Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  74€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Pestana South Beach Art Deco Hotel
  From219€Yömaksu

  Pestana South Beach Art Deco Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1817 james avenue - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2273 reviewsBased on 2273 reviews

  6. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 402 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 19. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka on 6. 4 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 99 makuuhuoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. , Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. ja Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From171€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2217 reviewsBased on 2217 reviews

  Majoituspaikka koostuu yhteensä 110 huoneesta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Grand Beach Hotel Miami Beach
  From292€Yömaksu

  Grand Beach Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4835 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5517 reviewsBased on 5517 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 430 huoneesta. Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Pienten lemmikkien lisäksi myös isommat lemmikit ovat sallittuja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. , Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. , Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. ja Tässä hotellissa asuvat asiakkaat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From334€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1608 reviewsBased on 1608 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 153 huonetta. Tilat käsittävät 48 yhden hengen huoneet ja 105 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Albion South Beach
  From187€Yömaksu

  Albion South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1650 james avenue - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 860 reviewsBased on 860 reviews

  10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä hotellilta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 100 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Atlantic Beach Resort
  From171€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2134 reviewsBased on 2134 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla trendikkään South Beachin ja upean Bal Harbourin välissä, noin 10 minuutin päässä molemmista. Hiekasta ja aalloista nauttimisen lisäksi vieraat voivat tutustua Miami Beachin nähtävyyksiin, kuten Miamin meriakvaarioon, Parrot Jungle -puistoon, Coconut Groveen ja Miamin satamaan. Muita hotellin läheisyydessä sijaitsevia kiinnostavia kohteita ovat Bassin taidemuseo, Miami Beach Golf Club sekä Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Lexington Hotel Miami Beach
  From132€Yömaksu

  Lexington Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 4299 collins avenue 4299 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1443 reviewsBased on 1443 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1953. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 143 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Collins Hotel
  From132€Yömaksu

  Collins Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6600 collins avenue - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 988 reviewsBased on 988 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1959. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 101 huonetta. Tilat käsittävät 46 yhden hengen huoneet, 51 kahden hengen huoneet ja 4 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Miami South Beach
  From230€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Miami South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 2940 collins ave - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 518 reviewsBased on 518 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 96 huonetta. Tilat käsittävät 48 yhden hengen huoneet, 40 kahden hengen huoneet, 2 sviitit ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Washington Park Hotel
  From174€Yömaksu

  Washington Park Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1050 washington avenue - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 276 reviewsBased on 276 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 181 huonetta. Tilat käsittävät 122 yhden hengen huoneet, 63 kahden hengen huoneet, 5 sviitit ja 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä