Hotelleja kohteessa Alanya area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Alanya area

Alanya areaFrom  10€

Tarjoushotellit Alanya area

 • Lonicera World
  From128€Yömaksu

  Lonicera Worldstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler mah., fugla mevkii, sipahioglu sok 4 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 396 reviewsBased on 396 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin vuonna 2009. Hotelli laajentui 6. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 7 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 823 huonetta. Tilat käsittävät 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Incekum Beach Resort
  From94€Yömaksu

  Incekum Beach Resortstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 535 reviewsBased on 535 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2004. Hotelli laajentui 12. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 3 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 358 huonetta. Tilat käsittävät 232 kahden hengen huoneet ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Eftalia Holiday Village
  From66€Yömaksu

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanyan alueella, Alanya area , merkez mah. akdeniz blv 4 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 978 reviewsBased on 978 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 2 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 425 huonetta. Tilat käsittävät 219 kahden hengen huoneet ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Eftalia Aqua Resort
  From60€Yömaksu

  Eftalia Aqua Resortstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Merkez mah. akdeniz blv. turkler kasabasi 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 965 reviewsBased on 965 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 5 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 470 huonetta. Tilat käsittävät 301 kahden hengen huoneet, 45 junior-sviitit, 32 sviitit ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Eftalia Aytur Hotel
  From43€Yömaksu

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 5 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 222 huonetta. Tilat käsittävät 103 kahden hengen huoneet ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Kahya Hotel
  From89€Yömaksu

  Kahya Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Saray mah. guzelyali cad. 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 197 reviewsBased on 197 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 247 huonetta. Tilat käsittävät 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  From146€Yömaksu

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanyan alueella, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 965 reviewsBased on 965 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 773 huonetta. Tilat käsittävät 554 kahden hengen huoneet, 7 sviitit, 72 huvilat, 8 huoneet liikuntarajoitteisille ja 132 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa perheellisille asiakkailleen päivähoitopalvelun. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Drita Hotel
  From126€Yömaksu

  Drita Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Gazipasa cd. kargicak mah 30 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 372 reviewsBased on 372 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 199 huonetta. Tilat käsittävät 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 12 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Lonicera Resort & Spa Hotel
  From145€Yömaksu

  Lonicera Resort & Spa Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler mah. fuğla koyu, sipahioğlu sokak 4 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 74 reviewsBased on 74 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 821 huonetta. Tilat käsittävät 120 yhden hengen huoneet, 9 huoneet liikuntarajoitteisille, 12 superior-huoneet ja 59 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
  From122€Yömaksu

  Annabella Diamond Hotel & Spastars

  Alanyan alueella, Alanya area , Incekum mevkii avsallar - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 630 reviewsBased on 630 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1993. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 229 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  252  Hotelleja kohteessa Alanya area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  26
 

Tietoja kohteesta Alanya area

  Alanya is a coastal city in the province Antalya in Turkey's Mediterranean Region. Thanks to its privileged natural position on a small peninsula below the Taurus Mountains, Alanya has been a stronghold for many empires, including the Ptolemaic, the Roman, the Byzantine and the Ottoman Empires. One of the city's main attractions is a Seljuk fortress from the 13th century, which offers a splendid view of the coast. The region is a lovely spot for swimming, sunbathing and doing different sports such as windsurfing, waterskiing, sailing and climbing. You can also see Alanya's fascinating old town, Kaleiçi, which has a maze of narrow streets and a beautiful collection of wooden houses beside the old town walls. There are a number of museums here, as well as the Clock Tower, Hadrian's Gate (which dates back to 130 AD) and some lovely mosques. Alanya will surprise you with its beautiful natural landscape and its historical heritage, come and visit!

Suosituimmat hotellit alueella Alanya area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews