Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  55€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • South Beach Plaza Hotel & Villas
  From76€Yömaksu

  South Beach Plaza Hotel & Villasstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 1401 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Art deco -tyylinen rakennus sijaitsee South Beachin alueella, korttelin päässä rannalta ja lähellä South Beachin yöelämää, muta kuitenkin riittävän rauhallisella paikalla tarjotakseen vieraille hyvät yöunet. Hotellista on 800 metriä Lincoln Roadin kävelykadulle, Flamingo Parkiin ja historialliselle art deco -alueelle. Hotellilta pääsee kävellen lähialueen ravintoloihin, ostoksille sekä viihteen pariin. Miami Beach Convention Center ja Holocaust-muistomerkki ovat vain 1,6 kilometrin päässä, ja Miamin satamaan on hotelllilta 9 km.

  Katso lisää
 • Design Suites Miami Beach
  From61€Yömaksu

  Design Suites Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 5445 collins avenue - Kartta
  1,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttavan lomakeskuksen sijaintipaikka on kohde Miami Beach. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan lomakeskuksen oven ulkopuolella. Tiloihin kuuluu yhteensä 165 viihtyisää huonetta. Tätä lomakeskusta on remontoitu vuonna 2016. Lomakeskus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Marenas Resort Sunny Isles Beach
  From151€Yömaksu

  Marenas Resort Sunny Isles Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 18683 collins avenue 18683 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2058 reviewsBased on 2058 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 190 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2005. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean West Tower
  From67€Yömaksu

  Casablanca on the Ocean West Towerstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive 6060 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. 82 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2011. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Kimpton Angler’s South Beach Hotel
  From177€Yömaksu

  Kimpton Angler’s South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 660 washington avenue - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2050 reviewsBased on 2050 reviews

  Ihastuttava lomakeskus, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva lomakeskus on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä lomakeskuksesta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Lomakeskuksessa on 103 mukavaa huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2008. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Lomakeskus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit sallittuja tiloissa. Lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • DoubleTree Ocean Point Resort & Spa
  From218€Yömaksu

  DoubleTree Ocean Point Resort & Spastars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 17375 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 137 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Port of Miami
  From183€Yömaksu

  Holiday Inn Port of Miamistars

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , 340 biscayne boulevard 340 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2806 reviewsBased on 2806 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Downtown - Brickell. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 8. 8 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 965 metrin päässä satamasta. 192 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2003. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 7 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Miami Brickell South
  From133€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 864 reviewsBased on 864 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Downtown - Brickell. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 1 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 129 viihtyisää majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2010. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Colony Hotel Ocean Drive
  From100€Yömaksu

  Colony Hotel Ocean Drivestars

  Miami Beach, Miami - FL , 736 ocean drive 736 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1291 reviewsBased on 1291 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Miami Beach. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 2 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 48 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2007. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Days Hotel by Wyndham Thunderbird Beach Resort
  From103€Yömaksu
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1288 reviewsBased on 1288 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Miami Beach. Lähin uimaranta on 3. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitus koostuu yhteensä 180 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2002. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  177  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä