Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  59€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Hotel Mela Times Square
  From183€Yömaksu

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä

  Tyylikäs, modernisti sisustettu hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä New Yorkin sykkivää sydäntä, eli kuuluisalla Times Squarella. Hotelli on kävelymatkan päässä monista tärkeimmistä nähtävyyksistä. Broadway, teatterialue, Rockefeller Center, Keskuspuisto ja erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä 5th Avenuen, Madison Avenuen ja Grand Central Terminalin taidegalleriat ovat kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • The Edison Hotel NYC
  From193€Yömaksu

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , W 47th st 228 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10282 reviewsBased on 10282 reviews

  Sekä työ- että vapaa-ajan matkailuun erinomaisesti soveltuva hotelli sijaitsee Manhattanin Midtownissa, keskellä upeaa New Yorkia ja lähellä Times Squarea ja teattereita, Rockefeller Centeriä, Radio City Music Hallia, kauppoja ja ravintoloita. Kaunis vuoden 1931 art deco -rakennus tarjoaa hotellivieraille kaikki heidän tarvitsemansa lisämaksulliset palvelut, kuten kuntoilu- ja pesulapalvelut. Täysin ilmastoidussa hotellissa on 24 tuntia auki oleva vastaanotto- ja uloskirjautumispalvelu. Lisäksi hotellissa on tallelokero, valuutanvaihto, hissit, kahvila, baari ja ravintola. Hotelli tarjoaa maksullisen langattoman Internet-yhteyden.

  Katso lisää
 • Distrikt Hotel New York City
  From198€Yömaksu

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5689 reviewsBased on 5689 reviews

  Kokonaisuutena tiloissa on 155 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2010. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Doubletree by Hilton New York - Times Square West,
  From194€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 970 reviewsBased on 970 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 612 huonetta. Majoitus on vuodelta 2016. Vierailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituksen julkisissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikkiystävällinen hotelli. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Night Hotel Times Square
  From180€Yömaksu

  Night Hotel Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 157 west 47th street - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4812 reviewsBased on 4812 reviews

  Hyvällä paikalla sijaitseva viihtyisä hotelli on vain parin korttelin päässä Times Squarelta ja Broadwaylta. Hotelli on yksi parhaista aloituspisteistä kaikille New Yorkin kaupunkiin tutustuville. Korttelin päässä West 46th Streetin Restaurant Row'lta löydät yli 20 ruokapaikkaa. Ilmastoitu kaupunkihotelli tarjoaa erinomaiset palvelut. Vastikään täysin remontoidussa rakennuksessa on 208 huonetta ja 10 kerrosta. Avarat, puhtaat ja hiljaiset huoneet sisältävät kaiken tarvittavan mahdollisimman onnistuneeseen majoitukseen. Kussakin huoneistossa on kylpyhuone, satelliitti- ja kaapelitelevisio sekä Internet-yhteys. Hotelli takaa miellyttävän majoituskokemuksen samalla kun hotellivieraat tutustuvat energiseen kaupunkiin.

  Katso lisää
 • The Time New York
  From204€Yömaksu

  The Time New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , 224 west 49th street 224 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 567 reviewsBased on 567 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 76 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 16. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 193 huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vierailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Riu Plaza New York Times Square
  From278€Yömaksu

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street 305 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2489 reviewsBased on 2489 reviews

  New Yorkin keskustan lipeillä sijaitseva muodikas ja moderni hotelli tarjoaa kattavimmat palvelut Manhattanin sydämessä. Hotelli sijaitsee suosituimpien Broadwayn teattereiden vieressä ja muutaman minuutin päässä kuuluisimmista maamerkeistä, joita ovat mm. Keskuspuisto, Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall ja Fifth Avenuen ylelliset ostospaikat. Kuuluisan "Restaurant Rowin" keskellä sijaitseva hotelli takaa täydellisen majoituksen “isossa omenassa”, ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia kaupungin hektisestä elämästä sekä sen parhaasta kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjonnasta. Grand Central Terminalin rautatieasema ja Pennin asema ovat vain muutaman minuutin päässä. Vierashuoneet ylpeilevät modernilla tyylillään ja katosta lattiaan ulottuvilla ikkunoillaan, jotka tuovat paljon luonnonvaloa huoneisiin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman käytännöllisiä tiloja, kuten kuntosali ja useita kokoustiloja.

  Katso lisää
 • New York Hilton Midtown
  From314€Yömaksu

  New York Hilton Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , Avenue of americas 1335 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Keskeisellä paikalla Manhattanin Midtownissa sijaitseva ainutlaatuinen moderni hotelli on vain muutaman askeleen päässä useista New Yorkin maailmankuuluista nähtävyyksistä. Times Square, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, Keskuspuisto, Museum of Modern Art, Carnegie Hall, the Broadwayn teatterialue ja Fifth Avenuen erinomaiset ostosmahdollisuudet ovat vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

  Katso lisää
 • Dream Midtown
  From160€Yömaksu

  Dream Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 210 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli koostuu yhteensä 221 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän hotelliin, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Wyndham New Yorker
  From188€Yömaksu

  Wyndham New Yorkerstars

  New York Midtown West, New York - NY , 481 8th avenue at 34th street - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 1026 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2014. Majoitus tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Asiakkaiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  354  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  36
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews