Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  7€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Elegance Hotels International Marmaris
  From49€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 927 reviewsBased on 927 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 5 kilometrin säteellä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoitusliike on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 193 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituspaikan asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casa De Maris Hotel
  From53€Yömaksu

  Casa De Maris Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mah. 100. sok 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2053 reviewsBased on 2053 reviews

  Upea hotelli kohteessa Marmaris. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 176 viihtyisää makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2012. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From38€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 69 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marti La Perla
  From63€Yömaksu

  Marti La PerlastarsGreenProgram Icon

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Kumlu orencik mevkii 8 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Icmeler Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 197 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka on sitoutunut noudattamaan ympäristöasiat huomioivia käytäntöjä. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sun Apartments Marmaris
  From8€Yömaksu

  Sun Apartments Marmarisstars

  Mugla, Marmaris , Merkez mah 298.sok 5 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 851 reviewsBased on 851 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Mugla. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 5 kilometrin säteellä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 52 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Pasa Hotel
  From55€Yömaksu

  Grand Pasa Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mah. 129.sok no:11 / marmaris / mugla 15 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2670 reviewsBased on 2670 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, hienostunut hotelli on kohteessa Marmaris. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 5 kilometrin päässä. 350 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 280. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Julian Club Hotel
  From36€Yömaksu

  Julian Club Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Fevzi cakmak caddesi armutlalan 8 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5314 reviewsBased on 5314 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 325 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoitus tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Turunc Resort Hotel
  From71€Yömaksu

  Turunc Resort Hotelstars

  Turunç, Marmaris , Turunc mah.marmaris - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 967 reviewsBased on 967 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Turunç. 750 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 380 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel
  From73€Yömaksu

  Grand Yazici Club Turban Thermal HotelstarsGreenProgram Icon

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mh. 101. sokak 3 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2384 reviewsBased on 2384 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Marmaris. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. 140 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 543 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lisäksi tämä majoituspaikka on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty Travelife-sertifikaatti. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Cettia Beach Resort
  From70€Yömaksu

  Cettia Beach Resortstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhurriyet bulvari, siteler 51 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1429 reviewsBased on 1429 reviews

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Marmaris. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. 103 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Asiakkaat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Vierailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  111  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews