Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  10€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Novotel Bangkok Platinum
  From120€Yömaksu

  Novotel Bangkok Platinumstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3322 reviewsBased on 3322 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Pratunam-Petchburi. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 283 majoitustilasta. Hotellin rakennusvuosi on 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Maduzi Hotel
  From91€Yömaksu

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 507 reviewsBased on 507 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli on 18. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 41 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka. Myös 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Amari Watergate Bangkok
  From106€Yömaksu

  Amari Watergate Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, pratunam, rajthevi 847 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6172 reviewsBased on 6172 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 569 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Diamond City Hotel
  From28€Yömaksu

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 421 reviewsBased on 421 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 90 majoitustilaa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ratchada Point
  From33€Yömaksu

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisekin, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 33 reviewsBased on 33 reviews

  Tiloihin kuuluu yhteensä 67 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Modena by Fraser Bangkok
  From53€Yömaksu

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Rama iv road with ratchadaphisek road (asoke) 2527 -
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 241 reviewsBased on 241 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 6. 0 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 37. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 238 makuuhuoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2016. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ambassador Bangkok
  From49€Yömaksu

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 749 reviewsBased on 749 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 700 metrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 760 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Centre Point Pratunam
  From74€Yömaksu

  Centre Point Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Soi petchburi 15, petchburi rd., rajtaewee 6 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1436 reviewsBased on 1436 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. 266 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Icon Bangkok
  From55€Yömaksu

  Icon Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 2, khlong toey 49 -
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 902 reviewsBased on 902 reviews

  400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 2 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 78 mukavaa makuuhuonetta. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  From46€Yömaksu

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1393 reviewsBased on 1393 reviews

  Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 280. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  459  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  46
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews