukset uskomattomalla julkisivullaan ja maailmanluokan palveluillaan. Kirkkaat ja tilavat, modernisti suunnitellut huoneet kaupunki- tai satamanäkymillä pursuavat tyylikkyyttä ja miellyttävät yritysvieraita, jotka etsivät yksinkertaisuutta ja korkealaatuisia palveluja.

  Katso lisää
 • Marina Mandarin Singapore
  From269€Yömaksu

  Marina Mandarin Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , Raffles boulevard, marina square 6 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6089 reviewsBased on 6089 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 575 huonetta. Tilat käsittävät 422 kahden hengen huoneet, 12 junior-sviitit, 9 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 4 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Peninsula Excelsior
  From115€Yömaksu

  Peninsula Excelsiorstars

  Singapore kaupunki, Singapore , Coleman street 5 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4438 reviewsBased on 4438 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 600 huonetta. Tilat käsittävät 283 kahden hengen huoneet, 5 junior-sviitit, 8 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille, 133 toimistohuoneet ja 181 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • The Elizabeth Singapore
  From117€Yömaksu

  The Elizabeth Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 24 mount elizabeth -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1482 reviewsBased on 1482 reviews

  Hienostunut ja tyylikäs hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Orchard Roadin ostosalueelta ja vain 25 minuutin ajomatkan päässä Changin kansainväliseltä lentokentältä. Hotelli sijaitsee strategisella paikalla Mount Elizabethin yksityisellä ja ainutlaatuisella erillisalueella. Hotelli on erinomainen valinta sekä liike- että lomamatkailijoille, jotka etsivät tyylikästä majoituspaikkaa ja josta on helppo pääsy Orchard Roadille. Hotellin suunnittelussa näkyy eurooppalainen korostus. Hotellissa sekoittuvat moderni ja klassinen tyyli nykyaikaisilla kattokruunuilla ja mustilla marmoritasoilla, joita korostaa lämpimät taustavalot. Sisätilojen sisustuksen yleistunnelma huokuu ajatonta tyyliä vahvoilla koloniaalisilla vaikutuksilla. Vieraat ihastuvat varmasti hotellin hyvin varusteltuihin huoneisiin ja laajaan palvelu- ja tilavalikoimaan.

  Katso lisää
 • Grand Copthorne Waterfront
  From171€Yömaksu

  Grand Copthorne Waterfrontstars

  Singapore kaupunki, Singapore , havelock road 392 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2695 reviewsBased on 2695 reviews

  Historiallista Singaporejokea ylhäältä päin ihaileva Grand Copthorne Waterfront Singapore on ylellinen hotelli ja ensiluokkainen kokouskeskus, jossa hulppea tyylikkyys ja modernismi kulkevat käsi kädessä. Hotelli sijaitsee kätevällä etäisyydellä Central Business District -alueesta ja Robertson Quayn, Clarke Quayn ja Boat Quayn ranta-alueista, joilta löytyy ihastuttavia ruoka- ja ajanviettopaikkoja. Singaporelainen luksushotelli tarjoaa asiakkailleen kaupungin parhaita elämyksiä. 574 tyylikästä huonetta ja sviittiä tarjoavat yritysasiakkaille useita palveluja, kuten Internet-laajakaistayhteyden. Pitkään majoittuvat vieraat voivat valita tilavan ja hyvin varustellun La Residenza Serviced Suites -sviitin ainutlaatuiseen ja ylelliseen majoitukseen Singaporen sydämessä. Viimeisintä huutoa oleva Waterfront Conference Centre palvelee erilaisten yritystilaisuuksien ja juhlien suunnittelijoiden tarpeita, ja 34 monipuolista kokoushuonetta on varusteltu viimeisimmillä teknologisilla ominaisuuksilla.Hotelli tarjoaa todellisen gastronomisen nautinnon palkitulla italialaisella Pontini-ravintolallaan. Aitoa kiinalaista keittiötä voi maistaa tyylikkäässä Grand Shanghai -ravintolassa. Niille, jotka himoitsevat paikallisia suosikkiaterioita, Cafe Brion kansainvälinen buffetpöytä vastaa kaikkiin odotuksiin. Koska hotellissa ymmärretään myös tämän päivän terveystietoista matkailijaa, hotelli tarjoaa ulkouima-altaan, kuntosalin ja tenniskentät, joilla vieraat voivat rentoutua päivän jälkeen.

  Katso lisää
 • Rendezvous Hotel Singapore
  From165€Yömaksu

  Rendezvous Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , bras basah road 9 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3135 reviewsBased on 3135 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2009. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 298 huonetta. Tilat käsittävät 214 kahden hengen huoneet, 18 junior-sviitit, 3 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 52 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen.

  Katso lisää
 • Orchard Hotel Singapore
  From183€Yömaksu

  Orchard Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , orchard road 442 -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3612 reviewsBased on 3612 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1980. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 656 huonetta. Tilat käsittävät 289 kahden hengen huoneet, 20 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 133 toimistohuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Grand Pacific Singapore
  From112€Yömaksu

  Grand Pacific Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 101 victoria street -
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1200 reviewsBased on 1200 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee liikealueen keskustassa, Civic Art Centren vieressä ja lyhyen kävelymatkan päässä Bugisin ja City Hallin MRT-asemilta. Suntec Singapore International Convention & Exhibition Center, Esplanade Theatres by the bay, Marina Square, Raffles City Shopping Center ja Bugis Village ovat myös helposti lähestyttävissä. Hotellin läheisyydessä on runsaasti ravintoloita ja kahviloita. Changin kansainvälinen lentokenttä on 25 minuutin automatkan päässä.

  Katso lisää
 • Summer View
  From81€Yömaksu

  Summer Viewstars

  Singapore kaupunki, Singapore , 173 bencoolen street 1 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 486 reviewsBased on 486 reviews

  Tämä hotelli voi ylpeillä upealla sijainnillaan, sillä se on aivan Singaporen sydämessä. Changin kansainväliselle lentokentälle on 20 minuutin ajomatka, ja MRT (Mass Rapid Transit) -juna-asemille (Bugis, Rochor ja Little India) on kävelymatka. Hotellia vastapäätä on linja-autopysäkkejä, joilta hotellivieraat pääsevät useisiin mielenkiintoisiin kohteisiin. Mukavan kodikas hotelli sopii sekä perheille että liikematkustajille. Alueella on paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä lomamatkailijoille, kuten The Shoppes Marina Bay Sandsissa, Gardens by the Bay, the Singapore Flyer, Merlion Park, Little India, Chinatown ja Singaporen kansallismuseo. Huoneet ovat varmasti hotellivieraiden mieleen, sillä ne ovat modernisti suunniteltuja ja varustettu kaikilla tarvittavilla palveluilla ja mukavuuksilla, jotka tekevät vierailusta ikimuistettavan. Hotellin ruokailumahdollisuuksiin kuuluu ravintola. Lisäksi hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys.

  Katso lisää
 • Bay Hotel Singapore
  From152€Yömaksu

  Bay Hotel Singaporestars

  Singapore kaupunki, Singapore , 50 telok blangah road -
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 905 reviewsBased on 905 reviews

  Tämä Sentosan ja Mount Faberin välissä sijaitseva singaporelaishotelli tarjoaa ihastuttavan miljöön. Hotelli on lähellä alueen useita nähtävyyksiä. Hotellivieraat ovat vain lyhyen automatkan päässä Orchard Roadilta, kaupungin keskustasta, Suntec Citystä ja Singaporen Changin lentokentältä. Upea kaupunkihotelli on sisustettu viehättävästi luvaten vieraille rauhan tyyssijan. Hotellihuoneet on hienostuneesti suunniteltu ja varustettu moderneilla mukavuuksilla. Huoneiden tunnelma on rauhallinen, joten niissä on miellyttävää työskennellä ja levätä. Upea hotelli tarjoaa vieraille useita ensiluokkaiset palvelut, joiden erinomainen taso vastaa jokaisen matkustajan tarpeisiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Singapore
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Singapore

  Singapore, officially the Republic of Singapore, is an island country located between Malaysia and Indonesia. Its capital city is Singapore city. The island is connected to the Malay Peninsula, specifically the state of Johor, by two bridges. Singapore is one of Asia's busiest ports and its airport has been rated as one of the best in the world. The city is expanding on land taken from the sea, with the construction of modern urban areas. You will be amazed by its welcoming people, their good command of English, and the mix of cultures. If you love the outdoors, visit the Butterfly Park & Insect Kingdom, the Jurong Bird Park and its amazing bird species, the Zoo, the Underwater World or join the Night Safari. Singapore is the perfect place for shopping. Here you have everything from sophisticated stores to traditional street markets where you can get original crafts. And, of course, you also have Chinatown. To the north of Chinatown, on the banks of the Singapore River, is the colonial district, one of the busiest in the city, day and night. It is home to many historical monuments and museums. Further north live the Indian and Muslim communities. Singapore will delight you and you are sure to come back.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Singapore

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä