Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  61€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Pestana South Beach Art Deco Hotel
  From131€Yömaksu

  Pestana South Beach Art Deco Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1817 james avenue - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2198 reviewsBased on 2198 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2013. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Hotelli laajentui 4. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 3 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 99 huonetta. Tilat käsittävät 67 yhden hengen huoneet, 29 kahden hengen huoneet, 3 sviitit ja 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From163€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1564 reviewsBased on 1564 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 153 huonetta. Tilat käsittävät 48 yhden hengen huoneet ja 105 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Atlantic Beach Resort
  From121€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2083 reviewsBased on 2083 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla trendikkään South Beachin ja upean Bal Harbourin välissä, noin 10 minuutin päässä molemmista. Hiekasta ja aalloista nauttimisen lisäksi vieraat voivat tutustua Miami Beachin nähtävyyksiin, kuten Miamin meriakvaarioon, Parrot Jungle -puistoon, Coconut Groveen ja Miamin satamaan. Muita hotellin läheisyydessä sijaitsevia kiinnostavia kohteita ovat Bassin taidemuseo, Miami Beach Golf Club sekä Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Lexington Hotel Miami Beach
  From90€Yömaksu

  Lexington Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 4299 collins avenue 4299 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1408 reviewsBased on 1408 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1953. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 143 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Grand Beach Hotel Miami Beach
  From205€Yömaksu

  Grand Beach Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4835 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5396 reviewsBased on 5396 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 430 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Collins Hotel
  From113€Yömaksu

  Collins Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6600 collins avenue - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 979 reviewsBased on 979 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1959. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 101 huonetta. Tilat käsittävät 46 yhden hengen huoneet, 51 kahden hengen huoneet ja 4 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Washington Park Hotel
  From169€Yömaksu

  Washington Park Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1050 washington avenue - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 245 reviewsBased on 245 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 181 huonetta. Tilat käsittävät 122 yhden hengen huoneet, 63 kahden hengen huoneet, 5 sviitit ja 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Sixty Sixty Miami Beach
  From72€Yömaksu

  Sixty Sixty Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 82 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • DoubleTree Ocean Point Resort & Spa
  From213€Yömaksu

  DoubleTree Ocean Point Resort & Spastars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins ave 17375 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 155 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Trump International Beach Resort Miami
  From200€Yömaksu

  Trump International Beach Resort Miamistars

  Miami Beach, Miami - FL , 18001 collins avenue - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2213 reviewsBased on 2213 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 390 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  178  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä