0 kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
 in Amsterdam

0 kohteessa AmsterdamFrom  11€

Recommended 0 in Amsterdam

 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  From155€Yömaksu

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Nieuwezijds kolk 19 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4014 reviewsBased on 4014 reviews

  Tämä Amsterdamin sydämessä sijaitseva hotelli tunnetaan siitä, että sen tiloissa yhdistyvät toisaalta arkkitehtuuri ja design ja toisaalta käytännöllisyys. Hotelli sijaitsee jalankulkijoille pyhitetyllä Damin alueella, josta on vaivatonta lähteä tutkimaan kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinnaa, Madame Tussaud'ta ja kanaaleja. Lyhyen matkan päästä löytyy myös ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja taidegallerioita sekä julkisen liikenteen pysäkkejä. Schipholin kansainväliselle lentoasemalle on alle 20 kilometriä ja matka taittuu autolla alle 25 minuutissa. Vierashuoneet ja muut tilat ovat täynnä luonnetta ja huoneissa on nykyaikainen varustelu. Kaikki on suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä ajatellen, jotta voit rentoutua täydellisesti Amsterdamin nähtävyyksiin tutustumisen jälkeen. Huoneissa on täydellinen ilmastointi, mukava kalustus ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Huoneissa on myös kahvin ja teen valmistusvälineet.

  Katso lisää
 • Park Centraal Amsterdam
  From123€Yömaksu

  Park Centraal AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3071 reviewsBased on 3071 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla kiehtovassa Amsterdamissa. Hotellilta pääsee vaivatta tutustumaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Vieraat voivat tehdä pyöräretken halki kaupungin ja tutustua sen ympäristöön. Hotellin läheisyydestä löytyy myös julkisen liikenteen pysäkkejä. Tämä ihastuttava hotelli toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi erinomaisella palvelullaan. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on kattavat, nykyaikaiset mukavuudet. Vieraat voivat nauttia tunnelmallisen illallisen hotellin ravintolassa ja hyödyntää hotellin laajaa tila- ja palvelutarjontaa.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Amsterdam Amstel
  From66€Yömaksu

  Bastion Hotel Amsterdam AmstelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Verlengde van marwijk kooystraat 30 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 750 reviewsBased on 750 reviews

  Hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamissa, lähellä RAI-messukeskusta ja Amsterdamin areenaa. Hotellista on lyhyt matka kaupungin historialliseen keskustaan. Vieraiden on helppo lähteä tutustumaan hotellilta useisiin kaupungin tarjoamiin kohteisiin. Hotellin rauhanomainen ilmapiiri tarjoaa vieraille mukavuutta ja ylellisyyttä. Kauniisti sisustetuissa vierashuoneissa on mukava rentoutua. Hyvinvarustetuissa huoneissa on modernit mukavuudet yleisen mukavuuden lisäämiseksi. Vieraat voivat nauttia ravintolan herkullisesta illallisvalikoimasta. Hotelli tarjoaa vieraille aidosti nautinnollisen majoituksen.

  Katso lisää
 • The Arcade Hotel
  From131€Yömaksu

  The Arcade Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Sarphatipark 106 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 579 reviewsBased on 579 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Amsterdam. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Huoneiden kokonaismäärä on 42. Hotelli on vuodelta 1956. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Max Brown Hotel Museum Square
  From143€Yömaksu

  Max Brown Hotel Museum Squarestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jan luijkenstraat 40-46 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1504 reviewsBased on 1504 reviews

  Poet Hotel sijaitsee neljässä perinteisessä kaupunkitalossa Amsterdamin Jan Luijkenstraat -kadulla. Kaupunginosassa on pääasiassa asuintaloja, ja sen kauniit, puiden reunustamat kadut ja upea 1800-luvun arkkitehtuuri tekevät siitä ainutlaatuisen. Amsterdamissa ei ole toista yhtä tyylikästä ja viehättävää aluetta. Kaunis ja viehättävä alue sopii erityisesti taiteesta ja historiasta kiinnostuneille. Museokortteli (Museoaukiota ympäröivä alue) on tunnettu upeasta museo- ja galleriatarjonnastaan, mutta se on myös täynnä kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp
  From110€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam Airport. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 750 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. 80 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on vuodelta 1991. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
  From12€Yömaksu

  Bastion Hotel Amsterdam ZuidweststarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Hendrikje stoffelstraat 60 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  Tämä mukava hotelli sijaitsee Rembrandt-puiston ja Vondelpark-puiston välissä, kahden kilometrin etäisyydellä museokorttelista. Hotellin läheltä löytyy useita ostosliikkeitä. Schipholin lentokentälle on n. viiden minuutin ajomatka. Hotellin 90 vierashuonetta ovat viidessä kerroksessa, hotellissa on 24h-vastaanotto, ilmastointi, hissi, baari ja à la carte -ravintola. Aulassa on mahdollisuus käyttää maksuttomalla internet-yhteydellä varustettua tietokonetta, ja ilmastoidun aulatilan lepotuoleissa voi rentoutua mukavasti. Hotelli tarjoaa myös pesulapalvelun. Mukavissa vierashuoneissa on oma kylpyhuone ja täydellinen vakiovarustus. Vieraat voivat valita mieleisensä aamiaisen runsaasta noutopöydästä. Lounaan ja päivällisen voi valita à la carte -listalta.

  Katso lisää
 • Leonardo Hotel Amsterdam City Center
  From110€Yömaksu

  Leonardo Hotel Amsterdam City Centerstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Tesselschadestraat 23 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 309 reviewsBased on 309 reviews

  Tämä mukava hotelli sijaitsee rauhallisella asuinalueella Leidseplein-korttelin ja kävelyretkelle kutsuvan Vondelpark-puiston välissä. Hotellin läheltä löytyvät Rijksmuseum (Rembrandt), Van Gogh Museum, kaupungin keskusta kanaaleineen sekä eloisa Leidseplein (aukio). Shoppailijoita kiinnostavat varmasti lähellä sijaitsevat tyylikkäät ostoskadut P.C. Hooftstraat (design-myymälöistään tunnettu), Van Baerlestraat ja Leidsestraat. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta on vaivaton pääsy Amsterdamin kiinnostavimpiin nähtävyyksiin, ja hyviä ravintoloita ja baareja löytyy runsaasti aivan hotellin tuntumasta. Schipholin kansainväliselle lentokentälle on hotellilta alle 15 km, mikä tarkoittaa 25 minuutin ajomatkaa. Mukavissa, modernisti varustetuissa vierashuoneissa on ilmastointi sekä puulattiat, ja oman kylpyhuoneen varustukseen kuuluu mm. hiustenkuivaaja. Huoneissa on myös kahvin- ja teenvalmistustarvikkeet.

  Katso lisää
 • Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam
  From85€Yömaksu

  Inntel Hotels Amsterdam-Zaandamstars

  Zaandam, Amsterdam , Provincialeweg 102 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1953 reviewsBased on 1953 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Amsterdamin viehättävässä esikaupungissa, aivan Zaandamin päärautatieaseman tuntumassa. Amsterdamin keskustaan on 12 minuutin ja Schipholin lentoasemalle 16 minuutin matka. RAI-kongressikeskukseen on 25 minuutin matka julkisilla liikennevälineillä. Moottoritielle on viiden minuutin ajomatka. Hotellivieraat voivat tutustua kaupungin kanaviin, makasiineihin ja museoihin sekä Zaansen marskimaihin. Hotellin tarjoamiin palveluihin lukeutuvat tallelokero, valuutanvaihtopiste ja hissit. À la carte -ravintolan tarjonta on erinomainen. Huoneissa on oma kylpyhuone ja hyvin varustellut oleskelutilat. Hotellin hyvinvointikeskus toimii historiallisissa puitteissa, ja vieraat voivat rentoutua nauttien sisäuima-altaasta ja suomalaisesta ja turkkilaisesta sauna. Nykyaikaisin välinein varustettu Life Fitness -kuntosali on osa keskusta.

  Katso lisää
 • Amsterdam Tropen
  From85€Yömaksu

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1020 reviewsBased on 1020 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Amsterdam. Majoitus koostuu yhteensä 80 makuuhuoneesta. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  204  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä