Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  42€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • Albus Hotel Amsterdam City Centre
  From166€Yömaksu

  Albus Hotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Vijzelstraat 49 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 571 reviewsBased on 571 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Amsterdam. 30 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. 74 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2010. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Amsterdam Tropen
  From94€Yömaksu

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 994 reviewsBased on 994 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Amsterdam. 80 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World
  From356€Yömaksu
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1728 reviewsBased on 1728 reviews

  Hienostunut hotelli kohteessa Amsterdam. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 2 kilometrin päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 11. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 111 huoneesta. Vuonna 1896 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2011. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä BB:ssa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel van de Vijsel
  From147€Yömaksu

  Hotel van de Vijselstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Overtoom 13-17 - Kartta
   

  Kohteessa Amsterdam sijaitseva, mukava hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. 82 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2018. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Centre
  From149€Yömaksu

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3107 reviewsBased on 3107 reviews

  Mahtava hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Leidespleinia, ei kovin kaukana Singelgrachtista. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähistöllä on myös useita nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna, samoin useat ostoskadut ja kukkatorit. Hotelli on rakennettu vuonna 1928 perinteiseen amsterdamilaistyyliin. Sen 242 huonetta sijaitsevat 7 kerroksessa. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja varusteluun kuuluvat muun muassa satelliitti-/kaapelitelevisio ja ilmastointi. Rentoutumista kaipaaville vieraille hotelli tarjoaa saunatilat ja ammattimaiset hierontapalvelut.

  Katso lisää
 • Piet Hein
  From98€Yömaksu

  Piet Heinstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Vossiusstraat 52-53 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1207 reviewsBased on 1207 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Amsterdam. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 81 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Arena
  From188€Yömaksu

  Arenastars

  Amsterdamin, Amsterdam , 's gravesandestraat 55 55 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 985 reviewsBased on 985 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 8 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 139 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 1890. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel de Paris Amsterdam
  From119€Yömaksu

  Hotel de Paris Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Marnixstraat 372 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 574 reviewsBased on 574 reviews

  Viihtyisä kaupunkihotelli sijaitsee Amsterdamin keskustassa. Ledsepleinin ravintolat, pubit ja vilkas viihdetarjonta ovat vain 50 metrin päässä. Mahtava sijainti on vieraiden mieleen, sillä hotellilta on helppo tutustua kaupungin nähtävyyksiin, esimerkiksi Anne Frankin taloon, Van Gogh ‑museoon ja Rijksmuseumiin. Rautatieasemalle on vain 2 km:n matka ja Amsterdamin Schipholin lentoasemalle vain 15 km. Tunnettu, ANWB-listattu kaupunkihotelli on arkkitehtonisesti upea, ja sen ajaton eleganssi ja upean tyylikkäät sisätilat toivottavat vieraat tervetulleiksi viihtymään. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi, ja ne tarjoavat rauhallisen ympäristön täydelliseen rentoutumiseen.

  Katso lisää
 • Xo Hotels Blue Square
  From74€Yömaksu

  Xo Hotels Blue Squarestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Slotermeerlaan 80 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2204 reviewsBased on 2204 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä ostoskeskusta ja toria, jotka ovat avoinna joka päivä. Viiden minuutin kävelymatkan päästä hotellilta löytyy ravintoloita ja baareja, kaupungin keskustaan ja Dam-aukiolle on viiden kilometrin matka. Hotellin lähistöllä sijaitsevalla Sloterplas-järvellä vieraat voivat kalastaa ja purjehtia. Amsterdamin Schiphol-lentoasemalle on matkaa 15 km. Tämä mukavan ja rentouttavan asumiskokemuksen tarjoava kaupunkihotelli avattiin vuonna 2008, ja siinä on yhteensä 180 huonetta. Hotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, hissit, tallelokerot ja vaatesäilytys. Hotellista voi vuokrata polkupyörän ja myös pesulapalvelut ovat vieraiden käytettävissä. Kaikissa mukavaksi sisustetuissa huoneissa on oma kylpyhuone.

  Katso lisää
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  From206€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2803 reviewsBased on 2803 reviews

  Ylellinen, hienostunut hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamin keskustassa, Damin aukiolla vastapäätä kuninkaanlinnaa. Lähialueilla on runsas ostos- ja viihdetarjonta, eikä historiallinen vanha kaupunki lukuisine kiinnostavine kohteineen ole myöskään kaukana. Hotellissa on erinomaiset tilat ja ensiluokkaiset palvelut miellyttävät tarkintakin asiakasta. Hotelli tarjoaa vaativiakin makuhermoja miellyttäviä herkutteluvaihtoehtoja erilaisissa ympäristöissä, rennosta kahvikupillisesta ulkoterassilla aina hotellin ravintolaan, jossa tarjolla on paikallisia herkkuja. Työmatkailijat voivat myös hyödyntää erilaisia kokous- ja juhlatiloja. Hyvin varustellut, modernit huoneet takaavat vieraille hyvät yöunet.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  176  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews