Hotelleja kohteessa Turku

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Turku

TurkuFrom  105€

Tarjoushotellit Turku

 • Cumulus City Turku
  From134€Yömaksu

  Cumulus City Turkustars

  Turku, Turku , Eerikinkatu 30 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 175 reviewsBased on 175 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 108 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Original Sokos Hotel Hamburger Bors
  From168€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 365 reviewsBased on 365 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1979. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 327 huonetta. Tilat käsittävät 26 yhden hengen huoneet, 240 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit, 2 sviitit, 20 kolmen hengen huoneet ja 32 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Turku Julia
  From152€Yömaksu

  Scandic Turku Juliastars

  Turku, Turku , Eerikinkatu 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 526 reviewsBased on 526 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Majoitustilaa on yhteensä 118 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 107 kahden hengen huoneet ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Scandic Hotel Plaza Turku
  From144€Yömaksu

  Scandic Hotel Plaza Turkustars

  Turku, Turku , Yliopistonkatu 29 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 340 reviewsBased on 340 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1929. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 117 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Original Sokos Hotel City Bors
  From143€Yömaksu

  Original Sokos Hotel City Borsstars

  Turku, Turku , Eerikinkatu 11 - Kartta
   

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 60 huonetta. Tilat käsittävät 28 yhden hengen huoneet ja 32 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hotel Kalliohovi
  From105€Yömaksu

  Hotel Kalliohovistars

  Turku, Turku , Kalliokatu 25 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 46 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Cumulus City Salo
  From139€Yömaksu

  Cumulus City Salostars

  Turku, Turku , Länsiranta 10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 29 reviewsBased on 29 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 53 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 
[x]
 

Tietoja kohteesta Turku

  The ancient city of Turku, on the southwestern coast of Finland, is the oldest in that country. Turku is a modern city, although traces of its historical legacy are still visible in every corner of this ancient place. It is a place where you will never be bored, having plenty for lovers of art, music and design to see and do. Its most popular sights and attractions are: the Aura River, the cathedral and the castle, among others. Turku also has a wide variety of charming bars, cafes and restaurant. The Turku archipelago is a paradise made up of over 20,000 islands that can be reached by boat and other craft. Any one of its islands is a great place to enjoy nature in all its splendour, ideal for lovers of outdoor life. Turku has something for everybody. It is an ancient, yet modern, city surrounded by beautiful landscapes and offering varied and interesting options to anybody hoping to have an enjoyable and memorable holiday.

Suosituimmat hotellit alueella Turku

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä