Hotelleja kohteessa Helsinki

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Helsinki

HelsinkiFrom  34€

Tarjoushotellit Helsinki

 • Glo Hotel Kluuvi
  From250€Yömaksu

  Glo Hotel Kluuvistars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Kluuvikatu 4 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1921 reviewsBased on 1921 reviews

  Toimiva ja tyylikäs täyden palvelun lifestyle-hotelli keskellä Helsinkiä.Miltä tuntuisi herätä rauhallisten yöunien jälkeen virkeänä aivan Helsingin keskustassa?Runsaan maittavan aamiaisen jälkeen voisi vaikkapa mennä ostoksille alueen lukuisiin designer-liikkeisiin tai viihtymään keskipäivän elokuvanäytökseen. Illalla voisi vierailla alueen gallerioissa tai mennä trendikkäälle drinkille kaupungin tyylikkäimpään baariin. GLO Kluuvi Hotelli on lähellä kaikkia Helsingin tapahtumia. Oli kyse sitten business-tapaamisesta tai pitkästä viikonlopusta, löytyvät kaikki palvelut hotellin viereltä. GLO Hotelli Helsinki Kluuvin ylellisissä huoneissa on trendikkään kodin tunnelma, runsas varustelutaso ja maailmanluokan palvelu. Tervetuloa rentoutumaan!Tripadvisorin TOP10 suosituimpien hotellien joukossa; lue arvostelut ja vaikutu satojen muiden asiakkaiden tavoin.Sijainti aivan keskellä kaikke

  Katso lisää
 • Scandic Helsinki Park
  From136€Yömaksu

  Scandic Helsinki Parkstars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Mannerheimintie 46-48 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1728 reviewsBased on 1728 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee ihanteellisesti Helsingin ydinkeskustassa, Finlandia-talon ja Kansallisoopperan puolivälissä. Hesperian puisto on aivan lyhyen kävelymatkan päässä, vilkkaaseen keskustaan kävelee 10 minuutissa. Kauniin Töölönlahden rantaan päästäkseen ei tarvitse ottaa montaakaan askelta. Tämä kaunis hotelli edustaa ihastuttavaa arkkitehtonista suunnittelua. Kauniisti sisustetut huoneet huokuvat hienostunutta eleganssia. Hotellin viihtyisässä ravintolassa on mahdollista nauttia Välimeren herkuista. Vieraat voivat hyödyntää hotellin tarjoamia monipuolisia tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Cumulus City Kaisaniemi Helsinki
  From175€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 299 reviewsBased on 299 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1926. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 123 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 76 kahden hengen huoneet, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 11 kolmen hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Hilton Helsinki Strand
  From245€Yömaksu

  Hilton Helsinki StrandstarsGreenProgram Icon

  Helsingin kaupunki, Helsinki , john stenbergin ranta 4 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 575 reviewsBased on 575 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1995. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 190 huonetta. Tilat käsittävät 9 yhden hengen huoneet, 163 kahden hengen huoneet ja 7 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Scandic Paasi
  From111€Yömaksu

  Scandic Paasistars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Paasivuorenkatu 5b - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1223 reviewsBased on 1223 reviews

  Suomen ensimmäisenä Story-hotellina tällä hotellilla on tarjottavaa kaikille, jotka vierailevat maan luonnoltaan kauniissa pääkaupungissa. Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, Hakaniementorin ja Paasitornin kongressikeskuksen vieressä, keskustan ostoskadut ja suositut ravintolat eivät myöskään ole kaukana. Siltasaaren alueelta löytyy useita teattereita ja museoita kulttuurin kuluttajien iloksi. Päärautatieasemalle on 15 minuutin kävelymatka ja lähin metroasema - Hakaniemi - on vain 50 metrin päässä. Raitiotievaunut ja bussit pysähtyvät melkein hotellin edessä, ja Korkeasaaren eläintarhaan vievälle lautalle on vain kahden minuutin kävelymatka. Ennakkoluulottoman ja modernin sisustuksen inspiraation lähteenä on ollut alueen historia, suomalaisesta nyrkkeilystä 1800-luvun sirkukseen, joka saa varmasti kaikkein taiteellisimminkin suuntautuneet hotellivieraat haltioitumaan.

  Katso lisää
 • Original Sokos Hotel Helsinki
  From129€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1068 reviewsBased on 1068 reviews

  Original Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin sydämessä Kluuvin kävelykadulla, ihan Senaatintorin, Kauppatorin ja Esplanadin tuntumassa. Rautatieasemaltakin on vain kahden minuutin kävelymatka hotellille. Parempaa sijaintia ei hotellilta voisi odottaa: kaikki palvelut vieressä ja päänähtävyyksiin sekä kaikkiin kulkuvälineisiin vain muutama askel. Kun olet meillä, olet oikeastaan jo perillä. Hotelli muuntuu ja yllättää vuodenaikojen, tapahtumien ja vieraidensa mukaan. Rento ja iloinen henkilökuntamme toimii oppaanasi kaupunkiin: meiltä saat parhaat vinkit ja ohjeet Helsingin kokemiseen.Tervetuloa meille Hesarille, Helsingin sydämeen!

  Katso lisää
 • Klaus K (Desire)
  From162€Yömaksu

  Klaus K (Desire)stars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Bulevardi 2-4 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1916. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 139 huonetta. Tilat käsittävät 39 yhden hengen huoneet, 35 kahden hengen huoneet, 2 sviitit, 3 huoneet liikuntarajoitteisille, 13 toimistohuoneet ja 50 superior-huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta..

  Katso lisää
 • Cumulus City Meilahti Helsinki
  From155€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 67 reviewsBased on 67 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 188 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hilton Helsinki-Vantaa Airport
  From139€Yömaksu

  Hilton Helsinki-Vantaa AirportstarsGreenProgram Icon

  Vantaa, Helsinki , Lentajankuja 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1931 reviewsBased on 1931 reviews

  Nämä tilat sijaitsevat ihanteellisella paikalla Vantaa. Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 246 huonetta. Toimitilat muodostuvat 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Hotelli sijaitsee keskustassa, joten sieltä on vaivaton pääsy koko kaupunkiin. Päärautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat lähellä. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä julkisen liikenteen asemilta. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy.

  Katso lisää
 • Glo Hotel Art
  From230€Yömaksu

  Glo Hotel Artstars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Lonnrotinkatu 29 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä

  Miltä kuulostaa ainutlaatuinen tutustuminen yli 100 vuotta vanhan linnan tunnelmaan Helsingin keskustassa osana hotelliyöpymistä? GLO Hotelli Art tarjoaa erilaisen hotellikokemuksen Helsingin ytimessä. Erinomainen sijainti keskellä Designkorttelia, lumoava tunnelma, näytteillä oleva taide ja modernit hotellihuoneet toivottavat viihtymään. Hotellin vastaanotto, ravintola, baari ja kokoustilat sijaitsevat tyylikkäässä Art Nouveau –linnarakennuksessa, ja suurin osa hotellin huoneista sijaitsee linnarakennusta ympäröivissä uudemmissa, moderneissa rakennuksissa. GLO Hotelli Helsinki Artissa on myös monia kokoustiloja, jotka takaavat Helsingin Keskustassa järjestettävien kokousten ja tapahtumien menestyksen.Lifestylehotelli GLO Art sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla, ja siinä on 171 modernisti varusteltua huonetta sekä ensiluokkainen kuntosali vieressä asiakkaiden käyttöön. Toivotamme niin lomailijat kuin yritysasiakkaatkin tervetulleiksi.Sijaitsee Helsingin Designkorttelin (Design District) sydämessä, 700 metriä Helsingin kaupallisesta keskipisteestä. Designkortteli on eloisa muotoilun ja muodin kehto lukuisine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.Moderni lifestylehotelli, 171 huonetta, ravintola ja baari.Lumoava, kodikas Art Nouveau tunnelma hotellin päärakennuksessa, jossa ainutlaatuisia, kauniita yksityiskohtia.Kaikkialla hotellissa taidetta GLO Art Collection -taidekokoelmasta.Huoneluokkia neljä: GLO Smart, GLO Comfort, GLO Luxe sekä GLO Sviitti.Toimivat ja kattavat kokoustilat jopa 200 henkilölle, yhteensä tilat jopa 550 henkilölle.Korkeatasoinen kuntosali hotellin läheisyydessä lisämaksusta.Helppo tulla autolla, samassa rakennuksessa maksullinen pysäköintihalli, johon kulku hissillä.GLO Hotelli Art on voittanut Tripadvisorin Travellers' Choice 2015 -palkinnon ja Certificate of Excellence 2015, ollen Helsingin 13. suosituin hotelli. Lue kävijöiden kokemuksia Tripadvisorin sivuilta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  34  Hotelleja kohteessa Helsinki
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Helsinki

  Helsinki is the capital of Finland; it is located on the country’s south coast. It has a comprehensive public transport system that boasts trams, trains, buses and a metro. You can visit Stockholm, St Petersburg, Tallinn and Rostock by sea, (the entrance to the port is worthy of a pretty postcard) and the international airport is 19 kilometres away. Senate Square is surrounded by monuments; it features a magnificent vaulted cathedral, the university, the government palace and the statue of Tzar Alexander II. The market square, which actually in the port, offers a diverse range of local products. You will have a chance to visit the Suomen Kansalismuseo, a museum that holds a lot of city history. Have a look at the Sibelius Monument, a tribute to the composer Jean Sibelius; it is a very modernist and highly unique sculpture, and call into the Finnish National Opera. Helsinki is the nation of Saunas, you can enjoy them in all the hotels and the country houses also have them. Depending on the time of year you travel, you will find a totally different landscape. For enjoying the snow, the ideal time is between December and mid April, and if you want to enjoy the summer experience, the ideal months are June, July and August. Helsinki is enchanting; you choose the climate.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Helsinki

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews