Hotelleja kohteessa Budapest

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Budapest

BudapestFrom  11€

Tarjoushotellit Budapest

 • Mediterran
  From64€Yömaksu

  Mediterranstars

  Budapest, Budapest , Budaörsi út 20/a - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 558 reviewsBased on 558 reviews

  Hotelli Mediterranean Budapest sijaitsee kätevästi keskustassa Budan puolella ja tarjoaa aitoa ja ystävällistä Välimeren tunnelmaa. Kuuluisat nähtävyydet, kuten Budan linna, Citadel tai kuumien lähteiden Gellért-kylpylä ovat kävelyetäisyydellä. Tonava-joki, kaunis Széchenyin ketjusilta ja ikoninen parlamenttitalo ovat myös helpon matkan päässä. Lähin raitiovaunuasema on 150 metrin päässä hotellilta ja tarjoaa kätevät yhteydet kaikkiin kaupunginosiin.

  Katso lisää
 • Eurostars Budapest Center
  From81€Yömaksu

  Eurostars Budapest Centerstars

  Budapest, Budapest , Kossuth lajos 7-9 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2386 reviewsBased on 2386 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 175 huonetta. Tilat käsittävät 163 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit, 3 sviitit ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • K + K Hotel Opera
  From98€Yömaksu

  K + K Hotel Operastars

  Budapest, Budapest , Revay utca 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1993. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 200 huonetta. Tilat käsittävät 18 yhden hengen huoneet, 180 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Six Inn Hotel
  From39€Yömaksu

  Six Inn Hotelstars

  Budapest, Budapest , Rozsa utca 85 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 511 reviewsBased on 511 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Budapestin sydämessä, Andrassyn puistokadun välittömässä läheisyydessä, lähellä Oktogon-aukiota. Keskeisellä paikalla sijaitsevasta hotellista on helppo lähteä tutkimaan, mitä kaikkea Budapestin kaltainen upea kaupunki voi tarjota. Hotellista pääsee vaivattomasti tutustumaan kaupungin moniin nähtävyyksiin, sillä lähin metroasema on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Viehättävä ja vieraanvarainen hotelli toivottaa tulijat lämpimästi tervetulleiksi. Hotellihuoneet ja huoneistot tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa rentoutua päivän päätteeksi. Hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön runsaasti erinomaisia palveluja.

  Katso lisää
 • Leonardo Hotel Budapest
  From53€Yömaksu

  Leonardo Hotel Budapeststars

  Budapest, Budapest , Tompa street 30-34 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 891 reviewsBased on 891 reviews

  Budapestin Ferencvarosin business-alueella sijaitseva hotelli on lähellä kaupungin keskustaa ja Tonava-jokea. Keskeiseltä paikalta on hyvä tutustua tähän lumoavaan kaupunkiin. Hotellin läheisyydestä löytyy lukuisia kauppoja, ruokailumahdollisuuksia sekä viihdetarjontaa. Hotellin lähellä olevien julkisten liikenneyhteyksien avulla vieraat pääsevät helposti kaupungin muille alueille. Hotelli on vain 13 kilometrin päässä Budapest Ferenc Lisztin kansainväliseltä lentokentältä. Ensiluokkainen hotelli ihastuttaa vaativiakin liike- ja lomamatkailijoita. Tyylikkäät ja mukavat vierashuoneet on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Vieraat voivat nauttia perinteisen ja kansainvälisen keittiön antimia tyylikkäässä ravintolassa.

  Katso lisää
 • Mercure Budapest City Center
  From80€Yömaksu

  Mercure Budapest City Centerstars

  Budapest, Budapest , Váci utca 20 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2548 reviewsBased on 2548 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla kuuluisalla Vá¡ci utcan kävelykadulla. Lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva hotelli on erinomainen lähtöpiste turisteille ja shoppailumatkailijoille. Ilmastoitu hotelli sisältää aula-alueen ympäri vuorokauden avoinna olevalla vastaanotolla sekä valuutanvaihtopisteellä. Hotellissa on myös viisi neuvotteluhuonetta. Café Vu -baari on mukava paikka nauttia kahvista, drinkistä, salaatista tai jälkiruoasta kaupungin nähtävyyksien katselun jälkeen. Vieraat voivat kokeilla aamiaisbuffetia, joka tarjoaa laajan valikoiman ja upean näkymän Vá¡ci utcan kadulle. Tyylikkäästi kalustetut huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella ja vakiomukavuuksilla. Aamiaisella on myös mahdollista tilata fine buffet -ateria.

  Katso lisää
 • Danubius Hotel Arena
  From41€Yömaksu

  Danubius Hotel Arenastars

  Budapest, Budapest , Ifjusag utja 1-3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1461 reviewsBased on 1461 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1982. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 379 huonetta. Tilat käsittävät 377 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Nova Apartments
  From56€Yömaksu

  Nova Apartmentsstars

  Budapest, Budapest , Akacfa utca 26 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 488 reviewsBased on 488 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja lähimmästä metroasemasta, joten huoneistot ovat erinomainen tukikohta kaupungin tutustumiseen. Tässä huoneistohotellissa on 25 tilavaa, täysin varustettua majoitusta, jotka ovat hiljaisia ​​ja turvallisia. Huoneistoissa on kaksi erillistä rakennusta. (120 metrin etäisyydellä 2 rakennuksesta) Huoneistoissa on itsepalveluperiaatteella toimivat keittiöt ja ne antavat vieraille täydellisen itsenäisyyden oleskelun aikana. Hotellissa on myös hotellin kassakaappi, hissin käyttömahdollisuus ja parturi-kampaamo. Lähistöllä on ravintola. Tilavissa huoneissa on oma kylpyhuone suihkulla, ja kaikki on täysin varusteltu standardilla. Kaikissa huoneissa on joko parveke tai terassi.Takuumaksu 20 euroa vaaditaan saavuttaessa avaimet. Tämä palautetaan, kun avaimet palautetaan.Ryhmävaraukset (3 huoneistoa tai 10 pax tai enemmän) vakuus vaaditaan.EI KAUTTA RYHMÄN HYVÄKSYTTYLemmikkieläinten politiikka: Annamme korkeintaan 2 koiraa tai kissaa samaan aikaan. Koiran ei tarvitse olla suurempi kuin 8 kg. Meidän on tarkistettava lemmikit vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.Extra siivousmaksu on 50 euroa / oleskelu. Meidän on pyydettävä 150 euron käsiraha. Jos asunnossa ei ole vahinkoa, annamme talletuksen takaisin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  Katso lisää
 • Hotel Charles
  From43€Yömaksu

  Hotel Charlesstars

  Budapest, Budapest , Hegyalja ut 23 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 638 reviewsBased on 638 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla: kaupungin keskusta, ostosalueet, liike-elämän keskus, historialliset rakennukset ja nähtävyydet ovat hyvien yhteyksien päässä. Hotelli on Budan puolella kaupunkia, vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä Gellértinvuorelta ja aivan linna-alueen läheisyydestä. Vakiohuoneiden lisäksi hotellissa on yksiöitä, joissa huoneen lisäksi on täysin varustettu keittiö sekä kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Standard- ja deluxe-tason yksiöt on vastikään uudistettu täydellisesti - jälkimmäiset tarjoavat neljän tähden hotellihuoneen mukavuutta ja tyylikkyyttä.Standard-tason yksiöt on uudistettu heinäkuussa 2013! Vieraat voivat jättää autonsa lisämaksusta turvalliselle alueelle hotellin aidatulle sisäpihalle.

  Katso lisää
 • Sun Resort
  From39€Yömaksu

  Sun Resortstars

  Budapest, Budapest , Corvin setany 04 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 48 reviewsBased on 48 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 2014. $hotel. getTypeHotel() käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 9 laajennusosia. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 15 huonetta. Tilat käsittävät 10 huoneistot ja 5 yksiöt. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  144  Hotelleja kohteessa Budapest
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Budapest

  Budapest is the capital of Hungary and is recognised as one of the most beautiful cities in the world, as well as being a major centre for culture and tourism in Europe. Many of its attractions have been declared World Heritage. Budapest is divided into 3 districts: Buda, on the west of the Danube, which has many hills; Pest, on the east of the river, and which is the most commercial area; and the Old Town, which boasts the castle and many other attractions. The city has many famous and important sites, and tourists travel from far and wide to enjoy them. For example, the Great Synagogue is to be found here. This interesting building was constructed in 1854 and it is one of the world' s largest synagogues. Another curious place is the Széchenyi Thermal Bath. These baths, with two thermal currents of 23° and 25°, were built in 1913 in a neo-Baroque style and they are the largest baths in Europe. Two more impressive buildings are the Parliament and the Esztergom Basilica, one of Europe's largest church buildings. Visit the exotic city of Budapest and discover its secrets!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Budapest

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews