Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  14€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Green Nature Diamond Hotel
  From71€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari no:9 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1370 reviewsBased on 1370 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 639 huonetta. Tilat käsittävät 537 kahden hengen huoneet, 13 sviitit, 4 huoneet liikuntarajoitteisille ja 85 perhehuoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Blue Bay Platinum Hotel
  From61€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2791 reviewsBased on 2791 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 283 huonetta. Tilat käsittävät 221 kahden hengen huoneet, 60 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Romance Beach
  From27€Yömaksu

  Romance Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Uzunyali 242 sokak - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 307 reviewsBased on 307 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 63 huonetta. Tilat käsittävät 40 kahden hengen huoneet, 14 superior-huoneet ja 9 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Kervansaray Hotel Marmaris
  From893€Yömaksu

  Kervansaray Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Merkez mh. 225. sk. armutalan 3 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1572 reviewsBased on 1572 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2000. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 218 huonetta. Tilat käsittävät 190 kahden hengen huoneet, 28 huoneistot ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Tropic Marina
  From16€Yömaksu

  Tropic Marinastars

  Marmaris, Marmaris , Hatipirimi mh. inonu caddesi 190. sokak 8 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24 reviewsBased on 24 reviews

  Huoneistohotelli perustettiin vuonna 1989. Huoneistohotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 24 huonetta. Tilat käsittävät 24 huoneistot ja 14 perhehuoneet. Tämä suosittu huoneistohotelli sopii mainiosti sekä liike- että lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Huoneistohotelli tarjoaa noutopalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa
  From167€Yömaksu

  Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spastars

  Sarigerme, Marmaris , Sarigerme tourism center p:11 ortaca / mugla - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3476 reviewsBased on 3476 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Hotelli saneerattiin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 410 huonetta. Tilat käsittävät 4 huoneet liikuntarajoitteisille ja 28 perhehuoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Yunus
  From29€Yömaksu

  Yunusstars

  Marmaris, Marmaris , Kemeralti mh. sk. uzunyali 228 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 207 reviewsBased on 207 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 50 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Orsmaris Boutique Hotel
  From27€Yömaksu

  Orsmaris Boutique Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. cumhuriyet bulv 59 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 331 reviewsBased on 331 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 48 huonetta. Tilat käsittävät 3 yhden hengen huoneet, 22 kahden hengen huoneet, 4 sviitit ja 3 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Almena Hotel
  From17€Yömaksu

  Almena Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari 41 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2005. Hotelli saneerattiin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 55 huonetta. Tilat käsittävät 55 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Candan Beach
  From24€Yömaksu

  Candan Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Ataturk caddesi 44 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1332 reviewsBased on 1332 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Majoitustilaa on yhteensä 166 huonetta. Toimitilat muodostuvat 39 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  61  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä