Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  7€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Marmaris Begonville Hotel
  From36€Yömaksu

  Marmaris Begonville Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Kemeralti mah. kemal elgin bulvari - 170 sok. 4 - Kartta
   

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 4. 1 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 104 huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2016. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaat. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vierailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Dalyan Resort
  From40€Yömaksu

  Dalyan Resortstars

  Dalyan, Marmaris , Dalyan mah. 114. sokak 12 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 506 reviewsBased on 506 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli on kohteessa Dalyan. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituksessa on 58 mukavaa majoitustilaa. Boutiquehotelli rakennettiin vuonna 2004. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Green Nature Resort & Spa
  From52€Yömaksu

  Green Nature Resort & Spastars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mh., 131. sk. no:9, armutalan 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4590 reviewsBased on 4590 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Marmaris. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 450 metrin päässä hotellilta. 630 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2014. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituksen tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Motto Premium Marmaris
  From37€Yömaksu

  Motto Premium Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari,no:59/1, mugla 59 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 80 reviewsBased on 80 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 69 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marti Resort Deluxe
  From59€Yömaksu

  Marti Resort Deluxestars

  Icmeler - Marmaris, Marmaris , Kumluorencik mevkii 1 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2275 reviewsBased on 2275 reviews

  Upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Icmeler Marmaris, on erinomainen vaihtoehto perheille. 850 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 261 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua hotellin tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casa De Maris Hotel
  From51€Yömaksu

  Casa De Maris Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mah. 100. sok 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2053 reviewsBased on 2053 reviews

  Upea hotelli kohteessa Marmaris. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 5. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 176 viihtyisää makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2012. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blue Bay Platinum Hotel
  From61€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3533 reviewsBased on 3533 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 283. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2011. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Grand Cettia
  From57€Yömaksu

  Grand Cettiastars

  Marmaris, Marmaris , Armutalan mahallesi, 221. sk - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2067 reviewsBased on 2067 reviews

  Kohteessa Marmaris sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 190 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Luna Beach Deluxe hotel
  From61€Yömaksu

  Luna Beach Deluxe hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mahallesi, barbaros cad.turban kavsagii 24 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 217 reviewsBased on 217 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Marmaris. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee aivan hotellin oven ulkopuolella. Majoitustilojen kokonaismäärä on 203. Majoitus on vuodelta 2003. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Lalila Blue Suites
  From71€Yömaksu

  Lalila Blue Suitesstars

  Marmaris, Marmaris , Kemal seyfettin elgin bulvari, siteler 73/2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Marmaris. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 125 mukavaa majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  96  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews