Hotelleja kohteessa Budapest

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Budapest

BudapestFrom  11€

Tarjoushotellit Budapest

 • Novum Hotel Golden Park Budapest
  From55€Yömaksu

  Novum Hotel Golden Park Budapeststars

  Budapest, Budapest , Baross ter 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1300 reviewsBased on 1300 reviews

  Tämä ylellinen hotelli sijaitsee upeassa, historiallisesta rakennuksessa, jossa on erityisen kaunis julkisivu. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Itäistä rautatieasemaa ja monia kaupungin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä, kuten Sankareiden aukio, Taidehistorian museo, sirkus ja kuumien lähteiden kylpylät. Hotellivieraat löytävät kaupat, baarit, suositut yökerhot ja julkiset liikenneyhteydet lähiympäristöstä. Ajomatka lentokentälle on 20 kilometriä tai 40 minuuttia. Hotelli tarjoaa loistavaa palvelua ja upeat tilat mahtavaan majoitukseen.

  Katso lisää
 • Mediterran
  From40€Yömaksu

  Mediterranstars

  Budapest, Budapest , Budaörsi út 20/a - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 537 reviewsBased on 537 reviews

  Hotelli Mediterranean Budapest sijaitsee kätevästi keskustassa Budan puolella ja tarjoaa aitoa ja ystävällistä Välimeren tunnelmaa. Kuuluisat nähtävyydet, kuten Budan linna, Citadel tai kuumien lähteiden Gellért-kylpylä ovat kävelyetäisyydellä. Tonava-joki, kaunis Széchenyin ketjusilta ja ikoninen parlamenttitalo ovat myös helpon matkan päässä. Lähin raitiovaunuasema on 150 metrin päässä hotellilta ja tarjoaa kätevät yhteydet kaikkiin kaupunginosiin.

  Katso lisää
 • K + K Hotel Opera
  From98€Yömaksu

  K + K Hotel Operastars

  Budapest, Budapest , Revay utca 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1993. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 200 huonetta. Tilat käsittävät 18 yhden hengen huoneet, 180 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Six Inn Hotel
  From61€Yömaksu

  Six Inn Hotelstars

  Budapest, Budapest , Rozsa utca 85 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 457 reviewsBased on 457 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Budapestin sydämessä, Andrassyn puistokadun välittömässä läheisyydessä, lähellä Oktogon-aukiota. Keskeisellä paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo lähteä tutkimaan, mitä kaikkea Budapestin kaltainen upea kaupunki voi tarjota. Hotellista pääsee vaivattomasti tutustumaan kaupungin moniin nähtävyyksiin, sillä lähin metroasema on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Viehättävä ja vieraanvarainen hotelli toivottaa tulijat lämpimästi tervetulleiksi. Hotellihuoneet ja huoneistot tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa rentoutua päivän päätteeksi. Hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön runsaasti erinomaisia palveluja.

  Katso lisää
 • Kempinski Hotel Corvinus Budapest
  From197€Yömaksu

  Kempinski Hotel Corvinus Budapeststars

  Budapest, Budapest , Erzsebet ter 7-8 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3073 reviewsBased on 3073 reviews

  Tämä ylellinen ja vaikuttava hotelli voi ylpeillä strategisella sijainnillaan upean Budapestin keskeisellä paikalla, josta pääsee helposti kaupungin taloudelliseen keskustaan sekä tärkeimpiin nähtävyyskohteisiin, kuten Széchenyin ketjusilta ja Pyhän Tapanin kirkko. Hotelli on paras valinta sekä työ- että lomamatkailijoille. Vaativammatkin vieraat ihastuvat hotellin tyylikkäisiin ja viehättäviin sisätiloihin. Ensiluokkaiset ja valoisat huoneet ja sviitit takaavat vieraille ikimuistoisen majoituksen. Huoneet ovat uskomattoman avaria ja tyylikkäästi sisustettuja lämpimillä ja rauhoittavilla väreillä. Liikematkustajat ovat varmasti tyytyväisiä hotellin monipuolisiin kokous- ja neuvottelutiloihin sekä muihin tiloihin, kuten spa ja hyvinvointikeskus uima-altaalla.

  Katso lisää
 • Novotel Budapest Centrum
  From113€Yömaksu

  Novotel Budapest CentrumstarsGreenProgram Icon

  Budapest, Budapest , Rakoczi ut 43-45 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1745 reviewsBased on 1745 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1911. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 227 huonetta. Tilat käsittävät 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Mercure Budapest City Center
  From118€Yömaksu

  Mercure Budapest City Centerstars

  Budapest, Budapest , Váci utca 20 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2423 reviewsBased on 2423 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla kuuluisalla Vá¡ci utcan kävelykadulla. Lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva hotelli on erinomainen lähtöpiste turisteille ja shoppailumatkailijoille. Ilmastoitu hotelli sisältää aula-alueen ympäri vuorokauden avoinna olevalla vastaanotolla sekä valuutanvaihtopisteellä. Hotellissa on myös viisi neuvotteluhuonetta. Café Vu -baari on mukava paikka nauttia kahvista, drinkistä, salaatista tai jälkiruoasta kaupungin nähtävyyksien katselun jälkeen. Vieraat voivat kokeilla aamiaisbuffetia, joka tarjoaa laajan valikoiman ja upean näkymän Vá¡ci utcan kadulle. Tyylikkäästi kalustetut huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella ja vakiomukavuuksilla. Aamiaisella on myös mahdollista tilata fine buffet -ateria.

  Katso lisää
 • City Inn
  From73€Yömaksu

  City Innstars

  Budapest, Budapest , Futo u. 55 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 460 reviewsBased on 460 reviews

  Tämä kaupunkihotelli sijaitsee Budapestin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä keskustasta. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista on kaksi metropysäkkiä, ja lukuisat ostos-, viihde- ja urheilutilat ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla. Taideteollisuusmuseo, Pyhän Tapanin kirkko, Kansallismuseo ja Fuveszkertin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat kaikki lähiympäristössä. Kuusikerroksinen hotelli tarjoaa palveluja, kuten kannettavan tietokoneen ja DVD-vuokrauksen, Internet-yhteyden sekä kokoustilat. Tunnelmalliset värit ja mukavat kalusteet luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman huoneisiin, joissa kaikissa on säädettävä ilmastointi ja lämmitys sekä satelliittitelevisio.

  Katso lisää
 • Boscolo Budapest
  From241€Yömaksu

  Boscolo Budapeststars

  Budapest, Budapest , Erzsebet krt. 9-11 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3349 reviewsBased on 3349 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1894. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 185 huonetta. Tilat käsittävät 156 kahden hengen huoneet, 23 junior-sviitit, 6 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Eurostars Budapest Center
  From84€Yömaksu

  Eurostars Budapest Centerstars

  Budapest, Budapest , Kossuth lajos 7-9 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2302 reviewsBased on 2302 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 175 huonetta. Tilat käsittävät 163 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit, 3 sviitit ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  151  Hotelleja kohteessa Budapest
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Budapest

  Budapest is the capital of Hungary and is recognised as one of the most beautiful cities in the world, as well as being a major centre for culture and tourism in Europe. Many of its attractions have been declared World Heritage. Budapest is divided into 3 districts: Buda, on the west of the Danube, which has many hills; Pest, on the east of the river, and which is the most commercial area; and the Old Town, which boasts the castle and many other attractions. The city has many famous and important sites, and tourists travel from far and wide to enjoy them. For example, the Great Synagogue is to be found here. This interesting building was constructed in 1854 and it is one of the world' s largest synagogues. Another curious place is the Széchenyi Thermal Bath. These baths, with two thermal currents of 23° and 25°, were built in 1913 in a neo-Baroque style and they are the largest baths in Europe. Two more impressive buildings are the Parliament and the Esztergom Basilica, one of Europe's largest church buildings. Visit the exotic city of Budapest and discover its secrets!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Budapest

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews