Hotelleja kohteessa Helsinki

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Helsinki

HelsinkiFrom  30€

Tarjoushotellit Helsinki

 • Clarion Hotel Helsinki Airport
  From108€Yömaksu

  Clarion Hotel Helsinki Airportstars

  Vantaa, Helsinki , Karhumäentie 5 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Clarion Hotel Helsinki Airport on kansainvälinen ja inspiroiva täyden palvelun hotelli vain 2 minuutin junamatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hotellin 258 tilavaa hotellihuonetta on sisustettu laadukkailla materiaaleilla sekä design-yksityiskohdilla ja niissä on suuret luonnonvaloa antavat, lattiasta kattoon asti ulottuvat ikkunat. Kitchen & Table –ravintola ja baari tarjoavat hotellivieraille Manhattanin makuja suomalaisilla raaka-aineilla ja perinteillä, sekä kesäisin ulkoterassin. Huippuvarusteltu tilava kuntosali sekä rentouttava saunaosasto ovat hotellivieraiden käytössä maksutta. Hotelli sijaitsee Aviapoliksen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, ja matka Helsingin päärautatieasemalle kestää vain puoli tuntia. Hotellissa on maksuton langaton internet-yhteys.

  Katso lisää
 • Arthur
  From83€Yömaksu

  Arthurstars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Vuorikatu 19 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1252 reviewsBased on 1252 reviews

  Yksityinen ja kodikas Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista. Hotellissamme on 182 yksilöllistä huonetta jotka jaetaan 12 eri huonekategoriaan, 12 ajanmukaista kokoustilaa 6-250 hengelle sekä Ravintola Arthur.Hotel Arthurin perinteet juontavat vuoteen 1907, jolloin hotelli avattiin Vuorikadulla arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelemaan kauniiseen Jugend-tyyliseen rakennukseen. Vuonna 1957 valmistui Hotel Arthurin lisärakennus, missä nykyisin sijaitsevat mm. hotellin vastaanotto, ravintola ja suurin osa hotellihuoneista. Hotellissa on 182 yksilöllistä huonetta ja yhteensä yli 400 vuodepaikkaa. Tutustu Hotel Arthur Helsingin erilaisiin huoneisiin. Sopimuspysäköinti on aivan hotellin vieressä 700-paikkaisessa P-Kluuvin pysäköintihallissa. Hotellin vieressä on Helsingin yliopiston metroasema sekä raitiovaunujen 3, 9, 6T ja 6 pysäkit.Perustajamme Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Hän osasikin arvostaa hetkiä, jotka toivat mieleen kodin lämmön. Näitä pyrimme tarjoamaan myös kaikille asiakkaillemme ja siksi olemmekin monille asiakkaistamme Koti Helsingin sydämessä.Hotel Arthurissa oli vuonna 2014 lähes 90 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Asiakaspalautteissa ovat nousseet esiin erityisesti henkilökunnan ystävällisyys, palvelualttius, hotellin kodinomaisuus, maukas ruoka, erinomainen sijainti sekä hyvä hinta-laatusuhde. Arvostamme palautettasi ja haluaisimme kuulla sinun kokemuksesi! Anna meille palautetta, arvostamme sitä!

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Helsinki
  From134€Yömaksu

  Clarion Hotel Helsinkistars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Tyynenmerenkatu 2 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 916 reviewsBased on 916 reviews

  Clarion Hotel Helsinki on energinen ja inspiroiva kohtaamispaikka, joka sijaitsee urbaanin Jätkäsaaren rannalla Helsingissä. Vain kävelymatkan päässä ydinkeskustasta sijaitseva hotelli on helppo saavuttaa metrolla tai raitiovaunulla nro 9 ja 6T, joiden pysäkki on aivan hotellin kohdalla. Kahdesta tornista muodostuva hotelli yltää korkeimmillaan 78 metriin merenpinnasta. Hotellin 425 hotellihuonetta on sisustettu suomalaisella ja kansainvälisellä designilla. Toisen tornin katolla sijaitseva Skybar  tarjoaa kaupungin parhaan näkymän merelle sekä Helsingin kaupungin ylle. Toisen tornin katolla oleva lämmitetty ulkouima-allas, saunat sekä näköalakuntosali ovat hotellivieraiden käytössä maksutta. Hotellin Kitchen & Table –ravintola tarjoaa Manhattanin makuja yhdistettynä suomalaisiin perinteisiin ja raaka-aineisiin.  Hotellissa on maksuton langaton internet-yhteys.                                                                                                    

  Katso lisää
 • Radisson Blu Plaza Hotel
  From152€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2690 reviewsBased on 2690 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Helsinki. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 302 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Helsinki Expo
  From67€Yömaksu
   

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Helsinki. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 245 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2019. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Hotel Espoo
  From123€Yömaksu

  Radisson Blu Hotel EspoostarsGreenProgram Icon

  Undefined, Helsinki , Otaranta 2 - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1110 reviewsBased on 1110 reviews

  Nämä Espoo sijaitsevat tilat tarjoavat ihanteellisen paikan lepoon ja rentoutumiseen. Hotelli rakennettiin vuonna 1980. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 209 huonetta. Tilat käsittävät 205 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Hotelli sijaitsee kätevästi keskellä kaupunkia. Linja-auto- ja rautatieasemat ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä lähimmiltä metro- ja bussipysäkeiltä. Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä rannasta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Vantaa Airport
  From65€Yömaksu

  Holiday Inn Vantaa Airportstars

  Vantaa, Helsinki , Rälssitie 2 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 791 reviewsBased on 791 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Vantaa. Tiloihin kuuluu yhteensä 283 viihtyisää huonetta. Hotelli on vuodelta 1992. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit ovat sallittuja majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus on saanut -sertifikaatin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Aleksanteri Hotel
  From146€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 478 reviewsBased on 478 reviews

  Nämä vaivattomasti Helsinki löytyvät tilat ovat ihanteellinen paikka niin liike- kuin lomamatkalaisille. Hotelli perustettiin vuonna 2008. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 6 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 151 huonetta. Tilat käsittävät 9 yhden hengen huoneet, 104 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit, 4 huoneet liikuntarajoitteisille, 15 kolmen hengen huoneet, 19 superior-huoneet ja 17 perhehuoneet. Hotelli sijaitsee keskustassa, joten sieltä on vaivaton ja nopea pääsy ydinkeskustaan tutustumaan kaikkeen, mitä siellä on tarjolla. . Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemia. Hotelli sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin huvittelukeskuksia. Hotelli sijaitsee paikallisen golfkentän läheisyydessä. Hotelli sijaitsee aivan uimarannan välittömässä läheisyydessä. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Royal Hotel Helsinki
  From135€Yömaksu
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1736 reviewsBased on 1736 reviews

  Radisson Blu Royal Hotel Helsinki on elämää sykkivä tapahtumatalo. Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kaikkien palveluiden keskellä ja erinomaisten yhteyksien ulottuvilla. Hotellin huoneet ovat rauhallisia keitaita keskellä kaupunkia. Ikkunoista avautuvat upeat maisemat kaupungin sykkeeseen, ja tunnet olevasi siellä missä tapahtuu.Radisson Blu Royal tarjoaa kaikki mahdollisuudet järjestää unelmiesi tapahtumat, oli kyseessä sitten yritystapahtuma, kokous, häät, sukutapaaminen, vuosikokous, pikkujoulut, messut tai vaikka tiimipalaveri. Suomen vaikuttavin tapahtumatalo muokkaa niin tilansa kuin menunsakin juuri sinun tarpeittesi mukaan jopa 600 henkilön tilaisuuksiin.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Helsinki
  From92€Yömaksu

  Crowne Plaza Helsinkistars

  Helsingin kaupunki, Helsinki , Mannerheimintie 50 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1205 reviewsBased on 1205 reviews

  Korkealuokkainen loistohotelli sijaitsee mainiolla paikalla, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin keskustan laajasta pikkuliikkeiden valikoimasta ja 15 minuutin päässä suosituista ostoskeskuksista. Historiasta kiinnostuneet arvostavat hotellin sijaintia lähellä monia nähtävyyksiä, kuten Suomen kansallismuseota, jonka ulkomuoto tuo mieleen keskiaikaisen kirkon tai linnan. Kauniisti sisustetut, tyylikkäät huoneet ovat erinomainen ympäristö rentoutumiseen ja tarjoavat kattavan valikoiman käytännöllisiä mukavuuksia. Hotellin monipuolisten tilojen ansiosta vieraat pääsevät nauttimaan nykyaikaisesta kuntokeskuksesta, sisäuima-altaasta ja spa- ja hyvinvointikeskuksen solariumista. Hotellissa on myös useita kokous- ja juhlatiloja, jotka ovat käytettävissä perhejuhlia tai yritystapahtumia varten.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  22  Hotelleja kohteessa Helsinki
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Helsinki

  Helsinki is the capital of Finland; it is located on the country’s south coast. It has a comprehensive public transport system that boasts trams, trains, buses and a metro. You can visit Stockholm, St Petersburg, Tallinn and Rostock by sea, (the entrance to the port is worthy of a pretty postcard) and the international airport is 19 kilometres away. Senate Square is surrounded by monuments; it features a magnificent vaulted cathedral, the university, the government palace and the statue of Tzar Alexander II. The market square, which actually in the port, offers a diverse range of local products. You will have a chance to visit the Suomen Kansalismuseo, a museum that holds a lot of city history. Have a look at the Sibelius Monument, a tribute to the composer Jean Sibelius; it is a very modernist and highly unique sculpture, and call into the Finnish National Opera. Helsinki is the nation of Saunas, you can enjoy them in all the hotels and the country houses also have them. Depending on the time of year you travel, you will find a totally different landscape. For enjoying the snow, the ideal time is between December and mid April, and if you want to enjoy the summer experience, the ideal months are June, July and August. Helsinki is enchanting; you choose the climate.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Helsinki

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews