Hotelleja kohteessa Miami - FL

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Miami - FL

Miami - FLFrom  55€

Tarjoushotellit Miami - FL

 • Sixty Sixty Miami Beach
  From66€Yömaksu

  Sixty Sixty Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 6060 indian creek drive - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 82 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Marseilles Hotel
  From159€Yömaksu

  Marseilles Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1741 collins avenue - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 428 reviewsBased on 428 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 112 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Dream South Beach
  From277€Yömaksu

  Dream South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , collins avenue 1111 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2247 reviewsBased on 2247 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lyhyen kävelymatkan päässä Miamin upealta rannalta. Hotelli sijaitsee Versacen kartanon vieressä, vain lyhyen kävelymatkan päässä Washington Avenuen vilinästä. Bassin taidemuseo ja Flamingo Park -puisto ovat lähistöllä. Loistohotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi tyylikkäällä charmilla aulan upeissa puitteissa, joissa seiniä koristavat upeat yksityiskohdat ja taideteokset. Huoneet on sisustettu loistokkaasti, ja niiden ylellisyys ja tyyli luovat suorastaan kuninkaallisen tunnelman, jossa vieraat voivat uppoutua vertaansa vailla olevaan loistokkuuteen. Hotelli tarjoaa vieraille lukuisia ensiluokkaisia palveluita, jotka tekevät vaikutuksen kaikkein vaativimpaankin matkailijaan. Hotellin ravintola tarjoaa ylelliset puitteet tyylikkäälle illalliselle.

  Katso lisää
 • Room Mate Balfour
  From135€Yömaksu

  Room Mate Balfourstars

  Miami Beach, Miami - FL , 350 ocean drive 44 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1238 reviewsBased on 1238 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1940. Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 64 huonetta. Tilat käsittävät 14 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Seaside Apartments
  From108€Yömaksu

  Seaside Apartmentsstars

  Miami Beach, Miami - FL , 7500 collins ave - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 628 reviewsBased on 628 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1942. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 30 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet ja 10 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  From223€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 309 reviewsBased on 309 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 102 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Greenview South Beach
  From132€Yömaksu

  Greenview South Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , Washington ave 1671 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 716 reviewsBased on 716 reviews

  Viehättävä boutiquehotelli sijaitsee erinomaisella paikalla art deco -alueen sydämessä South Beachillä, jossa sitä ympäröivät kaikki tärkeimmät nähtävyydet. Monet tärkeät kohteet ovat vain muutaman askeleen päässä, muun muassa Lincoln Road Mall -ostoskeskus, Miamin kongressikeskus, New World Symphony -musiikkikoulu, Jackie Gleason -teatteri, Collins Avenue, Ocean Drive ja ranta-alue. South Beachin kuuluisa yöelämä sykkii aivan lähistöllä. Hotelli suunniteltiin vuonna 1939, ja sen ilmettä on palautettu alkuperäiseen loistoonsa, yhdeksi klassisen art deco -tyylin ikoniksi. Huoneiden tyyli on minimalistisen nykyaikainen ja päävärinä on valkoinen vihrein yksityiskohdin. Vieraille on tarjolla myös laaja valikoima palveluita ja mukavuuksia, muun muassa ympäri vuorokauden palveleva vastaanotto, liikematkailijoiden keskus ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Erinomainen paikka liike- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat tutustua kiehtovaan kaupunkiin.

  Katso lisää
 • Days Hotel Thunderbird Beach Resort
  From87€Yömaksu

  Days Hotel Thunderbird Beach Resortstars

  Miami Beach, Miami - FL , collins ave 18401 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1114 reviewsBased on 1114 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1954. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 180 huonetta. Tilat käsittävät 4 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Catalina Hotel
  From116€Yömaksu

  Catalina Hotelstars

  Miami Beach, Miami - FL , 1720-1732-1756 collins avenue - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4596 reviewsBased on 4596 reviews

  Hotelli sijaitsee South Beachin alueella osoitteessa 1732 Collins Avenue, ja se tarjoaa kohtuuhintaista ylellisyyttä ja erinomaisen hinta-laatusuhteen tyylikkäissä ja hienostuneissa puitteissa. Hotelli on paljon muutakin kuin yöpymispaikka, vaikka huoneiden varustukseen kuuluukin ruotsalaiset Tempur-Pedic-patjat, belgialaiset lakanat, joiden langantiheys on 300, hanhenuntuvaiset peitot ja tyynyt. Täällä yhdistyvät häikäisevä tyyli ja hienostunut harmonia. Kaikki huoneet on sisustettu valkoisella, jonka piristyksenä on väripilkkuja. Huoneiden huippuylelliset, modernit valkoiset kylpyhuoneet on varustettu jättikokoisilla kylpypyyhkeillä sekä puuvillapikeekankaisilla kylpytakeilla. Sviiteissä on vielä loistokkaammat kylpyhuoneet, plasmatelevisiot ja riittävästi tilaa hotellin oman hierojan käynnille. Kun saatavilla ovat kaikki nämä upeat yksityiskohdat, hotelli on ratkaisu kaikkiin loma- ja kokoustarpeisiisi.

  Katso lisää
 • Best Western Atlantic Beach Resort
  From121€Yömaksu

  Best Western Atlantic Beach Resortstars

  Miami Beach, Miami - FL , 4101 collins ave - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1947 reviewsBased on 1947 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla trendikkään South Beachin ja upean Bal Harbourin välissä, noin 10 minuutin päässä molemmista. Hiekasta ja aalloista nauttimisen lisäksi vieraat voivat tutustua Miami Beachin nähtävyyksiin, kuten Miamin meriakvaarioon, Parrot Jungle -puistoon, Coconut Groveen ja Miamin satamaan. Muita hotellin läheisyydessä sijaitsevia kiinnostavia kohteita ovat Bassin taidemuseo, Miami Beach Golf Club sekä Lincoln Road Mall -ostoskeskus.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  221  Hotelleja kohteessa Miami - FL
Sivu  1  bruges ikke i Finland  23
 

Tietoja kohteesta Miami - FL

  Miami is a major US city located in southeastern Florida, between the Everglades National Park and the Atlantic Ocean. It is one of the main tourist destinations in the country, and it is known as the capital of sun because of its pleasant climate and beautiful beaches. Those who like to have an active holiday will enjoy the wide range of water activities and sports available on its beaches. Apart from its nice white-sand beaches, Miami has many other things such as museums, historical sites, parks and gardens. The city is close to two national parks of stunning beauty: the Everglades, rich in fauna and flora, and the Biscayne, with a tropical reef that is unique in the area. Miami also boasts lively nightlife where there is no shortage of bars and quality international restaurants, many of which specialise in fish and seafood dishes. Excitement and fun are at home in Miami, where you can enjoy high-technology entertainment and games as well as extreme experiences at the Richard Petty Driving Experience. Come and discover everything Miami has to offer!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Miami - FL

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä