Hotelleja kohteessa Turku

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Turku

TurkuFrom  95€

Tarjoushotellit Turku

 • Cumulus City Turku
  From114€Yömaksu

  Cumulus City Turkustars

  Turku, Turku , Eerikinkatu 30 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 175 reviewsBased on 175 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 108 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Scandic Turku Julia
  From130€Yömaksu

  Scandic Turku Juliastars

  Turku, Turku , Eerikinkatu 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 526 reviewsBased on 526 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Majoitustilaa on yhteensä 118 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 107 kahden hengen huoneet ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Seaport
  From125€Yömaksu

  Best Western Hotel Seaportstars

  Turku, Turku , Matkustajasatama toinen poikkikatu 2 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 123 reviewsBased on 123 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 77 huonetta. Tilat käsittävät 57 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit, 1 sviitti ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Cumulus City Salo
  From95€Yömaksu

  Cumulus City Salostars

  Turku, Turku , Länsiranta 10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 29 reviewsBased on 29 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 53 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • BEST WESTERN Hotel Kalliohovi
  From128€Yömaksu

  BEST WESTERN Hotel Kalliohovistars

  Turku, Turku , Kalliokatu 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 46 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Scandic Hotel Plaza Turku
  From126€Yömaksu

  Scandic Hotel Plaza Turkustars

  Turku, Turku , Yliopistonkatu 29 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 340 reviewsBased on 340 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1929. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 117 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Turku

  The ancient city of Turku, on the southwestern coast of Finland, is the oldest in that country. Turku is a modern city, although traces of its historical legacy are still visible in every corner of this ancient place. It is a place where you will never be bored, having plenty for lovers of art, music and design to see and do. Its most popular sights and attractions are: the Aura River, the cathedral and the castle, among others. Turku also has a wide variety of charming bars, cafes and restaurant. The Turku archipelago is a paradise made up of over 20,000 islands that can be reached by boat and other craft. Any one of its islands is a great place to enjoy nature in all its splendour, ideal for lovers of outdoor life. Turku has something for everybody. It is an ancient, yet modern, city surrounded by beautiful landscapes and offering varied and interesting options to anybody hoping to have an enjoyable and memorable holiday.

Suosituimmat hotellit alueella Turku

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä