Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  54€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Pestana South Beach Art Deco Hotel
  From105€Yömaksu

  Pestana South Beach Art Deco Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1817 james avenue - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2027 reviewsBased on 2027 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2013. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2013. Hotelli laajentui 4. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 3 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 99 huonetta. Tilat käsittävät 67 yhden hengen huoneet, 29 kahden hengen huoneet, 3 sviitit ja 8 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Casablanca on the Ocean
  From95€Yömaksu

  Casablanca on the Oceanstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 6345 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1731 reviewsBased on 1731 reviews

  Historiallinen maamerkki sijaitsee Millionaires Row -alueella, vain muutaman minuutin päässä South Beachin art deco -alueelta ja Bal Harbourin ostosmahdollisuuksista. Lähialueen nähtävyyksiä ovat Meriakvaario, Metro Zoo -eläintarha, Baysiden ostosalue, Miamin kokouskeskus ja Coconut Grove. Vieraat kirjautuvat sisään marmorisessa aulassa, jossa myös hotellin ravintola sijaitsee. Uima-allasbaarissa ja ulkoalueella on päivittäin happy hour. Meren puolella sijaitsevalla uima-altaalla on erillisiä rantamökkejä, ja vieraat voivat kulkea merenrannalla tai treenata uima-altaan vieressä sijaitsevalla kuntosalilla. Lisäpalveluita ovat muun muassa huonepalvelu, liikematkailijan tilat, pesulapalvelut ja limusiinipalvelut. Huoneet on sisustettu vaalean puun sävyisillä huonekaluilla sekä hillityillä merellisillä väreillä. Huoneissa on keittokomero, jonka varustukseen kuuluu jääkaappi, hella ja keittiövarustus, kaapelitelevisio ja dataportit. Näkymä joko merelle tai Intracoastal Waterway -vesialueelle.

  Katso lisää
 • Red South Beach Hotel
  From118€Yömaksu

  Red South Beach Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 3010 collins avenue - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2100 reviewsBased on 2100 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1938. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 110 huonetta. Tilat käsittävät 72 yhden hengen huoneet, 38 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • South Beach Plaza Hotel & Villas
  From82€Yömaksu

  South Beach Plaza Hotel & Villasstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 1401 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Art deco -tyylinen rakennus sijaitsee South Beachin alueella, korttelin päässä rannalta ja lähellä South Beachin yöelämää, muta kuitenkin riittävän rauhallisella paikalla tarjotakseen vieraille hyvät yöunet. Hotellista on 800 metriä Lincoln Roadin kävelykadulle, Flamingo Parkiin ja historialliselle art deco -alueelle. Hotellilta pääsee kävellen lähialueen ravintoloihin, ostoksille sekä viihteen pariin. Miami Beach Convention Center ja Holocaust-muistomerkki ovat vain 1,6 kilometrin päässä, ja Miamin satamaan on hotelllilta 9 km.

  Katso lisää
 • Miami Beach Resort
  From131€Yömaksu

  Miami Beach Resortstars

  Miami Beach, Miami - FL , 4833 collins avenue - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3741 reviewsBased on 3741 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1964. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 1999. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 381 huonetta. Toimitilat muodostuvat 43 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Delano South Beach
  From301€Yömaksu

  Delano South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1685 collins avenue - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2598 reviewsBased on 2598 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 181 huonetta. Tilat käsittävät 25 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Deauville Beach Resort
  From92€Yömaksu

  Deauville Beach Resortstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6701 collins ave - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4658 reviewsBased on 4658 reviews

  Hotelli sijaitsee Miami Beachilla, kuuluisan art deco -alueen ja Bal Harbourin ostosmahdollisuuksien puolivälissä. Hotelli sijaitsee yhdellä Yhdysvaltojen upeimmista rantaosuuksista, vain muutaman minuutin päässä South Beachin viihdemekasta. Lähellä on Concord Shopping Plaza -ostoskeskus ja muita kiinnostavia kohteita, kuten Miami Harbour ja Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Atlantic Beach Resort
  From99€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1947 reviewsBased on 1947 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla trendikkään South Beachin ja upean Bal Harbourin välissä, noin 10 minuutin päässä molemmista. Hiekasta ja aalloista nauttimisen lisäksi vieraat voivat tutustua Miami Beachin nähtävyyksiin, kuten Miamin meriakvaarioon, Parrot Jungle -puistoon, Coconut Groveen ja Miamin satamaan. Muita hotellin läheisyydessä sijaitsevia kiinnostavia kohteita ovat Bassin taidemuseo, Miami Beach Golf Club sekä Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 • Lexington Hotel Miami Beach
  From79€Yömaksu

  Lexington Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 4299 collins avenue 4299 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1331 reviewsBased on 1331 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1953. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 143 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Grand Beach Hotel Miami Beach
  From161€Yömaksu

  Grand Beach Hotel Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Collins avenue 4835 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5117 reviewsBased on 5117 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 430 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  178  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä