Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  63€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Pestana South Beach Art Deco Hotel
  From289€Yömaksu

  Pestana South Beach Art Deco Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1817 james avenue - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2370 reviewsBased on 2370 reviews

  6. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 402 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 3 kilometrin matka. Hotelli on 6. 4 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 99 huoneesta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Washington Park Hotel
  From150€Yömaksu

  Washington Park Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1050 washington avenue - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 338 reviewsBased on 338 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli koostuu yhteensä 181 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2016. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin.

  Katso lisää
 • Nautilus - a SIXTY Hotel
  From281€Yömaksu

  Nautilus - a SIXTY Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1825 collins avenue - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2144 reviewsBased on 2144 reviews

  Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 7 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 250 huonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • The Palms Hotel & Spa
  From508€Yömaksu

  The Palms Hotel & Spastars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 3025 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2781 reviewsBased on 2781 reviews

  Majoitusliike on 2. 4 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 251 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From198€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Kokonaisuutena tiloissa on 82 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Atlantic Beach Resort
  From110€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2163 reviewsBased on 2163 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla trendikkään South Beachin ja upean Bal Harbourin välissä, noin 10 minuutin päässä molemmista. Hiekasta ja aalloista nauttimisen lisäksi vieraat voivat tutustua Miami Beachin nähtävyyksiin, kuten Miamin meriakvaarioon, Parrot Jungle -puistoon, Coconut Groveen ja Miamin satamaan. Muita hotellin läheisyydessä sijaitsevia kiinnostavia kohteita ovat Bassin taidemuseo, Miami Beach Golf Club sekä Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Miami Beach
  From283€Yömaksu

  Holiday Inn Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4333 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2101 reviewsBased on 2101 reviews

  Majoituspaikassa on yhteensä 253 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2004. Vieraat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Crest Hotel Suites
  From212€Yömaksu

  Crest Hotel Suitesstars

  Miami Beach, Miami - FL , james avenue 1670 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 196 reviewsBased on 196 reviews

  Vieraiden käytössä on yhteensä 278 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2004. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • DoubleTree Ocean Point Resort & Spa
  From362€Yömaksu

  DoubleTree Ocean Point Resort & Spastars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins ave 17375 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Majoitus koostuu yhteensä 137 majoitustilasta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Tässä hotellissa asuvat matkailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lexington Hotel Miami Beach
  From75€Yömaksu

  Lexington Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4299 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1486 reviewsBased on 1486 reviews

  Majoituspaikka koostuu yhteensä 143 majoitustilasta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2002. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  162  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä