Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  30€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • Hotel Omega
  From102€Yömaksu

  Hotel Omegastars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 110 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 342 reviewsBased on 342 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 32 majoitustilaa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Eden Hotel Amsterdam
  From102€Yömaksu

  Eden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Amstel 144 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3563 reviewsBased on 3563 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Alankomaiden pääkaupungin Amsterdamin ytimessä, Amstel-joen varrella, ja aivan lyhyen matkan päässä Rembrandt-aukiosta. Muita hotellin läheltä löytyviä nähtävyyksiä ovat Rembrandt-museo, kelluva kukkatori, Stopera-rakennuskompleksi ja valokuvamuseo. Kalverstraat- ja Leidsestraat-ostoskadut ovat molemmat kävelymatkan päässä, samoin kuninkaallinen palatsi.

  Katso lisää
 • Central Park Hotel
  From52€Yömaksu

  Central Park Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 587 reviewsBased on 587 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. Majoituspaikka koostuu yhteensä 42 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hard Rock Hotel Amsterdam American
  From180€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3889 reviewsBased on 3889 reviews

  Hotelli löytyy aivan Amsterdamin ytimestä, historiallisen kanaalialueen reunasta, suositulta Leidseplein-aukiolta. Tässä tyylikkäässä historiallisessa hotellissa modernit vierashuoneet ja tilat yhdistyvät onnistuneesti rakennuksen upeaan jugendtyyliin. Leidseplein-aukiolla ja heti sen välittömässä läheisyydessä on runsaasti ravintoloita, kahviloita, baareja, pubeja ja teattereita. Amsterdamin kolme merkittävintä museota, Rijksmuseum, Van Gogh Museum ja Stedelijk Museum, sijaitsevat kaikki vain muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä hotellilta ja ihastuttava Vondelpark löytyy vieläkin lähempää.

  Katso lisää
 • Hotel Beethoven Amsterdam
  From68€Yömaksu

  Hotel Beethoven Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 571 reviewsBased on 571 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Amsterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 52. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2015. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kimpton De Witt Hotel
  From108€Yömaksu

  Kimpton De Witt HotelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , nieuwezijds voorburgwal 5 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1389 reviewsBased on 1389 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 274 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1987. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja.

  Katso lisää
 • The ED Amsterdam
  From83€Yömaksu

  The ED AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Nassaukade 387-390 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11 reviewsBased on 11 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Amsterdam. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituksessa on 71 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2019. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Best Western Plus Hotel Amstelveen
  From59€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Amstelveen. Vieraiden käytössä on yhteensä 99 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2019. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vieraat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Campanile Amsterdam
  From63€Yömaksu

  Campanile Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Loosdrechtdreef 3 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 461 reviewsBased on 461 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Zevenaarissa, aivan Haagista Lobithiin vievän A12-moottoritien alkupään tuntumassa ja 5,8 kilometrin päässä Duivenin rautatieasemalta. Hotellista on hyvät yhteydet Arnhemin, Duivenin ja Doetinchemin liike-elämän palveluihin, samoin kuin paikallisiin nähtävyyksiin, kuten Hoge Veluwe -kansallispuistoon, Kröller-Müller-museoon, ulkoilmamuseoon, eläintarhaan ja viereiseen teemapuistoon. Hotellihuoneet ovat valoisia ja avaria, niiden rauhoittavassa tunnelmassa on hyvä rentoutua ja kerätä voimia kiireisen päivän päätteeksi. Uuden päivän vieraat voivat käynnistää noutopöytäaamiaisella, ja hotellin à la carte -ravintolassa voi tutustua paikallisen keittiön tarjontaan. Hotellin puutarhassa voi nauttia virkistäviä drinkkejä ja pienimmät vieraat saavat varmasti ajan kulumaan hotellin leikkipuistossa. Hotellissa on ilmainen paikoitusalue.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  From148€Yömaksu

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4532 reviewsBased on 4532 reviews

  Hotelli sijaitsee Hollannin pääkaupungin kuuluisien kanaalien vieressä. Erinomainen ja ylellinen hotelli voi ylpeillä keskeisellä sijainnillaan lähes kaupungin ytimessä. Hotellissa sekoittuvat onnistuneesti upeat Art Nouveau -elementit ja modernit, ensiluokkaiset tilat ja palvelut. Päärautatieasema on vain viiden minuutin päässä. Damin aukio kuninkaanlinnoineen ja Madame Tussaudin museoineen on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rembrandtpleinin aukio lukuisine ravintoloineen, kahviloineen ja baareineen on myös kävelyetäisyydellä. Hotelli tarjoaa erinomaisen tukikohdan tähän upeaan kaupunkiin tutustumiseen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  204  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews