Hotelleja kohteessa Alanya area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Alanya area

Alanya areaFrom  5€

Tarjoushotellit Alanya area

 • Haydarpasha Palace
  From952€Yömaksu

  Haydarpasha Palacestars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler mah.kargi çiftlik sk. 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 277 reviewsBased on 277 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 496 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Riviera Hotel
  From29€Yömaksu

  Riviera Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 32 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 5 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 181 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Kleopatra Develi Hotel
  From4€Yömaksu

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 50 reviewsBased on 50 reviews

  Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 30 huonetta. Toimitilat muodostuvat 30 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Kleopatra Bebek Hotel
  From4€Yömaksu

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Saray mah. guzelyali cad. bebek 5 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 54 reviewsBased on 54 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1980. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 5 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 43 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Primera Hotel
  From10€Yömaksu

  Primera Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Sekerhane mah.gucuoglu sokak, alanya / antalaya 20 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 46 reviewsBased on 46 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Hotelli saneerattiin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 100 huonetta. Tilat käsittävät 75 kahden hengen huoneet, 20 kolmen hengen huoneet ja 35 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Lonicera World
  From49€Yömaksu

  Lonicera Worldstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler mah., fugla mevkii, sipahioglu sok 4 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 477 reviewsBased on 477 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin vuonna 2009. Hotelli laajentui 6. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 7 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 823 huonetta. Tilat käsittävät 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Sunprime C-Lounge
  From53€Yömaksu

  Sunprime C-Loungestars

  Alanyan alueella, Alanya area , Ahmet tokuş bul.7. sk. obaköy 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 537 reviewsBased on 537 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2015. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 164 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Alaiye Kleopatra
  From26€Yömaksu

  Alaiye Kleopatrastars

  Alanyan alueella, Alanya area , Atatürk cad. 150 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1987. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 118 huonetta. Tilat käsittävät 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  From4€Yömaksu

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 12 reviewsBased on 12 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Hotelli saneerattiin vuonna 2001. Majoitustilaa on yhteensä 33 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Drita Hotel
  From11€Yömaksu

  Drita Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Gazipasa cd. kargicak mah 30 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 398 reviewsBased on 398 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 199 huonetta. Tilat käsittävät 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 12 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  67  Hotelleja kohteessa Alanya area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Alanya area

  Alanya is a coastal city in the province Antalya in Turkey's Mediterranean Region. Thanks to its privileged natural position on a small peninsula below the Taurus Mountains, Alanya has been a stronghold for many empires, including the Ptolemaic, the Roman, the Byzantine and the Ottoman Empires. One of the city's main attractions is a Seljuk fortress from the 13th century, which offers a splendid view of the coast. The region is a lovely spot for swimming, sunbathing and doing different sports such as windsurfing, waterskiing, sailing and climbing. You can also see Alanya's fascinating old town, Kaleiçi, which has a maze of narrow streets and a beautiful collection of wooden houses beside the old town walls. There are a number of museums here, as well as the Clock Tower, Hadrian's Gate (which dates back to 130 AD) and some lovely mosques. Alanya will surprise you with its beautiful natural landscape and its historical heritage, come and visit!

Suosituimmat hotellit alueella Alanya area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews