0 kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
 in New York - NY

0 kohteessa New York - NYFrom  55€

Recommended 0 in New York - NY

 • Night Hotel by SB at Times Square
  From122€Yömaksu

  Night Hotel by SB at Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 45th street 132 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2322 reviewsBased on 2322 reviews

  Tämä tasokas hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla West 45th Streetillä, kuudennen ja seitsemännen avenuen välillä, vain muutaman askeleen päässä Broadwayn teattereista, Grand Central -asemasta, hohdokkaasta Fifth Avenuen ostoskadusta ja Rockefeller Centeristä. John F Kennedyn lentokenttä on noin 27 km:n päässä, La Guardia -lentokenttä noin 14 km:n päässä ja Liberty Newarkin kansainvälinen lentokenttä arviolta 25 km:n päässä. Ylellisessä rakennuksessa sijaitseva hotelli on kaukana tavanomaisesta hotellikokemuksesta. Virtaviivainen, musta ja uskalias boutique-tyylinen rakennus tarjoaa henkilökohtaisia ostospalveluita, mutkattoman yhdistelmän viimeisintä muotia ja suoraviivaista käytännönläheisyyttä. Hotellin mielestä jokaisen matkan tulisi mennä näin: vierailijoiden tutustuessa kaupunkiin ja sen rajattomaan tarjontaan, hotelli kattaa vierailijoiden kaikki tarpeet, olivatpa he sitten vain ostosmatkalla tai haluavat jäädä muutamaksi lisäyöksi. Hotellista löytyy kaikki, mitä tarvitset.

  Katso lisää
 • Hotel de Point
  From105€Yömaksu

  Hotel de Pointstars

  La Guardia Airport, New York - NY , 127th street 20-07 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 375 reviewsBased on 375 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde La Guardia Airport. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 114 viihtyisää huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Conrad New York Midtown
  From378€Yömaksu

  Conrad New York MidtownstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , West 54th street 151 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4166 reviewsBased on 4166 reviews

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 562 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2006. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 29 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vierailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • EVEN Midtown East Grand Central
  From231€Yömaksu

  EVEN Midtown East Grand Centralstars

  New York Midtown West, New York - NY , 221 e 44th st 219 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 856 reviewsBased on 856 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. Tiloihin kuuluu yhteensä 230 viihtyisää huonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus sallii suuret lemmikit. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Concorde Hotel New York
  From140€Yömaksu

  Concorde Hotel New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , E 55th 127 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Olitpa New Yorkissa sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla, tämä tyylikäs hotelli on miellyttävä paikka kaupunkiin tutustumiseen. Uusi hotelli sijaitsee East Midtownissa. Hotellirakennus on lyhyen matkan päässä Modernin taiteen museosta ja St Patrickin katedraalista. Kävelymatkan päässä on myös muita nähtävyyksiä, kuten Rockefeller Center, Top of the Rock ja Radio City Music Hall. Lähimmälle lentokentälle, LaGuardian lentokentälle, on hotellilta matkaa 14 km, eli vajaat 20 minuuttia autolla. Hotellin huoneet on varustettu mahdollisimman miellyttäviksi New Yorkissa matkustavien vieraiden käyttöön. Ne ovat tilavia, ja tarjoavat täydellisen keitaan rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jossa vieraat voivat nauttia kylvystä ennen nukkumaanmenoa. Vieraat voivat nauttia erilaisista juomista hotellin lounge-terassilla tai kuntoilla kuntokeskuksessa.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Long Island City New York
  From126€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1061 reviewsBased on 1061 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Long Island City. Majoituspaikassa on yhteensä 183 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gowanus Inn & Yard
  From55€Yömaksu

  Gowanus Inn & Yardstars

  Soho - Tribeca - Chinatown, New York - NY , 645-651 union st. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 48 reviewsBased on 48 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Soho / Tribeca / Chinatown. Majoituspaikka koostuu yhteensä 76 huoneesta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Radisson Hotel New York Times Square
  From91€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Midtown West. 870 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka koostuu yhteensä 320 huoneesta. Majoituspaikan asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • The Gallivant Times Square
  From93€Yömaksu

  The Gallivant Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 48th st, 234 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2625 reviewsBased on 2625 reviews

  Tämä nykyaikainen hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla 48th Streetin ja Broadwayn kulmassa, joka on ihanteellinen paikka lähteä tutkimaan Manhattanin illallisravintoloita, yöelämää, teattereita, viihdetarjontaa ja paljon muuta. Guadian lentoasema on noin 15 kilometrin päässä ja maailmankuuluun Keskuspuistoon on hotellilta vain 15 minuutin kävelymatka. Hotellin jokainen tila on suunniteltu antamaan inspiraatiota seikkailuun ja New York Cityn tutkimiseen, oli kyse sitten huoneissa olevista kartoista tai aulassa olevista kylteistä. Hotellista löytyy sopiva huone niin liikematkustajalle, perhelomailijalle kuin viikonloppuseikkailijalle. Huoneet ovat ylellisesti varusteltuja ja osassa niistä on jopa kuntosalilaitteet niille, jotka haluavat treenata oman huoneensa rauhassa.Hotellin tiloista löytyy aina avoinna oleva kuntosali sekä liikematkalaisille kätevä aina avoinna oleva businesskeskus.

  Katso lisää
 • McCarren Hotel & Pool
  From173€Yömaksu

  McCarren Hotel & Poolstars

  Brooklyn, New York - NY , North 12th street 160 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1241 reviewsBased on 1241 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Brooklyn. Majoituksessa on 64 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  357  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  36
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä