0 kohteessa New York - NY

Katso sijainti kartassa.
 in New York - NY

0 kohteessa New York - NYFrom  9€

Recommended 0 in New York - NY

 • Roosevelt Hotel
  From144€Yömaksu

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , 45 east 45th street & madison avenue 45 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11131 reviewsBased on 11131 reviews

  Tämä ylellinen, New York Cityn Midtownissa, Madison Avenuen ja 45th Streetin kulmassa sijaitseva hotelli on nimetty presidentti Theodore Rooseveltin mukaan. Tyylikkäästä manhattanilaisesta hotellista on vaivaton pääsy useimpiin kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä, joihin lukeutuvat esim. Empire State Building, 5th Avenuen ostosliikkeet, Times Square, Rockefeller Centre ja Broadwayn suosittu Theatre District. Hotellin majoitusyksiköissä perinteinen tyyli ja nykyajan mukavuudet yhdistyvät täydellisesti. Ennallistetun ravintolan anti on herkullinen, ja aulabaarissa voi tarjoamisten ohella nauttia klassisen newyorkilaisen hotellibaarin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Paras paikka viettää ikimuistoisia hetkiä ystävien seurassa on epäilemättä hotellin katolla sijaitseva baari, joka on todellinen keidas Manhattanin taivaan alla. Hotellissa on myös tilat kokousten ja tapahtumien järjestämistä varten.

  Katso lisää
 • Lucerne Hotel
  From205€Yömaksu

  Lucerne Hotelstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 201 west 79th street - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2683 reviewsBased on 2683 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Upper West Side. Kokonaisuutena tiloissa on 201 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The Edison Hotel NYC
  From15€Yömaksu

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 47th street 228 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 12409 reviewsBased on 12409 reviews

  Sekä työ- että vapaa-ajan matkailuun erinomaisesti soveltuva hotelli sijaitsee Manhattanin Midtownissa, keskellä upeaa New Yorkia ja lähellä Times Squarea ja teattereita, Rockefeller Centeriä, Radio City Music Hallia, kauppoja ja ravintoloita. Kaunis vuoden 1931 art deco -rakennus tarjoaa hotellivieraille kaikki heidän tarvitsemansa lisämaksulliset palvelut, kuten kuntoilu- ja pesulapalvelut. Täysin ilmastoidussa hotellissa on 24 tuntia auki oleva vastaanotto- ja uloskirjautumispalvelu. Lisäksi hotellissa on tallelokero, valuutanvaihto, hissit, kahvila, baari ja ravintola. Hotelli tarjoaa maksullisen langattoman Internet-yhteyden.

  Katso lisää
 • Aka Central Park - Apartments
  From245€Yömaksu

  Aka Central Park - Apartmentsstars

  New York Midtown West, New York - NY , 42 west 58th street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Midtown West. Majoituksessa on 134 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2007. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa ovat esteettömiä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Room Mate Grace
  From128€Yömaksu

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street 125 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1648 reviewsBased on 1648 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Midtown West. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka koostuu yhteensä 139 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Refinery Hotel New York
  From237€Yömaksu

  Refinery Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , 63 west 38th street - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5132 reviewsBased on 5132 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Midtown West. Hotellissa on yhteensä 197 mukavaa majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Royalton Park Avenue
  From242€Yömaksu

  Royalton Park Avenuestars

  New York Midtown East, New York - NY , 420 park ave south - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2919 reviewsBased on 2919 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Midtown East. Kokonaisuutena tiloissa on 249 majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka sallii korkeintaan 5 kg painavat lemmikit. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • The James New York Soho
  From287€Yömaksu

  The James New York Sohostars

  Soho - Tribeca - Chinatown, New York - NY , 27 grand street 27 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1829 reviewsBased on 1829 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Soho / Tribeca / Chinatown. Majoitus koostuu yhteensä 114 majoitustilasta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel BPM - Brooklyn
  From124€Yömaksu

  Hotel BPM - Brooklynstars

  Brooklyn, New York - NY , 33rd street 139 - Kartta
  1,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 791 reviewsBased on 791 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Brooklyn. Vierailla on lentoasemalle noin 17. 2 kilometrin matka. 70 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2012. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • WestHouse Hotel New York
  From340€Yömaksu

  WestHouse Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 201 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2485 reviewsBased on 2485 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Midtown West. Hotelli sijaitsee 1. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 9. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 172 makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  346  Hotelleja kohteessa New York - NY
Sivu  1  bruges ikke i Finland  35
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä