Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  52€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Kimpton Angler's South Beach Hotel
  From227€Yömaksu

  Kimpton Angler's South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 660 washington ave - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2050 reviewsBased on 2050 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 103 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Asiakkaiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From140€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 591 reviewsBased on 591 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Downtown - Brickell. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 8 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 102 viihtyisää huonetta. Hotelli on vuodelta 2016. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Novotel Miami Brickell
  From136€Yömaksu

  Novotel Miami BrickellstarsGreenProgram Icon

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , 1500 southwest 1st ave - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2444 reviewsBased on 2444 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Downtown - Brickell. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 6 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 8 metrin matka. Majoitusliike sijaitsee 4 metrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 275. Majoitus on perustettu vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Days Hotel by Wyndham Thunderbird Beach Resort
  From117€Yömaksu
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1288 reviewsBased on 1288 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Majoitusliike sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 180 huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kimpton Surfcomber Hotel
  From331€Yömaksu

  Kimpton Surfcomber Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1717 collins ave - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4510 reviewsBased on 4510 reviews

  Aivan merenrannalla sijaitseva moderni hotelli toimii art deco -tyylisessä rakennuksessa, ja sieltä pääsee helposti South Beachin vilinään. Useat kohteet, kuten Miami Beach Convention Center, kasvitieteelliset puutarhat, Lincoln Road Mall, Ocean Drive lukuisine ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen, historiallinen Jackie Gleason Theater, New World Symphony ja tietenkin kuuluisa art deco -alue, ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Kimpton EPIC Hotel
  From276€Yömaksu

  Kimpton EPIC Hotelstars

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , 270 biscayne blvd way - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3829 reviewsBased on 3829 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Downtown - Brickell. 643 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 2. 0 kilometrin säteellä majoituspaikasta. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 6 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 8. 8 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 11. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 3. 7 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 411 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2008. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä B&B:ssa lemmikkiensä kanssa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Plymouth Miami Beach
  From89€Yömaksu

  Plymouth Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 336 21st street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 781 reviewsBased on 781 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Miami Beach. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 22. 0 kilometrin päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 109 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From266€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2058 reviewsBased on 2058 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 190 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2005. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From87€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2645 reviewsBased on 2645 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. Majoitustilojen kokonaismäärä on 110. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2010. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Collins Hotel
  From91€Yömaksu

  Collins Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6600 collins avenue - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Miami Beach. Huoneiden kokonaismäärä on 54. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2010. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  200  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä