Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  48€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • Europa '92
  From56€Yömaksu

  Europa '92stars

  Amsterdamin, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 398 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 781 reviewsBased on 781 reviews

  Homomatkailijoille täydellisesti sopiva, mukava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 47 huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2003. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vierailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoitukseen. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Omega Hotel
  From47€Yömaksu

  Omega Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 106 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 317 reviewsBased on 317 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Amsterdam. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 32 huonetta. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Amsterdam Tropen
  From66€Yömaksu

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 982 reviewsBased on 982 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. Majoitustilojen kokonaismäärä on 80. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Piet Hein
  From99€Yömaksu

  Piet Heinstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Vossiusstraat 52-53 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1162 reviewsBased on 1162 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Amsterdam. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. 81 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Centre
  From122€Yömaksu

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3060 reviewsBased on 3060 reviews

  Mahtava hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Leidespleinia, ei kovin kaukana Singelgrachtista. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähistöllä on myös useita nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna, samoin useat ostoskadut ja kukkatorit. Hotelli on rakennettu vuonna 1928 perinteiseen amsterdamilaistyyliin. Sen 242 huonetta sijaitsevat 7 kerroksessa. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja varusteluun kuuluvat muun muassa satelliitti-/kaapelitelevisio ja ilmastointi. Rentoutumista kaipaaville vieraille hotelli tarjoaa saunatilat ja ammattimaiset hierontapalvelut.

  Katso lisää
 • Corendon City Hotel Amsterdam
  From59€Yömaksu

  Corendon City Hotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Aletta jacobslaan 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1655 reviewsBased on 1655 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. 4. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 4. 5 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 263 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2015. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Monet Garden Hotel Amsterdam
  From119€Yömaksu

  Monet Garden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Valkenburgerstraat 76 76 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 1. 1 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 30 huonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  From83€Yömaksu

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdamin, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3068 reviewsBased on 3068 reviews

  Hotelli sijaitsee 1,5 km Westerparkista, josta löytyy paljon ravintoloita ja kulttuuritoimintaa. Myös Westpoortin yrityspuisto on hotellin läheisyydessä. Hempointin linja-autoasema on hotellia vastapäätä ja tarjoaa suorat yhteydet kaupungin keskustaan viidessä minuutissa. Kaupungin keskustaan on matkaa kaksi kilometriä, ja Schipholin lentokentälle ajaa 20 minuutissa.Hotelli on Amsterdamin historiallisen keskustan reunalla. Kaupungin keskustaan pääsee vartin kävelymatkan jälkeen Westerparkin läpi. Vieraat voivat käyttää hotellin ulkouima-allasta ja maksutonta Wi-Fi-yhteyttä koko hotellin tiloissa. Hotellissa on myös pysäköintialue.Moderneissa huoneissa on ilmastointi, LCD-televisio ja Nespresso-kahvinkeitin. Kaikkien mukavien huoneiden vuoteiden yläpuolelle on ripustettu taideteoksia. Kylpyhuoneissa on erittäin syvä amme tai sadesuihku.Hotellirakennus sisältää ainutlaatuisen kokoelman kuuluisan hollantilaisen taiteilija Herman Broodin teoksia. Hotellin terassibaarista on hyvät näkymät vehreisiin puistoihin. ART Brasserie -ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista à la carte -listalta. Hotellilta voi vuokrata polkupyöriä.Westerpark on erinomainen vaihtoehto shoppailusta, kävelemisestä ja pyöräilystä kiinnostuneille matkustajille.

  Katso lisää
 • CC Hotel
  From110€Yömaksu

  CC Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1502 reviewsBased on 1502 reviews

  Boutiquehotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Dam-aukiolla. Se on mahtavat tukikohta kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustumiseen. Kävelymatkan päässä hotellilta on lukuisia erilaisia kahviloita, kauppoja ja ravintoloita. Punaisten lyhtyjen alue ja coffee shopit ovat vain muutaman askeleen päässä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 500 metriä ja Amsterdamin Schipholin lentoasemalle noin 10 km.

  Katso lisää
 • Room Mate Aitana
  From121€Yömaksu

  Room Mate Aitanastars

  Amsterdamin, Amsterdam , Ijdok 6 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3707 reviewsBased on 3707 reviews

  Tämä moderni rakennus sijaitsee 500 metrin päässä keskusasemalta, lähellä Dam's Square -aukiota sekä kaupungin historiallista keskustaa. Hotelli kohoaa keinotekoisella saarella aivan Amsterdamin ytimessä. Hotellirakennus erottuu ympäristöstään lasijulkisivullaan, jossa on eri tasoissa kulkevia, suoraan leikattuja muotoja. Hotellilla on myös kilpavenesatama, jossa on 60 venepaikkaa. Hotellivieraat voivat rentoutua nauttimalla raikkaita ja virkistäviä juomia mezzanine-baarissa, treenaamalla kuntosalilla tai käymällä kävelyllä kanavan varren yksityisellä laiturilla. Valoisissa vierashuoneissa on jokaisessa TV ja puhelin. Ilmastointi/lämmitys takaa parhaan asuinlämpötilan ympäri vuoden. Kylpyhuoneissa on suihku, hiustenkuivaaja ja muita ilmaisia mukavuuksia. Bisnesmatkaajille hotellilla on tarjota seitsemän kokoushuonetta ja toiminnallinen bisneskeskus, joka on käytettävissä myös muihin yksityistilaisuuksiin. Päivänsä hotellivieraat voivat käynnistää herkullisella kansainvälisellä noutopöytäaamiaisella, joka sisältää myös hollantilaisia erikoisuuksia, ihaillen huvivenesatamaan avautuvaa näkymää.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  172  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews