Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  78€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Distrikt Hotel New York City
  From188€Yömaksu

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5429 reviewsBased on 5429 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Hotelli saneerattiin vuonna 2017. Majoitustilaa on yhteensä 155 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • The Gallivant Times Square (former Tryp New York)
  From175€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1419 reviewsBased on 1419 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1930. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 336 huonetta. Tilat käsittävät 251 yhden hengen huoneet, 8 kahden hengen huoneet, 32 junior-sviitit ja 12 perhehuoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Hotel Mela Times Square
  From224€Yömaksu

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä

  Tyylikäs, modernisti sisustettu hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä New Yorkin sykkivää sydäntä, eli kuuluisalla Times Squarella. Hotelli on kävelymatkan päässä monista tärkeimmistä nähtävyyksistä. Broadway, teatterialue, Rockefeller Center, Keskuspuisto ja erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä 5th Avenuen, Madison Avenuen ja Grand Central Terminalin taidegalleriat ovat kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • Row Nyc
  From278€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th ave 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 19469 reviewsBased on 19469 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • Hampton Inn Manhattan/Times Square Central
  From271€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1845 reviewsBased on 1845 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 300 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Wellington Hotel
  From274€Yömaksu

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7004 reviewsBased on 7004 reviews

  Valtava valikoima baareja, ravintoloita, kauppoja ja julkisen liikenteen palveluita odottaa hotellivieraita aivan oven ulkopuolella. 27-kerroksisen hotellin 700 huoneesta 150 on tyylikkäästi sisustettuja sviittejä. Hotellin kauniissa aulassa on ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto ja hotellin tallelokero. Hotellivieraat hyötyvät laajasta tilojen ja palveluiden valikoimasta, johon kuuluu kampaamo, baareja ja ravintoloita. Kaikki tilat ovat ilmastoituja. Sekä yleisissä tiloissa että hotellihuoneissa on Internet-yhteys. Tarjolla on myös pesula- ja huonepalvelu, ja omalla autolla saapuvat voivat hyödyntää hotellin omia paikoitustiloja.

  Katso lisää
 • Dream Midtown
  From263€Yömaksu

  Dream Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 210 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 221 huonetta. Toimitilat muodostuvat 20 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  From325€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2179 reviewsBased on 2179 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla West 45th Streetillä, kuudennen ja seitsemännen avenuen välillä, vain muutaman askeleen päässä Broadwayn teattereista, Grand Central -asemasta, hohdokkaasta Fifth Avenuen ostoskadusta ja Rockefeller Centeristä. John F Kennedyn lentokenttä on noin 27 km:n päässä, La Guardia -lentokenttä noin 14 km:n päässä ja Liberty Newarkin kansainvälinen lentokenttä arviolta 25 km:n päässä. Ylellisessä rakennuksessa sijaitseva hotelli on kaukana tavanomaisesta hotellikokemuksesta. Virtaviivainen, musta ja uskalias boutique-tyylinen rakennus tarjoaa henkilökohtaisia ostospalveluita, mutkattoman yhdistelmän viimeisintä muotia ja suoraviivaista käytännönläheisyyttä. Hotellin mielestä jokaisen matkan tulisi mennä näin: vierailijoiden tutustuessa kaupunkiin ja sen rajattomaan tarjontaan, hotelli kattaa vierailijoiden kaikki tarpeet, olivatpa he sitten vain ostosmatkalla tai haluavat jäädä muutamaksi lisäyöksi. Hotellista löytyy kaikki, mitä tarvitset.

  Katso lisää
 • Novotel New York Times Square
  From302€Yömaksu

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5573 reviewsBased on 5573 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1984. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 480 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Roosevelt Hotel
  From221€Yömaksu

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , East 45th street & madison avenue 45 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9064 reviewsBased on 9064 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1924. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 983 huonetta. Tilat käsittävät 30 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  306  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  31
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä