Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  11€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Check Inn Regency Park
  From35€Yömaksu

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 567 reviewsBased on 567 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 119 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Windsor Suites and Convention
  From92€Yömaksu

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 20, sukhumvit road 10/1 -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1626 reviewsBased on 1626 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Rakennus koostuu yhdestä pääkerrostasosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 347 huonetta. Tilat käsittävät 347 kahden hengen huoneet ja 347 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  From16€Yömaksu

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 276 reviewsBased on 276 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Rakennuksessa on yksi pääkerrostaso. Majoitustilaa on yhteensä 257 huonetta. Tilat käsittävät 87 yhden hengen huoneet, 133 kahden hengen huoneet ja 37 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Maduzi Hotel
  From77€Yömaksu

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 469 reviewsBased on 469 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 41 huonetta. Tilat käsittävät 40 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit, 5 sviitit, 29 yksiöt ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • The Landmark Bangkok
  From88€Yömaksu

  The Landmark Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 138 sukhumvit road 138 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 414 huonetta. Tilat käsittävät 55 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Park Plaza Bangkok Soi 18
  From65€Yömaksu

  Park Plaza Bangkok Soi 18stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 18, sukhumvit road -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 125 huonetta. Tilat käsittävät 125 kahden hengen huoneet ja 10 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Park Hyatt Bangkok
  From270€Yömaksu

  Park Hyatt Bangkokstars

  Chidlomin - Ploenchit, Bangkok , Central embassy, wireless road, lumpini, 88 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 222 huonetta. Tilat käsittävät 32 sviitit ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Amari Boulevard
  From70€Yömaksu

  Amari Boulevardstars

  Sukhumvit, Bangkok , 2 soi 5, sukhumvit road 2 -
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1174 reviewsBased on 1174 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin vuonna 2004. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 0 laajennusosia. Laajennusosassa on 16 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 309 huonetta. Tilat käsittävät 309 kahden hengen huoneet ja 14 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Ambassador Bangkok
  From42€Yömaksu

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 588 reviewsBased on 588 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 760 huonetta. Tilat käsittävät 730 kahden hengen huoneet ja 30 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Grand President Executive Serviced Apartment
  From39€Yömaksu

  Grand President Executive Serviced Apartmentstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 11, wattana 11,14,16 -
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Majoitustilaa on yhteensä 437 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  421  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  43
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews