Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  19€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Motto Premium Marmaris
  From37€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 69 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Asli Boutique Hotel
  From5.000€Yömaksu

  Asli Boutique Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal elgin bulvari 238 sokak marmaris 7 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 110 reviewsBased on 110 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 2. 0 kilometrin päässä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 62 huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Fortezza Beach Resort
  From411€Yömaksu

  Fortezza Beach Resortstars

  Marmaris, Marmaris , Cabucak mevkii hisaronu koyu - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 382 reviewsBased on 382 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 18. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Tiloihin kuuluu yhteensä 444 viihtyisää huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Asiakkaat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Vierailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Green Nature Diamond Hotel
  From71€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:9 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2885 reviewsBased on 2885 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, upea hotelli sopii perheille erinomaisesti. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät helposti lähimmälle golfkentälle, joka on vain muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee aivan rinteiden vieressä. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 639 majoitustilasta. Hotelli on vuodelta 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Candan Beach
  From28€Yömaksu

  Candan Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Ataturk caddesi 44 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1431 reviewsBased on 1431 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Marmaris. Hotelli sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on yhteensä 166 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1992. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Lalila Blue Suites
  From71€Yömaksu

  Lalila Blue Suitesstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari, siteler 73/2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Marmaris. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Hotelli on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 125 makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel
  From69€Yömaksu

  Grand Yazici Club Turban Thermal HotelstarsGreenProgram Icon

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mh. 101. sokak 3 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2384 reviewsBased on 2384 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Marmaris. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 5. 0 kilometrin päässä. 140 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 543 mukavaa huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Yucelen Hotel Gokova
  From61€Yömaksu

  Yucelen Hotel Gokovastars

  Marmaris, Marmaris , Hamdi yucel gursoy sokak, akyaka beldesi 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 388 reviewsBased on 388 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 128 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2007. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Palace Hotel & Family
  From4.762€Yömaksu

  Blue Palace Hotel & Familystars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin engin blv. 200. sokak 10 - Kartta
  2,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 576 reviewsBased on 576 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 2. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 550 metrin päässä majoitukselta. Hotelli on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 64. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2013. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Selen Hotel Marmaris
  From34€Yömaksu

  Selen Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal elgin bulvari 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 336 reviewsBased on 336 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 25 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 58 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2012. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  56  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä