Hotelleja kohteessa Alanya area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Alanya area

Alanya areaFrom  7€

Tarjoushotellit Alanya area

 • Alan Xafira Deluxe Resort & Spa
  From65€Yömaksu

  Alan Xafira Deluxe Resort & Spastars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler kasabasi kargi ciftligi mevkii - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 969 reviewsBased on 969 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 803 huonetta. Toimitilat muodostuvat 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Haydarpasha Palace
  From123€Yömaksu

  Haydarpasha Palacestars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler mah.kargi çiftlik sk. 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 496 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  From108€Yömaksu

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanyan alueella, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 965 reviewsBased on 965 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 773 huonetta. Tilat käsittävät 554 kahden hengen huoneet, 7 sviitit, 72 huvilat, 8 huoneet liikuntarajoitteisille ja 132 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa perheellisille asiakkailleen päivähoitopalvelun. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Kahya Resort Aqua & Spa
  From64€Yömaksu

  Kahya Resort Aqua & Spastars

  Alanyan alueella, Alanya area , Payallar mevkii - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 300 huonetta. Tilat käsittävät 128 kahden hengen huoneet, 22 junior-sviitit, 3 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Drita Hotel
  From52€Yömaksu

  Drita Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Gazipasa cd. kargicak mah 30 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 372 reviewsBased on 372 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 199 huonetta. Tilat käsittävät 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 12 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Kleopatra Royal Palm Hotel
  From30€Yömaksu

  Kleopatra Royal Palm Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Ataturk caddesi kizlarpinari mahallesi h.senli sok 3/a - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2003. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 188 huonetta. Tilat käsittävät 133 kahden hengen huoneet, 53 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Goldcity Hotel
  From69€Yömaksu

  Goldcity HotelstarsGreenProgram Icon

  Alanyan alueella, Alanya area , Kargicak - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 970 reviewsBased on 970 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 240 huonetta. Tilat käsittävät 72 kahden hengen huoneet, 70 sviitit, 100 huvilat, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 140 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Orange County Resort Hotel Alanya
  From90€Yömaksu

  Orange County Resort Hotel Alanyastars

  Alanyan alueella, Alanya area , Okurcalar, alanya, antalya - Kartta
   

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2016. Hotelli laajentui 3. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 8 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 555 huonetta. Tilat käsittävät 252 yhden hengen huoneet, 262 kahden hengen huoneet, 17 sviitit, 5 huoneet liikuntarajoitteisille ja 40 kolmen hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Lonicera World
  From98€Yömaksu

  Lonicera Worldstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Türkler mah., fugla mevkii, sipahioglu sok 4 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 396 reviewsBased on 396 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin vuonna 2009. Hotelli laajentui 6. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 7 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 823 huonetta. Tilat käsittävät 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • White City Resort Hotel
  From73€Yömaksu

  White City Resort Hotelstars

  Alanyan alueella, Alanya area , Fugla mevkii, turkler kasabasi - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 502 reviewsBased on 502 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 205 huonetta. Tilat käsittävät 189 kahden hengen huoneet, 14 junior-sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraille on tarjolla päivähoitopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  222  Hotelleja kohteessa Alanya area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Tietoja kohteesta Alanya area

  Alanya is a coastal city in the province Antalya in Turkey's Mediterranean Region. Thanks to its privileged natural position on a small peninsula below the Taurus Mountains, Alanya has been a stronghold for many empires, including the Ptolemaic, the Roman, the Byzantine and the Ottoman Empires. One of the city's main attractions is a Seljuk fortress from the 13th century, which offers a splendid view of the coast. The region is a lovely spot for swimming, sunbathing and doing different sports such as windsurfing, waterskiing, sailing and climbing. You can also see Alanya's fascinating old town, Kaleiçi, which has a maze of narrow streets and a beautiful collection of wooden houses beside the old town walls. There are a number of museums here, as well as the Clock Tower, Hadrian's Gate (which dates back to 130 AD) and some lovely mosques. Alanya will surprise you with its beautiful natural landscape and its historical heritage, come and visit!

Suosituimmat hotellit alueella Alanya area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews