Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  50€

Tarjoushotellit New York - NY

 • The Gallivant Times Square (former Tryp New York)
  From90€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1502 reviewsBased on 1502 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 2 metrin matka. Hotellissa on yhteensä 336 mukavaa makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. ja Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Distrikt Hotel New York City
  From126€Yömaksu

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5572 reviewsBased on 5572 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2010. Hotelli saneerattiin vuonna 2017. Majoitustilaa on yhteensä 155 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Row Nyc
  From78€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th ave 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 20166 reviewsBased on 20166 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • Hotel Mela Times Square
  From94€Yömaksu

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä

  Tyylikäs, modernisti sisustettu hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä New Yorkin sykkivää sydäntä, eli kuuluisalla Times Squarella. Hotelli on kävelymatkan päässä monista tärkeimmistä nähtävyyksistä. Broadway, teatterialue, Rockefeller Center, Keskuspuisto ja erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä 5th Avenuen, Madison Avenuen ja Grand Central Terminalin taidegalleriat ovat kävelymatkan päässä.

  Katso lisää
 • Riu Plaza New York Times Square
  From140€Yömaksu

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street 305 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2276 reviewsBased on 2276 reviews

  New Yorkin keskustan lipeillä sijaitseva muodikas ja moderni hotelli tarjoaa kattavimmat palvelut Manhattanin sydämessä. Hotelli sijaitsee suosituimpien Broadwayn teattereiden vieressä ja muutaman minuutin päässä kuuluisimmista maamerkeistä, joita ovat mm. Keskuspuisto, Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall ja Fifth Avenuen ylelliset ostospaikat. Kuuluisan "Restaurant Rowin" keskellä sijaitseva hotelli takaa täydellisen majoituksen “isossa omenassa”, ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia kaupungin hektisestä elämästä sekä sen parhaasta kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjonnasta. Grand Central Terminalin rautatieasema ja Pennin asema ovat vain muutaman minuutin päässä. Vierashuoneet ylpeilevät modernilla tyylillään ja katosta lattiaan ulottuvilla ikkunoillaan, jotka tuovat paljon luonnonvaloa huoneisiin. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman käytännöllisiä tiloja, kuten kuntosali ja useita kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Wellington Hotel
  From174€Yömaksu

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7123 reviewsBased on 7123 reviews

  Valtava valikoima baareja, ravintoloita, kauppoja ja julkisen liikenteen palveluita odottaa hotellivieraita aivan oven ulkopuolella. 27-kerroksisen hotellin 700 huoneesta 150 on tyylikkäästi sisustettuja sviittejä. Hotellin kauniissa aulassa on ympäri vuorokauden päivystävä vastaanotto ja hotellin tallelokero. Hotellivieraat hyötyvät laajasta tilojen ja palveluiden valikoimasta, johon kuuluu kampaamo, baareja ja ravintoloita. Kaikki tilat ovat ilmastoituja. Sekä yleisissä tiloissa että hotellihuoneissa on Internet-yhteys. Tarjolla on myös pesula- ja huonepalvelu, ja omalla autolla saapuvat voivat hyödyntää hotellin omia paikoitustiloja.

  Katso lisää
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  From88€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2195 reviewsBased on 2195 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla West 45th Streetillä, kuudennen ja seitsemännen avenuen välillä, vain muutaman askeleen päässä Broadwayn teattereista, Grand Central -asemasta, hohdokkaasta Fifth Avenuen ostoskadusta ja Rockefeller Centeristä. John F Kennedyn lentokenttä on noin 27 km:n päässä, La Guardia -lentokenttä noin 14 km:n päässä ja Liberty Newarkin kansainvälinen lentokenttä arviolta 25 km:n päässä. Ylellisessä rakennuksessa sijaitseva hotelli on kaukana tavanomaisesta hotellikokemuksesta. Virtaviivainen, musta ja uskalias boutique-tyylinen rakennus tarjoaa henkilökohtaisia ostospalveluita, mutkattoman yhdistelmän viimeisintä muotia ja suoraviivaista käytännönläheisyyttä. Hotellin mielestä jokaisen matkan tulisi mennä näin: vierailijoiden tutustuessa kaupunkiin ja sen rajattomaan tarjontaan, hotelli kattaa vierailijoiden kaikki tarpeet, olivatpa he sitten vain ostosmatkalla tai haluavat jäädä muutamaksi lisäyöksi. Hotellista löytyy kaikki, mitä tarvitset.

  Katso lisää
 • Comfort Inn Midtown West
  From105€Yömaksu

  Comfort Inn Midtown Weststars

  New York Midtown West, New York - NY , 548 west 48th street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 589 reviewsBased on 589 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 89 huonetta. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta.

  Katso lisää
 • Novotel New York Times Square
  From169€Yömaksu

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5786 reviewsBased on 5786 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1984. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 480 huonetta. Hotelli tarjoaa . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn NY West 35 Street
  From162€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5347 reviewsBased on 5347 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 298 huonetta. Tilat käsittävät 193 yhden hengen huoneet, 89 kahden hengen huoneet, 2 sviitit ja 14 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  348  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  35
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews