Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  79€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Hotel Mela Times Square
  From243€Yömaksu

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3976 reviewsBased on 3976 reviews

  Tyylikäs, modernisti sisustettu hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä New Yorkin sykkivää sydäntä, eli kuuluisalla Times Squarella. Hotelli on kävelymatkan päässä monista tärkeimmistä nähtävyyksistä. Broadway, teatterialue, Rockefeller Center, Keskuspuisto ja erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä 5th Avenuen, Madison Avenuen ja Grand Central Terminalin taidegalleriat ovat kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  From391€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2134 reviewsBased on 2134 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla West 45th Streetillä, kuudennen ja seitsemännen avenuen välillä, vain muutaman askeleen päässä Broadwayn teattereista, Grand Central -asemasta, hohdokkaasta Fifth Avenuen ostoskadusta ja Rockefeller Centeristä. John F Kennedyn lentokenttä on noin 27 km:n päässä, La Guardia -lentokenttä noin 14 km:n päässä ja Liberty Newarkin kansainvälinen lentokenttä arviolta 25 km:n päässä. Ylellisessä rakennuksessa sijaitseva hotelli on kaukana tavanomaisesta hotellikokemuksesta. Virtaviivainen, musta ja uskalias boutique-tyylinen rakennus tarjoaa henkilökohtaisia ostospalveluita, mutkattoman yhdistelmän viimeisintä muotia ja suoraviivaista käytännönläheisyyttä. Hotellin mielestä jokaisen matkan tulisi mennä näin: vierailijoiden tutustuessa kaupunkiin ja sen rajattomaan tarjontaan, hotelli kattaa vierailijoiden kaikki tarpeet, olivatpa he sitten vain ostosmatkalla tai haluavat jäädä muutamaksi lisäyöksi. Hotellista löytyy kaikki, mitä tarvitset.

  Katso lisää
 • Row Nyc
  From230€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th ave 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 17696 reviewsBased on 17696 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • Distrikt Hotel New York City
  From287€Yömaksu

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5048 reviewsBased on 5048 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Hotelli saneerattiin vuonna 2017. Majoitustilaa on yhteensä 155 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Wellington Hotel
  From248€Yömaksu

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6793 reviewsBased on 6793 reviews

  Valtava valikoima baareja, ravintoloita, kauppoja ja julkisen liikenteen palveluita odottaa hotellivieraita aivan oven ulkopuolella. 27-kerroksisen hotellin 700 huoneesta 150 on tyylikkäästi sisustettuja sviittejä. Hotellin kauniissa aulassa on ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto ja hotellin tallelokero. Hotellivieraat hyötyvät laajasta tilojen ja palveluiden valikoimasta, johon kuuluu kampaamo, baareja ja ravintoloita. Kaikki tilat ovat ilmastoituja. Sekä yleisissä tiloissa että hotellihuoneissa on Internet-yhteys. Tarjolla on myös pesula- ja huonepalvelu, ja omalla autolla saapuvat voivat hyödyntää hotellin omia paikoitustiloja.

  Katso lisää
 • Dream Midtown
  From295€Yömaksu

  Dream Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 210 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 221 huonetta. Toimitilat muodostuvat 20 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Novotel New York Times Square
  From341€Yömaksu

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5112 reviewsBased on 5112 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1984. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 480 huonetta. Hotelli koostuu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Room Mate Grace
  From334€Yömaksu

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 876 reviewsBased on 876 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 139 huonetta. Tilat käsittävät 139 kahden hengen huoneet, 1 junior-sviitti ja 1 sviitti. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Roosevelt Hotel
  From220€Yömaksu

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , East 45th street & madison avenue 45 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8606 reviewsBased on 8606 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1924. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 983 huonetta. Tilat käsittävät 30 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Wyndham New Yorker
  From327€Yömaksu

  Wyndham New Yorkerstars

  New York Midtown West, New York - NY , 481 8th avenue at 34th street - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1929. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 1026 huonetta. Tilat käsittävät 630 yhden hengen huoneet, 320 kahden hengen huoneet, 26 junior-sviitit ja 50 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  263  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  27
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä