Hotelleja kohteessa Bangkok

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bangkok

BangkokFrom  11€

Tarjoushotellit Bangkok

 • Ambassador Bangkok
  From42€Yömaksu

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 656 reviewsBased on 656 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 760 huonetta. Tilat käsittävät 730 kahden hengen huoneet ja 30 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  From17€Yömaksu

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 282 reviewsBased on 282 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin vuonna 2010. Rakennuksessa on yksi pääkerrostaso. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 257 huonetta. Tilat käsittävät 87 yhden hengen huoneet, 133 kahden hengen huoneet ja 37 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • The Landmark Bangkok
  From119€Yömaksu

  The Landmark Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 138 sukhumvit road 138 -
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2072 reviewsBased on 2072 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 414 huonetta. Tilat käsittävät 55 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  From43€Yömaksu

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1324 reviewsBased on 1324 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 280 huonetta. Tilat käsittävät 31 yhden hengen huoneet, 44 kahden hengen huoneet ja 7 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Windsor Suites and Convention
  From63€Yömaksu

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , 10/1 sukhumvit soi 20, sukhumvit road -
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1698 reviewsBased on 1698 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2017. Majoitustilaa on yhteensä 456 huonetta. Tilat käsittävät 188 yhden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Sofitel Bangkok Sukhumvit
  From142€Yömaksu

  Sofitel Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , sukhumvit road soi 13-15 klongtoey nua wattana 189 -
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3225 reviewsBased on 3225 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 345 huonetta. Tilat käsittävät 229 yhden hengen huoneet, 229 kahden hengen huoneet ja 37 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Park Plaza Bangkok Soi 18
  From97€Yömaksu

  Park Plaza Bangkok Soi 18stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 18, sukhumvit road -
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2341 reviewsBased on 2341 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 125 huonetta. Tilat käsittävät 125 kahden hengen huoneet ja 10 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Check Inn Regency Park
  From40€Yömaksu

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 620 reviewsBased on 620 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 119 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort
  From29€Yömaksu

  Woraburi Sukhumvit Hotel & Resortstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 4, klongtoey 128/1 -
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1031 reviewsBased on 1031 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 123 huonetta. Tilat käsittävät 109 yhden hengen huoneet, 5 kahden hengen huoneet ja 9 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • The Manhattan Sukhumvit Bangkok
  From43€Yömaksu

  The Manhattan Sukhumvit Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit road soi 15 13 -
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1192 reviewsBased on 1192 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1967. Hotelli saneerattiin vuonna 2011. Rakennus koostuu yhdestä pääkerrostasosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 200 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  437  Hotelleja kohteessa Bangkok
Sivu  1  bruges ikke i Finland  44
 

Tietoja kohteesta Bangkok

  Bangkok is the capital city of Thailand, on the banks of the River Chao Phraya, near its mouth on the Gulf of Thailand. It is a dynamic, exotic, affordable city full of skyscrapers, temples, sophisticated shopping centres, interesting nightlife as well as quality hotels and restaurants. You will be amazed by the Grand Palace, a complex of buildings and temples with spectacular architecture. Here you can see the Reclining Buddha; ask him for a wish, as this is the tradition. You can have a traditional massage at the Wat Pho temple, the largest and oldest in Bangkok. The city is also home to the National Museum, the largest in Asia. The Wat Traimit temple houses the Golden Buddha, a figure three metres high and over 5 tons in weight. Don't miss the elegant Wimanmek Golden Teak Palace and the Suan Pakkad Palace and its beautiful gardens. On Siam Square, near the World Trade Centre, visit the exotic Erawan Shrine, go shopping in the traditional market of Chatuchak (open on Saturdays and Sundays only), or visit Chinatown. Other attractions and activities to do in the city are Dusit Zoo, the Planetarium, various fun fairs, safaris, golf courses, horse riding and much more... Bangkok will delight you with its past and its present.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bangkok

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews