Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  3€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Turunc Premium Hotel
  From60€Yömaksu

  Turunc Premium Hotelstars

  Turunç, Marmaris , Turunc mh.cumhuriyet cd. marmaris - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 156 reviewsBased on 156 reviews

  400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 213 huonetta. Majoituspaikka on vuodelta 2014. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Bay Platinum Hotel
  From52€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2814 reviewsBased on 2814 reviews

  1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 283 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2011. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Elegance Hotels International Marmaris
  From44€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 771 reviewsBased on 771 reviews

  2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 5 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Hotelli on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 193 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Myra
  From18€Yömaksu

  Myrastars

  Marmaris, Marmaris , Cildir mah 216 sok no 2 marmaris - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 307 reviewsBased on 307 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Kokonaisuutena tiloissa on 70 makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Jdw Design Hotel
  From42€Yömaksu

  Jdw Design Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Merkez siteler mah.238. sok. 3 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 133 reviewsBased on 133 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 2 kilometrin päässä. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 35 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 70 majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kerme Ottoman Palace
  From41€Yömaksu

  Kerme Ottoman Palacestars

  Marmaris, Marmaris , Koyuncu sokak akyaka ula 32 - Kartta
   

  300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Boutiquehotelli sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 39 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Boutiquehotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Boutiquehotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Vierailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marti Hemithea
  From140€Yömaksu

  Marti Hemitheastars

  Marmaris, Marmaris , Marti marina, orhaniye koyu, kecibuku mevkii 141803 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 60 reviewsBased on 60 reviews

  2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 25. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Vieraiden käytössä on yhteensä 32 makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2012. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kervansaray Hotel Marmaris
  From907€Yömaksu

  Kervansaray Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Merkez mh. 225. sk. armutalan 3 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1572 reviewsBased on 1572 reviews

  dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 218. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2009. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Vieraat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Romance Beach
  From26€Yömaksu

  Romance Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Uzunyali 242 sokak - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 311 reviewsBased on 311 reviews

  1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 3. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 90 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 63 huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Club Ako Apart
  From23€Yömaksu

  Club Ako Apartstars

  Marmaris, Marmaris , Kemeralti mah. 891. sk no:2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 1. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 33 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2007. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  117  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews