Hotelleja kohteessa Amsterdamin lentokentällä

Katso sijainti kartassa.
 • Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp
  From81€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam Airport. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 750 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 80. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1991. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Tämä on ekoystävällinen majoitus. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Van der Valk Hotel A4 Schiphol
  From73€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4048 reviewsBased on 4048 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä Schipholin kansainvälistä lentokenttää. Vuonna 2007 kunnostettu ilmastoitu hotelli sisältää 435 ylellistä huonetta, joissa vieraat voivat nauttia kaikista mukavuuksista. Hotellissa on baari, pubi ja ravintola sekä WLAN/Internet -yhteys. Hotelli tarjoaa myös pesulapalvelut, pysäköintialueen ja leikkialueen. Huoneissa on oma terassi tai parveke. Kaikki huoneet ovat täydellisesti varustettuja. Hotellin vapaa-ajan tiloihin kuuluu sisäuima-allas. Vasta-avattu hyvinvointikeskus on avoinna vieraille lisämaksusta. Se on varustettu erityyppisillä saunoilla, solariumilla ja höyrykaapilla. Vieraat voivat myös varata hieronta- ja kasvohoitoja. Lisäksi hotellissa on kampaaja- ja meikkiartistipalvelut. Upouusi kuntosali on avoinna joka päivä.

  Katso lisää
 • Best Western Amsterdam Airport
  From79€Yömaksu
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1296 reviewsBased on 1296 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Amsterdam Airport. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 450 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 195. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2012. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Schiphol Airport
  From87€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2418 reviewsBased on 2418 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam Airport. Vieraat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 419. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • ibis Schiphol Amsterdam Airport
  From158€Yömaksu
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4684 reviewsBased on 4684 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Amsterdam Airport. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 644 viihtyisää majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2009. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Vieraat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Corendon Village Hotel Amsterdam
  From87€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Mukava hotelli on kohteessa Amsterdam Airport. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 7 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 680 majoitustilaa. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Place Amsterdam Airport
  From105€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2244 reviewsBased on 2244 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Amsterdam Airport. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Tiloihin kuuluu yhteensä 330 viihtyisää majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2014. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Lemmikit sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLiikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Schiphol Amsterdam
  From92€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1660 reviewsBased on 1660 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam Airport. Tiloihin kuuluu yhteensä 242 viihtyisää majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hilton Amsterdam Airport Schiphol
  From142€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1958 reviewsBased on 1958 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Amsterdam Airport. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 750 metrin matka. Hotellissa on 433 mukavaa makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ramada Amsterdam Airport Schiphol
  From101€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1228 reviewsBased on 1228 reviews

  Tämä tyylikäs neljän tähden hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, ihanteellisesti vain viiden kilometrin päässä Amsterdamin kansainväliseltä Schiphol-lentoasemalta. Lähellä Amsterdamin keskustaa sijaitsevassa hotellissa vieras saa takuuvarmasti hyvät yöunet. Liikematkailijalle hotelli tarjoaa hyvän majoituksen. Kauniisti sisustetuissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi ja ilmastointi. Kokoushuoneita on 11 ja lisäksi tiloissa on tyylikäs aulabaari ja pubi. Hotellivieraiden käytössä on myös ravintola, uima-allas ja sauna. Hotellista on yhteys hyvinvointi- ja liikuntakeskukseen, joten urheilun ystävät viihtyvät varmasti. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus kahdesti päivässä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  18  Hotelleja kohteessa Amsterdamin lentokentällä
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Amsterdamin lentokentällä

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä