Hotelleja kohteessa Kööpenhamina

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Kööpenhamina

KööpenhaminaFrom  58€

Tarjoushotellit Kööpenhamina

 • Andersen Boutique Hotel
  From113€Yömaksu

  Andersen Boutique HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 12 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3474 reviewsBased on 3474 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Copenhagen. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 69 huonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Clarion Hotel Copenhagen Airport
  From162€Yömaksu

  Clarion Hotel Copenhagen Airportstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Ellehammersvej 20 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4047 reviewsBased on 4047 reviews

  Sekä liike- että lomamatkailijoille sopiva hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Kööpenhaminassa, lyhyen matkan päässä kansainväliseltä lentokentältä. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat vain 100 metrin päässä hotellilta. Uimaranta on 1,5 km päässä, ja kaupungin keskustaan on autolla lyhyt matka. Tyylikäs ja ylellinen hotelli tarjoaa vieraille hiljaisuutta ja rauhaa kauniisti sisustetuissa huoneissa. Täydellinen tapa rentoutuminen kiireisen päivän päätteeksi! Vieraat voivat hemmotella itseään myös spassa, joka takaa todellisen rentoutumishetken. Tämän hotellin täydellinen yksityiskohtiin tarkasti paneutuva palvelu tekee vieraisiin varmasti vaikutuksen.

  Katso lisää
 • Park Inn by Radisson Copenhagen Airport
  From148€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1357 reviewsBased on 1357 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Copenhagen. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 296 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Zleep Hotel Hoje Taastrup
  From118€Yömaksu

  Zleep Hotel Hoje TaastrupstarsGreenProgram Icon

  Taastrup, Kööpenhamina , Carl gustavs gade 1 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Taastrup. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 4 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 154 huoneesta. Majoitus on perustettu vuonna 1987. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • COMFORT HOTEL COPENHAGEN AIRPORT
  From94€Yömaksu

  COMFORT HOTEL COPENHAGEN AIRPORTstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Ellehammersvej 18 - Kartta
   

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Copenhagen, on erinomainen vaihtoehto perheille. Hotelli koostuu yhteensä 605 majoitustilasta. Majoituksen rakennusvuosi on 2020. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Tämä lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Absalon Hotel
  From99€Yömaksu

  Absalon HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 15 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3122 reviewsBased on 3122 reviews

  Klassisuutta ja moderniutta yhdistelevä uniikki hotelli sijaitsee Vesterbrossa – eloisan Kööpenhaminan keskustassa. Tunnelma on mukavan rento, kodikas ja vieraanvarainen, ja palvelu on henkilökohtaista. Reipas ja energinen henkilökunta tekee parhaansa, jotta oleskelu Kööpenhaminassa sujuisi mahdollisimman miellyttävästi ja ikimuistoisesti. Hotellista pääsee viidessä minuutissa Tivoliin, ja sieltä on lyhyt matka The Meatpacking District -alueelle, ostoksille Strøget ja Gammel Kongevej -kaduille, kaupungintalon aukiolle sekä moniin trendiravintoloihin ja tyylikkäisiin kahviloihin. Hotellin pyrkimyksenä on paitsi odotusten täyttäminen, myös niiden ylittäminen.

  Katso lisää
 • Ascot Hotel
  From100€Yömaksu

  Ascot Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Studiestraede 61 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1887 reviewsBased on 1887 reviews

  Tämä upea kööpenhaminalainen hotelli toimii 1800-luvun rakennuksessa. Kaupungissa on helppo liikkua tiheän julkisen liikenteen verkoston ansiosta. Hotellin läheisyydestä löytyy useita ravintoloita ja baareja, joissa vieraat voivat nauttia maittavan aterian tai virkistävän drinkin nauttien tämän viehättävän kaupungin tunnelmasta. Tämä hotelli sopii täydellisesti paitsi lomalaisille myös liikematkustajille, sillä sen kokoustiloissa on kaikki liiketapaamisen järjestämiseen tarvittavat varusteet. Vieraat voivat tutustua kaupungin tarjontaan vierailemalla sen tunnetuimmissa historiallisissa ja kulttuurisissa merkkipaikoissa, kuten Torvehallerne-kauppahallissa, josta löytyy herkkuja jokaiseen makuun, tai Rosenborgin linnassa, jossa voi tutustua paikan historiaan. Kaupungissa on myös lukuisia museoita ja kulttuurikohteita, joita ei kannata jättää väliin. Hotellin huoneet on suunniteltu lepoa ja rentoutumista ajatellen.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Hebron
  From101€Yömaksu

  Best Western Hotel HebronstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Helgolandsgade 4 4 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1304 reviewsBased on 1304 reviews

  Keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on vain muutaman minuutin päässä kauniista Tivoli Gardensin huvipuistosta ja ”Strogetilta”, Euroopan pisimmältä kävelykadulta. Kööpenhaminan sydämessä ja lähellä parhaita liikkeitä ja kansainvälisiä kahviloita sijaitseva hotellirakennus sopii täydellisesti sekä paikallisille että kansainvälisille vieraille. Hotellin läheltä löytyy myös runsaasti vapaa-ajan toimintaa, kuten purjehdusta, surffausta, veneilyä ja golfausta. Kaikissa vierashuoneissa ja sviiteissä on kaapeli-satelliittitelevisio kansainvälisine kanavoineen sekä ilmainen nopea langaton Internet-yhteys. Hotelli tarjoaa myös ystävällisen henkilökunnan, liikematkailijan palvelut, auton- ja pyöränvuokrauksen sekä kokoustilan enintään 33 henkilölle. Aamiaisravintolassa tarjoillaan kattava maksuton aamiaispöytä joka aamu.

  Katso lisää
 • Bertrams Hotel
  From289€Yömaksu

  Bertrams HotelstarsGreenProgram Icon

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vesterbrogade 107 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 966 reviewsBased on 966 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Copenhagen. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Hotelli on 8. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 47 makuuhuoneesta. Vuonna 1896 rakennettu hotelli on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Richmond Hotel
  From162€Yömaksu

  Richmond Hotelstars

  Kööpenhaminan kaupunki, Kööpenhamina , Vester farimagsgade 33 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1130 reviewsBased on 1130 reviews

  Tyylikäs hotelli sijaitsee ensiluokkaisella paikalla Kööpenhaminan keskustassa. Matkailijat löytävät lähimmän metroaseman muutaman askeleen päästä, josta on helpot yhteydet kaupungin moniin kulttuuri- ja historiallisiin kohteisiin. Vieraat voivat nauttia vilkkaan kaupungin tarjonnasta, olivat he sitten liike- tai lomamatkalla. Hotellin tyylikkäät huoneet on sisustettu rauhallisilla neutraaleilla sävyillä, joita korostetaan muutamilla kirkkaammilla väreillä. Kaikissa huoneissa on modernit mukavuudet, kuten interaktiiviset taulutelevisiot ja maksuton Wi-Fi Internet-yhteys. Liikematkustajat voivat käyttää hotellin kokous- ja tapaamistiloja. Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisia aterioita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  57  Hotelleja kohteessa Kööpenhamina
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Kööpenhamina

  Copenhagen is the capital and principal city of Denmark. It is a very clean and well-looked-after city with lovely canals and bridges, not to mention friendly inhabitants. Copenhagen’s main tourist attractions are: the old Tivoli Fun Park, which was inspired by Walt Disney and holds shows and plays – it also has good restaurants and fireworks displays; the statue of the Little Siren; the Amalienborg Palace; the Rosenborg Palace; the aquarium; the botanical gardens; the Carlsberg brewery, where you can watch the beer being made and even sample some; the attractive pedestrian area of Stroget, with its luxurious boutiques and restaurants; the National Museum, which is the most important one in Scandinavia; the Town Vestibule, which has a tower that provides panoramic views; the zoo and the Christiania shops. You could always just sit back and enjoy a coffee and Danish at one of the many fine cafes. The nightlife is very good, especially around Nyhavn. There are numerous hotels to suit all tastes and budgets. A good way to get to know the city is to cycle around it. The sight of cruise liners coming and going from the port is a sight to behold. Visit Copenhagen, you won’t regret it.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Kööpenhamina

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews