Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  45€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • Europa '92
  From77€Yömaksu

  Europa '92stars

  Amsterdamin, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 474 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 814 reviewsBased on 814 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 47 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2003. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • WestCord Art Hotel Amsterdam 4
  From91€Yömaksu

  WestCord Art Hotel Amsterdam 4stars

  Amsterdamin, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3225 reviewsBased on 3225 reviews

  Hotelli sijaitsee 1,5 km Westerparkista, josta löytyy paljon ravintoloita ja kulttuuritoimintaa. Myös Westpoortin yrityspuisto on hotellin läheisyydessä. Hempointin linja-autoasema on hotellia vastapäätä ja tarjoaa suorat yhteydet kaupungin keskustaan viidessä minuutissa. Kaupungin keskustaan on matkaa kaksi kilometriä, ja Schipholin lentokentälle ajaa 20 minuutissa.Hotelli on Amsterdamin historiallisen keskustan reunalla. Kaupungin keskustaan pääsee vartin kävelymatkan jälkeen Westerparkin läpi. Vieraat voivat käyttää hotellin ulkouima-allasta ja maksutonta Wi-Fi-yhteyttä koko hotellin tiloissa. Hotellissa on myös pysäköintialue.Moderneissa huoneissa on ilmastointi, LCD-televisio ja Nespresso-kahvinkeitin. Kaikkien mukavien huoneiden vuoteiden yläpuolelle on ripustettu taideteoksia. Kylpyhuoneissa on erittäin syvä amme tai sadesuihku.Hotellirakennus sisältää ainutlaatuisen kokoelman kuuluisan hollantilaisen taiteilija Herman Broodin teoksia. Hotellin terassibaarista on hyvät näkymät vehreisiin puistoihin. ART Brasserie -ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista à la carte -listalta. Hotellilta voi vuokrata polkupyöriä.Westerpark on erinomainen vaihtoehto shoppailusta, kävelemisestä ja pyöräilystä kiinnostuneille matkustajille.

  Katso lisää
 • Eden Hotel Amsterdam
  From144€Yömaksu

  Eden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Amstel 144 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3563 reviewsBased on 3563 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Alankomaiden pääkaupungin Amsterdamin ytimessä, Amstel-joen varrella, ja aivan lyhyen matkan päässä Rembrandt-aukiosta. Muita hotellin läheltä löytyviä nähtävyyksiä ovat Rembrandt-museo, kelluva kukkatori, Stopera-rakennuskompleksi ja valokuvamuseo. Kalverstraat- ja Leidsestraat-ostoskadut ovat molemmat kävelymatkan päässä, samoin kuninkaallinen palatsi.

  Katso lisää
 • Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
  From82€Yömaksu

  Apollo Museumhotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Pieter cornelisz hooftstraat 2 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3472 reviewsBased on 3472 reviews

  Hotelli sijaitsee paikassa, jossa tyylikäs P. C. Hofstraat ja viehättävä Stadhouderskade risteävät. Keskeisempää asumispaikkaa ei Amsterdamista voisi löytää. Kansallismuseo, Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Leidseplein, kaupungin historiallinen keskusta ja kanaalit löytyvät kaikki vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä hotellista. Veneretket, museolaiva, vesipolkupyörät ja vesitaksi lähtevät kaikki aivan hotellin edustalta. Hotellissa on yhteensä 188 huonetta, viidessä kerroksessa. Hotellin viehättävässä aulassa on hissi, tallelokero ja 24h-vastaanotto. Mukavissa vierashuoneissa on kylpyhuone ja täydellinen vakiovarustus. Hotelli tarjoaa vierailleen aamiaisravintolan, eloisan baarin ja SaladaSamban. SaladaSamba on tyylikäs, uusimmalla tekniikalla varustettu tila.

  Katso lisää
 • Kings Court
  From58€Yömaksu

  Kings Courtstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Delflandlaan 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Amsterdam. Kokonaisuutena tiloissa on 98 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Swissotel Amsterdam
  From191€Yömaksu

  Swissotel Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Damrak 96 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1158 reviewsBased on 1158 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Amsterdam. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 111 makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2016. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Delta Hotel
  From105€Yömaksu

  Delta Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Damrak 42-43 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 881 reviewsBased on 881 reviews

  Perinteisessä rakennuksessa sijaitseva hotelli on erinomainen majoitusvaihtoehto Amsterdamin keskustassa, vain muutaman minuutin matkan päässä Amsterdamin keskusasemalta ja lähellä vilkasta Rembrandtplein-aukiota, tärkeimpiä ostospaikkoja ja matkailunähtävyyksiä. Hotellin läheisyydessä on raitiovaunu-, bussi- ja KLM:n lentokenttäkuljetuksen pysäkkejä. Kaupunkihotellin huoneet ovat ainutlaatuiset ja viihtyisät ja siellä on lämmin vastaanotto ja ammattimainen palvelu.Hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys yleisissä tiloissa ja pienestä lisämaksusta myös huoneissa.

  Katso lisää
 • Dutch Design Hotel Artemis
  From91€Yömaksu

  Dutch Design Hotel Artemisstars

  Amsterdamin, Amsterdam , John m. keynesplein 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1743 reviewsBased on 1743 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Amsterdam. Tiloihin kuuluu yhteensä 256 viihtyisää huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2005. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vierailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Omega Hotel
  From91€Yömaksu

  Omega Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 109 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 342 reviewsBased on 342 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 32 majoitustilaa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • CC Hotel
  From137€Yömaksu

  CC Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1565 reviewsBased on 1565 reviews

  Boutiquehotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Dam-aukiolla. Se on mahtavat tukikohta kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustumiseen. Kävelymatkan päässä hotellilta on lukuisia erilaisia kahviloita, kauppoja ja ravintoloita. Punaisten lyhtyjen alue ja coffee shopit ovat vain muutaman askeleen päässä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 500 metriä ja Amsterdamin Schipholin lentoasemalle noin 10 km.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  183  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews