Hotelleja kohteessa Marmaris

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Marmaris

MarmarisFrom  4€

Tarjoushotellit Marmaris

 • Green Nature Diamond Hotel
  From92€Yömaksu

  Green Nature Diamond Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mahallesi cumhuriyet bulv. 9 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1174 reviewsBased on 1174 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 639 huonetta. Tilat käsittävät 623 kahden hengen huoneet, 12 sviitit, 4 huoneet liikuntarajoitteisille ja 116 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Poseidon Hotel Marmaris
  From47€Yömaksu

  Poseidon Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Uzun yali cad. 207 sk. 116 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 232 huonetta. Tilat käsittävät 10 yhden hengen huoneet, 3 huoneet liikuntarajoitteisille ja 15 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Kervansaray Hotel Marmaris
  From45€Yömaksu

  Kervansaray Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Merkez mh. 225. sk. armutalan 3 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1449 reviewsBased on 1449 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2000. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 218 huonetta. Tilat käsittävät 190 kahden hengen huoneet, 28 huoneistot ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Green Nature Resort & Spa
  From47€Yömaksu

  Green Nature Resort & Spastars

  Marmaris, Marmaris , Sirinyer mh., 131. sk. no:11, armutalan - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3057 reviewsBased on 3057 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 630 huonetta. Tilat käsittävät 459 kahden hengen huoneet, 26 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille, 83 kolmen hengen huoneet ja 61 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Romance Beach
  From106€Yömaksu

  Romance Beachstars

  Marmaris, Marmaris , Uzunyali 242 sokak - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 285 reviewsBased on 285 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 63 huonetta. Tilat käsittävät 40 kahden hengen huoneet, 14 superior-huoneet ja 9 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Elegance Hotels International Marmaris
  From110€Yömaksu

  Elegance Hotels International Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , Siteler mah. 209 sokak 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 193 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 59 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit, 4 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille, 8 toimistohuoneet ja 11 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Blue Lagoon Hotel Marmaris
  From25€Yömaksu

  Blue Lagoon Hotel Marmarisstars

  Marmaris, Marmaris , 1. inönü cad. 141.sok 15 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 349 reviewsBased on 349 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2012. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 4 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 50 huonetta. Tilat käsittävät 6 kahden hengen huoneet ja 44 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Blue Bay Platinum Hotel
  From80€Yömaksu

  Blue Bay Platinum Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Cumhuriyet bulvari 1 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2562 reviewsBased on 2562 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 283 huonetta. Tilat käsittävät 221 kahden hengen huoneet, 60 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Julian Club Hotel
  From73€Yömaksu

  Julian Club Hotelstars

  Marmaris, Marmaris , Fevzi cakmak caddesi armutlalan 8 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4265 reviewsBased on 4265 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1994. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 325 huonetta. Tilat käsittävät 274 kahden hengen huoneet ja 23 junior-sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa
  From182€Yömaksu

  Hilton Dalaman Sarigerme Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Sarigerme, Marmaris , Sarigerme tourism center p:11 ortaca / mugla - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3063 reviewsBased on 3063 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 410 huonetta. Tilat käsittävät 4 huoneet liikuntarajoitteisille ja 28 perhehuoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Marmaris
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Marmaris

  Marmaris, an important port and tourist centre on the Mediterranean, belongs to the province of Mugla, in the southwest of Turkey. It is located at the point where the Mediterranean and the Aegean Seas meet, an impressive natural spot with a landscape that brings visitors back, year after year. In Marmaris, one of the most popular activities is sailing, and there are two large marinas here, as well as other, smaller, ones. It is a stopping point for many cruise ships and it is also the site of the ferry to the Greek island of Rhodes. Near one of the marinas is a lovely castle that functioned as a fortress in times gone by. Marmaris is also an ideal place for a stroll and to enjoy the area's bars and restaurants. There are many activities possible in Marmaris, such as: Jeep safari in the nearby mountains; the town's beaches; the lovely waterfalls; the possibility of enjoying a traditional and relaxing Turkish bath, with sauna, massages and treatments that will make you feel like new; and enjoying the town's nightlife. Discover everything that Marmaris has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Marmaris

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews