Hotelleja kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa New York - NY

New York - NYFrom  76€

Tarjoushotellit New York - NY

 • Row Nyc
  From285€Yömaksu

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24259 reviewsBased on 24259 reviews

  Mukava, tyylikäs hotelli sijaitsee Broadwayn sydämessä. Hotellin ovelta vieraiden eteen avautuu valtava ostos- ja huvitusmahdollisuuksien valikoima. Legendaarinen Times Square ja muut Manhattanin nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, ja ravintolat, baarit ja julkinen liikenne ovat aivan kulman takana. Hotelli on erinomainen vaihtoehto New Yorkin vierailulle sen upean sijainnin, mukavien huoneiden ja korkeatasoisen palvelun ansiosta.

  Katso lisää
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  From210€Yömaksu
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Manhattanin Upper West Sidella vain kävelymatkan päässä Columbian yliopistosta, Keskuspuistosta ja Museum of Modern Art -taidemuseosta. Lähialueilla sijaitsee lukuisia upeita ravintoloita, ja Manhattan Midtownin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Times Squarelle, Broadwayn teatterialueelle ja Rockefeller Centeriin, pääsee kätevästi metrolla.

  Katso lisää
 • The Watson Hotel
  From263€Yömaksu

  The Watson Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , 440 west 57th street 440 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4974 reviewsBased on 4974 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Midtown West. Tiloihin kuuluu yhteensä 597 viihtyisää huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 1997. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • The Shoreham
  From175€Yömaksu

  The Shorehamstars

  New York Midtown West, New York - NY , 33 west 55th street - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2275 reviewsBased on 2275 reviews

  Kohteessa Midtown West sijaitseva, viehättävä hotelli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Majoitustilojen kokonaismäärä on 174. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Grand Hyatt New York
  From397€Yömaksu

  Grand Hyatt New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , east 42nd street at grand central terminal 109 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10957 reviewsBased on 10957 reviews

  Upea hotelli kohteessa Midtown East. Majoituksessa on yhteensä 1306 mukavaa huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2011. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Manhattan Club
  From705€Yömaksu

  The Manhattan Clubstars

  New York Midtown West, New York - NY , west 56 street 200 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä

  Tyylikäs ja ylellinen hotelli Manhattanin Midtownissa, maailman mielenkiintoisimman kaupungin keskustassa. Hotellista on lyhyt matka Keskuspuistoon, Carnegie Halliin, Rockefeller Centeriin, Broadwaylle ja Madison Avenuen ja Fifth Avenuen ostoparatiiseihin. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla, Museum of Modern Art, Radio City Music Hall ja St. Patrick's Cathedral ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Ylelliset sviitit ensiluokkaisilla mukavuuksilla takaavat upean majoituksen.

  Katso lisää
 • Cachet Boutique NYC
  From361€Yömaksu

  Cachet Boutique NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , 510 west 42nd street 510 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 301 reviewsBased on 301 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 96 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen.

  Katso lisää
 • Omni Berkshire Place
  From656€Yömaksu

  Omni Berkshire Placestars

  New York Midtown East, New York - NY , 21 east 52nd street 21 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4691 reviewsBased on 4691 reviews

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown East. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 18. 7 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 396 huoneesta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • The Kenilworth
  From242€Yömaksu

  The Kenilworthstars

  Newark Airport, New York - NY , 60 south 31st street - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 876 reviewsBased on 876 reviews

  Hotelli sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä New York Cityn kuhinasta, Garden State Parkway -ulosajoväylän varrella. Se on vain muutaman minuutin päässä kaupungin ostosmahdollisuuksista, loistavista illallisravintoloista, teattereista, museoista, vilkkaasta yöelämästä ja golfkentästä. Tämä New Jerseyn keskustassa sijaitseva hotelli on lyhyen ajomatkan päässä New Yorkin nähtävyyksistä, kuten Vapaudenpatsaasta, Freedom Towerseista ja Wall Streetista. Tilavat huoneet on varustettu tasokkaasti kaikin mukavuuksin, jotka takaavat miellyttävän vierailun. Hotellin hienostunut ja moderni sisustus ja erinomainen henkilökunta, joka huolehtii vieraiden kaikista tarpeista, kruunaavat vierailusta täydellisen, aidon NYC-kokemuksen.

  Katso lisää
 • Holiday Inn LaGuardia
  From187€Yömaksu

  Holiday Inn LaGuardiastars

  La Guardia Airport, New York - NY , 114 street 37-10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 422 reviewsBased on 422 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde La Guardia Airport. Majoituspaikka on 3. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Majoitusliike on 10. 4 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 214 viihtyisää majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  285  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  29
 

Tietoja kohteesta New York - NY

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella New York - NY

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews